Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Total Power Exchange. (T.P.E.)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 13 Ιανουαρίου 2016.

  1.   οταν ομως πανε σαν ενα τυπικο ζευγαρι και λεει θα να Του τα γραψω ολα αυτο εχει νομικη ισχυ σωστα; το bdsm contract τελικα δεν επρεπε να το αναφερω στο ιδιο ποστ... εννοουσα οτι γενικα αυτο που κυκλοφορει στο ιντερνετ δεν εχει νομικη ισχυ εκτος κι αν ενα ζευγαρι θελει να κανει ενα δικο του εγκυρο..
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Όχι, μπορώ να σας πω πως ο Ιδιοκτήτης σας αποφασίζει το πως ζείτε. Αν εσείς δεν έχετε λόγο στις αποφάσεις του τότε, για μένα, είναι M/s.
     
  3. Σας ευχαριστω πολυ  
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Δεν είμαι νομικός, εν αντιθέσει με τρείς τουλάχιστον συμφορουμίτες, αλλά εκ των όσων γνωρίζω και πάλι δεν θα έχει νομική ισχύ εφ' όσον υπάρχουν "BDSM-ικες" αναφορές σε αυτό. Φυσικά και μπορεί όμως να του μεταβιβάσει την περιουσία του δια των "κλασικών" οδών.
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Καθόλου αφελής φίλτατε, βιωματική καθαρά η απάντησή μου:

    Τα άτομα που επιλέγουν TPE D/s ή M/s, εκτός των, δυστυχώς ουκ ολίγων, περιπτώσεων που το κάνουν για το "prestige"(sic), τα οποία σύντομα "την κάνουν με ελαφρά" και στην συνέχεια λένε τον πόνο τους από "το κακό που τους έτυχε" στα διάφορα φόρα, το κάνουν συνειδητά και γνωρίζοντας πως το "σκλαβιλίκι" ή το "TPE-λικι", έχει ΖΟΡΙ (caps intended). Τολμώ να διατυπώσω την άποψη πως δεν μπορούν (με την έννοια πως δεν αισθάνονται "ευτυχείς" διαφορετικά) να κάνουν αλλιώς.

    Η συνειδητή και συνειδητοποιημένη λοιπόν σκλάβα, και η μακροχρόνια εκπαίδευση, που έχω αναφέρει στο παρελθόν, πριν "αναγορευθεί" σκλάβα, αποσκοπεί σε αυτή ακριβώς την συνειδητότητα, θα θέσει τους προβληματισμούς της στο Ιδιοκτήτη της και στις πλείστες των περιπτώσεων βιωματικά όπως προείπα γνωρίζω πως θα βρεθεί λύση, πρωτίστως και κυρίως επειδή η ίδια επιθυμεί να βρεθεί λύση εντός της σχέσης και όχι εκτός αυτής.
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    H θεωρία, -ποιά θεωρία;- δλδ δεν έχει προβλέψει αυτή την περίπτωση , ή αποδέχεται την δυστυχία της σκλάβας, του στυλ "ας πρόσεχε πριν αποδεχτεί το καθεστώς";

    ...και τι διορθώνεις; 

    Eγω δεν είμαι σκλάβος, πολύ περισσότερο υπο TPE συνθήκες... 

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση αγαπητέ, δεν αμφιβάλλω πως αυτή η διαχείριση είναι σώφρων και πιστεύω πως θα μπορούσε να αποβεί και εποικοδομητική, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η σκλάβα ελέγχει και αξιολογεί το καθεστώς στο οποίο έχει συμφωνήσει να υπαχθεί, το καθεστώς δηλαδή της πλήρους παράδοσης του ελέγχου;
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Και ο σκλάβος είναι άνθρωπος   Αυτό προσπάθησα να σου πω, ότι λογικά κάνει ό,τι κάνουν και όλοι οι άλλοι άνθρωποι όταν είναι δυστυχισμένοι. Όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι ο σκλάβος ζει όμορφες μέρες, υπέροχες μέρες, χάλια μέρες, κλαίει, γελάει, πονάει, δεν πονάει, χύνει, δεν χύνει, αρρωσταίνει, γερνάει και πεθαίνει. Όλα τα ανθρώπινα ανεξαιρέτως αφορούν και τον σκλάβο.

    Ευχαριστώ τον @MasterJp που εξειδίκευσε.
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Δίκιο έχεις, όλα τα ανθρώπινα ανεξαιρέτως αφορούν και τον σκλάβο. Κάθε άνθρωπος όμως ,που δεν είναι σκλάβος, όταν αισθάνεται δυστυχής , αναζητά τις αιτίες και ενεργεί , αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να αναιρέσει την δυστυχία του , στο βαθμό ασφαλώς που μπορεί.
    Το ίδιο κάνει και ο σκλάβος;
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Κάθε ορθολογιστής δυτικός άνθρωπος ενδέχεται, αν δεν νιώθει ιδιαίτερα μεγάλη ψυχική κόπωση ίσως εξαιτίας των γεγονότων που τον οδήγησαν να είναι δυστυχής, να κάνει αυτά που λες. Και ο σκλάβος αυτό κάνει - με τη διαφορά ότι η πρωτοβουλία του είναι να επικοινωνήσει στον Αφέντη την κατάστασή του. Από κει και πέρα το ότι υπάρχει κάτι σημαντικό για τον ίδιο στο οποίο θα υπακούσει είναι ένας από τους τρόπους αναίρεσης της δυστυχίας του.
     
  10. @underherfeet ενας σκλαβος/σκλαβα δεν ειναι αβουλο πλασμα.. απλα η διαφορα ειναι δεν μαχεται μονος.... δεν εχει το δικαιωμα να "κλειστει" να απομονωθει.. Το Κ μελος ειναι παρων σε ολα... και στα ασχημα... δινουν τη μαχη μαζι, ψαχνουν λυση μαζι. Ειδαλλως δεν γινεται αλλιως.
    Γνωμη μου παντα
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    βαστα μη κανεις tpe και s/m στην Ιαπωνια δηλαδή  
     
  12. moxito

    moxito Travel for the dream!!!

    Χαχαχα,λες?
    Τουλαχιστον για μια ημερα το φορουμ θα γεμισει Misstress  Aπο εκει που ηταν δυσευρετες και χαμενες...