Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Make my day!!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 30 Αυγούστου 2015.

  1. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Καταλαβαίνω τι εννοείς και ντρέπομαι για την ιδιοτέλειά μου τώρα που διαβάζω τι έγραψα μέσα από τα δικά σου μάτια.
    Είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητας που μας τυφλώνουν...
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    No worries. Ούσα κοντά στην ηλικία όπου θα χρειαστώ αλοιφές, φάρμακα, σύνταξη (ε, είπαμε) και τα συναφή, βλέπω τα πράγματα με την πρεσβυωπική μου ματιά.
    Μου έδωσες ιδέα όμως. Θα φροντίσω το Π που θα αγοράσω να είναι ΚΑΙ αντιολησθητικό, ήδη το ήθελα με ροδάκια, φρένο, ταβάνι και καθισματάκι στη μέση.
    Και oh, πόσο θα σου σπάσω τα νεύρα στη τράπεζα  
     
  3. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @Estelwen , προτείνω ανεπιφύλακτα έκδοση αναληπτικής κάρτας.  
     
  4. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Και ATM στο διάδρομο;
     
  5. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Όπου να 'ναι, αρκεί να μην είναι εκεί που πάω κι εγώ.  
     
  6. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

  7. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

  8. whisperer

    whisperer Regular Member

    A Couple on Safari saw an Antelope running from a Cheetah,The woman says to the man "If the Antelope survives I'll give you a blowjob"
     
  9. brenda

    brenda FU very much

  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μεγάλη γιορτή η σημερινή

    STELIOS KANAKIS

    Τριπλή γιορτή! Κατ’ αρχήν είναι η μέρα της θεϊκής… πούτσας*! Γιορτάζουμε που κόψανε το… πετσάκι ή ακροποσθία ή ακροβυστία από το πουλί του θεόπουλου. Θα κόβαμε κι εμείς τα πουλιά μας μέχρι σήμερα, όπως επέμενε ο Πέτρος. Ήρθε όμως ο Παύλος και η Α΄ αποστολική σύνοδος κι αποφάσισαν, μετά μάλιστα κι από το σχετικό μαλλιοτράβηγμα των δύο «Π», πως δεν χρειάζεται να τα κόβουμε, έτσι κι αλλιώς επρόκειτο να μας τα καταστήσουν άχρηστα. Αντί αυτού μας φόρεσαν τη δικιά μας αχειροποίητο περιτομή, που είναι το βάπτισμα, όπου περιετμηθήκαμε τις αμαρτίες μας, που τις φέρνουμε απ την κοιλιά της μάνας μας για να μην πω απ’ τα «τέτοια» της μάνας και του πατέρα μας.
    Του μεγάλου Βασιλείου επίσης. Τον γιορτάζουμε και στις 30 Ιανουαρίου μαζί με τους άλλους δυο, τους Ιωάννη Χρυσόστομο και Γρηγόρη Θεολόγο οπότε κλείνουν και τα σχολεία διότι τα προστατεύουν, λένε και μας φέρνουν υπουργούς σαν τον Φίλη.
    Ο Βασίλης είναι άγιος της φουρνιάς των ιστορικών προσώπων, των οποίων η παραγωγή άρχισε και κορυφώθηκε στον 4ο αιώνα μτχ. Ήταν γιος… αγίων κι είχε πολλά αδέρφια. Η αδερφή του η Μακρίνα τον μεγάλωσε, ο Γρηγόρης έγινε επίσκοπος Νύσσης, ο Πέτρος επίσκοπος Σεβαστείας, ένας άλλος πήρε τα βουνά και μερικά πέθαναν νωρίς. Ο Βασίλης ήταν μεγαλοπαπάς, κάτι σαν τον Χρήστο Μεντζελόπουλο, την εξαίρετη αηδία, τον μητροπολίτη Πειραιά. Έγινε επίσκοπος Καισαρείας όταν τα κακάρωσε ο παραχαράκτης Ευσέβιος που με τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο μας φόρεσαν τον χριστιανισμό. Ο οποίος Ευσέβιος δεν τον καλόβλεπε, όσο ζούσε, λόγω της μόρφωσής του. Ως πολύ μορφωμένο και με κλασική παιδεία, μας τον παρουσιάζει και το παπαδαριό, για να πάρει αξία ο χριστιανισμός. Ξεχνάνε πως κι ο… Κατρούγκαλος πέρασε απ’ την ΚΝΕ, αυτό σημαίνει ότι το ξεπουλητίκι παίρνει αξία;
    Ο Βασίλης, παίρνοντας μέρος σε όλες τις ίντριγκες, φαγωμάρες και σφαγές της εποχής συμμετείχε δραστήρια στην εδραίωση του χριστιανισμού και της ιδεολογίας του δουλοκτητισμού. Ευθύνεται για τη στασιμότητα της ανθρωπότητας κατά 1.500 χρόνια και τα σημερινά μας χάλια. Πέθανε σε ηλικία 50 ετών και δεν έκανε θαύματα.
    Έβαλε το χεράκι του στην υπόσκαψη του αυτοκράτορα Ιουλιανού (Φλάβιος Κλαύδιος Ιουλιανός), ίσως και στη δολοφονία του. Μας άφησε τη βασιλόπιτα αλλά το φλουρί πρέπει να το βάζουμε εμείς και το γνωστό τραγούδι που τον φέρνει από την Καισάρεια.
    Γιορτάζουμε και τον Τηλέμαχο. Ένας άσημος μοναχός που δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του, αν δεν του την «έδινε» να σταματήσει τις μονομαχίες. Μπήκε στο Κολοσσαίο και φώναζε να σταματήσουν, στο όνομα του Γιαχβεδάκου. Στις κερκίδες να πέφτει το γέλιο και το γιουχάισμα της αρκούδας, οπότε τσαντίζονται οι μονομάχοι και τον κάρφωσαν μερικές φορές. Πήγε ο Τηλέμαχος προς θεού του και καταργήθηκαν οι μονομαχίες.
    Τέλος κόφτε αυτό το αντιεκκλησιαστικό «χρόνια πολλά» και το «πάνω απ’ όλα υγεία». Όπως λέει ο Παύλος, αλλά και σύσσωμη η εκκλησία μας, αυτά δεν είναι χριστιανικά. Αν θέλουμε, σώνει και καλά, να λέμε κάτι, ας λέμε:
    «Εάν ο Κύριος θελήσει και ζήσομεν και ποιήσομεν και ζήσομεν ετούτο και εκείνο» ή «καλό παράδεισο».
    Καλό παράδεισο, λοιπόν.
    *Πέος
     
  11. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor