Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος LadyMargi, στις 14 Μαϊου 2006.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    συμφωνω με το παραπανω, παρολα αυτα το Κ θα μπορουσε να δωσει κατι που θα ηθελε πολυ το υ ως επιβραβευση αν το υ ειναι καθ ολα ενταξει. ισως οχι κατι που να μην γουσταρει το Κ καθολου, αλλα κατι που να μην του κανει πχ ουτε κρυο ουτε ζεστη. Τωρα αν το υ θελει κατι πολυ και το Κ δεν το γουσταρει καθολου τοτε υπαρχει ασυμβατοτητα
     
  2. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Δίκιο, θα μπορούσε το Κ να δώσει ως επιβράβευση (και αυτό κατά τη γνώμη όχι πριν βγάλει την παναγία του υ). Με την ασυμβατότητα ανοίγεις μεγάλο θέμα: ποιός καθορίζει το "μενού"; το υ διαλέγει Κ γιατί του γαμάει το κεφάλι ή γιατί έχουν κοινά "χόμπι";
     
  3. Soraya

    Soraya Guest

    συνεχίζουμε να μιλάμε για ένα άπειρο Κ και ένα έμπειρο υ έτσι;;;;;
    θα δείξει ο απειρος-η τον τρόπο με τον οποίο γίνεται κατι που δεν γνωρίζει; η θα εκφέρει έστω άποψη για το πως τον βολεύει;;;; κι ύστερα θα εμπιστευτώ εναν τέτοιο άνθρωπο για το οτιδήποτε;;; γελάω πραγματικά γελάω πολύ... Και νομίζω ότι κλείνω... Ολοκληρώθηκα...
     
    Last edited by a moderator: 18 Ιανουαρίου 2016
  4. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Το βασικότερο όλων είναι η σωστή "χημεία" και διάθεση για 2 ανθρώπους, προκειμένου να περάσουν καλά και να δοκιμάσουν καινούργιες καταστάσεις και εμπειρίες.

    Όλα λοιπόν έχουν τη γλύκα και τη γοητεία τους. Και εννοείται πως ένα παιχνίδι έμπειρου υ με άπειρο Κ μπορεί να κρύβει απίστευτες συγκινήσεις και δε βλέπω κανέναν μα κανέναν λόγο να μη το δοκιμάσουν.

    Φυσικά ο έλεγχος και η καθοδήγηση μόνο σε ένα άτομο μπορούν να ανήκουν, στο υ. Ανεξαρτήτως πόσο καλός Κ μπορεί να αποδειχθεί στην πορεία, αυτή τη στιγμή θέλει να μάθει. Να δεχτεί υποδείξεις και ακόμη-ακόμη να καθίσει στη θέση του "συνοδηγού". Το θεωρώ άνευ ουσίας κάθε τι διαφορετικό.

    Αν ο εν δυνάψει Κ δε βρέξει κώλο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, "ψάρι" δεν τρώει. Όσο πιο γρήγορα το αντιληθφεί και το αποδεχθεί αφήνοντας στην άκρη τυχόν εγωισμούς, γνώσεις και παντοδυναμία, τόσο πιο όμορφες "διαδρομές" και "ταξίδια" τον περιμένουν μαζί με την υ του.
     
    Last edited: 18 Ιανουαρίου 2016
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    ένας Κ ανεξάρτητα εμπειρίας που δέχεται το πατρονάρισμα του υ, δεν είναι κ.
     
    Last edited: 18 Ιανουαρίου 2016
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Το πατρονάρισμα έχει αρνητική έννοια, άπτεται της χειραγώγησης, και σε αυτήν την περίπτωση συμφωνώ με σένα.

    Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα; Που πρόκειται για μια ειλικρινή προσφορά που δεν έχει άλλο σκοπό από την καλυτέρευση της σχέσης/του Κ;
    Ένα Κ που δεν θα δεχτεί γιατί φοβάται να παραδεχτεί κάποια έλλειψή του, πόσο πραγματικά Κ είναι μέσα του;
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Αναφέρθηκα στην εκφορά άποψης του κυρίαρχου.
    Όλοι εκπαιδεύονται και μαθαίνουν. Ένα έμπειρο υ που κάνει σχέση μ' ένα άπειρο κ, γνωρίζει εκ των προτέρων την απειρία του κ, αυτό όμως δεν αλλάζει την φορά της σχέσης τους.
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Check και check και check.  
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Το σκέφτηκα αρκετά αυτές τις μέρες αυτό που έγραψες. Θεωρώ πως το υποψήφιο Κ πρέπει όντως να είναι στα μέτρα και τα σταθμα του υ όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια, αλλιώς δεν θα υπάρχει η αναγκαία συμβατότητα και κατά συνέπεια δε θα μπορέσει να παραδώσει τον έλεγχο. Η διαφορά εδώ είναι πως το Κ έχει κάθε δικαίωμα να φέρει το υ στα μέτρα του και ότι δεν του αρέσει να το διαμορφώσει ανάλογα (βέβαια εάν δεν είναι στα σκληρά όρια του υ, κάτι που δεν ισχύει για ένα σ) σε αντίθεση με το υ που βρίσκει το Κ έτοιμο χωρίς αυτό το δικαίωμα.

    Αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο βρίσκω όντως ότι υπάρχει ασυμμετρια στη σχέση. Το Κ δεν αλλάζει για χάρη του υ του, αλλά γίνεται το αντίθετο. Τώρα εάν το υ δεν θέλει με τίποτα να συμβιβαστει με τα αρνητικά του Κ του, καλό είναι και για τους δύο να λυθεί η σχέση και κατά προτίμηση να την τελειώσει το Κ.

    Έχω την εντύπωση πως αυτό εννοουσες, ίσως έγινε λάθος διατύπωση.
     
  10. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Λοιπόν..δεν είναι σκ αλλά έχω ανεξπεκτετ κέφια οπότε θα αναλύσω!  
    @Soraya
    Απειρο Κ δεν θα πεί σε καμία περίπτωση πως κάνει του κεφαλιού του σε πράγματ απου δεν ξέρει, ειδικά σε πρακτικές κτλ ή πως δεν ενημερώνει το υ για την απειρία του.
    Συνεχίζει όμως να είναι Κ αυτό τι σημαίνει : Πως ΑΝ θέλει ζητάει γνώμη απο το υ, ΑΝ θέλει και ΟΤΑΝ θέλει το υ του δείχνει πράγματα και μόλις πει το Κ τέλος το υ δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχίσει ούτε δευτερόλεπτο. Αυτό δεν γίνεται γιατι το Κ δεν παραδέχεται πως δεν ξέρει κτλ κτλ γίνεται γιατί το Κ μπορεί να γουστάρει να μάθει απο αλλού και οχι απο το υ, μπορεί να γουστάρει να κάνει μάθημα με το υ 4 με 5 το απόγευμα και μετά να μην γουστάρει.

    Αυτό συμβαίνει γιατί είναι άλλο πράγμα ένα απειρο απο εμπειρία Κ ..που όμως νιώθει και του βγαίνει φυσικά να ακολουθεί τα θέλω και τις επιθυμίες του, που έχει ξεκαθαρίσει στον εαυτό του ποια είναι αυτά και που δεν έχει κομπλεξ και φοβίες επειδή έχει αυτά τα θέλω και άλλο πράγμα ένα άπειρο - προσπαθώ να είμαι Κ - που όλο αυτό είναι ρολάκι που τον ενδιαφέρει να μάθει τις πατέντες και τις στάνταρ συμπεριφορές.

    Στο πρώτο άπειρο Κ μια χαρά θα κυλήσουν όλα γιατι το εμπειρο υ δεν θα του μάθει ούτε να θέλει, ούτε να είναι σίγουρος για τον εαυτό του ούτε πως να ορίζει και να επιβάλεται..θα έρθει να του μάθει τα εξτρα, τα πιο τυπικά αν θες, αντε το πως να εκφράζει πιο τυπικά τα παραπάνω.
    Στο δέυτερο ''απειρο Κ'' ..αχταρμας!

