Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γίνεται δυο άτομα να ερωτευτούν μέσα από την Greek BDSM Community

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 30 Δεκεμβρίου 2015.

  1. conner

    conner Contributor

    Μήπως έχω αρχίσει να σοβαρεύω???
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    ουφ ησυχασα τώρα, σε λίγο θα έχεις πμ ερωτκου περιεχομένου..

    @thief κρύβε λόγια..
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    πάντα ένα μέρος δεν ερωτεύεσαι;
    με τον καιρό γνωρίζεις και τα υπόλοιπα, έτσι δεν είναι;
    άλλωστε δεν θα μείνει για πάντα πίσω από το πληκτρολόγιο..
     
  4. conner

    conner Contributor

    http://www.vita.gr/psixologia/article/16826/erwtas-online/


    Από τις κλεφτές ματιές και τα ραβασάκια, στα βραδινά τηλέφωνα και στα e-mails, και από τα ραντεβού σε πλατείες και καφετέριες, στο chat και τις συνομιλίες μέσω skype. Τη «θεία από το Σικάγο» που ρίχνει κανάτια από το μπαλκόνι διαδέχτηκαν τα γραφεία συνοικεσίων και τώρα το Διαδίκτυο με τα δεκάδες κοινωνικά δίκτυα και υπηρεσίες και ο Έρωτας, που όλοι ξέραμε με τόξο και βέλη, σήμερα κρατάει οθόνη και πληκτρολόγιο. Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων; Σημάδι της εποχής μας; Κίνδυνος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε; Ό,τι κι αν είναι, πάντως, σίγουρα αξίζει την προσοχή μας.

    Σημάδι των καιρών Κάθε σπίτι και PC ή για τους νεότερους laptop, notebook και «ταμπλέτα». Η εποχή του κυβερνοχώρου έχει αρχίσει προ πολλού και ήταν θέμα χρόνου πότε θα κατακτήσει κάθε πλευρά της καθημερινότητάς μας. Έτσι, σήμερα ο υπολογιστής και το Διαδίκτυο έχουν γίνει μέρος της ζωής μας και μέσα από αυτά επικοινωνούμε με τους φίλους μας, εργαζόμαστε, ψωνίζουμε και διασκεδάζουμε. Φυσικό, λοιπόν, να «εισβάλει» και στην ερωτική ζωή μικρών και μεγάλων, ιδιαίτερα αυτών που είναι εξοικειωμένοι με τα νέα μέσα. Ολοένα και περισσότεροι πια αναζητούν ερωτικό σύντροφο μέσω του Διαδικτύου και αντί να καθόμαστε σε διπλανά τραπέζια και να ανταλλάσσουμε χαμόγελα και κεράσματα, πολλοί επιλέγουμε να βλέπουμε τον άλλο στην οθόνη και να στέλνουμε πονηρά μηνύματα και emoticons.

    Σε βλέπω στην οθόνη μου Το ερωτικό παιχνίδι μέσα από τις γραμμές του τηλεφώνου είναι φυσικό επακόλουθο της «εισβολής» των υπολογιστών στην καθημερινότητά μας. Δεν θα μπορούσαν επομένως οι νέοι, που είναι πιο δεκτικοί στις νέες εμπειρίες, να το αποκλείσουν από αυτήν την πλευρά της ζωής τους. Πέρα, όμως, από φυσική εξέλιξη, ο σημερινός άνθρωπος στρέφεται στο Ίντερνετ για να βρει τον έρωτα και για άλλους λόγους, όπως η μοναξιά, η δυσκολία στην επικοινωνία, οι υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις, ο φόβος δέσμευσης, η δυσκολία ανάληψης ευθυνών, η έλλειψη εμπιστοσύνης. Επίσης, η δυνατότητα ανωνυμίας, αλλαγής ρόλων, πειραματισμού, εναλλαγής συντρόφων, πραγματοποίησης φαντασιώσεων είναι μερικά από τα «δώρα» του Διαδικτύου. Και οι αποδέκτες πολλοί, αφού οι αναστολές περιορίζονται, οι κρυφές επιθυμίες πραγματοποιούνται και οι άνθρωποι μιλούν για θέματα που διαφορετικά ίσως δεν θα έθιγαν. Επιπλέον, το Διαδίκτυο δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον όπου ο χρήστης δεν εκτίθεται, δεν κρίνεται, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τις επιδόσεις, τις προτιμήσεις, τις επιθυμίες του. Υπάρχουν, όμως, και πρακτικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος επιλέγει αυτόν τον τρόπο επαφής, αφού παραμένοντας στο σπίτι του μπορεί εύκολα και σχεδόν ανέξοδα να έχει πολλά από αυτά που επιθυμεί.

