Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα με το οποίο έχετε καυλώσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος happyhellcat, στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Tags:
  1. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    Τέχνη..!
     
  2. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Τρεις τον πούτσο κλαίγανε που ναι αυτό τέχνη....
     
  3. Soraya

    Soraya Guest

    απο πότε η τέχνη έχει όρια και φραγμούς; εδώ ο άλλος πουλούσε τα κόπρανα του συσκευασμένα σε κονσέρβα προς 80.000 ευρώ ..
     
  4. τεχνη της ψωλης........    
     
  5. η τεχνη αρχισε να εχει φραγμους απο τοτε που ο καθε μαλακας εκανε οτι του σηκωνοταν και το βαφτιζε τεχνη........ (και το πουλουσε ακριβα)
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Eίναι έργο του pixel artist Paul Robertson. Σχεδιάζει gore, loli, nsfw γενικά. Έχει ένα ακραίο ultra-violence φετίχ, που όμως εφαρμόζει παντού, ανεξαρτήτως γένους, φύλου, χρώματος δέρματος κλπ.

    Στην ερώτηση:
    There are some themes that are common through a number of your pieces, like really sexualized females, disturbing monsters, and vomiting. What is it about this imagery that makes you keep going back to it?
    Απάντησε:
    Whenever I make a piece I always try to make something that I'd want to look at. I just like ridiculous and extreme things, so that's what I try to create. I always try to push my art as far as it can go. Even if it's a stupid idea, something awesome and ridiculous can still be made out of it.
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2016
  7. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Η τέχνη είναι μια πολύ υποκειμενική έννοια.
    Οποτε ακόμη και την μόνα Λίζα να δει καποιος, αν δε του βγάλει τίποτα, αυτομάτως μπορεί να μην τη θεωρήσει τέχνη.
    Έτσι λοιπόν για μένα αυτό δεν είναι τέχνη....

     
  8. Το τι θεωρείται τέχνη και τι όχι, είναι μεγάλη ιστορία και πολύ παλιά. Η σύνδεσή της από κάποιους με το αισθητικά ωραίο θεωρείται παρωχημένη.
    Είναι ενδιαφέρον και δύσκολο θέμα  
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Παλι μοντελακι;
     
  10. Soraya

    Soraya Guest

    Τι είναι η τέχνη;

    Η τέχνη είναι μια ανθρώπινη δραστηριότητα ή δημιουργία που προκαλεί τις ανθρώπινες αισθήσεις, (νου ή συναίσθημα). Όποια κι αν είναι η δημιουργική έκφραση του καλλιτέχνη μέσα της θα βρείτε αποτυπωμένη την ψυχική κατάσταση, τα συναισθήματα, τις ιδέες, την αίσθηση ή τον οραματισμό του. Η τέχνη μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους από τον καλλιτέχνη. π.χ. σε πρακτικά αντικείμενα καθημερινής χρήσης, όπως ένα διάφανο μπολ μέσα στο οποίο τοποθετούμε αντικείμενα ή με την χρήση διάφορων υλικών από την φύση η ακόμα και με την χρήση του ίδιου του του εαυτού. Η τέχνη βασίζεται στην εμπειρία και στο ταλέντο. Πολλοί διαφωνούν για το τι ακριβώς είναι τέχνη και έτσι ο ακριβής ορισμός της είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

    Όσον αφορά την αξιολάτρευτη Μόνα Λίζα (που κανονικά λέγετε Monna Lisa) ενημερωτικά αναφέρω πως είναι ένα από τα έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι (15ος αιώνας) και είναι το έργο με τα τραγικότερα λάθη για προσωπογραφία.... (άραγε ο τελειομανής καλλιτέχνης να το έκανε εσκεμμένα;σίγουρα κάποιο λόγο θα είχε...)
    Τον λατρεμένο Ντα Βίντσι μέχρι να τον αναγνωρίσουν ως επιστήμονα τον θεωρούσαν τρελό...

    Ο Νταλί είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ζωγράφους του 20ου αιώνα... Στην εποχή του θεωρούταν από τους πιο εκκεντρικούς ζωγράφους... οι πίνακές του έγιναν γνωστοί γιατί απεικόνιζαν τις παραισθήσεις του... Τους πίνακές του τους ονόμασε "χειροποίητες ονειρικές φωτογραφίες"...

    Και να μην ξεχάσουμε φυσικά την καταπληκτική Marina Abramovic η οποία με το ίδιο της το κορμί έχει ξεσηκώσει τον καλλιτεχνικό χώρο...Δραστηριοποιείται στην Performance Art, σε μια ακροβατική του σώματος και της ψυχής.

    Για να μην μακρηγορώ....
    Στην ιστορία της τέχνης υπάρχει μια μικρή περίοδος όπου εμφανίζεται το καλλιτεχνικό ρεύμα του φοβισμού... Οι καλλιτέχνες που το αποτελούσαν ήταν "επαναστάτες" όλων όσων ίσχυαν εκείνη την εποχή... (κάπου στο 1900 δεν θυμάμαι καλά..)

    Το ρεύμα αυτό είχε φέρει αναστάτωση, παρόλα αυτά θεωρείτε ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της τέχνης του 20ου αιώνα...

    Προσωπικά λοιπόν δεν θα κατέκρινα κανένα είδος τέχνης... Ίσα ίσα θα το θαύμαζα μόνο και μόνο γιατί για εμένα θα ήταν κάτι καινούριο... κάτι πρωτόγνωρο... κάτι διαφορετικό...
     
  11. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος


     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν μακρηγορείς εσύ, το wikipedia το κάνει

    https://el.wikipedia.org/wiki/Τέχνη

    πραγματικά πολύ καλό που άλλαξες το πήλινο μπολ με διάφανο και τ' άλλα ωραία, ξέχασες όμως τα λινκ

    Αντε και σε άλλα ανώτερα..  

    και μιας και το ακούω τώρα..