Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος LadyMargi, στις 14 Μαϊου 2006.

  1. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Ναι, φυσικά και μπορεί να θέλει να το προσφέρει   Κ είναι, όχι γάιδαρος.

    Τα βερεσέδια πληρώνονται  
     
  2. Soraya

    Soraya Guest

    όχι πάντα   βλέπεις οι βαρύγδουπες δηλώσεις πάντα στα αφτιά μου ακουγόταν γελοίες...
    τον σεβασμό μου προς Τον Κ που ανήκω θα τον δείξω με το να θέλω να τον βοηθήσω να γίνει καλύτερος... (αν είναι άπειρος)
    κι έπειτα Αυτός με την σειρά Του θα το ανταποδώσει προσπαθώντας...
    και ίσως κάποια στιγμή βρεθώ προ εκπλήξεως με την εξέλιξή Του!
    Κι ίσως ακόμα και ως άπειρος να Έχει κι αυτός κάποια πράγματα να μου διδάξει...
    Για εμένα το παν είναι η χημεία...
    αλληλεπίδραση...
     
  3. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    σε σωστο δρομο σε βρισκω παντως  
     
  4. Soraya

    Soraya Guest

    σουιτς είμαι ότι θέλω γράφω καλέ! ακου εκεί! χα  
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ευχαριστώ για την απάντηση  
    Σαφής  
    Μια σημείωση απλά: το shibari είναι μια τεχνική (και τέχνη για όσους το κατέχουν καλά   ). Δεν είναι κατά την άποψη μου το ίδιο με άλλα στοιχεία που κάνουν ένα άτομο κυριαρχικό.
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω με τα τόσα που διαφωνώ!

    Κ που αν δεν κανουν εκπτωσεις ειναι αυτοματα κλειστομυαλοι και κομπλεξικοι, Κ που ερχονται στα μετρα των υ, α και το αγαπημενο μου ..Κ που ερχονται στα μετρα των υ κ τους κανουν χατηρια επειδη τα νοιαζονται, και το κανουν "κρυφα" ε μη νοιωσει και αΚαπακωτο το υ μετα και φυγει..

    Αστο, next σκ!
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    * αναπει(η)ρία.~
     
  8. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Το ότι μπορεί το υ να θέλει ή να νομίζει ή οντως να μπορει να βοηθήσει σε οτιδήποτε σε σχεση με τον Κ ή τα κομμάτια που έχει παραδώσει στον Κ είναι α.

    Το αν ποτε και με ποιο τρόπο το κάνει, αφορά και το ορίζει το Κ μέλος. Αυτό είναι β και δεν έχει απαραίτητη σύνδεση με το α.

    Επίσης, στο d/s δεν ανταπωδίδουν, ούτε χρωστάνε ούτε μετράς ταμεία και λογαριασμούς.

    Φυσικά αλληλεπιδραση και χημεια, πρωτα και πανω απο όλα σε όλες τις σχέσεις όμως ...δεν κανει αυτο το d/s ούτε κάνει μια σχέση d/s
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μια γνώμη προς άρρενες ( αφού είπαμε ότι γυναίκες Κ δεν υπάρχουν ) κυριαρχικών τάσεων που θέλουν να γίνουν Κυρίαρχοι κάποιας.
    Αν παραμείνετε εδώ ή σ' ένα οποιοδήποτε άλλο Forum, διαβάστε κάποια νήματα στις τεχνικές και στα resources and tutorials και όλα τα υπόλοιπα προσπεράστε τα, δίχως καν να τους ρίξτε μια ματιά.
    Γιατί, με κάθε γραμμάριο πληροφόρησης θα πάρετε κι ένα κιλό σύγχυσης/ευσεβών πόθων/βουδουσουμιάρικης "ορθοδοξίας" και λοιπών "εμόρφων".
    Σίγουρα πολλοί/ες που δεν ξέρουν καν την μάπα σας, ούτε έχουν γνώση της παραμικρής λεπτομέρειας για την ζωή και την πορείας σας, θα έρθουν να σας πουν, τι είστε και τι δεν είστε.
    Μέχρι εδώ καλά? Υποθέτω πως ναι.
    Το λοιπόν, πάρτε μαξιλάρες, κορμούς δέντρων, τοίχους ή ότι άλλο άψυχο βρείτε και προπονηθείτε με τα "παιχνιδάκια" που σας τράβηξαν την προσοχή.
    Προπονηθήκατε αρκετά? Τώρα βγείτε στον έξω κόσμο, εκείνο χωρίς mouse, οθόνες και πληκτρολόγια και "κυνηγήστε". Θα σας πρότεινα το "θήραμα" να ήταν και κάποια της ηλικίας σας ( άντε λίγο μικρότερη ).
    Αν είναι και άσχετη ή μ' ελάχιστη πείρα περί βουδουσουμού και εναλλακτικούς ερωτισμούς τόσο το καλύτερο. Θα "γαλουχηθείτε" παρέα.
    Ένα μόνο δεν βρίσκετε πουθενά και ή το έχετε ή δεν το έχετε κι εκείνο είναι ο χαρακτήρας. Υπάρχει? Όλα τα υπόλοιπα λύνονται. Δεν υπάρχει? Μην ζορίζεστε άδικα.

