Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Νοεμβρίου 2010.

  1. Soraya

    Soraya Guest

    ας αφήσω κι εγω το στίγμα μου, αν και με καλύψανε οι προλαλησαντες. κανείς δεν μπορεί να πει για κανέναν "αυτός/η κάνει για το χώρο η δεν κάνει για τον χώρο" πρώτα απο όλα γιατί και αυτούς με την σειρά τους δεν τους έχρησε κανείς κριτές.
    πάμε παρακάτω..
    αν ένας "σύντροφος" χρησιμοποιήσει αθέμητα μέσα για να πείσει τον άλλο σύντροφο για κατι που δεν θέλει, δεν ειναι ο δεύτερος που δεν είναι κατάλληλος... Αλλά ο πρώτος..όταν είσαι καινούριος σε κάτι δεν χρειάζεται πίεση... Προσωπικά ειμαι της άποψης "δοκίμασε πριν απορρίψεις κάτι" θα σου προσθέσω όμως πως ειμαι σίγουρη πως δεν μου αρέσει η κοπρολαγνεία και δεν δοκίμασα για να το ξέρω   αν αισθάνεσαι έτσι για την πολυγαμία τότε βάλτο στα σκληρά όρια και μην το διαπραγματεύεσαι... Η πολυγαμία δεν θα σε κάνει περισσότερο η λιγότερο υποτακτικο άτομο... Το μόνο που θα σε κάνει ειναι ένα ακόμα πολυγαμικό άτομο  
     
  2. Ο Κυρίαρχος αποφασίζει αν θα το δεχτεί, αλλιώς αποδεσμεύει. Τον τελικό λόγο τον έχει αυτός.
     
  3. Soraya

    Soraya Guest

    χρονιάρες μέρες... ας μην μιλήσω.... θα κάτσω στην γωνίτσα μου....
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Σωστά! Μη σας παραμυθιάζουν. Εσείς να κρατήσετε κλειστά μάτια, μύτη και αυτιά σε αυτούς που προφανώς για να σας μιλάνε πάνε να σας παραμυθιάσουν και να κοιτάξετε μόνον το δικό σας, το δικό σας, το δικό σας, αυτό είναι το πιο σωστό και το πιο καλό και πάντα να είστε ο εαυτός σας, έτσι είστε εσείς και γιατί ν αλλάξετε, δεν κατάλαβα; Καλύτεροι είναι οι άλλοι; Αφού δεν υπάρχουν άλλοι. Αλλά και αν τυχόν υπάρχουν καλύτεροι δεν είναι, αλίμονο. Τι κι αν ξέρουν κάτι παραπάνω κι εσείς θα το ξέρατε αν τα είχε φέρει έτσι η ζωή.

    Ενδεχομένως ο χώρος να είναι οι αντιλήψεις, οι συνήθειες, ο τρόπος σχετίζεσθαι; Και μετά τα πρόσωπα;
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Καταρχάς @gaby καλή χρονιά.

    Θα σου πω λοιπόν , ότι παρόλο που δεν εκτιμώ καθόλου τις passive aggressive προσεγγίσεις γιατί προσπαθούν απλά να ευτελίσουν αυτό που κάποιος είπε αντί πχ να ζήτησουν για διευκρίνηση θα απαντήσω γιατί το άλλο που δεν εκτιμώ είναι να στρεβλώνονται τα λεγόμενά μου.

    Αυτό που είπα, ίσως πολύ λακωνικά και ίσως κακώς θεώρησα ότι θα γίνει κατανοητό ήταν το εξής:

    Με το να βάζει ο καθένας την έκφραση "του χώρου" δίπλα από κάθε τι δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια.
    Ήθελα να απαντήσω θεωρητικά να σου πω την αλήθεια, αλλά θα απαντήσω με παράδειγμα. Πριν καιρό, "Ντομ" του συγκεκριμένου φόρουμ πούλαγε την ιστορία ότι μία υποτακτική πρέπει να τον τσιμπουκώσει μέχρι να "ματώσουν τα χείλια της" στο πρώτο ραντεβού αλλιώς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΉ ΚΑΘΟΛΟΥ και την εξευτέλιζε. Τώρα θα μου πεις φυσική επιλογή. Και θα σου πω ναι καμία αντίρρηση. Επίσης θα μου πεις να ρώταγε, πάλι καμία αντίρρηση. Και γενικά καμία αντίρρηση.

    Πολλές φορές όμως επειδή συναντιονται δύο άτομα είτε άνισης εμπειρίας, είτε άνισης νοημοσύνης , είτε απλά ο ένας είναι αθώος και ο άλλος δεν είναι έχουμε δει να συμβαίνουν πολλά πολλά άσκημα πράγματα.
    Εκτός βέβαια εαν τα έχω δει κ ακούσει' μόνο εγώ. Που θα μπορούσε προφανώς κ να ισχύει και αυτό. Αν και θα μου φαινόταν πραγματικά αστείο να υποστηρίξει κάποιος ότι σε αυτον τον "Χωρο" όπως και σε όλους τους άλλους "χώρους" δεν υπάρχουν άνθρωποι με μόνο σκοπό να παραμυθιάσουν.... Και δεν καταλαβαίνω καν γιατί είναι ντροπή να το παραδεχτούμε? Ή να το αναφέρουμε? Ή στην τελική γιατί είναι κακό απλά να πεις "αν ψιλιαστείτε ότι κάποιος πάει να σας πουλήσει παραμύθει έχετε ένα μάτι ανοιχτό"?

