Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παιζουμε;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος daniela100, στις 17 Μαϊου 2015.

  1. Elune

    Elune Priceless

    Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ελουνόσπιτο, το οποίο είναι υποδειγματικά στολισμένο λόγω των εορτών. Στην μέση του σαλονιού ένα τραπέζι ροτόντα, κατασκευής του 1830. Πάνω του στρωμένη μια πράσινη τσόχα, με τους @Elune @bumblebee @conner και @thief να παίζουν κουμάρι. Στα πόδια των @Elune και @bumblebee βρίσκονται οι @Madeleine Rk και @Θρυαλλίς αντίστοιχα, οι οποίες κάθονται δεμένες και φιμωμένες δίπλα τους*, προκειμένου να τους φέρουν γούρι. Σε κάθε παρτίδα που κερδίζουν οι Μπαμπλούνε, οι "γατούλες" τους κερδίζουν και ένα χάδι στο κεφαλάκι τους. Οι σύντροφοι και συνιδρυτές της ομώνυμης σχολής μάλιστα, φορούν τα ειδικά γυαλιά που τους επιτρέπουν να βλέπουν τι φύλλα έχουν στα χέρια τους οι αντίπαλοί τους**. Από την άλλη, στην ομάδα των Κόνερ και thief έχει ήδη αρχίσει η μουρμούρα, καθότι τα κόλπα - κλύσματα του Κόνερ δεν περνάνε στην πράσινη αρένα.

    *Φωτό από Μαντελέιν και Θρυαλλίς πριν ξεκινήσει το κουμάρι

     

    **
     

    Ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζεται στο σαλόνι η @Estelwen, η οποία εφοδιάζει το τραπέζι με ξυροκάρπια και ποτά***. Το... γδύσιμό της έχει τρελάνει τον thief, με αποτέλεσμα οι Μπαμπλούνε να έχουν στήσει πάρτυ στην πράσινη τσόχα, έχοντας πλέον στην κατοχή τους το 80% από τις συνολικές μάρκες. Εν τω μεταξύ στην κουζίνα οι @sokolata και @lorelei ετοιμάζουν το ψητό, πάντα υπό την επίβλεψη της @Siren_Peisinoe. Η τελευταία, όποτε βλέπει τις άλλες δύο να... χασομεράνε, τους ρίχνει στο ψαχνό με το flogger της. Οι Sokolata και Lorelei επιλέχθηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια, καθώς η πρώτη είχε αναδειχθεί δύο φορές νικήτρια στο "η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου", ενώ η δεύτερη είχε βγει στην κορυφαία πεντάδα του Master Sef junior.


    ***
     

    Meanwhile, χτυπάει η πόρτα. Η @Estelwen κοιτάζει από το ματάκι της πόρτας και βλέπει τις @vanilla30 και @_Ivory_ να κρατούν τρίγωνα πανοράματος από το τοπικό ζαχαροπλαστείο. H estelwen ανοίγει την πόρτα και οι δύο κορασίδες αρχίζουν το... ποιηματάκι τους: «τις άγιες τούτες ημέρες που οι δουλειές δεν πάνε και πολύ καλά, ζητούμε από όλους τους ανθρώπους της γειτονιάς να συμβάλουν για την ανέγερση του....... Πριν προλάβουν να τελειώσουν την φράση τους, η Estelwen αναφωνεί: «Του κύριου Ελούν ντεν είνι εντώ, περάστε μετά» και κλείνει δυνατά την πόρτα.

    Οσο πέρναγε η ώρα, οι Μπαμπλούνε μάζευαν όλο και περισσότερες μάρκες. Οι @Madeleine Rk και @Θρυαλλίς έλαμπαν σαν χρυσάφι, με την αύρα τους να φέρνει όλο και περισσότερο χρήμα στους αφέντες τους. Η ώρα πλέον είχε περάσει, με τους Κονερ και thief να έχουν μείνει πανί με πανί. Οι Μπαμπλούνε με ύφος χιλίων καρδιναλίων κάνουν νόημα στην @Estelwen να ξαναγεμίσει τα ποτήρια των ηττημένων συντρόφων, προτού στρώσει το τραπέζι για το δείπνο. Παράλληλα, πιάνουν από μία χούφτα μάρκες και τις δίνουν στις αγαπημένες τους Μαντ και Θρυαλλις σαν επιβράβευση για την αφοσίωσή τους.

