Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναδομειται η μοναδικοτητα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 29 Ιανουαρίου 2010.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Θα κάνω μια προσπάθεια, με βάση το πως το μυαλό μου αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα να κάνω εναν διαχωρισμό μεταξύ ''αναδόμησης χαρακτήρα'' και '' d/s , m/s - ικής συμπεριφοράς''
    με παραδείγματα.

    Παράδειγμα 1
    Το λίγο πιο άπειρο Κ μπλέκει με το λίγο πιο έμπειρο υ, το Κ μέλος γρήγορα αντιλαμβάνεται και ίσως ''παίρνει γραμμή '' απο το έμπειρο υ για τη σημασία κάποιων εννοιών, για την καλύτερη διαχείριση αυτών
    - μέχρι εκεί- . Αυτό, αφορά τη συμπεριφορά σε bdsmική σχέση, και μέχρι εκεί το δέχομαι.

    Παράδειγμα 2

    Το λίγο πιο άπειρο Κ μπλέκει με το λίγο πιο έμπειρο υ και το Κ μέλος δεν έχει καν διευκρίνησει και αποδεχτεί τα θέλω του ή και αν τα έχει δεν έχει ιδέα πως να τα διαχειριστεί ''σωστά'' για την πάρτυ του πρώτα. Εκεί, το υ που θα του δείξει πως να το κάνει..δεν μπορεί να είναι υ του Κ μέλους αυτού. Αν θέλετε αναλύω το γιατί, αν και νομίζω είναι περιττό. Καμία αναδόμηση , καμια εκπαίδευση, κανένα d/s πόσο μάλλον m/s εδώ.

    Παράδειγμα 3

    Εγώ είμαι υ και μέσα απο τη σχέση μου, περίοδο εκπαίδευσης μου απο το Κ μαθαίνω να εκφράζω το οτιδήποτε κατα πως μου έχει οριστεί, μαθαίνω να κάνω υπομονή, ακόμη..κατφέρνω να νιώσω αυτό το '' η ευχαρίστηση Σου μου προκαλεί και εμένα ευχαρίστηση, άλλες φορές απόλυτα ( όταν συμπίπτουν τα ''εγώ '' θέλω μας ) άλλες φορές λιγότερο ( όταν δεν συμπίπτουν ). Ευχαρίστηση όμως! Αυτό, για εμένα εξακολουθεί να αφορά το d/s , m/s ταίριασμα και την εκπαίδευση και χτίζεται καθαρά απο το ζευγάρι και τον χρόνο.

    Παράδειγμα 4

    Εγώ είμαι υ και ένα απο τα χαρακτηριστικά μου σαν Α , ένα απο τα στοιχεία του χαρακτήρα μου είναι πως είμαι ανικανοποίητο και πάντα ψάχνομαι για κάτι περισσότερο. Καλό - κακό αυτό δεν μας νοιάζει, είναι στοιχείο της μοναδικότητας μου. Οταν με την αλληλεπίδραση με το Κ αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου ελεγχθεί με τον όποιο τρόπο, εξαλυφθεί έστω και για μία φορά , για ένα συγκεκριμένο γεγονός μεμονωμένο τότε αρχίζουμε και μιλάμε για αναδόμηση χαρακτήρα. Πιστέυω είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι εξωπραγματικό ή ανέφικτο.

    Τέλος, εκπαίδευση, μόρφωση, συμπεριφορά, τρόποι, καλλιέργεια, ντύσιμο, στήσιμο, όρια, ελευθερίες ..όλα αυτά είναι εκπαίδευση!
    Αναδόμηση χαρακτήρα είναι στοιχεία, όχι συμπεριφορές απαραίτητα, είναι συναισθήματα έιναι σκέψεις όσο αυτές εξακολουθούν να υπάρχουν όπως πρώτα τότε αναδόμηση χαρακτήρα δεν υπάρχει.
    Η διαχείριση των παραπάνω είναι κάτι που συμβαίνει και στο d/s ακόμη και αφορά το ασύμμετρο και τη συμπεριφορά που καλείται να ακολουθήσει το υ απο το Κ μέλος.
    Αναδόμηση χαρακτήρα θα πει να ξεριζωθεί ακόμη και ως σκέψη ή ως φιλινγκ κάτι απο το υ - σ επειδή το Κ-Α θέλησε, για όποιο λόγο.

