Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και τρίτη ηλικία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 21 Ιανουαρίου 2016.

  1. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Είναι σαφώς διακριτές κατηγορίες οι θείες από τις Θείες.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Μπράβο και συγχαρητήρια. Αλλα αυτο δεν αλλάζει αυτο που ειπα.
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ένσταση! Εγώ ανήκω στην β κατηγορία και έχω ως target group την γ κατηγορία.  
     
  4. prodigal sub

    prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

    Κι εγώ το ίδιο...
    Πικρό το ποτήρι και για μένα  
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Θα σε παρακαλεσω πάρα πολύ να προσέχεις τι λες όταν μου απευθυνεις το λόγο.

    Είμαι Master τις τελευταίες μέρες.
     
  7. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Oups Sorry i forgot it .. Sorry Master ... Yes master
     
  8. Αγαπητέ @underherfeet , δύο άνθρωποι που μοιράστηκαν τη ζωή, έμαθαν τον άλλο και από τον άλλο, πέρασαν δια πυρός και σιδήρου, πόσο "ασύμμετροι" μπορούν να είναι πλέον? Ο χρόνος και η αγάπη λειαίνουν τις γωνίες, αμβλύνουν τις διαφορές. Φαντάζομαι δυο γέρικα κορμιά σε βδσμική περίπτυξη:

    Οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν νωρίς. Τα χτυπήματά του με το cane θυμίζουν χάδια. Το δέρμα της δεν ανταποκρίνεται στον πόνο τόσο άμεσα. Η επιδεξιότητά του στο σιμπάρι βελτιώθηκε με τα χρόνια. Οι κόμποι είναι πιο περίτεχνοι, τα δεσίματα πιο συμμετρικά -αν και δε μπορεί να σφίξει τα σχοινιά το ίδιο δυνατά- , αλλά η εκτέλεση τελετουργικά αργή, με περισσή φροντίδα και τρυφερότητα. Τα σημάδια από τα παλιά δεσίματα δε σβήνουν πιά, το κορμί της είναι ο χάρτης των ηδονών τους. Σε αυτό το χάρτη του άρεσε πάντα να χαράσσει νέες διαδρομές, μα τα τελευταία χρόνια οι ρυτίδες μπερδεύονται με τα σημάδια του πόνου. Τα μονοπάτια που σκαλίζει πάνω της είναι λιγότερο ξεκάθαρα, μα πιο βαθιά και ανεξίτηλα.

    Είναι και κάτι που δεν το ομολογεί ο ένας στον άλλο τον τελευταίο καιρό. Το κρατούν μυστικό, από τα ελάχιστα μυστικά που έχουν πιά: Απολαμβάνουν και οι δυό το aftercare περισσότερο από το ίδιο το session...
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Όσο τρυφερό και να θέλει να είναι το παραπάνω, εγώ το βρίσκω ανούσιο και μια ολιά προς το νεκροφιλικό, pardon my French.

    Οι Α. και Β., 74 και 72. Μια ζωή γυμνάζονται. Περπατάνε στα βουνά, κάνουν jogging και yoga τακτικά. Tρώνε σωστά και μετρημένα, από παλιά έχουν συνηθίσει να φροντίζουν το σώμα τους. Είναι μαζί πολλές δεκαετίες. Η σχέση τους είναι ανέκαθεν s/m. Μια χαρά αντέχει ο Α, το bdsm δεν είναι δα και άρση βαρών. Ξέρει πως και που να χτυπήσει ακριβώς, ξέρει τον ρυθμό που τον και την ικανοποιεί περισσότερο, cane crop belt χέρι, you name it. Στον πόνο η Β ανταποκρίνεται κάλλιστα, αφήνεται στα χέρια του Α που τόσο βαθιά την γνωρίζει. Μια χαρά χαράσσεται στο δέρμα της o καμβάς των χτυπημάτων, η Β φροντίζει το δέρμα της, το κρατάει ελαστικό και ενυδατωμένο. Λιπαντικά κατάλληλα υπάρχουν για όλα τα γούστα, όπως και αν χρειαστεί - αν - κατάλληλο βοηθητικό χάπι, so what. Τελευταία δοκίμασαν λιπαντικό με γεύση Passion Fruit και είχε χάλια γεύση μου είπε η Β, χαχα, μπλιαξ, ποτέ πια. Το shibari μια απόλαυση, όπως πάντα εξ άλλου, αυτό καλυτερεύει και μόνο (και όχι, @peleas, δεν ισχύει το "δε μπορεί να σφίξει τα σχοινιά το ίδιο δυνατά", σε καμια ηλικία δεν σφίγγεις τα σχοινιά, είναι το πρώτο που μαθαίνει ένας rigger). btw, οι Α και Β μένουν Εδιμβούργο, παλιοί φίλοι μου από τότε που κατέβηκαν Ελλάδα για κάποια χρόνια.

