Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παιζουμε;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος daniela100, στις 17 Μαϊου 2015.

  1. Elune

    Elune Priceless

    @Estelwen  
       

    Μπορεί να είναι η δική σας ή να ανήκει στην καλεσμένη φαμίλια αλλά όπως και να ‘χει θα ‘ναι κουφή και θα συναγωνίζεται με τον πατέρα-ψήστη στο ποιός θα είναι το μεγαλύτερο τρολ της ημέρας. Στην πραγματικότητα όλοι οι μεγάλοι οικογενειακοί καυγάδες που έγιναν ποτέ σε τραπέζι ξεκίνησαν από τη φυτιλιά μιας μπάμπως. Κάθεται λίγο απομακρυσμένα από τους υπόλοιπους, έχει τα χέρια της σταυρωμένα, τα μούτρα της ξυνισμένα και ανοίγει το στόμα της μόνο για να πετάξει κακία. Το πώς η κουφή μπάμπω καταφέρνει πάντα να ακούει το πιο ακατάλληλο πράγμα, την πιο ακατάλληλη στιγμή και μετά να βγάζει χολή σχολιάζοντας το δεν κατάφερα ποτέ να το εξηγήσω. Κατά τ’ άλλα δε θα είναι με τίποτα ευχαριστημένη: το φαΐ θα είναι πολύ και θα πεταχτεί, το γλυκό θα είναι πολύ γλυκό, η μουσική θα είναι πολύ δυνατά, όταν της μιλάνε της δημιουργούν πονοκέφαλο και όταν δεν της μιλάνε φαντασιώνεται τον εαυτό της σε διαφήμιση του silver alert και σκέφτεται ότι μόνο αν τη χάσουν θα την εκτιμήσουν.

    Αγαπημένη συνήθεια: Να χαρτζιλικώνει. Γι’αυτό και εξιλεώνεται.
     
  2. Elune

    Elune Priceless

    @lizard_

    Ο τύπος αυτός είναι 45 αλλά νομίζει ότι είναι 18 και πιστεύει στα αλήθεια ότι το ίδιο νομίζουν και οι άλλοι για εκείνον. Φοράει ρούχα 18χρονου, μόνο που ο 18χρονος του οποίου τα ρούχα φοράει είναι μοντέλο δεκαετίας ’80. Θα πετάξει την υπερατάκα “εγώ θα κάτσω με τους νέους” και θα προσπαθήσει να το παίξει άνετος μαζί τους ρωτώντας τα γκομενικά τους και κλείνοντας ματάκι. Στη συνέχεια θα τους ρωτήσει που βγαίνουν και φυσικά δε θα ξέρει κανένα μαγαζί από αυτά που θα του πουν αλλά εκείνος θα υποκριθεί ότι τα ‘χει χτίσει.

    Αγαπημένη συνήθεια: Να συμβουλεύει τους άλλους «βάλτε λίγη μουσική για τα παιδιά, Πάριο θα ακούμε;» και να πηγαίνει ο ίδιος και να βάζει Bon Jovi.
     
  3. Elune

    Elune Priceless

    @Madeleine Rk

    Κάνει όσα θα ήθελες να κάνεις και εσύ αλλά αυτό το αποκαλούν χαριτωμένο ενώ εσένα θα σε έλεγαν γαιδούρι. Αν θελήσει όλη την πέτσα από το ψητό θα τη φάει, αν θελήσει την τελευταία τηγανιτή πατάτα θα την πάρει , θα τη λιώσει στα χέρια του και μετά θα την πετάξει, αν θελήσει όλα τα μπούτια από το κοτόπουλο θα τα έχει και εσύ θα μείνεις να τρώς το στήθος που είναι στεγνό. Θα πατήσει με τα παπούτσια στον καναπέ, θα κάνει το σαλόνι μούτι, θα ταρακουνήσει τα αναψυκτικά για να γελάσει, θα αδειάσει όλο το αλάτι στο πάτωμα γιατί μπορεί, θα βάλει τα κλάματα και όλοι θα σταθείτε κλαρίνο. Γενικά το μούλικο είναι ο άρχοντας της ημέρας και ο μόνος που θα περάσει τελικά καλά ενώ εσείς οι υπόλοιποι θα βαράτε προσοχές σε κάθε του επιθυμία.

    Αγαπημένη συνήθεια: Να σε τραβολογάει με το ζόρι στο δωμάτιο του για να σου δείξει κάτι και εσύ να πρέπει να υποκριθείς τον ενθουσιασμένο. Ακόμα και αν το κάτι είναι τα ξερατά του στο πάτωμα.
     
  4. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    @Elune θέλω και για μένα.  
     
  5. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Αν ειναι ετσι,τοτε παω πασο @CaptainAfrican  και θα σε εμπιστευτω απολυτα!!!
    Χρονια πολλα και σε εσενα!!!
    Υγεια,χαμογελα και πολυ πολυ αγαπη...Καθε στιγμη της ζωη σου !!!
     