    Με συγχωρείτε αν λέω βλακείες για κάποιους, είναι σκέψεις που έκανα και θέλησα να παραθέσω διαβάζοντας το νήμα, ίσως για να κάνω τον διαχωρισμό και σε εμένα ακόμη πιο ξεκάθαρο.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ακόμα και στο 1984 υπήρχαν εγώ.Βέβαια στο τέλος ο Σμιθ ομολογεί κλαίγοντας πως αγαπάει τον Big Brother. Θυμάστε φαντάζομαι μέσα απο ποιές διαδικασίες...

    Να υποθέσω λοιπόν πως απο την Νεα Ομιλία της υποτακτικής μετά την εκπαίδευση της θα έχει εκλείψει η λέξη "εγώ" άμα και η χρήση του πρώτου προσώπου στην εκφορά του λόγου της;
     
  3. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Δεν είναι άσχημη ιδέα @underherfeet , κάποια υ μιλάνε για τον εαυτό τους με τρίτο ενικό. Αυτό όμως είναι μια πολυτέλεια. Αντιθέτως το να κόψει τα πολλά "εγώ τάδε, εγώ δείνα" είναι μια απλή αναγκαιότητα. Φαντάσου ο Κ να σπαταλάει το χρόνο του φωνάζοντας "και ποιά νομίζεις ότι είσαι "εσύ" μωρή;". Ντομάζ, ντομάζ...
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Οπως το βλέπει κανείς ...
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Βρισια οχι   εξεζητημενο περι μοναδικοτητας του ανθρωπινου εγκεφαλου ναι  
     
  6. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    σοφο αυτο 
     
  7. Είμαι μοναδική και δεν μπορεί κανένας να αναδομησει την προσωπικότητα μου.
    Η έκφραση της υποτακτικότητας στην σχέση δεν υποδηλώνει τίποτα για τον χαρακτήρα μου ο οποίος μπορεί κάλλιστα να είναι σουπερ ντουπερ υπέρ δυναμικός στην καθημερινότητα. μια κάποια αναδόμηση θεωρώ θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά σε διάφορους τομείς. και φαντάζομαι αυτή ή.. αναδόμηση αν πραγματοποιηθεί θα είμαι μια πιο μόνιμη κατάσταση έτσι?! Τι γίνεται αν ο συγκεκριμένος κ την αποδεσμεύσει? Χάνει την γη κάτω από τα πόδια της..
    Προτιμώ λοιπόν λέξεις όπως προσαρμογή παρά αναδόμηση.
     
  8. "One is happy to serve"
    Λόγια ενός ρομπότ από την ταινία "Bicentennial Man".

    Κάποιοι θα ήθελαν το υ τους να αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο ενικό. Πόσο ανασφαλείς μπορεί να είναι?
     
  9. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Είμαι περίεργη, γιατί συνδέεις το τρίτο ενικό με μία υποθετική ανασφάλεια του Κ?  
     
  10. Εγώ πάλι, και ας με συγχωρέσει ο αγαπητός @peleas , το συνδεω με μια σίγουρη βλακεία του υ!
     
  11. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Καλά ναι, και εγώ μπορώ να συνδέσω τις πτήσεις F16 με πόσες πάπιες πέθαναν φέτος στον Καναδά και μάλιστα σε διάγραμμα αλλά το ότι συνδέω κάτι δεν υπονοεί και απαραίτητα σχέση αίτιου και αιτιατού.
    Αν βέβαια μου εξηγήσεις λίγο παραπάνω τον συλλογισμό σου μπορεί να καταλάβω.  
     
  12. Τι εξυπηρετεί το κ το γεγονός ότι το υ μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο ενικό, αν όχι την αποτροπή της αντιπαράθεσης του Εγώ του με το Εγώ του υ? Ευκολάκι, δηλαδή. Αν είναι μάγκας, ας επιβληθεί με τη δύναμη της προσωπικότητάς του. Αυτό αρκεί. Δε χρειάζονται πλάγιες μέθοδοι.