Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ......?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 13 Απριλίου 2008.

  1. Soraya

    Soraya Guest

    Συνήθως εμείς οι γυναίκες επιλέγουμε τον "λάθος άντρα" το "κακό αγόρι" το "μοναχικό καβαλάρη"...
    Γιατί; Γιατί μας γοητεύει η προοπτική να αλλάξουμε η ακόμα καλύτερα να αλλάξει για "εμάς" αυτό το "παράξενο αγόρι"...
    Κι από εκεί ξεκινάνε όλα τα δράματα...

    Όπα ρε κοπελιά και άραξε στα κυβικά σου... Αυτόν τον ρώτησες αν θέλει να αλλάξει; Μπορεί να την βρίσκει έτσι όπως είναι....

    Μόλις λοιπόν συνειδητοποιήσει η κάθε μια μας πως δεν υπάρχει λόγος να "αλλάξεις" τον άλλο (γιατί αν θέλει να αλλάξει θα το κάνει μόνος του) περνάμε στο παρασύνθημα...

    Επειδή όμως τα παρακάτω χαρακτηριστικά δεν περιγράφουν μόνο έναν σωστό άντρα για να έχει κάποια δίπλα της αλλά έναν όμορφο άνθρωπο για να επιλέξεις ως σύντροφο θα γενικεύσω την απάντησή μου  

    Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να εκτιμάς σε έναν άνθρωπο...


    Χιούμορ
    Ναι χιούμορ! Σε ποιον δεν αρέσει να γελάει; Και σίγουρα ένας άνθρωπος που μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο έχει και θετική αύρα!
    Μπορεί ακόμα και να σε βοηθήσει να δεις την θετική πλευρά της κάθε δυσκολίας...

    Ευφυΐα
    Απαραίτητος παράγοντας αν δεν θέλεις ο άλλος να πετάει κροκόδειλους! Όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου θέλεις να τον θαυμάζεις. Να σέβεσαι την άποψή του και να ζητάς γνώμη του.

    Γενναιοδωρία
    Και μην πάει ο νους σας απευθείας στο οικονομικό... Δεν εννοώ αυτό...
    Το να είναι κανείς γενναιόδωρος με τα συναισθήματά του! Αυτό έχει σημασία.
    Να είναι έτοιμος και να σας δίνει απλόχερα όλα όσα αισθάνεται και νιώθει για εσάς.


    Εμπιστοσύνη
    Ναι.. Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη. Η εμπιστοσύνη επιτρέπει στον καθένα να εκφράσει με μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία τα συναισθήματά του.

    Σταθερότητα
    Η σταθερότητα επίσης είναι ένα στοιχείο που δημιουργεί εμπιστοσύνη... και όπως είπαμε η εμπιστοσύνη δημιουργεί ασφάλεια έκφρασης συναισθημάτων! Πολύ σημαντικό!!!

    Στοργή
    Όλες έχουμε ανάγκη από στοργή. Ο άνθρωπος λοιπόν που θα μας την προσφέρει την στιγμή που την έχουμε ανάγκη αξίζει να είναι δίπλα μας...
    Η αδιαφορία (στο όσο χαζό κι αν θεωρεί εκείνος-η ότι είναι το πρόβλημά μας) δεν φέρει παρά πόνο... και απογοήτευση.

    και πάνω από όλα... ένας άνθρωπος πρέπει να έχει

    Ευγένεια

    Ένας ευγενής άνθρωπος δεν μπορεί παρά να έχει ορθή συμπεριφορά προς τους γύρο του. Οπότε ένας ευγενής άνθρωπος αν μη τι άλλο δεν θα σε προσβάλει ποτέ.

    Τιμιότητα
    Ένας τίμιος άνθρωπος δεν θα σε εξαπατήσει ποτέ.
     
