Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συζητηση..περι switch..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 15 Ιανουαρίου 2016.

  1. Τα πάντα ρει.
     
  2. voluptas

    voluptas Regular Member

    Όπου γνώρισα ''switch'' όλο υποταγή θέλανε και όλα τα παρελκόμενα. Άντε κανένα διαλειμματάκι (ολιγόλεπτο).
     
  3. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    ......είπε ο switch.
     
  4. Soraya

    Soraya Guest

    ουουου έχω συναναστραφεί εγώ με κακοσγαπημενες στην δουλειά.... δεν φαντάζεσαι...
     
  5. Layla Velvet

    Layla Velvet Dangerous Habits.

    Τα SWITCH αναφερονται περισοτερο στη σαδομαζοχιστικη σχεση παρα στην αφεντρα/σκλαβος σχεση. Θα υπαρξουν περιπτωσεις και για τα δυο, αλλα κυριαρχει το πρωτο. Εγω ειμαι μια. Και συνηθως εχω συγκεκριμενα ατομα με τα οποια νιωθω κυριαρχη και με συγκεκριμενα που νιωθω υπο. Ομως και στις δυο περιπτωσεις θα υπαρξουν μικρα στοιχεια τις αλλης.
    Φεριπιν, σαν υπο, θα ειμαι δησκολη, νιαζιαρα, θα αντιμιλησω, θα παλεψω, θα τσακωθω, θα ξεφυγω, θα γελασω, αλλα ολα γιαυτα γιατι γουσταρω να με βαζει πισω στην θεση μου, να με τιμωρησει για τις αντιδρασεις μου και να με ζορισει. Δεν παραδινωμε ευκολα και αυτο ειναι στοιχειο δυναμισμου, ηγετη κτλπ. Υπαρχουν καποιοι Κυριαρχοι με τους οποιους δεν μπορω να υποτασω. Απαιτω σεβασμο, και στοργη σαν υπο. Κατι που καποιοι αφεντες δεν τους αρεσει. Ο καθενας με τα κουσουρια του, κανενα προβλημα.
    Σαν Κυριαρχοι τωρα, εγω προσωπικα, ακριβως επειδη ξερω τη μαρεσει να ειμαι σαν υπο, προσφερω το ιδιο, σεβασμο, στοργη κτλπ. Αλλα αμα ειναι να τιμωρησω η να γινει μια σκηνη, θα υπαρξουν και δεσιματα και δυναμισμο, χτυπηματα κ.ο.κ αναλογος τι συμφωνια και τι του αρεσει του αλλου ( τα ορια του ). Σε αυτην την περιπτωση προσωπικα μπορει και να χαθω στον ρολο, μου τσιταρει η κατασταση, μπορει να προκαλεσω ευχαριστω πονο και βασανιστηριο, αλλα παραλληλα, μαρεσουν και αυτα που κανω εγω. Δηλαδη να εχω εναν/μια που να μου αντιστεκεται και τελικα να την/τον φερνω στα ακρα και να παρακαλαει. Η ηδονη!
    Υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει να εχω και τις δυο τασεις με ενα ατομο, αλλα ισχυει πρεπει να ειναι και αυτος SWITCH αλλιως καλα ξεμπερδεματα μετα (κυριολεκτικα!) xD
     
  6. whisperer

    whisperer Regular Member

    brat with topping tendencies με λιγα λογια
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Χωρίς να το εννοώ για κάποιον συγκεκριμένα, και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν απολύτως, ώρες ώρες διαβάζω κάποια νήματα και βλέπω ότι τα Κυριαρχώ/Τοπάρω , υποτάσσομαι/bottom - άρω, είμαι switch, session, παιχνίδι, ανταλλαγή δυναμικής κλπ είναι λίγο, λιγουλάκι συγκεχυμένα σε κάποια κεφάλια....

    Και δεν είναι κακό αυτό απλά η φάση είναι ότι δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη ποτέ όμως?

    """Διευκρίνιση:
    Ο αυταρχικός μάνατζερ που έχει μια αυστηρά κυριαρχική σχέση με όλους όσοι τον περιβάλλουν στις επαγγελματικές, προσωπικές και κοινωνικές του δραστηριότητες και που κάποιες νύχτες πληρώνει μια προντόμα να τον κάνει αλογάκι δε θεωρείται switch, για το λόγο ότι έχει σταθερά διαφορετικό ρόλο για κάθε κομμάτι της ζωής του, σωστά?"""" @peleas Σωστά  

    """Μη έχοντας σχετική πείρα στο συγκεκριμένο θέμα, θα μιλήσω επαγωγικά. Υποθέτω πως μπορεί ένας άνθρωπος να είναι switch, αλλά όχι με τον ίδιο παρτενέρ. Επίσης -κι εδώ θα ήθελα να ακούσω τους έχοντες σχετικές εμπειρίες- μου ακούγεται περίεργο ένα άτομο που είναι κυριαρχικής ψυχοσύνθεσης στη συνολική έκφανση του βίου του να μπορεί να μεταβάλλει (όχι να προσποιηθεί, να γίνει) άρδην το χαρακτήρα του σε υποτακτικής ψυχοσύνθεσης και το αντίστροφο. Εκτός αν ενυπάρχουν και οι δύο τάσεις (το γνωστό δίπολο του Γιούνγκ) και βγαίνουν στην επιφάνεια ανάλογα με το άτομο που έχει απέναντί του.""""
    @peleas Ένας switch μπορεί να switchαρει και με διαφορετικό άτομο αλλά και με ίδιο άτομο.

    Προσωπικά θεωρώ το δεύτερο πολύ δύσκολο (για εμένα πάντα) γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να είμαι σε εναλασσόμενη δυναμική.
    Το έχω δεί όμως να συμβαίνει  

    Θα ήθελα μόνο να σε ρωτήσω κάτι, γιατί ανέφερες την κυριαρχική ψυχοσύνθεση κάποιου γενικά στη ζωή του?
    Εννοώ θεωρείς ότι κάποιος που είναι γενικά κυριαρχική προσωπικότητα ότι ειναι καπως ενδεικτικό για το πως ειναι στο bdsm?
     
    Last edited: 16 Ιανουαρίου 2016
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Αααααα οτι εχεις ακουσει. .. παραδειγματα εκ πειρας δεν εχεις δλδ!!!

    ΥΓ.Καλημερα
     
  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Εισαι μια εσυυ ...........
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    τι ωραια που τα λες ... οταν βαζουμε τετοιες πινελιες στισ λεξεις ολα ομορφα ακουγονται/διαβαζονται
     
  11. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Οπως ειμαι και η @margarita_nikolayevna παιχνιδια του κρεβατιου
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ρε συ @thief πάνε πιες ένα καφέ και στάνιαρε γιατί άλλο κάνεις quote άλλος το ειπε και τέλος πάντων οκ, μπορούμε να τα πούμε και μετά το μεσημέρι δεν τρέχει πρόβλημα ^_^