Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Συμφωνώ. Τέτοιες κινήσεις οδηγούν στη γκετοποίηση των ομοφυλόφιλων, ενώ το ζητούμενο είναι η ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο χωρίς διακρίσεις.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Πρώτα απ ολα οταν θα συνομιλείτε μαζι μου δεν θα προσθέτετε λέξεις που δεν χρησιμοποίησα σαν να τις χρησιμοποίησα,για δημιουργία δια στρεβλώσεων και εντυπώσεων. Δεν ανέφερα πουθενά την λέξη φυσιολογικό.
    Φυσικό ειναι αυτο που επικρατηςε, επιβιωςε, μεςα απο την φυσική επιλογή. Η ομοφυλοφιλια ειναι φυσική, η ανατροφή παιδιων απο ομοφυλα ζευγάρια δεν απαντάται στην φυση των πρωτευόντων, ουτε στην εξέλιξη της ανθρώπινης ιστορίας. Άρα πρέπει να υπαρχουν ιςχυρα θετικοί λογοι για να μεγαλώσει ενα παιδί με ομόφυλους γονείς. Αυτοι δεν εχουν μέχρι τωρα αρθρωθεί. Μέχρι στιγμής ακούγονται βαβισματα για προβληματικούς ετερόφυλους γονείς και προβληματικά ιδρυματα.
     
    Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2015
  3. espimain

    espimain Contributor

    Συμφωνώ και συνεχίζω τον συλογισμό μου.
    Θα στέλνατε το παιδί σας σε ένα αθλητικό σύλλογο που ειναι σε μια (Γκέι) γκετοποιημένη γειτονιά,γιατί το παιδί σας έχει φίλους και συμμαθητές που πάνε εκεί.

    Ένα ομόφυλο ζευγάρι, που έχει υιοθετήσει (τεκνοθετήσει) παιδί, είναι αρκετά εύπορο και αποφασίζει να μετεγκαταστήσει την οικογενειακή εστία του, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, σε ομοφυλοφιλική κοινότητα. πιστεύετε ότι το περιβάλλον θα είναι καλό για το παιδί;
     
  4. Soraya

    Soraya Guest

    αν έβγαινε νομος που απαγόρευε τους βουδουσουμιαριδες να αποκτήσουν παιδιά τι θα λέγατε;;;;
     
  5. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός από μόνος του δε χαρακτηρίζει ένα περιβάλλον καλό ή κακό. Αν η επικρατούσα άποψη της κοινότητας είναι μισαλλόδοξη, τότε υπάρχει πρόβλημα. Διαφορετικά, δε βλέπω κάτι μεμπτό.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ας το πάρουμε και λίγο ανάποδα.
    Αν αποδεχτούμε ότι κάποιες συμπεριφορές ή χαρακτηριστικά.
    Θα υπήρχαν ή όχι ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού.
    Π.χ. αδιαφορία, βιαιοπραγία, αλκοολισμός, τζόγος κλπ.
    Αν δεχτούμε ότι και η τεκνοποίηση δεν θα ήταν σταθερός προορισμός όλων, αλλά επιλογή εκείνων που θα είχαν την φυσική ικανότητα.

    Θα ήθελε κάποιος/α να μου πει, ποια θα ήταν τ' αρνητικά χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές, που θα ήταν αποκλειστικότητα ενός ομοφυλόφιλου ατόμου?
    Η ερώτηση μου όποιος/α θέλει με πιστεύει, δεν γίνεται με προβοκατόρικη διάθεση.
     
    Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2015
  7. voluptas

    voluptas Regular Member

    Μην κουράζεσαι. Προσπαθώ να το εξηγήσω εδώ και κάμποσες σελίδες αλλά μάταια. Τα (παιδικά) επιχειρήματα τελικά είναι παντού τα ίδια: 1) Και οι ετερόφυλοι γονείς κακοποιούν τα παιδιά τους μπλα μπλα, 2) η αγάπη δεν έχει φύλο μπλα μπλα, 3) Και τα παιδιά σε οικογένειες ετερόφυλων έχουν προβλήματα μπλα μπλα. Θεωρητικές μπουρδολογίες δηλαδή επιπέδου Τατιάνας - cosmopolitan που δεν αποτελούν θετικά επιχειρήματα.

    Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο iq χρειάζεται για να αντιληφθεί κάποιος ότι αποδεικνύουμε κάτι με θετικά επιχειρήματα και όχι συσχετίζοντας, στην ουσία άσχετες δομές. Η συζήτηση αφορά υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί δε βάζουμε στη συζήτηση και transgendered, transexual ζευγάρια) και καταλήγουμε ότι πρέπει να υιοθετούν γιατί τα ετερόφυλα έχουν προβλήματα. Ό,τι να ναι.
     
