Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τιμωρώ ή διορθώνω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Yes, στις 10 Απριλίου 2009.

  1. libra

    libra Regular Member

    Ναι.
     
  2. libra

    libra Regular Member

    Τσου ειναι τραγικοβδσμ! Στις τραγικοβανιλα φωναζουμε κ οι δυο!!
     
  3. Soraya

    Soraya Guest

    οκ αν εσυ το πιστεύεις τότε δεν θα σου αλλάξω γνώμη... προφανώς γνωρίζεις καλύτερα τα άτομα που αναφέρομαι
     
  4. Καιρό είχαμε να συμφωνήσουμε, φιλαράκι. Οι τιμωρίες είναι για γονείς-παιδιά, δάσκαλο-μαθητή. Κι εκεί ακόμα με αμφίβολα αποτελέσματα. Σε μια d/s σχέση όπως την αντιλαμβάνομαι το πλεονέκτημα είναι η κοινή συναινέσει κατανομή της εξουσίας υπέρ του κ. Κανονικά, η έκφραση από τον κ ρητά της δυσαρέσκειάς του πρέπει να αρκεί για να συνετίσει το υ, χωρίς ο κ να χρειάζεται να καταφύγει σε τιμωρίες. Διαφορετικά, στη μαμά της και next, please...
     
  5. libra

    libra Regular Member

    Α γεια σου! Η γκομενα λοιπον τραγικο βδσμ.
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Οκ, σταθερές, σόρυ. Χρησιμοποίησα την πρώτη λέξη που μου ήρθε, δεν νομίζω ότι αλλάζει το νόημα αυτού που εννοούσα. Αν ναι, σταθερές, χωρίς πρόβλημα. Και προφανώς η κάθε D/s, όπως και η ΚΑΘΕ σχέση γενικότερα, είναι διαφορετική.
    Διαφωνούμε; Που διαφωνούμε; Και γιατί διαφωνούμε;
     
  7. Ένα μόνο θα σου πώ: Πεθερά!...
     
  8. libra

    libra Regular Member

    Ναι οκ τωρα δεν εχω να πω τπτ!!
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ότι άλλο και να πρόσθετα στα λόγια σου φίλε μου, θα ήταν περιττό. Τα είπες όλα.

    Ακριβώς, όπως το D/s τ' αντιλαμβάνεσαι και τ' αντιλαμβάνομαι, ο καθένας μας το δικό του για την πάρτη του.
    Αλλά τι "τσαντίζομαι" έστω και για κείνα τα 5 λεπτά?
    Ας είναι καλά το "κόσκινο" που έχω πια στα μάτια και στο μυαλό μου.
    Ότι θεωρώ άξιο της προσοχής μου, ότι θα μου έδινε τροφή για σκέψη ( και ας διαφωνούσα ), το κρατώ.
    Τα υπόλοιπα μου γλιστρούν πια σαν το νερό στο τζάμι.
    Τεσπα και πολλά έγραψα, ας γυρίσω στην ιστοριούλα με τον Αι Bill.
    Το προτιμώ σ' αυτό το σημείο   
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Παρακολουθώ τη συζήτηση και νομίζω πως κάπου έχετε μπερδευτεί. Αναφερθήκατε σε μπρατ, σε πρόκληση τιμωρίας του υ επίτηδες από το Κ του και πολλά άλλα.

    Κανείς δεν είναι υπέρ της άδικης τιμωρίας, ούτε της ηλίθιας συμπεριφοράς του υ, αλλά τουλάχιστον εγώ προσωπικά αναφέρθηκα σε λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος με όλα του τα πάθη και ελαττώματα.
    Όσο λοιπόν ένα υ είναι τυπικό στις υποχρεώσεις του και εντός προσυμφωνηθέντων, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα για κανένα λόγο. Όσο σπάει κανόνες στους οποίους είχε συμφωνήσει, όποιοι και να είναι αυτοί, πρέπει να καταλάβει πως το D/s δεν είναι παιχνίδι, πως μπήκε στη σχέση με δικιά του συναίνεση, πως μία τέτοια σχέση @dimfetishman θα έχει και τις άσχημες, δυσάρεστες και επώδυνες πλευρές της όπως όλες οι σχέσεις....

