Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Total Power Exchange. (T.P.E.)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 13 Ιανουαρίου 2016.

  1. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Αχ @sokolata μην μου το κανες αυτο...Νομιζα οτι με συμπαθουσες,(εστω και λιγο) ...Ο @conner θα με τρελανει στα κλυσματα  
    Ασε που εχω και ασχημη εμπειρια στο ενεργητικο μου απο τετοιου ειδους ενεργειες... 
     
    Last edited by a moderator: 13 Ιανουαρίου 2016
  2. Soraya

    Soraya Guest

    απο ποτε επιτρέπετε να αναφέρουμε δημόσια τα ονόματα των συμφορουμιτων;;;;;
     
  3. Από τότε που τα ανακοινώνουν μόνοι τους!  
     
  4. conner

    conner Contributor

    Στις "50 αποχρώσεις του Γκρι", υπάρχει ένα τέτοιο συμβόλαιο στον 1ο τόμο.
     
  5. conner

    conner Contributor

    Για την ενημέρωση του Φόρουμ, ο @conner κάνει κλύσματα μόνο σε γυναίκες...
     
  6. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

     
     
  7. Πρωτον φροντιζουν αμφοτεροι μεσω συμβολαιογραφου τι γινεται σε περιπτωση χωρισμου θανατου κτλ (σαν προγαμιαιο συμβολαιο).. οι κινδυνοι κατ εμε παντα ειναι απλετοι.. ενας χωρισμος μπορει να καταληξει στο δρομο αφραγκο το μελος που παραδιδει τα παντα... ενας θανατος αν το Κ δεν εχει αφησει διαθηκη νομικα το σ μελος δεν δικαιουται να κληρονομησει τιποτα εφ οσον νομικα δεν ειναι παντρεμενοι.. το bdsm contract ειναι καθαρα θεμα γουστου δεν εχει ισχυ πουθενα στο κοσμο! (Εκτος αν το θεσει συμβολαιογραφος) αυτα ξερω να πω..
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Τι λέτε τώρα!
    Συγκλονίζομαι στην προοπτική της αναγνώρισης του συμφώνου μαστίγωσης στα βδσμικά ζευγάρια μέσα από ευρύ κοινωνικό διάλογο !  
     
  9. Dapom

    Dapom Contributor

    Πάντως έτσι για το ξεκάρφωμα...exchange στα Ελληνικά σημαίνει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ και όχι ΠΑΡΑΔΙΔΩ...κι εδω μια TPE κόντρα γίνεται
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    - Ένα το κρατούμενο :

    'Αρθρο 5, παρ.1 Συντάγματος (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία) :
    Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

    - Δύο τα κρατούμενα :

    Στο άρθρο 178 του Αστικού Κώδικα ορίζεται ως προϋπόθεση εγκυρότητας της δικαιοπραξίας η μη αντίθεση της προς τα χρηστά ήθη με σκοπό τον περιορισμό της ιδιωτικής βούλησης, η οποία καταρχήν είναι ελεύθερη (361 ΑΚ) σε ηθικά ανεκτά όρια.

    Η αντίθεση προς τα χρηστά ήθη πρέπει να συνάγεται από την ίδια την δικαιοπραξία και το περιεχόμενο της με το σύνολο των περιστατικών που συγκροτούν τη ρύθμιση.
    Αν τώρα το ανήθικο προκύπτει από το περιεχόμενο τότε δεν χρειάζεται περαιτέρω έρευνα περιστατικών, ενώ αν από το σύνολο των περιστατικών σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η γνώση ή η ανυπαίτια άγνοια του ανήθικου.
    Στη σύμβαση το ανήθικο πρέπει να αφορά και τα δύο μέρη.

    - Ανήθικες δικαιοπραξίες που δεσμεύουν υπέρμετρα την ελευθερία του προσώπου ανάμεσα μεταξύ άλλων είναι και:

    Αυτές που δεσμεύουν το δικαίωμα επί της εαυτού σωματικής ακεραιότητας, υγείας, τιμής, ζωής, το δικαίωμα επί του ονόματος ή της προσωπικότητας, η υπόσχεση μεταβολής ή μη κατοικίας, οι απαγορεύσεις ασκήσεως επαγγέλματος .



    - Τρία τα κρατούμενα :

    Χρηστά ήθη ( https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/voithitika-kemena/hrista-ithi )

    Ένας μέσος χρηστός και με αίσθηση του δικαίου άνθρωπος έχει μια αντίληψη αναφορικά με το ποίες συμπεριφορές είναι σύμφωνες με την κοινωνική ηθική.
    Οι αντιλήψεις αυτές αφορούν σε κρατούσες πολιτικές, οικονομικές και ηθικές αρχές και απόψεις στο πλαίσιο μίας κοινωνικής οργάνωσης σε μία δεδομένη χρονική στιγμή. Το πρότυπο αυτών των συμπεριφορών, το οποίο συνιστά αόριστη νομική έννοια και αποτελεί πάγιο παράγοντα κρίσης για τη λήψη δικαστικών αποφάσεων, αποτελεί τα χρηστά ήθη.

