Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Elune

    Elune Priceless

    Eίμαι ωμοφοβικός,
    τα τρώω όλα ψημένα
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δείτε το βίντεο:

     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Το κορμί μου είναι τίγκα στο κεμπάπ και στην πουτίγκα...  
    Φαγητό, σόδα, κουραμπιε, αλκοόλ  
     
  4. gero

    gero Regular Member

  5. voluptas

    voluptas Regular Member

    Ψιτ ψιτ. Έχουμε γνωρίσει. Και δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν, έχουμε και φίλους γκέι εκ των οποίων κάποιοι είναι επίσης αρνητικοί στην υιοθεσία παιδιών καθώς οι ίδιοι λένε ότι αρκετοί γκέι δεν αντιλαμβάνονται την έννοια της μακροχρόνιας δέσμευσης, συνεπώς αμφισβητούν κατά πόσο θα προσφέρουν τη σταθερότητα που απαιτεί η ανατροφή παιδιών (ξέρω πως θα σου φανεί εξαιρετικά δύσκολο να το πιστέψεις αυτό και θα πεις ότι το βγάζω από το μυαλό μου ή εσύ ή κάποιος άλλος σίγουρα). Θέλει μάλλον περισσότερο από μισό κουκούτσι εγκεφάλου προκειμένου να καταφέρει να αντιληφθεί κανείς ότι κάποιοι αναρωτιούνται και εμφανίζονται σκεπτικοί γιατί απλά είναι σκεπτικοί και όχι επειδή είναι οπισθοδρομικοί - κακοί - νευρωτικοί κλπ. Η αμφισβήτηση είναι κάπως υγιέστερη. Δεν είπε κανείς ότι θέλει να δυστυχήσουν οι γκέι. Ξεκολλήστε λίγο από την ξερολίαση και το ηγεμονικό ύφος επειδή απλώς διαφωνείτε.

    Και κάτι τελευταίο, κι εσύ το μακρύ σου και το κοντό σου γράφεις αλλά με ύφος παντογνώστη που παραληρείς και κάνεις κήρυγμα σε κάθε ποστ, αλλά δε στο λένε. Πες κι ένα ''αυτή είναι η γνώμη μου'' έτσι για τα τυπικά.
     
  6. voluptas

    voluptas Regular Member

    Μπράβο μπράβο, φοβερό ποστ. Είσαι γαμάτος φίλε, ε. Είσαι διορατικός εσύ τελικά, πολύ κουλ τύπος που βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι ρε παιδί μου. Ξεχωρίζεις. Ανθρωπιστής, ανοιχτόμυαλος, εύγε εύγε. Έκανες ένα καθόλου προβλέψιμο point γεμάτο πραγματική αγάπη για τον συνάνθρωπο και ξεμπρόστιασες την κακή υποκρίτρια της παραβολής.
    .
    .
    .
    Παραβολής; Μα.. Μα.. μήπως είσαι ο ;;;;;;;


     

    Είσαι ο Jesus του community.

    Sorry για το τρολάρισμα.. Ήταν μία γελοία απάντηση, σε ένα γελοιότερο ποστ.

    Καλή χρονιά!
     
  7. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    φαπες στους ομοφοβικους
     
  8. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Γιατί; Κουρεύτηκαν;

    (Εντάξει τώρα, δηλαδή, εδώ που τα λέμε, ας πούμε, το ότι μας πήρε 22 σελίδες πριν αρχίσουν οι φάπες, μας κατατάσσει πάνω από το νεοελληνικό μέσο όρο, διάολε).
     
  9. Ευτυχώς αγαπητοί συμφορουμίτες η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει εμάς τους δικαστές "εκ του προχείρου". Φιλικό μου ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών βρήκε άλλον τρόπο να αποκτήσει παιδί: παρένθετη μητέρα.

    Το γεγονός ότι το φόρουμ που μας φιλοξενεί δεν είναι επιστημονικό και δεν έχουμε την υποχρέωση να καταθέτουμε βιβλιογραφία και επιστημονικά τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία της άποψης που υποστηρίζουμε, δε μας απαλλάσσει από την υποχρέωση προς τον εαυτό μας να ζυγίζουμε όλες τις παραμέτρους ενός ζητήματος που συζητάμε και να μη δογματίζουμε. Ας έχουμε υπ' όψη μας ότι για οποιοδήποτε θέμα διχάζει την κοινωνία, υπάρχει μια δόση αλήθειας σε κάθε ένα από τα "αντίπαλα στρατόπεδα". Που σημαίνει πως είναι θέμα οπτικής γωνίας.

    Δε σημαίνει επίσης πως η ιδιότητα του βουδουσουμιάρη μας κάνει εξ ορισμού πιο ανοιχτόμυαλους σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα. Απλά αυτοπεριοριζόμαστε σε διαφορετικά κουτάκια. Δεν ανακαλύψαμε ξαφνικά την απόλυτη αλήθεια.

    Η δαιμονοποίηση της αντίθετης άποψης και -ακόμα χειρότερα- εκείνων που την εκφέρουν εκφράζει απλά την οχύρωσή μας πίσω από δανεικές γνώμες που κατάπιαμε έτοιμες, χωρίς να περάσουμε από τη βάσανο της αναρώτησης. Κι αυτό είναι η χειρότερη έκφραση χειραγώγησής μας, γιατί γίνεται με τη σιωπηρή ανοχή και συγκατάθεσή μας...
     
  10. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    ναι ειναι νεοελληνικο προτυπο να εχει ο καθενας αποψη για τετοια ζητηματα
    ξερεις ειναι κατι που λεγεται ανθρωπινα δικαιωματα και δεν χρειαζεται να ακουμε τη μαλακια του καθενα
     
  11. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

     
     
  12. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    ναι καλη μου χιπστεροατενιστας