    Κλείνοντας, αν τ' όνομα σας είναι Κυριάκος, Κώστας, Κλείτος το Κ "φορέστε" το με περισσή χαρά. Αν σας λένε Μανώλη, γίνετε Μ, αν σας λένε Βρασίδα, γίνετε Β, αν σας λένε Παρμενίδη, γίνετε Π και ούτω καθ' εξής.
    Εσείς χαράξτε τον "δρόμο" σας με σύνεση, υπομονή και επιμονή, μην ντρέπεστε για τα θέλω και τον εαυτό σας, να είστε όσο μπορείτε ειλικρινείς με την υ σας ( και πάνω απ' όλα με την πάρτη σας ), μην σηκώνετε ψηλά τον αμανέ.
    Και επαναλαμβάνω, μην δίνετε σχεδόν καμία σημασία στον/στην οποιονδήποτε/οποιαδήποτε που θα προσπαθήσει να σας επιδείξει "γαλόνια", "αρχαιότητες", ή να σας κάνει τσάμπα "μαθήματα", ούτε εδώ, ούτε έξω.
    Να σας πω κι ένα τελευταίο? Μην δίνετε σημασία, ούτε σ' αυτά που έγραψα εγώ σ' αυτή μου την παρέμβαση.
    Γιατί αν είναι να κάνετε λάθη, είναι χίλιες φορές καλύτερο, να τα κάνετε ακολουθώντας το δικό σας το κεφάλι και όχι τα λόγια κανενός/καμιάς με σας άσχετου/ης.   
     
    Last edited: 18 Ιανουαρίου 2016
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  11. gaby

    gaby Guest

    Ξεκινώ με τη σκέψη ότι τόσο οι Κυρίαρχοι όσο και οι υποτακτικοί που κάτι τους έφερε στο γήπεδο του αθλήματος αγαπούν να μαθαίνουν. Πέρα από τη σχέση ή σχέσεις που κάνουν τους αρέσει αυτό καθ εαυτό το BDSM και έχουν τις κεραίες τους τεντωμένες, ακούν, συσχετίζουν, προβληματίζονται, μαθαίνουν από τα λάθη τους, από δεξιά και αριστερά, από το σημείο εκκίνησής τους - από πού έμαθαν ότι υπάρχει ο χώρος; από κει ξεκινάνε. Στην πορεία αναιρούν, αναθεωρούν, αλλάζουν και οι ίδιοι γιατί άνθρωπος που δεν αλλάζει έχει γεράσει. Είχα την χαρά και την τιμή να σχετιστώ με Κ που είχαν χιλιόμετρα στον χώρο, άντρες τε και γυναίκες. Κανένας από όσους γνώρισα από κοντά δεν έμεινε ίδιος και απαράλλαχτος όπως ήταν στην αρχή της σχέσης και στο τέλος της. Όλοι είχαν σε κάποια πράγματα εξελιχθεί.

    Ομολογώ ότι μου έχει κάνει βαθιά εντύπωση η γνώση της φυσιολογίας του ανθρώπινου σώματος που έχουν οι Κ. Όσο και να προσπάθησα στην αρχή της διαδρομής μου να μάθω τί και πώς έγινε και συγκέντρωσαν τόση συγκεκριμένη και σαφή γνώση δεν κατάφερα τίποτα, σε τοίχο έπεφτα πάντα. Πάντως αυτοί με τους οποίους έχω παίξει γνώριζαν απίστευτα πολλά πράγματα.

    Ακόμα μου έχει κάνει βαθιά εντύπωση ότι τα περισσότερα Κ και τα περισσότερα υ έχουν φιλοσοφήσει και με το παραπάνω την στάση τους και τις θέσεις και απόψεις τους, ξέρουν πού βασίζονται και ξέρουν πού πηγαίνουν, καθώς και τι δεν θέλουν και για ποιο λόγο.