    Η νομολογία του Αρείου Πάγου (ΑΠ 1780/1999 ΕΕμπΔ 2000,804) έχει κρίνει πως η έννοια των χρηστών ηθών δεν προσδιορίζεται από τον ίδιο το νόμο, αλλά ως κριτήριο αυτών χρησιμεύουν οι ιδέες του εκάστοτε κατά γενική αντίληψη «χρηστού και εμφρόνως σκεπτόμενου ανθρώπου».

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    * Αν δεν σας καλύπτει ο ορισμός των χρηστών ηθών ( ή οτιδήποτε άλλο απ' όσα υπάρχουν σ' αυτή μου την παρέμβαση ), googlάρετε και διαβάστε ένα απ' τ' άπειρα και σιχαμερά επεξηγηματικά κατεβατά.
    Ή ακόμη καλύτερα, ρωτήστε κάποιον επαγγελματία του νομικού κλάδου στον πραγματικό κόσμο.

    ** Πριν κάνετε τ' οτιδήποτε θα μπορούσε να "μπουρδουκλώσει" σε μεγάλο ή πολύ μεγάλο βαθμό την ζωή σας, χρησιμοποιήστε την σύνεση, ενημερωθείτε και αν χρειαστεί απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία του νομικού κλάδου.
    Μην ψάχνετε μασημένη κι έτοιμη τροφή πουθενά και πάνω απ' όλα μην κάνετε του κεφαλιού σας, αν δεν γνωρίζετε.

    Υ.Γ.

    Αυτά, συνδέστε τις "τελείτσες" και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Δεν σκοπεύω να εξηγήσω τι προβλέπεται, τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται γενικότερα και ειδικότερα αναφορικά με πολλά άλλα σημεία ( πέραν δηλαδή των "συμβολαίων" ).
    Και γιατί και δεν έχω καμία διάθεση να το παίξω κάποιος, που δεν είμαι. Και γιατί κάποια πραγματάκια έχουν χιλιοειπωθεί, αλλά φαίνεται ότι αρκετοί/ες προτιμούν, ν' ακολουθούν τον χαβά του πέοντα τους ( που να έχουν ή όχι ).
    Τουτέστιν, - όπως ξανά έχω γράψει άπειρες φορές και σίγουρα όχι μόνο εγώ - δική τους η ζωή, ας την κάνουν ότι στα τσακίδια θα ήθελαν.
    Ένα "βλέπω" εγώ, ότι σ' αρκετές περιπτώσεις η όποια επικινδυνότητα κάποιου/ας τόσο για τον εαυτό του/της, όσο και για τους/τις πιθανούς "συμπαίκτες/ριες" του/της.
    Δεν έγκειται στην όποια μεγαλύτερη η μικρότερη απειρία του/της, στο να χρησιμοποιεί τα όποια "παιχνίδια". Αλλά στ' ότι θα ήταν ανώριμος/η και εγκεφαλικά οκνηρός/η.
    Aφού θα προτιμούσε τις εύκολες λύσεις, που θα έδιναν άλλοθι στην όποια καύλα του/της.
    Απ' το να κουράσει το μυαλό του/της και να προχωρήσει συνειδητά στην όποια επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη τις όποιες συνέπειες τους ( καθώς και τα όποια μεγαλύτερα ή μικρότερα ρίσκα πάντα εκείνες οι επιλογές του/της θα περιείχαν ).

    Καλημέρα σε όλοι, μικρούς και μεγάλοι,

    ΜπαρμπαΣκοτάδιας.  
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2016
  11. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Ανταλλαγή είναι. Ο ένας παραδίδει τον έλεγχο που θα ασκούσε στη ζωή του, ο άλλος τον ασκεί και για τους δυο.

    Μήπως να βάλουμε τα νομικά σε ένα νέο θρεντ για όποιον ενδιαφέρεται και να συνεχίσουμε εδώ on topic;
     
  12. bumblebee

    bumblebee Contributor

    -> Γνωρίζετε τι ειναι;
    Πλέον Ναι. Ολικη Ανταλλαγή Δύναμης  

    -> Ποια η άποψη σας;
    Υπάρχει  

    -> Θα συμφωνούσατε σε ένα τέτοιο είδος σχέσης;
    Ναι, αν το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

    -> Πιστεύετε πως η Ελληνική BDSMικη κοινότητα θα μπορούσε να σηκώσει κάτι τέτοιο όταν καλά καλά δεν πιστεύει στα συμβόλαια κ στην εκπαίδευση;
    Ναι και βασικά είναι λάθος να περιμένεις από την κοινότητα τέτοια πράγματα , αυτά τα κάνεις για την πάρτη σου και μονο, το μπράβο των άλλων τι να το κάνεις  , το άθλημα μεταξύ 2 παίζεται.

    -> (φέρνω αυτά ως παράδειγμα γιατί στο εξωτερικό θεωρούνται από τα σημαντικότερα κεφάλαια μιας D/s-M/s σχέσης ενώ στην Ελλάδα θεωρούνται περιττά... Για κάποιο μεγάλο ποσοστό ατόμων)

    Η μόνη διαφορά που έχουμε με τους ξένους είναι ότι είμαστε ως ποσοστά πιο χύμα και αυτοί ως ποσοστά πιο πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι.
    Κατα τα άλλα καλά λαμόγια ειναι και αυτοί, αλλα λιγότεροι ως ποσοστά  
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2016