    Υπάρχει e-έρωτας; Η απόσταση που προσφέρουν οι τηλεφωνικές γραμμές μάς βοηθάει να «ανοιχτούμε» και να επικοινωνήσουμε πιο άνετα. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την οθόνη προς όφελός μας, αρκεί όταν έρχεται η ώρα της πραγματικής ζωής να μην επιστρέφουμε στο καβούκι μας. Αν, πάντως, μπορούμε να φλερτάρουμε μέσω Διαδικτύου, τότε πιθανότατα μπορούμε να φλερτάρουμε και όταν ο άλλος είναι πραγματικός άνθρωπος και όχι απλώς μέρος μιας φαντασίωσης. Όσο για τον έρωτα, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, αφού σε πρόσφατη έρευνα της Ε.Μ.Α.Σ. (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας) πάνω από 4 στα 10 άτομα απάντησαν ότι έχουν γίνει ζευγάρι με ανθρώπους που ερωτεύτηκαν μέσα από τον υπολογιστή. Δεν είναι, επομένως, αδύνατο ο έρωτας να έρθει διαδικτυακά. Μάλιστα, πολλοί ξέρουμε ανθρώπους που γνωρίστηκαν μέσω Ίντερνετ και προχώρησαν σε σχέση, ακόμα και μακροχρόνια, ενώ δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που έχουν καταλήξει σε γάμο και δημιουργία οικογένειας.

    Η διπλή όψη της… οθόνης +Τα υπέρ Το Διαδίκτυο μας βοήθαει να εξερευνήσουμε τις φαντασιώσεις μας και να καλύψουμε τη σεξουαλική μας περιέργεια με ασφάλεια, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εκφράσουμε ελεύθερα τη σεξουαλικότητά μας, ενώ αποτελεί και έναν επιπλέον τρόπο επικοινωνίας και καλλιέργειας κοινωνικών δεξιοτήτων για εκείνους που ντρέπονται, υποφέρουν από μοναξιά και αποξένωση.
    -Τα κατά Η διαδικτυακή επικοινωνία έχει υποκαταστήσει μέρος των πιο παραδοσιακών μορφών επικοινωνίας και προτιμάμε δικτυακούς αντί πραγματικούς τόπους. Ικανοποιούμαστε χωρίς δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και συμβιβασμούς, γι' αυτό και δεν προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, ώστε να συγχρονιστούμε με έναν άλλον άνθρωπο. Συχνά το Διαδίκτυο αποτελεί καταφύγιο για εκείνους που δεν αντέχουν τα συναισθήματα που προκαλούν οι ανθρώπινες σχέσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δίνει την ευκαιρία σε πολλούς να κρυφτούν πίσω από ψεύτικες ταυτότητες.

    Υπάρχει κυβερνοαπιστία; Μπορεί να υπάρχουν κανόνες που αποδεχόμαστε ως κοινωνικά συμβόλαια, αλλά οι προσωπικές μας πεποιθήσεις παίζουν πρωταρχικό ρόλο ως προς το πώς ορίζουμε τις έννοιες «σχέση» και «απιστία». Έτσι, αν «σχέση» σημαίνει «αποκλειστικότητα» και «δέσμευση», τότε μπορεί να υπάρξει απιστία ακόμα και χωρίς σωματική επαφή. Επιπλέον, το Διαδίκτυο συχνά αποτελεί αφορμή συγκρούσεων σε ένα ζευγάρι, είτε επιλέγεται από τον έναν είτε και από τους δύο συντρόφους. Μπορεί η ανωνυμία και η απόσταση να κάνουν την απιστία λιγότερο επώδυνη, ωστόσο το άγνωστο και το κρυφό μπορούν να ενισχύσουν τη φαντασία. Έτσι, οι σύντροφοι δεν ξέρουν τι ανταγωνίζονται, γεγονός που μεγαλώνει την ανασφάλεια, τη ζήλια, το θυμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάνεις να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

    Καλωδιωμένος εθισμός Το διαδικτυακό φλερτ ή σεξ που γίνεται για δοκιμή, πειραματισμό ή περιστασιακά δεν μπορεί να θεωρηθεί προβληματική συμπεριφορά. Όταν, όμως, η επαφή αυτή υποκαθιστά πλήρως την πραγματική, όταν όλη μέρα σκεφτόμαστε πότε θα «συνδεθούμε» ή όταν το Διαδίκτυο μας κρατάει μακριά από άλλες πλευρές της ζωής μας, τότε υπάρχει πρόβλημα, επιδεινώνεται η ήδη υπάρχουσα δυσκολία στη σύναψη σχέσεων και καλό είναι να απευθυνθούμε σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας.
     