  6. Elune

    Elune Priceless

    Ηταν το μόνο που έμεινε @ShaDowKill_GpR χαχαχα. Αν και μόνο αντικοινωνικός δεν είσαι, χαχα   

    Ηλικίας από 13 εώς 16, ο αντικοινωνικός έφηβός θα αντάλλαζε ευχαρίστως την παρουσία του στο τραπέζι με ένα νεφρό, δύο πόδια και μισό συκώτι. Σε όλο το τραπέζι θα πει συνολικά 2 λέξεις, πάντα απευθυνόμενος προς τη μάνα του. Τις εξής:
    “-Κόκα κόλα;”
    Όλη την υπόλοιπη ώρα θα βρίζει από μέσα του, θα στέλνει μηνύματα, θα παίρνει τηλέφωνα, θα αναρωτιέται που να βρίσκονται άραγε οι βιολογικοί του γονείς και γιατί τον παράτησαν σε αυτούς εδώ μπροστά του.

    Αγαπημένη συνήθεια: Να σκέφτεται τους 10 πιο απάνθρωπους τρόπους εξόντωσης των συγγενών που του λένε πόσο πολύ μεγάλωσε. Μόνο αίμα.
     
  7. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.


    Χαχα ωραίο. Με φαντάζομαι σε τέτοια φάση, την έχω περάσει. Ειδικά τότε που προσπαθούσα να πείσω τους δικούς μου
    για την ύπαρξη των εξωγήινων. Κλάμα λέμε.
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Δεν θα αναφερθώ ΚΑΝ στο κλεψιμέικο της κατάστας, για του λόγου το αληθές αρκεί ένα απλό copypastA στο γκούγκλ.

    Αυτό που με ανησυχεί είναι η ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου, ο οποίος κυκλοφοράει τέτοια μέρα με κατακόκκινα μάτια και μια φλέβα να πάλλεται στο κούτελο, ψάχνοντας πως θα εκδικηθεί τους συμφορουμίτες του, που όπως και να το κάνουμε, είναι πιο έξυπνοι, όμορφοι και γενικά πιο πετυχημένοι από τον ίδιο. Τον φαντάζομαι να σερφάρει στο ιντερνετ ψάχνοντας ιδέες για εκδίκηση και να μουρμουράει "Πως θα ψήσετε την τέλεια γαλοπούλα - όχι, δεν είναι αρκετά καυτό." "Προβλήματα τρίτης ηλικίας - όχι, δεν είναι αρκετά προσβλητικό." "Θέλω να με πάρετε και οι έξι πυροσβέστες μαζί - όχι, αυτή είναι η δικιά μου φαντασίωση."
    Οπότε όταν βρήκε το συγκεκριμένο αρθράκι, που από τότε που βγήκε, πάνω απο δυο χρόνια τώρα, κοινοποιήθηκε 800.000 φορές, το βλέμμα του έπεσε απάνω στο κομμάτι για την μπάμπω και το μάτι του απέκτησε καινούριο τικ. "Αυτό θα γράψω, χαχα, θα τσατιστεί που τη λέω μπάμπω, είναι και μεγάλη, πετάει κακίες, ναι ναι, μπουαχαχα, θα τη λιανίσω".

    Αλλά όπως λέει μια ιταλική παροιμία, "τα γκαρίσματα των γαϊδάρων δεν φτάνουνε στα ουράνια".
    Παρακαλώ να παρατηρήσετε πόσο ομαλά εισχωρούν για νιοστή φορά οι γάιδαροι στην κουβέντα, διόλου τυχαία θα ΄λεγα.

    Μια παράκληση, Elune, φτάνει με τα μελομακάρονα, δεν σου κάνουν καλό.

    ΥΓ Ένα φιλί ρε! Αγάπη ολούθε!!!  
     
  9. @Estelwen καρδουλα μου χρόνια πολλά!! Καλά χριστούγεννα!!!! Να περνάς καλά και να είσαι πάντα τόσο ευχάριστο μωρό!! Σε αγάπησα απο την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε!!! Φιλάκια!!!!!!!!
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @sokolata, να ΄σαι καλά. Κι εγώ σ' αγαπάω. Να περνάς καλά, όσο πιο όμορφα μπορείς. Σε φιλώ!!!

    ΥΓ Γενικά δεν είμαι δύσκολο άτομο, αγαπάω τους πάντες, εκτός από τους περισσότερους. Μη με βλέπεις έτσι, απλά είμαι καλή στο να κρύβω τα ίχνη μου. My name is Morgan, Dexter Morgan.
     
  11. Elune

    Elune Priceless

    @Estelwen το γεγονός όμως ότι είμαι το καλύτερο ζώδιο που υπάρχει (Δίδυμος), μου δίνει τη δυνατότητα να αντιπαρέλθω των άσχημων χαρακτηρισμών που επέδωσες εις το πρόσωπό μου. Δεν ξέρω αν είσαι η Dexter Morgan, ωστόσο όποιο ζώδιο και αν είσαι, θα είσαι πάντα κάτω από την τεράστια προσωπικότητα ενός Δίδυμου :Ρ  

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΚΡΙΟΣ
    Βρήκε ο Φίλιππος το Ναθαναήλ όσον αφορά στις υψηλές ταχύτητες που είστε και οι δύο άσσοι. Εσείς έχετε την ευελιξία και ο Κριός το πάθος. Καλός συνδυασμός για ερωτική σχέση αν και η ειλικρίνεια θα καθορίσει την έκβαση.

