Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παιζουμε;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος daniela100, στις 17 Μαϊου 2015.

  1. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Σουρεμενοι θα ειμαστε,φιλος...
     
  2. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

  3. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    Αγαπητε @ShaDowKill_GpR οσον αφορα την κα @Siren_Peisinoe εγγυωμαι προσωπικως εγω για την αψογη επαγγελματικη της συμπεριφορα. Ως γνωστον ειναι αριστη επαγγελματιας και ειδημων στο αντικειμενο της. Η συνεργασια μας στην κλινικη του αγαπητου. @dimfetishman ηταν κ ειναι αψογη. Ως εκ τουτου την συνιστω ανεπιφυλακτα.  
    Τις ευχες μου για καλες γιορτες!!!
     
  4. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    Ε καιιιιι;;;;;;

    ωχ αμαν αμαν....κατι κλησεις που θα πεσουυυυυυν 
     
  5. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    Θα λάβω πολύ σοβαρά υπόψιν την σύσταση σας αγαπητή. Καλές γιορτές γεμάτες αγάπη και χαρά σας εύχομαι.  
     
  6. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Ενταξει,δεν ειναι αποκριες να κανουμε τις μουμιες 
     
  7. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Εχεις την ανταποδοση των ευχων @daniela100...Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες!!!
     
  8. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Αυτο ο
    Αυτο που το πας..??
    Εκτος αν τις πληρωσει ο @CaptainAfrican...Τοτε αλλαζει το πραγμα !!!
     
  9. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Με μένα οδηγό, ΤΙΠΟΤΑ απ' όλα αυτά δεν θα γίνουν @moxito & @daniela100. Έχουν γνώση οι φύλακες και οι συνοριοφύλακες και θα βρίσκεστε σε ασφαλές ιατρικό περιβάλλον  

    Χρόνια πολλά και καυλά, με χαμόγελα!
     
  10. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    Ποτέ μην λες ότι κάτι δεν θα γίνει. Ακριβώς επειδή είσαι ιατρός και γνωρίζεις πως σφάλματα συμβαίνουν.
    Το να είναι κάποιος σίγουρος για τον εαυτό του δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό.
    Αλλά ο σωστός επιστήμονας πάντα είναι λιτός και χωρίς πολύ υπερηφάνεια.
    Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να " στην πω."
    Εκφέρω γνώμη απλά.
     
  11. Elune

    Elune Priceless

    @conner

    Παλεύει 5 ώρες για να ανάψει κάρβουνα και όταν ανάψουν καίει τις 7 από τις 10 μπριζόλες. Μετά περηφανεύεται για το κατόρθωμα του μια δεκαετία. Ο πατέρας ψήστης είναι φαινομενικά μουγκός μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσει να ρίχνει το 5ο ποτηράκι κρασιού στο αίμα του. Από ‘κεί και πέρα αρχίζει το χάος. Θα πετάει το ένα χοντροκομμένο αστείο μετά το άλλο προκαλώντας αλλεπάλληλες σιωπές στο χώρο. Θα θυμηθεί ιστορίες από τα σχολικά του χρόνια και θα τις διηγηθεί έτσι που θα σας κάνει να πιστεύετε ότι ξεκινούσε να πάει στο σχολιό (προσοχή: ΟΧΙ ΣΧΟΛΕΙΟ) ξυπόλητος και περπατούσε τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα για να φτάσει ως εκεί, ενώ το βράδυ κοιμότανε στο σταύλο δίπλα στα ζα και διάβαζε χωρίς ηλεκτρικό. Θα συνεχίσει με ιστορίες από το στρατό (ο πατέρας ψήστης πάντα κακοπέρασε στο στρατό ΑΛΛΑ τώρα που μεγάλωσε συγκινείται που το θυμάται και θεωρεί ότι τελικά του έκανε καλό) και θα καταλήξει να λέει χοντροκομμένα ανέκδοτα πού δεν είναι ικανά να κάνουν ούτε το 5χρονο εγγονάκι του να γελάσει. Γενικά ο πατέρας ψήστης είναι αυτός για τον οποίο ντρέπεται όλη η οικογένεια από ένα σημείο και έπειτα και όλοι παρακαλάνε πότε θα φωτίσει ο Θεός να βγάλει πάλι το σκασμό.

    Αγαπημένη συνήθεια: Με το που τελειώσει η μασαμπούκα ο πατέρας ψήστης δε θα διστάσει να ανακοινώσει πως θα κοιμηθεί για καμιά ωρίτσα και μάλιστα σε καναπέ που είναι εμφανής σε όλους του υπόλοιπους που θα κάθονται ακόμα στο τραπέζι. Τρολ.
     
  12. Elune

    Elune Priceless

    @lorelei @sokolata  

    Δέκα μέρες πριν από το τραπέζωμα έχει ήδη αρχίσει να αγχώνεται. Τα βράδια κάνει υπνοπαιδεία ακούγοντας συνταγές για γιαπράκια και τη μέρα προσπαθεί να υπολογίσει αν θα χωρέσουν οι κατσαρόλες το φαΐ για τόσους ανθρώπους. Μετά τσακώνεται με το σύζυγο –μόνη της τσακώνεται- που δεν έχουν αγοράσει άλλες μεγαλύτερες κατσαρόλες τόσα χρόνια και παιδεύεται με αυτές τις μικρές. Ανήμερα του τραπεζιού θα σηκωθεί στις 6 το πρωί για να ρίξει το 17ο συνεχόμενο σφουγγάρισμα του τελευταίου 24ώρου και στις 7 θα έχει ήδη αρχίσει να μαγειρεύει – όσα δεν έχει έτοιμα από την προηγούμενη. Λίγο πριν καταφτάσουν οι συγγενείς θα βλασφημάει που δεν προλαβαίνει να ετοιμαστεί και θα θυμηθεί ότι όταν τους καλέσανε εκείνοι πρόπερσι δεν είχαν μαγειρέψει και τίποτα της προκοπής, ενώ αυτή κάθεται και σκοτώνεται για να τους ευχαριστήσει όλους.

    Θα τα βάλει με το γιο της που παλιτοιδιοτζινφορεσεςαμανπια και με το σύζυγο που καπνααποτηψησταριαμπαινειμεσαστοσπιτικαιμολιςκαθαρισα. Στο πρώτο κουδούνι θα αρχίσει να τρέχει πανικόβλητη λες και κατέφθασε ο Γάλλος πρέσβης κατευθείαν από τα Παρίσια αλλά μόλις ανοίξει την πόρτα θα πάρει ύφος «είμαι τόσο ξεκούραστη γιατί το να ταΐζω δέκα άτομα μου βγαίνει τόσο φυσικά .!». Κατά η διάρκεια του τραπεζιού θα ρωτήσει μόνο 100.000 φορές τους καλεσμένους γιατί δεν έφαγαν το ένα ή το άλλο και θα σηκωθεί άλλες τόσες για να φέρει κάτι που ξέχασε. Φυσικά κάτι θα παραλείψει να σερβίρει – που βρίσκεται στην κατάψυξη συνήθως- και αυτό είναι ικανό να της χαλάσει τη διάθεση για όλο το απόγευμα.

    Αγαπημένη της συνήθεια: να ρίχνει βλοσυρές ματιές στους συγγενείς πρώτου βαθμού όταν πετάνε μπαρούφες που μπορούν να τους εκθέσουν οικογενειακώς στους συγγενείς δευτέρου βαθμού.