Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραλλαγές μιας απλής ερωτήσεως ( Προ κάποιων ευθυνών )

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 19 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. Χμμμ ο Κυριος Τελειος....αν υπηρχε...
    Θα εκανα τις προσπαθειες μου μεσα μου... μηπως μπορεσω να το ξαναπαρω απο την αρχη...θα προσπαθουσα να βρω τι με χαλασε η με απομακρυνε...
    Συζητηση σιγουρα μαζι Του για να καταφερω να λυσω οποια θεματακια με εχουν μπλοκαρει...και αν μετα απο ολα αυτα δεν καταφερει να μου αλλαξει το συναισθημα της φυγης πολυ απλα θα ζητουσα την αποδεσμευση..
    Δε βλεπω το λογο να μη δοθει ...αλλα θεωρω τραγικο να δοθει και να υπαρχει πισωγυρισμα...
     
  2. Το μόνο δικαίωμα που επιτρέπω σε μία σκλάβα μου είναι η αποδέσμευση, όποτε το επιθυμεί.

    Αν δεν είναι καλά υπό μου ή αν δεν είναι σε θέση να εκφράσει τα παράπονά της (που το θεωρώ υποχρέωσή της) καλύτερα να φύγει.
     
  3. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Θα πάρω τα μάτια μου και θα φύγω
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Οι σχέσεις Κ/υ ορίζονται και καθορίζονται μέσα από μια αρχική συμφωνία.

    Τα δυο ή τα περισσότερα μέρη που έχουν συμφωνήσει τους όρους και της προϋποθέσεις για την λειτουργικότητα της σχέσης είναι και τα απολύτως υπεύθυνα για την τήρηση της δέσμευσης τους.

    Αν λοιπόν το υπό έχει βαρεθεί, κουραστεί, μπαφιάσει, με τα μούτρα του Κυρίαρχου του, καλό είναι να ανατρέξει στην αρχική συμφωνία, να δει τι έχει συμφωνήσει για την αποδέσμευση και να πράξει αναλόγως.

    Αν τώρα, εκείνη την σημαντική στιγμή που διαμορφώνεται η αρχική συμφωνία λειτούργησε παρορμητικά και αποδέχτηκε πως την αποδέσμευση την δίνει μόνο το Κυρίαρχο μέρος σε όλες τις περιπτώσεις, τότε έχει δυο επιλογές.

    Η μια είναι να τιμήσει την υπογραφή του ή άλλη είναι να πει πως δεν αναγνωρίζει τι είναι αυτό που συμφώνησε και να αποχωρήσει μπαφιασμένο μεν, ανώριμο δε.

    Αναγκαίο και απαραίτητο να υπάρχει μια συμφωνία που μεταξύ των άλλων θα ορίζει και την αποδέσμευση εξ αρχής.

    Μια τίμια και ειλικρινής αρχική συμφωνία σώζει την υπό από το μπάφιασμα απλά και γρήγορα…
     
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2016
  5. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    Σαν Κ δεν θα τολμούσα ποτε να αρνηθώ και να μην δώσω αποδέσμευση σε μια υ μου . Αν απο την δικιά μου μεριά εχω τηρήσει τα όρια ,τα συμφωνηθέντα μεταξύ μας και παρόλα αυτά η υ μου επιθυμούσε να φύγει , για κάποιον άλλον λογο , δεν θα της στερούσα το αναφέρετο δικαίωμα να το κάνει απλά θα ήθελα να ξέρω αν έκανα κάτι λάθος για να μπορέσω να διορθωθώ και ν'αυτο βελτιωθώ σαν άνθρωπος πάνω απο όλα και σαν Κ μετέπειτα .
    Ας μην ξεχνάμε οτι η υπο επιλέγει σε ποιόν και πότε θα παραδώσει τον εαυτό της και ποτε θα φύγει αν συντρέχουν κάποιοι απο τους λόγους που ο νηματοθέτης έχει αναφέρει !
     
