Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια απορία...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 10 Οκτωβρίου 2005.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Εμενα μου φαινεται πολυ παραξενο και προβληματικο αυτο το Κ. Γιατι ζει την σχεση του σε συναρτηση/συγκριση με το υ. Πχ 1. αν το υ κερδιζει περισσοτερα χρηματα ή ολα τα χρηματα τοτε το κ υστερει
    2. Αν το υ ειναι ικανοποιημενο περισσοτερο απο την εργασια του απο το κ, τοτε η σχεση εχει προβλημα.

    Για μενα αυτο δεν ειναι κ, ειναι ενας ανθρωπος με πολλα εσωτερικα/ψυχικα προβληματα.
     
  2. Να γιατί:

    Η εργασία είναι δομικός παράγοντας της ευτυχίας ενός ανθρώπου, με κοινωνικούς όρους (το τονίζω). Άρα, επηρεάζει σε κάποιο βαθμό την αυτοεικόνα του, την αυτοεκτίμησή του, καλώς ή κακώς. Δε μπορούμε επομένως να δούμε το θέμα "εργασία" ξεκομμένο από τη συνολική θεώρηση του εαυτού.
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν διαφωνω. Δεν απαντας ομως.
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Επαναδιατυπωνω, αν το υ δεν ειναι ικανοποιημενο κ αυτο απο την εργασια του. Τοτε ολα καλα στην σχεση;
     
  5. Απάντησα, έμμεσα. Απαντώ και άμεσα:
    Εξαρτάται. Μπορεί το κ να μην είναι ικανοποιημένο από την εργασία του και σε αντιστάθμισμα να έχει άλλες δημιουργικές ασχολίες, οπότε να είναι συνολικά ευχαριστημένο με τη ζωή που επέλεξε. Το ίδιο και το υ.
     
  6. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Το ερωτημα ειναι αλλου. Στο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Αν το κ ειναι λιγοτερο ικανοποιημενο απο την ζωη του σε σχεση με το υ, τοτε λες υπαρχει προβλημα στη σχεση. Σε αντιστροφη περιπτωση, δλδ που το υ ειναι λιγοτερο ικανοποιημενο τοτε ειναι ολα καλα;
     
  7. Θεωρητικά, ναι, γιατί "αποθέτει" τη δυσαρέσκειά του στα χέρια του κ και αυτό είναι ανακουφιστικό. Στην πράξη όμως νομίζω πως όχι, γιατί οτιδήποτε φέρνουν στη σχέση τα μέλη της επηρεάζει τη σχέση.
    Τελικά, νομίζω, είναι θέμα διαχείρισης. Απλώς το κ έχει εκ θέσεως μεγαλύτερη συνεισφορά σε αυτή.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Εννοώ πραγματική κοινότητα ανθρώπων που έχουν πραγματική σχέση D/s ή M/s ή θέλουν να έχουν τέτοια σχέση καθώς και κοινό τόπο για το τι είναι σχέση D/s ή M/s.
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Καλως.

    Η αποψη μου ειναι οτι ειναι και θεμα αν το Κ ειναι ανδρας ή γυναικα. Βλεπω, παρατηρω, γνωριζω οτι ολη αυτη η κατασταση ειναι λιγοτερο διαχειρισιμη απο ανδρα Κ, παρα απο γυναικα Κ. Ο ανδρας Κ συνηθως νιωθει "μειονεκτηκα" απεναντι στην "επιτυχια" του υ. Κακως βεβαια, αλλα συμβαινει σε οςους εχω γνωριςει φυςικα. Απο την αλλη η γυναικα Κ, οσες εχω γνωρισει φυσικα, ειναι δεκτικη στην ικανοποιηση του υ της εστω και αν εκεινη δεν ειναι το ιδιο ικανοποιημενη με τα δικα της. Πιθανη εξηγηση γι αυτο ειναι ισως οτι η γυναικα τηκει τον ανθρωπο και ισως αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο της γυναικειας κατ´εμε ανωτεροτητας.
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν το κανεις νημα αυτο; Θα ηταν πολυ ωραιο να ακουστει κατι τετοιο. Βεβαια σε προ-ι-δεαζω οτι θα γινει χαμος, αλλα για να το εχεις αναφερει τουλαχιστον δυο φορες, δεν νομιζω να μην το επιδιωκεις κιολας  
     
  11. Κατά τη γνώμη μου είναι θέμα κοινωνικών στερεοτύπων αιώνων.
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Δεν το επιδιώκω καλέ μου   Απλά το παρατηρώ.