Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. gero

    gero Regular Member

    Εισαι σε φορουμ αν δεν το γνωριζεις.Συνεπως μην περιμενεις απο κανεναν,με αντιθετη αποψη απο την δικη σου, να λαβει σοβαρα την αποψη σου.
     
    Last edited: 1 Ιανουαρίου 2016
  2. Zohltar

    Zohltar New Member

  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Καρδια μου, καλη χρονια. Κατ αρχην δεν διαφωνουμε κ οσο νομιζεις. Το θεμα ειναι για μενα η ιδια η υιοθεσια και οχι ο σεξουαλικος προσανατολισμος των γονεων τοσο. Τα
    Κριτηρια που θετονται πχ να γραφτει σπιτι κ φορολογικη ενημεροτητα δεν εχουν να κανουν σε τιποτα σχεδον με την προσδοκωμενη ανατροφη. Για αυτο γραφω το εξης: τωρα τα γκευ ζευγαρια πρεπει να δειξουν σε ολους οτι δεν διαφερουν σε τιποτα απο τους υπολοιπους, μετα θα ερθει η
    Υιοθεσια. Βημα βημα ομως.


    Και λεω επισης, ειναι καλη ευκαιρια να μιλησουμε και να καλυτερεψουμε τις συνθηκες υιοθεσιας. Συγνωμη που θα σας το πω αλλα αν σε ολο αυτο δεν ειναι σκοπος τα παιδια τοτε ειναι εντελως ηλιθιο κι εγωιστικο το ολο σκηνικο.
     
    Last edited: 1 Ιανουαρίου 2016
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

     
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Τωρα τι εκανες Like στον εαυτο σου ? Mr @_DaRkNiGhT_

    Χρονια Πολλα οτι καλυτερο σου ευχομαι για το 2016
     
  6. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    Επειδη ειμαι δημοκρατης δεν τους ανεχομαι γιατι διαταρασουν την ελευθερια των αλλων.
    Σε ποιο σημειο της εξελικτικης πορειας της ελληνικης γλωσσας εχεις μεινει ωστε να βοηθησω.
     
  7. gero

    gero Regular Member

    Και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αν διαταρασσεται η ελευθερια των αλλων?Δεν εχουν δικαιωμα να υποστηριζουν την αποψη τους?


    Δεν υπαρχει εξελικτικη πορεια σε μια γλωσσα.'Η ειναι γλωσσα ή ειναι κατι αλλο.
    Θελω να μ πεις απο που προκυπτει η λεξη ομοφοβικος και τι ακριβως σημαινει ρε ανθρωπε,εφοσων εσυ γνωριζεις τοσο καλα την ελληνικη γλωσσα.
     
  8. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @voluptas , χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι. Με υγεία και τύχη.

    Μια που το 'φερε η κουβέντα, η συμπεριφορά μου θα ήταν όντως δόλια, αν υπερασπιζόμουν τη φίλη μου soutzoukakia, απλώς επειδή είμαστε συμμορία.
    Επειδή όμως στο παρόν νήμα έχουμε ήδη εκφράσει διαφορετικές απόψεις με τη φίλη μου, θα ήταν καλό πριν θεωρήστε πως τέσσερις άνθρωποι σας επιτίθενται δολίως, να αναρωτηθείτε μήπως σφάλατε κάπου εσείς.
    Αυτά και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

    O @_DaRkNiGhT_ θέτει πιο συγκεκριμένα αυτό που έλεγα περί αγώνων και συμμαχιών.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Σε αυτά που αναφέρεις εδώ προφανώς συμφωνώ πολύ περισσότερο  .
    Διαφωνώ μόνο στο σημείο όπου λες "τα γκευ ζευγαρια πρεπει να δειξουν σε ολους οτι δεν διαφερουν σε τιποτα απο τους υπολοιπους". Δεν ξέρω τι εννοείς ότι θα έπρεπε να αποδείξουν, γιατί, πως.