    Το τραπέζι πλέον ήταν έτοιμο. Οι Μπαμπλούνε, thief και Κονερ από αντίπαλοι γίνονται πλέον συνδαιτυμόνες. Κατσίκια, αρνιά, σαλάτες, πατάτες κτλ έχουν πάρει τις θέσεις τους, ενώ κάτι αντίστοιχο έχουν κάνει και οι Μαντ - Θρυαλλις, που πλέον περιμένουν δίπλα από τους Μπαμπλούνε ένα κομματάκι κρέας. Οι αξια -γάμητες σκυλο-κοπέλες έχουν κλέψει την παράσταση με τα κάλλη τους και την ομορφιά τους. Δυστυχώς, όμως, δεν ισχύει το ίδιο και για το φαγητό. Το στήσιμο ήταν τραγικό, το ίδιο και οι γεύσεις. Το πιατάκι που είχε το τζατζίκι το γύρναγες ανάποδα και δεν έπεφτε. Το κρέας το έπαιρνες και έπαιζες ρακέτες!





    Συνεχίζεται...
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Υποκλίνομαι ! Οι χαμενοι παίρνουν @Elena_gr και @sweet_release γιατι υπάρχει ντοκουμέντο στο φόρουμ για ντάμπλ φάκ, ενώ οι νικητες παίρνουν @Madeleine Rk και @Θρυαλλίς που σιγά μην τις ρωτήσουμε  

    Αλλο επίπεδο εισαι σύντροφε τι να λέμε  
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @bumblebee ότι πείτε Αφέντη μου  
     
  4. conner

    conner Contributor


    Ξέχασες όμως ότι τα χρήματα που έδωσα για τις μάρκες στο καρέ, τα έιχα σηκώσει από τους προσωπικούς λογαριασμούς των οικοδεσποτών, νωρίτερα, είχα χακέψει ένα ελβετικό λογαριασμό, που είχε όλες τις αποταμιεύσεις των @Elune και @Madeleine Rk ... Οπότε, μετά τη "χασούρα" και το φιάσκο με το δείπνο, πήρα τα όμορφα κορίτσια (όλα εκτός @Madeleine Rk και @Θρυαλλίς ), κατεβήκαμε Μαρίνα φαλήρου (είχα φουλ τις τσέπες με τα λεφτά των άλλων από την Ελβετία), αγοράζω επί τόπου ένα κότερο, μπαίνουμε μέσα και φεύγουμε όλοι/όλες καθώς ο ήλιος ανατέλλει....

    ΥΓ: Αυτοί που έμειναν στο σπίτι έπαθαν δηλητηρίαση και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομέιο, όπου τους χορηγούσαν κλύσματα κάθε ώρα και πλύσεις στομάχου....
     
  5. lorelei

    lorelei Regular Member

    @Elune να τα λέμε αυτά! δεν είμαστε τπτις τυχαρπαστοι
     
  6. conner

    conner Contributor

    Σημείωση: Επιπλέον, έκοψα τα τακούνια από τις μπότες και γόβες της @Θρυαλλίς !!!!

     
     
  7. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Θα είσαι από την πλευρά των χαμένων;
     
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Μαλλον υπολογίζω στην κωλοφαρδία του @conner  
     
  9. conner

    conner Contributor

    O @conner ΔΕΝ έχει κωλοφαρδία, ΕΧΕΙ τεχνογνωσία!!!
     
  10. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Κάτσε μην τον πιάσει η ώρα του και αρχίσει να κόβει και τα δικά μας τακουνάκια..
     
  11. whisperer

    whisperer Regular Member

    ρε σεις ειμαι κι εγω καλος στη ποκα     
     
  12. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    τι παιζει εδω?