  8. Soraya

    Soraya Guest

    @voluptas και τα δικά σου εμπεριστατωμένα επιχειρήματα είναι πια; γιατι σε 6 σελίδες δεν τα είδα...
     
  9. Δε βλέπω να αντιτάσσετε στα "παιδικά" επιχειρήματα και στα "βαβίσματα" κάτι τεκμηριωμένο, όπως επιχείρησα να κάνω με το σχόλιό μου στο #56. Όσο για τα περί "φυσικής επιλογής", η ιστορία του ανθρώπινου είδους είναι μία συνεχής διαλεκτική ανάμεσα στο "φυσικό" και το μη φυσικό. Αν η Φύση ήθελε τον άνθρωπο απόλυτα συμμορφωμένο στην αρχική "φυσική" τάξη των πραγμάτων δεν θα του έδινε τη νοημοσύνη να την αμφισβητήσει, ούτε την επιλογή να την παραβεί. Θα τον έφτιαχνε έρμαιο των ενστίκτων του, όπως τα υπόλοιπα είδη του ζωικού βασιλείου...
     
  10. Soraya

    Soraya Guest

    ανέφερε τους θετικούς λόγους που ένα παιδί θα πρέπει να μεγαλώσει σε μια ετερόφυλη οικογένεια
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Διάβασα πολλά εδώ, τι να πω? Το μόνο που θα πω, είναι ότι θεωρώ οτι θα μεγάλωνα καλύτερα και θα ήμουν (φαντάζομαι) πιο ευτυχισμένη, αν μεγάλωνα με δύο άντρες σαν τον μπαμπά μου, απ΄οτι με τον μπαμπά και την μαμά μου. Επίσης θα πω, ότι κατάλληλος γονιός είναι αυτός που έχει αγάπη και ψυχικό περίσσεμα να μοιραστεί με τα παιδιά του κι έχω παραδείγματα κι απ΄αυτό. Οι κοινωνικές δομές αργούν, αλλά προσαρμόζονται.
    Κι όποιος νομίζει ότι ο νόμος θα απαγορέψει σε κάποιον να γίνει γονιός, πλανάται πλάνην οικτράν.
    Εγώ ξέρω ομοφυλόφιλους που απέκτησαν παιδιά με κάποιον τρόπο, παρακάμπτοντας τα πάντα. Και μια χαρά γονείς γίνανε και τα παιδιά τους μια χαρά παιδιά επίσης, μεγάλωσαν με αγάπη και αποδοχή, αν μη τι άλλο.
    Καθήστε εσείς εδώ και διαφωνήστε όσο θέλετε, λες και η αλήθεια θέλει επικύρωση από τα στενά ή τα κλειστά μυαλά.
    Η αλήθεια στέκει μόνη της, χωρίς την έγκρισή σας και αποδεικνύει ότι δεν έχει σημασία αν είναι κανείς, στρέιτ, γκέι, αμφι ή τρανς προκειμένου να γίνει καλός γονιός.
    Επίσης, να σας ενημερώσω, ότι οι ανθρωποι πλέον, σε όλο τον κόσμο, έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν φύλο, ανεξάρτητα με ποιο φύλο γεννήθηκαν, γι΄αυτούς τι λέτε?
    Το ζήτημα είναι να είμαστε λειτουργικοί και να μας δίνεται η δυνατότητα να είμαστε ευτυχισμένοι. O άνθρωπος θα παρακάμψει και το νόμο για να κάνει αυτό που η ψυχή του επιθυμεί. Να σας θυμίσω εδώ, ότι με τον ίδιο τρόπο που ηθικολογείτε εσείς εδώ για το ποια είναι τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, κάποιοι άλλοι ηθικολογούν για το bdsm.
    Απλή παρατήρηση, περί δύο μέτρων και δύο σταθμών.
    Αυτά, συνοπτικά, μου φαίνεται αστεία η συλλογιστική ορισμένων, που προσπαθεί να εκλογικεύσει τον κρετινισμό και την ασχετοσύνη τους, με φλύαρες κενολογίες.
    Όλα τα ανούσια επιχειρήματα που παραθέτετε, καταρρίπτονται από την αρχή της ισότητας.
    Live and let live...
     
  12. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Να πάνω μια ερώτηση .... ένα ομοφυλό ζευγάρι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδιά για ποιο λόγο ? Να το κάνει τι ?