    Πιστεύω ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που γνωρίζει ένα Κ προκειμένου να κυριαρχήσει σε ένα υ μαθαίνονται. Έχω ακόμα την άποψη ότι σε κανένα υ δεν αρέσει το "πάμε ψάχνοντας" ή το "βλέποντας και κάνοντας" και ο λόγος είναι απλός, τα υ λατρεύουν να ξέρουν τι περιμένει το Κ από αυτά και νιώθουν υπέροχα όταν καταλαβαίνουν πως το Κ γνωρίζει πώς θα πάρει αυτά που επιθυμεί.

    Η γνώση βέβαια αυτή είναι διαισθαντική, είναι εμπειρική, περιλαμβάνει όλα τα επεξεργασμένα σε απίστευτο βαθμό ερεθίσματα που έχει δεχτεί το Κ, που αν δεν ήταν Κ θα είχαν προσπεράσει ανεπαισθήτως, είναι διάβασμα, είναι προπόνηση με μαξιλάρια και πορτοκάλια, είνα άνοιγμα προς άλλα Κ που ήδη γνωρίζουν, είναι public play και άλλα διάφορα που όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει και τα βρίσκει.

    Τώρα, όσον αφορά τον συνδυασμό "άπειρο Κ / έμπειρο υ" δεν είμαι και πολύ ζεστή γιατί το υ δεν απολαμβάνει αυτά που κατ' εξοχήν ζητά ένα υ σε μια σχέση Κυριαρχίας - υποταγής δηλ. δεν μπορεί να αφεθεί να το πάει το Κ εκεί όπου δεν γνωρίζει. Εκτός από αυτό, υπάρχει η πιθανότητα παραπλάνησης. Το έμπειρο υ για ποιον ακριβώς λόγο έχει βρεθεί ξέμπαρκο; Επειδή ήθελε πράγματα που τα προηγούμενα Κ δεν του έδωσαν; Του προκύπτει λοιπόν ένα άπειρο Κ και λέει μέσα του το υ "ωραία, ευκαιρία να το κάνω κι εγώ - το καημένο - έτσι όπως το ήθελα πάντα". Εξηγιέται με το άπειρο Κ, δεν λέω ότι θα το κοροϊδέψει κιόλας, δένουν και είναι πολύ πολύ ευχαριστημένοι. Είναι πολύ πιθανό πως το άπειρο Κ θα φάει το κεφάλι του μέχρι να φανεί απτά ότι τα προηγούμενα Κ του έμπειρου υ είχαν τους λόγους τους που δεν έκαναν αυτά που το έμπειρο υ έμεινε να νομίζει ως το απαύγασμα Κυριαρχίας. Στην τελική, θα μπορούσα να σκεφτώ περισσότερο μια σχέση φιλική μεταξύ ενός υ που έχει να δώσει σε ένα Κ και ίσως κάποιο T/b στο πλαίσιο αυτό, αλλά όχι σχέση Κυριαρχίας - υποταγής.
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ενθυμούμαι με τον πρώτο μου υποτακτικό, πόσο άσχετη ήμουν με τα μαστίγια (και όχι μόνο). Του λέω μια μέρα "Είσαι που είσαι γκατζετάκιας κι έχεις χρυσοπληρώσει τόσα single tail εκ Σουηδίας, για δείξε μου να πιάσουν και τόπο."
    Από τότε και για ένα σεβαστό διάστημα, πηγαίναμε στα όρη στ'άγρια βουνά κι έκανα εξάσκηση. Κατόπιν, Α/απολαύσαμε όμορφα whipping sessions.

    Παίδες, δε χρειάζονται μέντορες. Πολλή εξάσκηση με υπομονετικά μοντέλα. Μελετήστε κάνα καλό βιβλίο ανατομίας, μάθετε για πρώτες βοήθειες κι ύστερα βουτήξτε ένα κομμάτι κρέας στο οποίο αρχίστε να περνάτε βελόνες, παρακολουθείστε με υπομονή πολλά σχιμπαροβίντεο, πάρτε ένα μαξιλάρι και κοπανήστε το ανελέητα ή αν το μαστίγιό σας είναι αρκετά μακρύ για εσωτερικό χώρο, πάρτε κι εσείς τα δάση κι αρχίστε να κεντράρετε στα κλαδιά. Σύντομα θα αντιληφθείτε ότι ο καρπός σας θα σφαδάζει, εκείνη τη στιγμή θα μάθετε να κουμαντάρετε τον ώμο σας