Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

υπο και αλλοι κυριαρχοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Vdom, στις 16 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Vdom

    Vdom Regular Member

    τι και συ δεν ειχες τις ιδιες αποψεις μαζι τους?
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    οχι δεν ειναι υπερβολικος, αυτο ειναι το standard practice. ειδικα αν λαβεις υπ οψη σου οτι πολλες δεν βγαινουν απο σχεση αν δεν εχουν ετοιμη την επομενη. μην κοιτας εσυ που βγαζεις μια γλωσσα απο δω απεναντι και σε φοβουνται...  
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Πρώτα από όλα, σαλουδασιόνες και καλώς μας ήλθες.

    Σε ένα πλαίσιο D/s, από τη στιγμή που οι κοινωνικές συναναστροφές βρίσκονται μέσα στα πλαίσια άσκησης ελέγχου σου, η απόφαση είναι δική σου για το τις επικοινωνίες της υ σου. Μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως αυταρχικό, αντιδημοκρατικό, κλπ, αλλά οι D/s σχέσεις δεν είναι βόλτες σε παιδική χαρά. Και ευτυχώς.

    Αν ασχοληθούμε, όμως, με τη realpolitik μιας τέτοιας προσέγγισης, τα πράγματα περιπλέκονται. Όπως ήδη αναφέρθηκε, κάποιοι Κ προσπαθούν να ελέγξουν την επικοινωνία της υ τους ζητώντας κωδικούς, μέιλ, κλπ. Άλλοι Κ (κι εγώ μαζί) προσδοκούν οτι ένας Κ που πλησιάζει μια ανήκουσα υπό, θα έχει τα παντελόνια να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της πρώτα.

    Η πραγματικότητα είναι οτι μια υπό που είναι σωστή, θα είναι σωστή και μια υπό που ψάχνεται να καυλαντίσει, θα καυλαντίσει. Με όσα πρωτόκολλα, τσιπάκια στο κολλάρο, gps tracker, σουμποθηρευτικά drones και δαγκάνες της τροχαίας και αν τη λούσεις. Ακόμα και όταν τους έχεις δώσει το ελεύθερο να καυλαντίζουν/παίζουν/σχετίζονται/κλπ, οι καύλαντερ σούμπες (ΤΜ) θα το κάνουν εκτός των κανόνων σου, είτε επειδή τους αρέσουν τα δράματα, είτε για την σπαρτακαλητεία, είτεείτεείτε. Οπότε, θα έβρισκα καλή ιδέα τις πολύ περιορισμένες προσδοκάντζες, ειδικά όταν θα έχει περάσει ο πρώτος, του μέλιτος καιρός, οπότε θα φανούν οι πραγματικές ποιότητες της υπό σου κάτω από τις ohshinyκαλυφθείσες.

    Άρα, συνελόντι ειπείν, για μένα το όλο θέμα ανάγεται στο πόσο καλή επιλογή υποτακτικού (και ανθρώπινου) υλικού έκανες εξ αρχής.
     
  4. Vdom

    Vdom Regular Member

    οι πρακτικες εχουν να κανουν και με τον χαρακτηρα και με την παιδια του καθενος αμα ειναι ασεβεις ετσι θα φερεται παντου οχι ν σεβαστει την σχεση του αλλου . ασε που ειναι και καπως ερεθιστικο να τρως το φαι του αλλου για καποιους... τους ιντριγκαρει...
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Δεν ξέρω τι λες εσύ, πάντως εγώ έτσι και δω άλλο πιρούνι να κατευθύνεται στο πιάτο μου, τρελαίνομαι!

    Το φαΐ είναι ιερό......
     
  6. Vdom

    Vdom Regular Member

    σχημα λογου...
     
  7. Vdom

    Vdom Regular Member

    καλα εγω παιζει ν σε καρφωσω με το μαχαιρι αμα κανεις κινηση...
     
  8. Vdom

    Vdom Regular Member

    σε γενικες γραμμες σε μια σχεση Κ/υ θεωρω πως ο Κ πρεπει ν ασκει ελεγχο και στις συζητησεις και αναλογα την κριση του ν αφηνει δραση στην υ. Αυτο σημαινει οτι και η υ συναινει και θελει αλλιως και οι δυο καναν λαθος επιλογη . Οι σχεση Κ/υ δεν ειναι μια σχεση ισοτητας αλλα κυριαρχιας με σεβασμο και φροντιδα στην υ. κατα την γνωμη μου παντα...
     
  9. Vdom

    Vdom Regular Member

    καταλαβες επειδη δεν εχουν σεβασμο μερικοι και καταστρατηγουν σχεσεις εχουμε εμεις προβλημα. Οχι φιλε προσεχεις για να εχεις ενδιαφερεσαι για την υ σου για να την εχεις διπλα σου και να μην αφησεις κανενα περιθωριο.
     
  10. whisperer

    whisperer Regular Member

    αν θες να δεις οτι κατι ειναι δικο σου αστο να φυγει,αν ηταν θα γυρισει....αν οχι δεν ηταν δικο σου ποτε.
     
  11. Vdom

    Vdom Regular Member

    αν ειναι να παιζουμε κινηγητο ας παει απο κει που ρθε
    καλο στιχακι αναπαραγεται πολυ αλλα αμα θες κατι πολυ το διεκδικεις δεν τ αφηνεις ετσι
     
  12. whisperer

    whisperer Regular Member

    αν δε το καταλαβες φασκεις και αντιφασκεις στο ιδιο σου το ποστ