Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το φετίχ του.. να έχεις φετίχ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 7 Ιανουαρίου 2016.

  1. Apolytos

    Apolytos I am back bitches

    Απο wiki βρηκα αυτή την ταξινόμηση, σχετικά με τις ενδιάμεσες καταστάσεις που αναφέρεις
    • Επίπεδα 1, ή μερισμός (Stekel, 1964) περιγράφει μια ήπια προτίμηση για ορισμένα είδη σεξουαλικών συντρόφων, σεξουαλικά ερεθίσματα ή σεξουαλική δραστηριότητα. Όχι ένα αληθινό φετίχ αλλά αντ´ αυτού μια προτίμηση προς το φετιχισμό.
    • Επίπεδα 2, περιγράφει μια χαμηλής έντασης φετιχισμό όπου μια ισχυρότερη προτίμηση σε ορισμένα είδη σεξουαλικών συντρόφων, σεξουαλικά ερεθίσματα ή η σεξουαλική δραστηριότητα είναι εμφανή. Οι κανονικές σεξουαλικές σχέσεις συνεχίζουν, αλλά μπορούν να ενσωματώσουν το αντικείμενο της έλξης σε επίπεδο προκαταρκτικών παιχνιδιών.
    • Επίπεδα 3, ή ο μέτριος φετιχισμός περιγράφει τα συγκεκριμένα ερεθίσματα που είναι απαραίτητα για τη σεξουαλική διέγερση και τη σεξουαλική απόδοση. Με το μέτριο φετιχισμό είναι συνηθισμένο για τον αρσενικό φετιχιστή να επικεντρωθεί στο αντικείμενο με τέτοια προσήλωση ώστε να γίνει το αντικείμενο το κύριο χαρακτηριστικό του σεξουαλικών ενδιαφέροντος και της δραστηριότητας του (Caprio, 1967 Flugel, 1930, αναφορά στον Rossi, 1990). Ο Menninger, στον Rossi (1990), θεώρησε το ασυνείδητο ικανό να αντικαταστήσει τα διάφορα μέρη του σώματος αντί για τα γεννητικά όργανα. Ως εκ τούτου τα άτομα ερεθίζονται σεξουαλικά και τελικά ικανοποιούνται από ένα χάιδεμα στο πόδια, στα δάχτυλα, στις κάλτσες ή στα παπούτσια.
    • Επιλογή 4, ή φετιχισμός υψηλού επιπέδου (Gebhartt, 1994) περιέγραψε ότι τα συγκεκριμένα ερεθίσματα παίρνουν τη θέση του σεξουαλικού συντρόφου.
     
  2. Σε ευχαριστώ  
     
  3. MasternSlave

    MasternSlave The Leveller

    Εγώ που έχω φετίχ τα κλειδιά του σπιτιού μου τι μου συμβαίνει άραγες;
     
  4. nineta

    nineta New Member

    μαρεσει η σύντροφος μου να εχει τα φετίχ που θελω.σαν κορμιά και μυαλά την βρίσκουμε στο απλό σεξ.ομως αυτο που μας απογειώνει ειναι το φετίχ..να μου πάρει το στριγκ να το βάλει στο στόμα να με μυρίσει οταν ιδρωμένο Έρχομαι! απο εξω και πολυ υγρή.μαζι στην τουαλέτα και οι δυο την βρίσκουμε τρελα.εγω την βρίσκω με κάτι πιο πολυ να τύχω σε γυναίκα με στήθη μεγάλα να της ρουφήξω ώρες μιλάμε οτι υγρό βγάλει και μου έτυχε στο κοντινό περιβάλλον μου.αρα το φετίχ ειναι η γαρνιτούρα ειναι αυτο που θα σε ταρακουνήσει σεξουαλικα και θα σου φέρει οργασμούς αλλεπάλληλους τρελούς θα σε τρελάνει για ώρες..ειναι αυτο που λέμε πέρα απο τις αισθήσεις.