    Στο νήμα εάν οι switch (εάν switchαρουν στην ίδια σχέση και όχι με διαφορετικούς παρτενέρ) μπορούν να συνάψουν σχέση D/s, πολλοί από εσάς είπατε ναι, μπορούνε. Και εδώ ακριβώς θα εξηγήσω γιατί δεν μπορούνε κατά τα δικά μου δεδομένα σε σχέση με την τιμωρία πάντα, πράγμα που ρώτησα και τότε αλλά απάντηση ουσιαστική επί της ερώτησης μου δεν πήρα από κανέναν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ασυμμετρία, αλλά ισότητα στους switch, οι κανόνες είναι κοινή απόφαση, οπότε δεν τίθεται θέμα τιμωρίας στην περίπτωση μη τήρησής τους για ευνόητους λόγους κατά συνέπεια η τιμωρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως παιχνίδι ή role play, πείτε το όπως θέλετε. Έχουνε μίια σχέση αγάπης, απόλαυσης και πολλά άλλα, αλλά όχι Κυριαρχίας και υποταγής.

    Στους βανίλλα όταν δημιουργηθεί πρόβλημα, πολλοί από εμάς κρατάμε "μουτράκια", κάνουμε ναζάκια και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες, κάτι το οποίο δεν γίνεται στo D/s (πάντα με εξαιρέσεις και στις δύο περιπτώσεις). Μου έχει τύχει Κ (βάφτισε εαυτόν), μετά από κάποια παρεξήγηση στην οποία είχε μεγάλο άδικο,αφού παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι άλλα συμφωνήσαμε άλλα έκανε μετά, να εξαφανιστεί 2 μέρες, να παίρνω τηλέφωνο και να μην απαντάει επίτηδες, εγώ να ανησυχώ υπερβολικά με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να καταρεύσω ψυχολογικά. Η δικαιολογία του ήταν πως το έκανε για να μην ξεφύγει....Όταν το Κ λοιπόν κάνει κάτι τέτοιο, πως μπορώ εγώ να εμπιστευτώ σε αυτόν τον άνθρωπο το σώμα μου τις επόμενες φορές; Πως μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα ξεφύγει πάνω στην καύλα του; Τι τον κάνει να αυτοβαφτίζεται Κ όταν δεν έχει αυτοέλεγχο ώστε να μπορέσει να κουμαντάρει και εμένα και τη σχέση;

    Σε αντίθετη περίπτωση λοιπόν που το Κ εξαφανίζεται για να τιμωρήσει το υ του, κόβει κάθε επαφή, το τιμωρεί με πάρα πολύ σκληρό τρόπο και είναι ανεύθυνος για εμένα. Η τιμωρία δεν έχει σκοπό να στείλει κάποιον στο τρελάδικο.

    Η διαφορά εδώ για εμένα σε σχέση με την τιμωρία είναι πως θέλω να σου δείξω όχι εάν έχεις δίκιο ή άδικο, αλλά πως όταν συμφώνησες να γίνεις υ με ότι συνεπάγεται αυτό, είχες σώας τα φρένας και δεν είσαι παιδάκι που θέλει να περάσει την ώρα του και αυτό γιατί για εμένα το D/s δεν είναι παιχνίδι όπως έχω ξαναπεί. Κατά τα άλλα σε μη D/s σχέση δεν δέχομαι την τιμωρία γιατί μιλάμε για ισότητα.
     
  11. libra

    libra Regular Member

    "Παρακολουθώ τη συζήτηση και νομίζω πως κάπου έχετε μπερδευτεί"
    Φημες!!
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    τα μισά τα έχασα προς το τέλος γιατί έγραφα και ταυτόχρονα έτρωγα μερέντα