    To πιο όμορφο, για εμένα, παράδειγμα το έδωσε η @dark explorer. Πρώτα βήματα, δεν είχε εμπειρία σε κάτι ο τρόπος που το διαχειριστήκε είναι αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω παραπάνω. Αν γύριζε το υ να πει '' ααα τιιι??? δεν ξέρεις αυτό? Εγώ! Εγώ! θα σου δείξω γιατι είμαι εμπειρο και σε λατρευω και θέλω να σε βοηθήσω '' εεμμμχμμμμχμ τι θα πάθαινε το υ? πολύ - δεν - θα θελα να δω!

    Τέλος,
    @Estelwen λες '' Που πρόκειται για μια ειλικρινή προσφορά που δεν έχει άλλο σκοπό από την καλυτέρευση της σχέσης/του Κ;
    Ένα Κ που δεν θα δεχτεί γιατί φοβάται να παραδεχτεί κάποια έλλειψή του, πόσο πραγματικά Κ είναι μέσα του; ''

    και μου θύμισες ένα απο τα πρώτα πρώτα λάθη μου μόλις είχα ξεκινήσει με τον Κ μου, assumptions.
    Οχι δεν ισχύει το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και οκ δεν λέω με σιγουριά πως είναι έτσι για όλους τους Κ του κόσμου..προφανώς! αλλά έχω μια μικρή ιδέα πως ισχύει για τους περισσότερους.
    Δεν ενδιαφέρει το γιατί, ενδιαφέρει το τι γίνεται. Ενα Κ το ενδιαφέρει το υ του να είναι αφημένο, να αφήνεται ακόμη και στα δύσκολα και στα καλά και σε όλα ( σε ο,τι εχει το ίδιο πει εξ αρχης οτι θα αφήσει, τομείς εννοω) δεν τον ενδιαφέρει τι κρύβεται πίσω απο την ανυπακοή του υ ( ενταξει εδώ υπερβάλλω λιγάκι, τύπου τον ενδιαφέρει εκ των υστέρων για να δει τι πήγε στραβά αλλα σε πρώτη φάση όταν κρίνει το αν το υ είναι αφημένο η όχι δεν θα κοιτάξει το λόγο , αλλα την πράξη.

    Θα το πω πιο απλά γιατί το μπέρδεψα. Οσο δοτικό όσο ενθουσιασμό όσο ''για την σχέση μας'' όσο ''για σένα'' και να νιωθει το υ ΑΝ δεν είναι σε αυτά που έχει ορίσει ο Κ και στον τρόπο που έχει ορίσει το Κ τότε δεν είναι ''σωστό'' , δεν παυει να είναι ανυπακοή και δεν το σώζει η καλή σκέψη που υπήρχε απο πίσω.
    Δεν ξέρω αν φαίνεται σκληρό, σαν πρώτη ματια ίσως είναι αλλά εχει πολύ ουσία απο πίσω και ο λόγος είναι πως σου μαθαίνει ότι ακόμη και οταν υπερχαίρεσαι ή υπερνθουσιαζεσαι ακόμη δλδ και στα πολύ καλά σας που όλα κυλάνε και δεν είναι τόσο ''αυστηρα'' τα πράγματα η έκφραση των συναισθημάτων σου πόσο μάλλον η δράση και η πράξη για τη σχέση σας ορίζεται , αρχίζει και τελειώνει με το Κ μέλος!

    Υποτίθεται πως το ασύμμετρο το θέλουν και οι δύο πολύ, οτι το επιλέγουν, η εκφρασή τους πρέπει να βγαίνει φυσικά να είναι ασύμμετρη. Δεν θα έπρεπε ενα υ να νιώσει ούτε λεπτό άσχημα πχ επειδή του ελεγχεται το συναισθημα του..ίσα ίσα αυτό υποτίθεται πως ήρθε να κάνει σε μια d/s σχέση. Για τον ίδιο λόγο λοιπόν ένα Κ μέλος δεν θα νιώσει καλά όταν το υ πάει να του ''πάρει τη δουλειά'' και ας είναι για τον καλύτερο λόγο του κόσμου, του καταπατά το ασύμμετρο, εκείνη τη στιγμή. Και αυτό ισχύει για έμπειρους και άπειρους!
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Eντάξει... Πόσα likes;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;      
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απλά θα εφάρμοζα την αιωρομουμιοποίηση εκιά στα δεντρά