Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

υπο και αλλοι κυριαρχοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Vdom, στις 16 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Vdom

    Vdom Regular Member

    Σαν D δεν επιτρεπω συζητησεις της υπο μου με αλλους D νομιζω την επιρρεαζει ειναι δοκιμο μια υπο ν εχει συναναστροφες με αλλους D η μονο με υπο?
     
  2. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

     

    Η ζωή είναι πολύ μικρή, για να μη συζητάμε.
    Σε γενικές γραμμές το να περιορίζεις κάποιον από τον κόσμο γύρω του, επιστρέφει σερβιρισμένο σε σουπιέρα Rosenthal.

    Γι' αυτό:

     
     
    Last edited: 16 Δεκεμβρίου 2015
  3. brenda

    brenda FU very much

    Μήπως για κάποιον (ανεξήγητο πραγματικά) λόγο, έχετε ταυτίσει την Κυριαρχία με τον αυταρχισμό? Γιατί αυτού του είδους οι απαγορεύσεις μάλλον παρανόηση της Κυριαρχίας συνιστούν παρά ο,τιδήποτε άλλο.
    Το θέμα δεν είναι τι θα της απαγορέψετε, αλλά το τι θα έχει ανάγκη η ίδια, θα έλεγα. Αν υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης, μάλλον δεν λύνεται με τέτοιου είδους τσιτάτα.
    Αναζητήστε το πόσο διαθέσιμη είναι η ίδια να επικοινωνήσει με άλλα Κυριαρχικά άτομα και για ποιον λόγο θα έμπαινε σε διάλογο.
    Συζητήστε αντί να απαγορεύετε, αυτή είναι η δική μου (περιληπτική) πρόταση. Επιφυλάσσομαι για τα περαιτέρω...
     
  4. Soraya

    Soraya Guest

    όταν λες επηρεάζει; είναι η υ σου τόσο ευκολόπιστη; είναι τόσο πιστικοί οι άλλοι Κ η εσύ λες λάθος κάποια πράγματα; Δες τι απο τα τρία πρέπει να διορθώσεις.
     
  5. Vdom

    Vdom Regular Member

    σιγουρα ειναι ευκολοπιστη κ επιρρεαζεται καποια λαθος πραγματα δν νομιζω ειμαι αρκετα ισορροπημενος στις αποψεις μου αλλα καποιοι αλλοι μπορει ν θελουν ν τις αποσπασουν τημ εμπιστοσυνη απο μενα
     
  6. Με λάθος υ τα έμπλεξες θαρρώ..!
    Ευκολόπιστη?! Που παρασύρεται από απλές κουβέντες?! Εύχομαι να μην τα έχεις με κανένα ανήλικο γιατί απαγορεύεται και από τον νόμο..!
     
  7. Επίσης τι D είναι αυτοί που ενώ ξέρουν ότι η κοπέλα έχει σχέση D/s προσπαθούν ντε και καλά να την πάρουν από σένα, να της βάλουν λόγια κτλ?! Εννοω.. μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.. μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?! Λίγο φοβιτσιαρης με χαμηλή αυτοπεποίθηση?! Μήπως έχεις πραγματικά λόγους να φοβάσαι μην την χάσεις γιατί είσαι λιγάκι η πολύ ανεπαρκής σαν σύντροφος?!
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Συναναστροφές με βιβλία της επιτρέπεις;
    Πρόσεχε τι διαβάζει, μερικά βιβλία είναι πολύ πιο επικίνδυνα απο τους άλλους Dom...
     
  9. ismini

    ismini New Member

    Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Πολύ light πάει να γίνει η ελληνική bdsm κοινότητα    Ακούς εκεί! Θα συνδιαλέγεται το υ και με άλλους Κ!   Τι το περάσαμε εδώ; Η πρακτική είναι απλή   Θα πάρεις ένα ωραίο κλουβάκι και θα την έχεις εκεί μέσα 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Θα την βγάζεις έξω όταν θες Εσύ, να κάνει ότι θες Εσύ και μετά πάλι μέσα   Δεν θα μιλάει ποτέ με κανέναν κι αν έρθει κανείς στο σπίτι θα σκεπάζεις το κλουβί με μια κουβέρτα, όπως κάνουμε στα καναρίνια το βράδυ άμα ανάβουμε το φως για να μην «ξυπνήσουν»       Ημέρα εκλογών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να την βγάζεις έξω   Εγώ τι να σου πω. Ένα τηλεφωνικό mentoring δέχομαι τις τελευταίες μέρες και θα γίνω πολύ άγρια mistress στο τέλος   Σε 10’ περνά το τρόλεϊ, τρέχω μην το χάσω  

     Δεν είναι απαραίτητο να «κινδυνεύει» από άλλους Dom’s μπορεί και από βανίλα, που δεν σέβονται την «περιουσία» του άλλου, οι άθλιοι! Νομίζω τις ίδιες αγωνίες τελικά θα έχουν αρκετοί Dom’s αλλά ο Vdom βρήκε το κουράγιο να τις εκφράσει. Μπράβο. Τελικά μήπως πρέπει να αλλάξεις υ; Ε, μα… αν είσαι ανασφαλής δίπλα του κάτι δεν πάει καλά με το υ, γιατί δηλαδή να φταις εσύ; 
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @Vdom

    Zηλεύεις, πολύ, μα πάρα πολύ.~
     
  11. Vdom

    Vdom Regular Member

    ενταξει με πηρατε απο τα μουτρα δεν ειμαι τοσο τερας πια αν και τ κλουβια σε καποιους αρεσουν βεβαια....
    ειμαι γενικα πολυ φιλελευθερος στις αποψεις μου ωστοσο στις σχεση D/s ειμαι λιγο πιο απολυτος δικη μου αποψη ... δν ειναι κακο η υ να ρωτα πρωτα τον Κ
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Υποκλίνομαι, γονατίζω, σκύβω μπροστά και μένω με το κούτελο στο πάτωμα.