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΑΥΡΟΣ
    Από περιέργεια θα το επιχειρούσατε να βρεθείτε ερωτικά με ένα φιλήδονο Ταύρο αλλά μέχρι εκεί. Ο συνδυασμός χαρακτηρίζεται από το γνωστό «όταν πήγαινες εσύ, εγώ γύριζα»....

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΔΙΔΥΜΟΙ
    Σε αυτή τη σχέση κάποιος θα κάνει πίσω αναγκαστικά. Αν και είστε από τα ζώδια που μπορείτε να κάνετε χωριό μεταξύ σας, περισσότερο φίλοι θα είστε παρά εραστές.

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Τη διαφορά εδώ θα την κάνει το τι ζώδιο είναι η γυναίκα και τι ο άντρας. Αν είναι άντρας Δίδυμος με γυναίκα Καρκίνο οκ. Με υπομονή, χαλαρότητα και ωτασπίδες για την κρεβατομουρμούρα μπορείτε να τα καταφέρετε. Το ανάποδο πολύ δύσκολα θα περπατήσει.

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΛΕΩΝ
    Του εξάπτετε την περιέργεια, σας τσιγκλάει να του βγάλετε το λούστρο για να δείτε τι υπάρχει από κάτω συν ότι το παιχνίδι μαζί σας του αρέσει. Ίσως άμα καταφέρετε να τον κάνετε πιο απλό και δε σας ενοχλεί η υπεροψία του να στεριώσετε.

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Τα παιδιά του Ερμή έχουν ένα βασικό, κοινό χαρακτηριστικό. Το μυαλό τους. Σας εκτιμά για την ευστροφία σας και τον ξεκολλάτε άμα σκαλώνει σε λεπτομέρειες, ενώ εσείς οργανώνεστε. Φαινομενικά αταίριαστοι όχι όμως και στην πραγματικότητα.

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΥΓΟΣ
    Σας ενώνουν τα σούρτα – φέρτα! Και οι δύο λατρεύετε να κυκλοφορείτε, να κάνετε γνωριμίες και να έχετε αρκετές επαφές. Εύκολα μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα και θέματα συζητήσεων. Από τους καλύτερους συνδυασμούς.

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Όσο σας έλκει και θέλετε να έχετε μια ευκαιρία μαζί του άλλο τόσο σας ενοχλεί που δεν ανοίγει το στοματάκι του και μόνο σας κοιτάει με μισό μάτι. Εσείς πάλι τον εκνευρίζετε που είστε πότε εδώ και πότε εκεί και δεν μπορεί να σας εμπιστευτεί. Για το καλό σας πάντως μην επιμείνετε.

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟΞΟΤΗΣ
    Κι εδώ υπάρχει ταύτιση, αμοιβαία συμπάθεια αλλά και λεκτικές κόντρες για το ποιος ξέρει τα περισσότερα. Το σεξ είναι παιχνίδι, η ζωή παιδική χαρά και το γέλιο στοιχείο της σχέσης σας. Επειδή όμως τα ομώνυμα δεν έλκονται γρήγορα θα πάρετε διαφορετικές κατευθύνσεις.

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Άλλος ένας περίεργος συνδυασμός που μπορεί να στεριώσει αν και εφόσον αποφασίσετε να σοβαρευτείτε κάποια στιγμή στη ζωή σας και να ρίξετε άγκυρα. Λίγο το κόλλημα του ενός, λίγο η αταξία και η ευκολία του άλλου, θα υπάρχουν προβλήματα όπως και λύσεις...

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Επίσης ένας πολύ καλός συνδυασμός μιας και οι ιδέες του βρίσκουν αφτιά και μυαλά ανοιχτά σαν τα δικά σας. Από την άλλη εσείς λατρεύετε τον τρόπο που σκέφτεται και κινείται. Πάντα θα βρίσκει τρόπους να σας εκπλήσσει κι αυτό είναι μεγάλο συν.

    ΔΙΔΥΜΟΙ – ΙΧΘΥΕΣ
    Ε, και λίγο συναίσθημα δε βλάπτει στη ζωή σας και ποιος είναι ο καταλληλότερος να σας το προσφέρει πέραν του Ιχθύ; Άλλωστε είναι και ο μόνος που δείχνει να απορροφά ό, τι λέτε και συχνά πυκνά σας αφήνει στην ησυχία σας μάλλον γιατί ζαλίζεται. Καλός συνδυασμός αρκεί να μην αρχίσει τη μίρλα.
     
  12. Έχεις τίποτα για ιχθύ με ιχθύ?