Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το φετίχ του.. να έχεις φετίχ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 7 Ιανουαρίου 2016.

  1. φετίχ!
    όλοι έχουμε από ένα ή και περισσότερα!μας αρέσει να μιλάμε για αυτά! Τα αναλύουμε, τα κάνουμε πράξη οποτε μπορούμε, μας ερεθίζουν..

    Είχα μια κουβέντα πριν λίγες ώρες στην οποία μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες ..

    Υπάρχουν άνθρωποι που απλά έχουν φετίχ για να έχουν φετίχ!?
    κάποιοι άνθρωποι αρέσκονται να κάνουν πράξη τα φετίχ τους και ερεθίζονται μονο από την πράξη αυτή καθαυτή και όχι απο την πράξη σε συνδιασμό με τον άνθρωπο που συμβάλει σε αυτό.
    Για Να γίνει κατανοητό πάμε σε παράδειγματα.
    Ένας ποδολαγνος,ερεθιζεται απο ένα ζευγάρι υπέροχες γοβες της οποίες φοράει η σύντροφος του και αυτό έχει ως συνέπεια να ποθει και την σύντροφο.
    Ένας Με φετίχ τα λάτεξ ρούχα.. ερεθίζεται φορώντας ο ίδιος ή ο σύντροφος του λάτεξ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον ποθει περισσότερο και να θέλει επαφή σεξουαλικου περιεχομένου.
    Με λίγα λόγια το φετίχ σε συνδιασμό Με τον άνθρωπο σου ενεργοποιούν και πυροδοτούν όλα αυτά τα όμορφα περίεργα συναισθήματα..
    Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που Το φετίχ σου γίνεται εμμονή και το μονο ουσιαστικά που σε ερεθίζει είναι η εξάσκηση του στο αντικείμενο (συντροφος)?
    Τι γίνεται όταν η φαντασίωση αρχίζει και σταματά όσο διαρκεί η ενασχόληση με το φετίχ?
    Κουβεντιαζοντας μου ήρθε αυτή η ερώτηση.αφού τελειώσει αυτή η φετιχιστικη "τελετουργία "
    τι κάνετε?? Δεν την ποθεις.?!δεν θες να προχωρήσετε σε σωματική επαφή?? και μου απάντησε "όχι ".... και εκεί ακριβώς αναρωτήθηκα.. τι ακριβώς νιώθει κατα την διάρκεια της τελετουργίας για τον σύντροφο και πως μπορεί να διαχωρίζει το φετίχ από τον άνθρωπο με τον οποίο το εξασκεί.

    Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα..
    Περιμένω σκέψεις.
     
  2. Apolytos

    Apolytos I am back bitches

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Ηλίθιο!!!!!
     
  4. conner

    conner Contributor


    Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην βλέπει ερωτικά την σύντροφο των φετιχ του... να είναι μαζί της μόνο για την ικανοποίηση του φετιχ
     
  5. Αυτό ομολογώ δεν το έχω ακούσει ξανά.. δηλαδή είμαι μια σχέση χωρίς συναίσθημα τύπου ''Κάνουμε συχνά session ''?
     
  6. conner

    conner Contributor

    Μπορεί ένα ζευγάρι να είναι μαζί με κοινό παρανομαστη το φετιχ... το οποίο στην περίπτωση τους φετιχ=έρωτας. Σεξ μπορεί να κάνουν πχ 1-2 φορές το μήνα, αν ικανοποιούνται φουλ από το φετιχ. Και πάλι είναι θέμα χημείας...
     
  7. Συγνώμη αλλά συνεχίζω να μην μπορώ να το καταννοησω.. πως να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν ποθω?αλλα έχουμε ένα κοινό φετίχ? πως γίνεται να νιώθω ολοκληρωμένη όταν δεν βλέπω ποθο στα μάτια του όταν με κοιτάει αλλά βλέπω ποθο όταν παίρνει στα χέρια του το cane. (Υποθετικό παράδειγμα )
     
  8. conner

    conner Contributor

    ποπθώ τον άλλον και γιατί είμαστε μαζί στα φετίχ...
     
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Σοκο, οι γυναικες πανε στα μαγαζια με τις ωρες γιατι πρεπει να ψωνισουν κατι που τους χρειαζεται η πανε απλως γιατι εχουν μανια και την βρισκουν με το χαζεμα μοδας, δοκισμα ρουχων και τα λοιπα μιας και δεν εχουν μια για να παρουν? Μια η αλλη   Δεν μου ρχεται παραξενο αυτο που γραφεις καθολου, κανουν κατι που τους αρεσει κ ως εκει  .
     
    Last edited: 7 Ιανουαρίου 2016
  10. Κατα την ταπεινη μου γνωμη ο εκαστοτε συντροφος πρεπει να σε ελκυει και χωρις τα φετιχ.......αλιμονο και τρις αλιμονο αν δεν συμβενει αυτο...τα φετιχ και τα σισιον ειναι το αλατοπιπερο αυτο που ανεβαζει την λιμπιτο εκτοξευει την σεξουαλικοτητα και γιατι οχι και την ηδονη...... αν δεν συνβενει αυτο παμε στην κατηγορια της ξεπετας.......
     
  11.  
  12. Προσωπικά μιλώντας, αν δε με εμπνέει η ερωτική μου σύντροφος, το φετίχ μένει στο ... χρονοντούλαπο.

    Νομίζω πως είναι θέμα εμμονής. Το φετίχ μου δεν καθορίζει τη σεξουαλική μου ζωή. Αυτό είναι το ένα άκρο. Το άλλο άκρο είναι ο φετιχιστής να μη χρειάζεται καν ερωτικό παρτενέρ, να του αρκεί το αντικείμενο του φετίχ του. Φαντάζομαι πως κάποιες ενδιάμεσες καταστάσεις υφίστανται επίσης, όπου το φετίχ είναι από απαραίτητο για τη σεξουαλική πράξη έως "το κερασάκι στην τούρτα", δηλαδή κάτι σαν φαντασίωση.