    Last edited by a moderator: 7 Φεβρουαρίου 2016
  2. Soraya

    Soraya Guest

  3. didina

    didina ☆☆☆ didina sokolata dina

    πλεον για εμενα...πρέπει να έχει καθαρό βλέμμα...και να με κάνει να γελάω..ειναι τοσο ομορφο να μπορεις να γελας με κατι που ειπε ή εκανε ο αλλος...
    και όταν δεν με έχει στα χέρια του να με έχει στο μυαλό του..
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ διαφωνώ by default με το εισαγωγικό post. Τώρα θα μου πείτε, τι στον πέοντα κάθεσαι και γράφεις? Ως προς τα χαρακτηριστικά που τραβούν την οποιανδήποτε. Εκείνα είναι τελείως υποκειμενικά.
    Που διαφωνώ? Στο γιατί να πρέπει μόνο ο άντρας να τραβήξει την προσοχή της γυναίκας και όχι το αντίστροφο (ή και τ' αντίστροφο).
    Αυτή η θέαση πολλών που "υπαγορεύει", ότι η γυναίκα πρέπει να μπαίνει στη θέση του επάθλου, με ξεπερνά τουλάχιστον απ' τα 22-23 μου χρόνια.
    Για το δικό μου κεφάλι όσο έπαθλο θα ήταν κάποια για μένα, άλλο τόσο έπαθλο θα ήμουν κι εγώ για κείνη. Και δεν θα έκανα απολύτως τίποτε, για να τραβήξω την προσοχή της.
    Θα ήμουν απλά η σκατόφατσα και ο κωλοχαρακτήρας μου. Και το ίδιο θα ήθελα κι εγώ από κείνη.
    Τα επιτηδευμένα, τα "υπερτροφοδοτημένα", ακόμη και η κουτή προσπάθεια να πλασαριστούν μόνο τα δυνατά/ευγενή στοιχεία κάποιου/ας, σε μένα έκανε πάντα εμπόριο.
    Και δεν θέλησα ποτέ να μπω σε καμιά βιτρίνα, ούτε σε κάποιο πάγκο για να προσελκύσω κάποια "πελάτισσα". Όποια είχε το μυαλό, την υπομονή και πάνω απ' όλα τα κότσια, με "διάβασε" στους κατάλληλους χρόνους και ίσως και κάτι να κατάλαβε.
    Όποια δεν είχε αυτές τις ικανότητες ή απλούστατα δεν είχε τ' απαραίτητο ενδιαφέρον. Από μένα και τίποτε δεν κατάλαβε και ελάχιστα έως τίποτε πήρε και ίσως τίποτε και να μην της έμεινε (ή αυτό που ίσως και να της έμεινε, να ήταν χρωματιστός αέρας πέραν από κοπανιστός).
    Τουτέστιν, κοπτοραπτική του εαυτού μου για να τραβήξω την προσοχή του υποψηφίου "θηράματος" μου (όσο και να γνωρίζω εδώ και χρόνια τα κατάλληλα εργαλεία και υφάσματα ανά την περίσταση), αρνιόμουν και συνεχίζω ν' αρνούμαι να την κάνω.  
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2016
  5. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    Η συζήτηση είναι για το πως ένας κυνηγός αναγνωρίζει τα ίχνη του καλου θηράματος αγαπητέ @Tenebra_Silente . Τίποτε διαφορετικό.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εξίσου αγαπητή @Lazycat το post που είχε ανοίξει το νήμα. Αναφερόταν ξεκάθαρα στις γυναίκες ( για μένα ο όρος θηλυκό που είχε χρησιμοποιήσει ο νηματοθέτης, είναι αρκετά περιοριστικός ) και στο τι θα έπρεπε να κάνει ο άντρας, για να τραβήξει την προσοχή τους.
    Αν δεν έβλεπα, ότι είχαν ήδη γράψει κι άλλα αντράκια, δεν θ' άφηνα καν δυο γραμμές. Τώρα, ότι ο κυνηγός δεν θα είχε φύλο, είναι άλλου priest ευαγγέλιο. Για μένα δεν έχει σίγουρα.
    Ούτε οι τακτικές που θα χρησιμοποιούσε, θα ίσχυαν για ( με ) όλους/ες. Απλά άφησα την άποψη μου, ότι οι πρακτικές/τακτικές ως προς την "απόσπαση" της προσοχής μιας οποιασδήποτε γυναίκας ( εννοείται κάποιας που θα μας ενδιέφερε ).
    Γιατί σαν κάτι τέτοιο το εξέλαβα εγώ, θα την έβαζε σε μια θέση - που για μένα ξανά -, δεν θα της άρμοζε ( ή δεν θα του άρμοζε, το γράφω σαν par coniditio μεταξύ φύλων ).
    Και αν μιλάμε σαν κυνηγοί, εμένα τουλάχιστον δεν μ' ενδιέφερε ποτέ να τραβήξω την προσοχή του "θηράματος" μου, αλλά να το "πιάσω". Με τα όπλα που είχα ήδη στ' οπλοστάσιο μου και δαπανώντας την απαραίτητη για τα κριτήρια μου ενέργεια.
    Ποτέ κάποιο "θήραμα" μου δεν το θεώρησα άξιο σε σημείο, που να έπρεπε να του τραβήξω την "προσοχή". Δηλαδή να έπρεπε να ιδρώσω υπέρ του - για μένα - δέοντος.
    Γιατί σε κείνη την περίπτωση απ' την μια θα ένιωθα "θήραμα" εγώ και απ' την άλλη θα ένιωθα υποδεέστερος του. Θέματα που δεν "είχα" ποτέ μου, ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο.  
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2016
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    στη θεωρια ειναι ολα ευκολα !


    στην πραξη....
     
  8. αλλοκοτη..      
     
  9. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    αλλόκοτος εδώ "μέσα" ή εκεί "έξω";;;
     
  10. το λοιπον ωρα για αυτοκριτικη.......   
    1 χιουμορ..σαν ξυνισμενο γιαουρτι το χιουμορ μου.....
    2 απο το σχολειο τις ταξεις τις περνουσα με τις κλωτσιες...αλλα οκ ηξερα καλη ορθογραφια   εξυπνο δεν με λες ακομα μετραω μεχρι το δεκα με τα δαχτυλα..
    3 γενναιοδωρια.... ναι εχω καβουρια στις τσεπες....αλλα μαστιχες απο το περιπτερο θα τις κερασω.......
    4 εμπιστοσυνη και σταθεροτιτα ....σκιζω σαν να εχεις μπροστα σου τον τσιπρα......  
    5 στοργη εγω και το προδερμ........
    6 ευγενεια..?? εχει σχεση με τα γενεια και το ξυρισμα.....
    7 τιμιοτης.....ε ναι απλα εκανα κατι κλοπες και ενοπλες ληστειες......   
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Nα κάνει το +(σταυρό) του,... γιατί την π@@@τσισε!
     
  12. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Εκει έξω!