  6. Ποτέ δε ρωτάω. Αν δε το θεωρεί σκόπιμο να μου πει τους λόγους από μόνη της, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ παραπάνω.
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ειλικρινά τις παρεμβάσεις αυτής της τελευταίας σελίδας τις απόλαυσα. Όχι ότι δεν μου άρεσαν οι "παλιές".
    Έτσι κι αλλιώς πίστευα πάντα, ότι είμαστε λογικοί άνθρωποι και ότι αρκετοί/ες, αν όχι όλοι/ες, ξέρουν καλά που βρίσκονται αληθινά κάποια όρια.
    Το ξέρουν καλά για τους εαυτούς τους και κείνο είναι το μόνο που μετράει.
    Αυτό όμως δεν μ' εμποδίζει, απ' το να εξάγω κάποια συμπεράσματα ( πάντα για μένα εννοείται ). Ή καλύτερα, να δω ενισχυμένα τα ήδη υπάρχοντα.
    Ότι, λίγο τα πόδια στην γη δεν βλάπτει να τα κρατούμε. Κι όσο κι αν ακκιζόμαστε περί "βάθους" ή διαφορετικότητας του BDSM.
    Όσο και να εξοβελίζουμε το "βδελυρό" βανίλλα, σε κάποια πράγματα δεν είμαστε άλλος πλανήτης ( τουλάχιστον οι περισσότεροι/ες μας ).
    Τώρα, τι διαφορά θα είχε το Κ/υ ή το Α/σ απ' το "απλό" s/m, αν ο/η υ ή ο/η σ, θα μπορούσαν ν' αποχωρήσουν απ' το πλαίσιο, όποτε θα γούσταραν.
    Και αρκετές φορές δίχως καν να ζητήσουν "αποδέσμευση" ή απλά ενημερώνοντας/κοινοποιώντας στον/στην Κ/Α την αποχώρηση τους ( Σ' αυτή την περίπτωση ο/η Κ/Α δεν είναι ότι θ' αποφάσιζε κάτι επί του "θέματος" ), είναι άλλο ζήτημα.
    Εδώ σταματώ, γιατί θα φανεί, ότι το παίζω έξυπνος ( που δεν είμαι επ' ουδενί ). Οι απαντήσεις του νήματος μιλούν από μόνες τους.
    Όποιος/α θα το ήθελε, ας έκανε τις σκέψεις του/της για διάφορα θέματα ( και όχι μόνο για το release που ίσως και να ήταν ένας απ' τους ακρογωνιαίους λίθους της όποιας bdsmικής Κυριαρχίας/υποταγής ). Ευχαριστώ ξανά τους πάντες για τον χρόνο τους.  
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2016
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Και ας κάνω μία ερώτηση λίγο του διαβόλου μιας και νιώθω particularly sadistic σήμερα.

    Εαν η αποχώρηση του s από την M/s σχέση είναι μόνο στην κρίση των κεφιών ή/και της βαρεμάρας του s τότε ποιος σκατά είχε στην πραγματικότητα τον έλεγχο?

    Και απλά, αν το αμάξι σου έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί και να φύγει, είχε ποτέ σημασία που κουβαλούσες τα κλειδιά του στην τσέπη σου?
     
  9. Δε πιστεύω να νομίζεις ότι ανακάλυψες τον τροχό;

     
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Aν το είχα κάνει, να είσαι σίγουρος θα ζητούσα δικαιώματα.
     
  11. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Τον έλεγχο @Mauve τον έχει πάντα εκείνος που γίνεται τελικά αυτό που θέλει ο ίδιος. Μπορεί π.χ. μία/ένας sub να μην ελέγχει τυπικά τον άλλο, αλλά αφού καταφέρνει και γίνεται αυτό που γουστάρει έχει τον έλεγχο: Του πεπρωμένου του. Τον έλεγχο δηλαδή αυτού που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.  

    Οπότε το αν παράλληλα έχει ή δεν έχει κι αλλού τον έλεγχο, πχ. υπογείως στον ανυποψίαστο Κυρίαρχο, είναι πια δευτερεύουσας σημασία. Ποιος νοιάζεται?  
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Άρα μου λες ότι ο/η sub έχει "τελικά" τον έλεγχο.