Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    30 και 40 αντίστοιχα! 
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μία διόρθωση στο εξαίρετο κείμενό σου.
    Η πράξη της υιοθεσίας δεν έχει απαραίτητα ως κίνητρο κάποιο πρόβλημα τεκνοποιίας. Είτε αφορά ετερόφυλα είτε ομόφυλα ζευγάρια. Ενδέχεται να αποτελεί και συνειδητή επιλογή αποδέσμευσης ενός παιδιού από τα δεσμά της εγκατάλειψης.
     
  3. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    Ειμουν ενημερος.Το θετικο συναισθημα σου προς αυτο και μαλλον η απομονωση του απο αλλους αλυσιδωτους προς αυτο θεσμους-νοοτροπιες-συμβασεις που δεν εχουν υποστει καποια μετατοπιση, ισως σε κανουν να χρησιμοποιεις το "τεινουν".

    Μακαρι να διαλεγαμε το κοσμο που ζουμε και που θελουμε.ισως το πιο σωστο να ειναι παλευουμε για ενα κοσμο που θελουμε μεσα στους συσχετισμους που εχουν διαμορφωθει για το οποιο μας αιτημα.
    Πολλες φορες οι συσχετισμοι σε καταπνιγουν.Φαντασου οτι μιλας σαν πολιτης σε ενα δυτικο κρατος.Πως θα σου ακουγοταν αυτο που εγραψες να το ελεγε ενας πολιτης απο το ζαιρ ή την ακτη ελεφαντοστου?
    Παντως η προθεση της σκεψης σου με βρισκει θετικο.
     
  4. lorelei

    lorelei Regular Member

    και γιατί τα ομόφυλα ζευγάρια να μην μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά? και αν η σεξουαλικότητα λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στην υιοθεσία ή ακόμη και στην απόκτηση παιδιών,πως μπορούμε εμείς -και το τονίζω το εμείς-να αποκλείουμε την ολοκλήρωση μιας οικογένειας? τι μας καθιστά καταλληλότερους υποψήφιους γονείς? η σεξουαλικότητα της ντουλάπας όποια ροπή και να έχει, δεν εξαγνίζεται επειδή δεν ξέρει κανείς για αυτη.
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Προσωπικά πολλές φορές έχω ευχηθει, με αυτά που έζησα, να μην είχα γονείς.

    Τώρα εάν ήταν να με μεγαλωναν ζευγάρι ομοφυλων θα το προτιμούσα χίλιες φορές εάν ήταν σωστοί απέναντι μου, αλλά κακά τα ψέματα σε μια τόσο τρυφερή ηλικία το να δέχομαι γιουχαρισματα και bulling εξαιτίας των gay μπαμαδων μου ή των λεσβιων μαμαδων μου (το θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρχει) είναι κάτι που δεν ξέρω πως ένα παιδάκι μπορεί να το διαχειριστεί.

    Υπέρ, αλλά σε κάποιο άλλο πλανήτη...

    Αυτό που μου κάνει εντύπωση εδώ μέσα είναι πως σε ένα φόρουμ εναλλακτικού ερωτισμου δεν είσαστε σε θέση να δεχτειτε καν τα φετίχ των άλλων, το να γίνει υιοθεσία ενός παιδιού από ομοφυλόφιλους το χειροκροτειτε,γελάω με αυτά που διαβάζω....
     
    Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2015
  6. gero

    gero Regular Member

    Με 2 πατερες ή 2 μητερες?Ας μεγαλωνει με εναν πατερα και 1 μητερα αν ειναι ετσι.
    Τι κολλημα και αυτο,να ειναι απαραιτητα 2?
    Μπορεις σε παρακαλω να το εξηγησεις αυτο?Θα το εβρισκα αρκετα ενδιαφερον.
    Γιατι αν ειναι ετσι να ανοιξει ο ασκος του Αιολου και να παρουν σειρα και αλλοι ενδιαφερομενοι (με διαφορετικες σεξουαλικες προτιμησεις) για υιοθεσια παιδιων,οπως κτηνοβατες,αυνανιστες, str8 μοναχικοι κυριοι,str8 μοναχικες κυριες.




    Λοιπον και επειδη μαλλον δεν το γνωριζουν καποιοι,καλο θα ειναι να ρωτησουν ψυχολογους ή απλα να ψαξουν επιστημονικες ερευνες που δειχνουν οτι η ψυχοσυνθεση ενος παιδιου διαταρασσεται οταν αναθρεφεται απο ομοφυλα ζευγαρια.
    Το οτι υπαρχουν ασχημα παραδειγματα απο ετεροφυλα ζευγαρια δεν δινει "πατημα" στο να θεωρουμε αυτη την κατασταση και σωστη.
    Με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε να δαιμονοποιησουμε τα μαχαιρια και να μην τα χρησιμοπιουμε διοτι εχουν προκληθει απειροι φονοι με αυτα.Παιδαριωδη λογικη.

    Η φυση ορισε οτι η αναπαραγωγη μπορει να γινει μεταξυ ενος αρσενικου και ενος θηλυκου,ειτε το θελουμε ειτε οχι και ετσι ουσιαστικα ορισε το πως θα μεγαλωνει μια ψυχη.

    Τα ομοφυλα ζευγαρια μπορουν με την ησυχια τους στην κρεββατοκαμαρα τους να απολαυσουν αυτα που απολαμβανουν χωρις κανενας να τους κατακρινει γι'αυτο και ας μεινουν εκει κιολας,στα γουστα τους και μονο...

    Απειρα ΚΑΤΑ φυσικα.
     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2015
  7. gero

    gero Regular Member

    Η λεξη ρατσισμος δεν ειναι ελληνικη λεξη.Η λεξη αυτη προερχεται απο την λατινικη race=φυλη.
    Τι σχεση εχει ο διαχωρισμος φυλης με το συγκεριμενο νημα?
     
  8. gero

    gero Regular Member

    Εν μερει μπορει να εχεις δικιο στο σκεπτικο σου αν λαβουμε υποψιν οτι στην αρχαια Σπαρτη τα νεαρα αγορια αναθρεφονταν απο την πολιτεια,γιατι υπηρχε συγκεκριμενος λογος.
    Απο την ηλικια ομως των 7 ετων και οχι πιο πριν.

    Η ψυχολογια ομως μιλαει και για διαταρραξη της ψυχικης υγειας του παιδιου στην ανατροφη απο ομοφυλο ζευγαρι.Αυτο δεν το αναφερεις ομως.
     
  9. gero

    gero Regular Member

    Μεχρι στιγμης η πραξη της υιοθεσιας στην Ελλαδα απο ετεροφυλα ζευγαρια λειτουργει αψογα.
     
  10. NoviceSeeker

    NoviceSeeker New Member

    Δυστυχώς θα δηλώσω κατά, όχι επειδή δεν υπάρχουν αξιόλογοι και τρυχφεροί γονείς εκεί έξω. Αλλά επειδή η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Ίσως σε μια άλλη πραγματικότητα... Ίσως...
     
  11. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    Χρησιμοποιειται και γενικοτερα στην καθομιλουμενη. Οχι μονο για τις ρατσες.Επισης ειναι απο το ιταλικο razza. Οι αγγλοι το λενε racism ,απο την αγγλικη λεξη race που ειπες.ετσι θυμαμαι παντως
    Και ηθελα να προσθεσω οτι η φυση δεν ορισε οταν εκσπερματωνεις το σπερμα να πηγαινει στη λεκανη.
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Όπως και αυτή της αγοραπωλησίας.