  5. conner

    conner Contributor

    Οι έρωτες μέσω διαδικτύου οδηγούν σε πιο σταθερούς και ευτυχισμένους γάμους

    Πηγή: Οι έρωτες μέσω διαδικτύου οδηγούν σε πιο σταθερούς και ευτυχισμένους γάμους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/10898...θερούς-και-ευτυχισμένους-γάμους#ixzz3vt6GdRVo




    Όχι μόνο οι διαδικτυακές γνωριμίες μπορεί να γεννήσουν μεγάλους έρωτες, αλλά όταν καταλήγουν σε γάμο, αυτός έχει πιθανότητες να είναι πιο ευτυχισμένος και να κρατήσει περισσότερα χρόνια σε σχέση με τους γάμους όσων γνωρίστηκαν με τον παραδοσιακό τρόπο. Αυτό διαπίστωσε μια νέα μεγάλη αμερικανική έρευνα, που δείχνει ότι το online ζευγάρωμα φαίνεται να έχει -στατιστικά τουλάχιστον- καλύτερη έκβαση στο μέλλον από μια παραδοσιακή γνωριμία.

    Αν και η έρευνα, που έγινε σε συνεργασία με τον ιστότοπο γνωριμιών eHarmony.com, δεν εξηγεί την επιτυχία των γάμων με online απαρχές, οι αιτίες, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί να περιλαμβάνουν τα ισχυρά κίνητρα για γνωριμία που έχουν όσοι αναζητούν σύντροφο στο διαδίκτυο, τη δυνατότητα να τον «τσεκάρουν» με διάφορους τρόπους εκ των προτέρων, καθώς και την μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρει το Ίντερνετ, οπότε μπορεί κανείς να βρει ένα ταίρι που του «πάει» περισσότερο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

    Οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το "Science" και το "Nature", μελέτησαν τις περιπτώσεις πάνω από 19.100 ανθρώπων, που είχαν παντρευτεί μεταξύ των ετών 2005 - 2012. Όπως διαπιστώθηκε, περισσότεροι από το ένα τρίτο των γάμων (35%) είχαν ξεκινήσει έπειτα από online γνωριμία, σαφώς μεγαλύτερο ποσοστό από τις γνωριμίες στη δουλειά, το σχολείο ή μέσω φίλων.

    Η εν λόγω πρακτική, που άρχισε να γίνεται γνωστή πριν από περίπου μια δεκαετία, έκτοτε κερδίζει συνεχώς έδαφος διεθνώς μέσω πολλών τρόπων, όπως επαφές σε ειδικές ιστοσελίδες γνωριμιών και στα κοινωνικά δίκτυα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω πολυπρόσωπων διαδικτυακών παιγνιδιών, μέσω διαφόρων ηλεκτρονικών κοινοτήτων (chat rooms, virtual worlds κ.ά.).

    «Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι το Ίντερνετ φαίνεται να αλλάζει τη δυναμική και την εξέλιξη του ίδιου του γάμου», επεσήμανε ο υπεύθυνος της έρευνας. Η μελέτη δείχνει ότι τα ζευγάρια που ξεκίνησαν στο διαδίκτυο τη γνωριμία τους, αν παντρευτούν, έχουν (κατά δήλωσή τους) κατά μέσο όρο πιο μακρόχρονους και ικανοποιητικούς γάμους.

    Χωρισμοί και διαζύγια αναφέρθηκαν σε ποσοστό περίπου 6% μεταξύ όσων γνωρίστηκαν online, έναντι 7,5% όσων γνωρίστηκαν παραδοσιακά. Οι παντρεμένοι που γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, αναφέρουν μέσο όρο ικανοποίησης 5,64 από το γάμο τους, έναντι 5,48 των παντρεμένων που γνωρίστηκαν offline (σε μια κλίμακα 1 - 7).

    Οι περισσότερες αρχικές επαφές (45%) γίνονται μέσω των ειδικών ιστότοπων όπως το eHarmony.com, το Yahoo Personal ή το Match και οι περισσότεροι που αναζητούν online γνωριμίες (συχνά με σοβαρό σκοπό!), είναι 30 έως 40 ετών. Όσοι χρησιμοποιούν αυτές τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, συνήθως έχουν εισόδημα άνω του μέσου όρου και είναι πιο μορφωμένοι. Οι πιο αποτυχημένοι γάμοι, σύμφωνα με την έρευνα, είναι όσοι ξεκίνησαν από μια γνωριμία σε μπαρ ή σε κάποιο «τυφλό» ραντεβού.

    Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι οι άνθρωποι είναι γενικά πιο ειλικρινείς από το αναμενόμενο στις online γνωριμίες τους και τα πιο συνηθισμένα ψεμματάκια αφορούν το βάρος και το ύψος τους. Πάντως άλλοι ψυχολόγοι δήλωσαν επιφυλακτικοί για τα συμπεράσματα της νέας έρευνας και αναμένουν να επιβεβαιωθεί από άλλες μελέτες, ενώ επεσήμαναν ότι, σε κάθε περίπτωση, οι διαφορές μεταξύ online και παραδοσιακών γνωριμιών είναι μάλλον οριακές.


    Πηγή: Οι έρωτες μέσω διαδικτύου οδηγούν σε πιο σταθερούς και ευτυχισμένους γάμους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/10898...θερούς-και-ευτυχισμένους-γάμους#ixzz3vt6CApQX
     
  6. Apolytos

    Apolytos I am back bitches

    Ναι. Πάντα. Αλλά αυτή η γενικότητα είναι ισοπεδωτική. Το θέμα είναι, ποιο το κριτήριο ή οι οριακές συνθήκες αν θες, οι οποίες αν δεν πληρούνται, θα πεις οτι πρακτικά δεν γίνεται να ευδοκιμήσει έρωτας.
    Ή μήπως δεν υπάρχουν αντικειμενικές συνθήκες και όλα εν δυνάμει στην ουσία μπορούν να οδηγήσουν σε έρωτα. Μια συχνή διαδικτυακή επικοινωνία, ένα φόρουμ, ένα βλέμμα, ένα οτιδήποτε.
    Υπάρχει άνθρωπος, ετών 35, παρθένος, που δηλώνει ακόμα ερωτευμένος με συμφοιτήτριά του, με την οποία έχει ανταλλάξει δύο βλέμματα 15 χρόνια πριν. Πέραν των ψυχολογικών του, ποιος μπορεί να πει ότι δεν νιώθει ερωτευμένος. Έτσι νιώθει, άρα έτσι είναι.
     
  7. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    ναι ... αλλά το νήμα μιλάει αν μπορεί να ερωτευτείς χωρίς καμία άλλη επαφή. Το να σε ερωτευτώ μόνο μέσα από τα γραφόμενά σου όπως είπες είναι η έναρξη...
    το σκίρτημα για να θέλω να σε γνωρίσω από κοντά και από κει και πέρα είτε σε αποδέχομαι και ερωτεύομαι το σύνολο που είσαι ή εξατμίζεται και ο πρώτος ενθουσιασμός.
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    δεν υπάρχουν τέτοια borders στην ψυχοσύνθεση του έρωτα, τα καλούπια τον καταστρέφουν. Αν οι φοβίες υπερκερνούν την επιθυμία, τότε μένεις για πάντα μέσα στο κλουβί σου.
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    μα δεν διαφωνω με το νημα, ερωτευεσαι χωρις επαφη, το πώς θα εξελιχθεί ο έρωτας είναι άλλο πράγμα  
     
  10. Apolytos

    Apolytos I am back bitches

    Συμφωνώ ότι δεν μπαίνουν καλούπια. Αν όμως κάποιος ισχυρίζεται ότι 100% το φορουμ δεν μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς, τότε, έμμεσα, τον καλουπώνεις.
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ μετά λύπης μου βλέπω πολύ αποξένωση...πολύ μοναξιά...
    Και βάζω πρώτο μέσα εμένα...
    Οι περισσότεροι/ες φύγαμε για "ταξίδι" κάπου...
    Γεμίσαμε τις βαλίτσες μας με σαμπουάν, ρούχα, καπότες, μουσικές...
    Και το κυριότερο που έπρεπε να κουβαλήσουμε μαζί μας...
    Το αφήσαμε πίσω...γιατί ήταν το πιο βαρύ...
    Ελπίζοντας να το βρούμε στο δρόμο από κάποιον/α άλλο/η...
    Κι εκείνο ήταν ο εαυτός μας...

    Πια οι περισσότεροι άνθρωπες είμαστε ολογράμματα, εντός κι εκτός διαδικτύου...
    Με επίπλαστες ανάγκες...κουρδισμένα μυαλά...άπληστες και δειλές ψυχές...
    καρδιές απύθμενα πηγάδια και κορμιά/μπριζόλες ορφανά κρεοπωλείου...

    Σβούρες που γυρνούν γύρω απ' τον άξονα τους πιστεύοντας ότι μετακινούνται...
    Και που κάποτε πέφτουν ψόφιες και πικραμένες εκεί που ακούμπαγε η ακίδα τους...
     
  12. conner

    conner Contributor