    Οι άνθρωποι κάνουν το bdsm, όχι το bdsm τους ανθρώπους. Και ανήκοντας εδώ και καιρό στην κατηγορία γ) της @prodigal sub, μιλάω με γνώση του αντικειμένου.
    Ο τρόπος που σχετίζομαι με το bdsm έχει βελτιωθεί άπειρα σε σχέση με το παρελθόν. Ξέρω ποια είμαι τι θέλω και τι ΔΕΝ θέλω.
    Και σημασία έχει να ΕΠΕΝΔΥΕΙ κανείς από πολύ νωρίτερα - όσο υπάρχει η πολυτέλεια αυτή βέβαια - στο σώμα του όσο και στο νου του. Είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς, και δεν γίνεται τελευταία στιγμή.
     
    Last edited: 25 Ιανουαρίου 2016
  10. Δεν έχουν όλοι προνοήσει από μικρή ηλικία για το σώμα τους. Πρόβλημά τους, θα μου πεις, ας φρόντιζαν να είναι όπως οι δυό φίλοι σου (να ' ναι καλά οι άνθρωποι), σα να βγήκαν από διαφήμιση ειδών υγιεινής διατροφής.. Θα το πεις όμως και σε κάποιον που πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον? Λίγη ευαισθησία, παρακαλώ. Αν όχι προς την άποψη ενός συμφορουμίτη που δε δίνει δεκάρα αν τη βρίσκεις ανούσια και νεκροφιλική, τουλάχιστον προς κάποιους συνανθρώπους μας που, είτε από αβλεψία είτε από ατυχία, δεν είναι σε κατάσταση να πάρουν τα βουνά.

    Έλεος πιά με την κορεκτίλα!
     
    Last edited: 25 Ιανουαρίου 2016
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    "Και σημασία έχει να ΕΠΕΝΔΥΕΙ κανείς από πολύ νωρίτερα - όσο υπάρχει η πολυτέλεια αυτή βέβαια - στο σώμα του όσο και στο νου του".

    Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω κανένα με την περιγραφή μου. Αν αυτό έγινε, έγινε αθελά μου και ζητάω συγγνώμη.
    Συνεχίζω βέβαια να μην βλέπω πως η μια περιγραφή είναι εντάξει και η άλλη όχι, δεδομένου ότι δεν ανέφερες ότι πρόκειται για άτομα με κάποια συγκεκριμένη νόσο.
    Επαναστάτησα στην εικόνα που εμένα φάνηκε ηττημένη και παρακμιακή, αλλά μπορεί να φταίνε η πρεσβυωπία μου ή η αντίληψη μου.

    Κάποτε κάποιος μου είπε "Προετοιμάσου για όλα, έχε γερό στομάχι, μην παίρνεις τίποτα προσωπικά. Αυτά αρκούν για να είναι η παραμονή σου εδώ [στο φόρουμ, σ.σ.] απολαυστική."
    Μην το πάρεις κι εσύ προσωπικά λοιπόν.  
     
    Last edited: 25 Ιανουαρίου 2016
  12. lexy

    lexy .ti.va.

    Λαβ, τα συνοδά της ηλικίας προβλήματα υγείας δεν συνεπάγονται αυτόματα εκφυλιστικές ή ανίατες νόσους που παρεμποδίζουν ή και καταργούν καθημερινά πράγματα. Παρόμοιες νόσοι εμφανίζονται και σε νεαρότερες ηλικίες, καθόλου σπάνιο.
    Η νηματοθέτρια "περιορίζει" -και καλώς το κάνει είναι η γνώμη μου - τη συζήτηση στο "τρίτη ηλικία και BDSM".