    Άντε, άλλα εξι-επτά posts και θα συμφωνήσουμε ολοκληρωτικά. Καλή καλή χρονιά  
     
  10. voluptas

    voluptas Regular Member

    Θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να μη βάζεις λόγια που δεν είπα. Είπα ότι στηρίξατε ο ένας τον άλλον για ζητήματα (όπως το δολίως που απευθύνθηκε σε ένα άτομο και πετάχτηκες εσύ χωρίς να αφορά εσένα ή η κρίση μου προς τη mod όπου πετάχτηκε ένα άσχετο/τρίτο άτομο να την υποστηρίξει και ας μη δουλευόμαστε αν δεν είσασταν φιλαράκια άρα αφού δεν το αρνείται κανείς προφανέστατα ισχύει, σιγά που θα παρεμβαίνατε) που δε σας αφορούν. Δεν έκανες κρίση επί της ουσίας που είναι και το ζουμί του thread. Οπότε θα σε παρακαλούσα να αναρωτηθείς κι εσύ τίποτα και να αφήσεις το συμβουλευτικό υφάκι και αντί να κρίνεις τί είπα εγώ σκέψου τί είπες κι εσύ και μήπως θα έπρεπε να μην ρίχνεις άλλο λάδι στη φωτιά, κοινώς flames. Φιλικά και σε ό,τι με αφορά, καθώς δε θέλω να απασχολώ το thread με πράγματα που αφορούν έναν προς ένα γιατί αυτά λύνονται με πμ (όταν είναι one on one), αλλά δεν μπορώ ταυτόχρονα δημόσια να αφήνω κάτι να πέφτει κάτω όσο αναφέρεται το όνομά μου, please μην ανοίγεις άλλα κεφάλαια. Δεν καταλαβαίνω τι άλλο θες να ακούσεις δηλαδή για να το λήξεις.
     
  11. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    Ας εχουν οτι αποψη θελουν αρκει να μην επηρεαζουν τα δικαιωματα των αλλων.
    Επισης το αλλο που εγραψες δειχνει τη γνωση που εχεις για το αντικειμενο.Δεν εχει νοημα μια κουβεντα μαζι σου.Εδω δεν ειναι σχολειο.
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Το άρθρο δεν μιλάει για τις συνέπειες της ανατροφής από ομοφιλόφιλους γονείς, παρά μόνο σε ελάχιστα σημεία. Είναι ένα μακρύ κατηγορώ για την ενδεχόμενη διάβρωση ελευθεριών λόγω πιέσεων της κυβέρνησης ενάντια σε οτιδήποτε θεωρείται ομοφοβικό.

    Η Stefanowicz έχει γράψει ένα βιβλίο, Out From Under, όπου περιγράφει την εμπειρία της ως κόρη ομοφιλόφιλου πατέρα. Ενός σοβαρά ανεύθυνου ατόμου, που την κακοποίησε σεξουαλικά και την εξέθεσε σε ακατάλληλο σεξουαλικό υλικό κα. Ενός ανεύθυνου πατέρα. Το φύλο δεν μετράει. Παρόμοιες περιπτώσεις σε έτερο ζευγάρια, νομίζω γνωρίζουμε οι περισσότεροι. Θα σκεφτόταν κανείς ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί στους ετεροφιλόφιλους να κάνουν παιδιά;

    Επίσης, αν θέλουμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι εντυπώσεων, εδώ υπάρχει μια κριτική σχετικά με την Stefanowicz. Kαι εδώ μια βίντεο-δήλωση του Zach Wahls, που μεγάλωσε σε ζευγάρι δυο γυναικών.
    Αλλά αυτά δεν μετράνε ιδιαίτερα κατά τη γνώμη μου, η περιπτωσιολογία απομακρύνει την εστίαση από το γενικό πλαίσιο και χάνεται το νόημα.