Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  2. brenda

    brenda FU very much

  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Για μπλου(ζ)δάκι είν'ι...
    Μπρατόπραμα εκ του περιεχομένου και εξ αντικειμένου είναι το ίδιο το μπλου(ζ)δάκι...
    Το βάζεις στον inkjet το τυπών΄ς , το σιδερών'ς, το φ'ράς, (ή το πας να στο τυπώκουν στο μπλουζάδικο τση γειτονιάς), πας στο μπαράκι τση αρεσκείας σ' και καρτεράς να στη πέσει ο wannabe τση γειτονιάς...
    Με κρυφό μπόνους πως καταλαβαίνεις κι αν του κόβει στάλα ή όχι..!
     
  4. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @cadpmpc , άψογος.

    Θα ραγίσουν καρδιές.
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Τα ποσοστά μου μην ξεχάσετε παρακαλώ... 
     
  6. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    24% από κάθε ραγισμένη καρδιά είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για 'σένα.
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    You can do better than that, I bet... 
     
  8. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Ε, τώρα μη γίνεσαι σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Έχω υποσχεθεί να αγοράσω ολόκληρη οικοσκευή. Δείξε λίγη κατανόηση κι εσύ.  
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor


    Aν δεν δούμε ντουντουκουμέντα φορεμένα να σ' καεί ο βίντεος...
    Αυτά...
     
  10. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Να σιάξω κι έρχουνται.
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Επιστρέφω απόγευμα στο κρεβάτι, ανοίγω το τελευταίο βιβλίο του Χανίφ Κιουρέισι. Μεσάνυχτα όλη μέρα. Εξ αφορμής μιας πρότασης στο οπισθόφυλλο το πήρα. «Είμαστε αλάθητοι», λέει, «στην επιλογή του εραστή μας, ιδιαίτερα όταν αξιώνουμε το λάθος πρόσωπο. Υπάρχει ένα ένστικτο, μαγνήτης ή αερικό, που γυρεύει το αταίριαστο». Εσύ, πάλι, λες πως με κάτι τέτοιο εκνευρίζεσαι. Πως οι άνθρωποι με αντίστοιχες απόψεις είναι για σφαλιάρες. Θυμώνω. Καλά κάνω και θυμώνω. Δίκιο έχεις. Εδώ και χρόνια πια το ξέρω. Με την άρρωστη κεκτημένη του Μπατάιγ πόσο θα πας; Μια δυο φορές στη ζωή σου. Εγώ τις πήγα, τέλειωσα. Όξω απ΄ την παράγκα οι αταίριαστοι. Να τους αγαπάμε. Να τους θυμόμαστε με τρυφερότητα. Τους χρησιμοποιήσαμε. Το πληρώσαμε, πρώτοι εμείς. Γιατί ο λάθος άλλος στην ουσία δεν φταίει. Δεν σου κρύφτηκε. Εκεί που εσύ αναγνώρισες το αταίριαστο, αυτός κατά πάσα πιθανότητα είδε το ταιριαστό. Και δεν φταίει αυτός. Του το έπαιξες καλά. Όποιος αναγνωρίζει εξαρχής το λάθος πρόσωπο και όμως τσαλαβουτάει – αυτός φταίει. Το βλέπεις, βλάκα μου, το λάθος. Και το αποσιωπάς. Γιατί το έχεις ανάγκη. Και το αξιώνεις μόνο σε μια περίπτωση το λάθος πρόσωπο: για να το απαξιώσεις σύντομα. Για να μη δεσμευτείς. Για να μείνεις μόνος. Για να νιώσεις ανώτερος από τον εσφαλμένο. Γιατί από το λάθος πρόσωπο έχεις πάντα τη δυνατότητα να το σκάσεις με όσο το δυνατόν λιγότερη οδύνη. Με απώλειες μηδαμινές. Επιλέγω «ανάξιο εραστή» σημαίνει επίσης: αναβάλλω τον έρωτα, αλλά συγχρόνως δεν κλείνω την πόρτα στην ελπίδα θα φύγει ο πρόσκαιρος και λίγος, και κάποια μέρα θα έρθει ο άξιος. Αλλά όχι ακόμα. Δεν είναι η ώρα μου. Τώρα φοβάμαι οτιδήποτε μπορεί να πάρει μορφή αμετάκλητου. Την ισόβια συνύπαρξη, ιδίως.
    Μαλβίνα Κάραλη
    (doctv.gr)
     
  12. A, ρε Μαλβίνα. Ήσουν ο έρωτας της ζωής μου, επί σκοπώ ανεκπλήρωτος. Πόσο δίκιο είχες... Με την ίδια αβάσταχτη ελαφρότητα που προκρίνουμε το αταίριαστο, βάζουμε τον πήχη επίτηδες πολύ ψηλά για να αποκλείσουμε το ποθητό, φοβούμενοι ότι δε μας αξίζει. Γιατί, Μαλβίνα μου, ο πόνος του να απορρίπτεις το αταίριαστο με ένα μεγαλόψυχο "Mea culpa" είναι ένα τίποτα μπροστά στη συντριβή της απόρριψης από το ιδανικό σου. Στην πρώτη περίπτωση στέκεσαι αγέρωχος εμπρός από τα ελεγχόμενα συντρίμμια, στη δεύτερη είσαι τα συντρίμμια.

    Όσο θα επιζητούμε την έγκριση των άλλων, λατρευτή μου Μαλβίνα, τόσο θα τους επιλέγουμε με μόνο κριτήριο το χειροκρότημα. Κι όταν κουραστούν τα χέρια τους, θα ανακαλύπτουμε με έκπληξη πως ήταν πολύ λίγοι για μας. Θα τους βαφτίζουμε "αταίριαστους" και θα τους δείχνουμε με τη γενναιοδωρία του νικητή την έξοδο...