    Άρα, αυτο που ήθελα να πω ήταν ότι αν κάποιος προσπαθεί να σε πείσει για μία συμπεριφορά/κατάσταση με την οποία δεν είσαι άνετα/ δεν συμφωνείς/ δεν το παλεύεις / δεν δεν δεν και το μόνο του επιχείρημα είναι το "ο χώρος" τότε κάτι παίζει.

    Άλλωστε το νήμα αυτό πραγματεύεται το αν μία συμπεριφορά σε αποκλείει ή όχι από το χώρο.

    Αν σε κάτι είμαι κατάφορα ενάντια είναι τα κλειστά αυτιά μάτια μύτη και λοιπά που ανέφερες.
    Αυτά τα ολίγα. Και πάλι καλή χρονιά
     
  6. Μίλα, αλλά καλύτερα σκέψου μήπως κατάλαβες λάθος αυτό που λέω.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    @Eleni

    Ίσως θα ήταν καλό να διευκρινίσω ότι η τοποθέτησή μου αναφερόταν κυρίως στη θέση της νηματοθέτριας, την οποία υποστηρίξατε με το "μην αφήνετε να σας παραμυθιάζουν [ότι υπάρχει χώρος]" το οποίο με τη σειρά του υποστηρίξατε με έναν αφορισμό "ο χώρος είναι τα πρόσωπα" κατ' εμέ όχι πλήρη και στη συνέχεια, απαντώντας σ εμένα, με ένα παράδειγμα περιπτωσιολογίας, που μπορεί να ισχύει αλλά δεν είναι το θέμα του νήματος. Θέλω να πω πως όταν κανείς βγάζει τα συμπεράσματά του για το αν κάτι είναι γι αυτόν ή δεν είναι, αποκλείει από την αξιολόγησή του τις περιπτώσεις που ήταν απλή κοροϊδία, λειτουργεί έχοντας κατά νου τις περιπτώσεις που καλές ή κακές είχαν κάτι πραγματικό να δώσουν. Αυτό δεν το λέω εγώ, είναι βασική αρχή της λειτουργίας του ανθρώπινου νου.

    Για τους διάφορους που έρχονται και λένε διάφορα δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω ούτε για αυτούς που δίνουν βάση σε πράγματα τα οποία από καμία άποψη δεν στέκουν. Γιατί δίνουν βάση; Γιατί ελπίζουν βαθιά στην κάλυψη των αναγκών τους και δεν δέχονται την πιθανότητα να μην καλύπτονται έτσι όπως αναζητούν. Πού μας φέρνει πάλι στο τουλάχιστον κατά ένα μέρος ρητορικό ερώτημα της νηματοθέτηδος. Γιατί όσο κάποιοι που αναζητούν κολλάνε στο "έτσι είμαι εγώ" τόσο περισσότερο πιθανό είναι να βρίσκουν μπροστά τους περιπτώσεις παραμυθιάσματος / κοροϊδίας / απάτης / κακοποίησης (ακόμα). Απλό δεν είναι; Κάποιος τους δίνει αυτό που διαβάζει ανοιχτά ότι ζητούν, τουλάχιστον στα λόγια. Ταυτόχρονα, κατηγορεί αναφανδόν τους "άλλους" που παραμυθιάζουν, που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, αυτά επίσης τα έχουμε ακούσει όλοι. Δεν λέει για "πίπες μέχρι να ματώσει το στόμα" που στο κάτω κάτω είναι και κάπως αφελές και γι αυτό όχι ιδιαίτερα επικίνδυνο αλλά δίνει υποσχέσεις δια της πλαγίας, δια της ευθείας, με όλους τους τρόπους για τις οποίες ουδείς έχει την παραμικρή ιδέα αν θα υλοποιηθούν, τονώνουν όμως την ελπίδα αυτού του προσώπου που αναζητεί. Η ελπίδα, όπως γνωρίζουμε, πεθαίνει τελευταία  
     
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Επειδή πετάω συντομα επιφυλάσσομαι για μία πλήρη απάντηση αργότερα.
     
  9. Soraya

    Soraya Guest

    τότε εξήγησε το μου καλύτερα αν θες κι έπειτα αν χρειαστεί θα μιλήσω...
    (να αναφέρω πως έχω θέμα και με το ότι λέει η παράθεση περί safe word)
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Καλή πτήση και πολύ ευχαρίστως
     
  11. Δικαίωμα της υ να βάζει όρια, δικαίωμα του Κ να αποφασίσει αν αυτά τον καλύπτουν.
     
  12. Soraya

    Soraya Guest

    πολύ πιο σωστή τοποθέτηση...

    πιστεύεις πως το safe word είναι όριο;;;; (off toppic η ερώτηση γιαυτό την μεταφέρουμε αλλού η το συζητάμε σε πμ αν θες)