Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

mind fuck....πως ομως;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος daniela100, στις 17 Φεβρουαρίου 2016.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Η επιστήμη κάνει θαύματα, λολ.
     
  2. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Βέβαια κάποιο παλιό ρητό λέει ότι στον έρωτα και στον πόλεμο δεν υπάρχουν κανόνες.  

    Άρα να μην υπάρχει και ηθική? Και να μην υπάρχει και η έννοια του θεμιτού ή του αθέμιτου?  
     
  3. Για να απαντήσω στο τι μέσα χρησιμοποιείς ας πάμε πρώτα να δώσουμε έναν μίνι ορισμό.. τι είναι αυτό το mind fuck..? Πρόκειται ακριβώς γιατί ότι λέει η φράση άν μεταφραστεί επί λέξη. Μυαλο+γαμησι..το γαμήσι σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται με την αρνητική της έννοια. Πχ Έχω έναν πονόδοντο με έχει γαμησει..  

    Έτσι λοιπόν απαντώ πως μόνο αθέμιτα μέσα χρησιμοποιούνται στο mind fuck! Ξερεις τα κουμπιά του άλλου, η αν είσαι pro enough!!τα μαντεύεις και τον πατας στις πιο ευαίσθητες χορδές του. Τον ρίχνεις κάτω και τον πατάς. είτε πλάγια είτε ευθέως, είτε ξεκάθαρα είτε με υπονοούμενα που κάνουν το μυαλό να βράζει. Το μυστικό βέβαια είναι να μπορείς αμέσως μετά να μαζέψεις ολο αυτο το χαος που δημιούργησες. κατι σαν aftercare.. έτσι ώστε να υπάρχει υγιές έδαφος να καλλιεργήσεις παλι όταν έρθει η στιγμή.
     
  4. Συνοψίζοντας λοιπόν λέω πως μόνο με ύπουλες, βρωμερες, πλαγιες,σατανικες τεχνικές και αθέμιτα μέσα επιτυγχάνεται ένα σωστό mind fuck.
    Φυσικά η καλύτερη μέθοδος για Να μάθεις να κανεις κάτι τέτοιο είναι να έχεις δεχθεί κιόλας .. @dom_factor
     
  5. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Το παιχνίδι με άλλον είναι η ανάγκη μας για ανθρώπινη συντροφιά. Άσβεστη ανάγκη αυτή και όσοι καμώνονται τους "υπερ΄ άνω" σε αυτό είναι οι πιο ευαίσθητοι και φοβισμένοι, οι πιο δυστυχισμένοι και οι πιο διψασμένοι.

    Όσο πιο πολύ διψάς τόσο λιγότερο σκέφτεσαι πριν αρχίσεις να παίζεις και μετά όσο παίζεις, κανονικά. Πας με ένστικτο δηλαδή.

    Ακόμα και αν δεν ξέρεις αν ενδιαφέρεσαι ή όχι για τον άλλο. Ενδιαφέρεσαι επειδή βλέπεις τον άλλο ως μέρος του παιχνιδιού σου. Επειδή έχεις ανάγκη να παίξεις. Αυτό αρκεί, τουλάχιστον για αρχή.


    Αν καταπιέσεις τον εαυτό σου σε αυτό τότε αποκτάς συμπλέγματα και δυστυχία.

    Οπότε για μένα καλό είναι να mind-fuckιάζεις, να παίζεις, να χαίρεσαι, να προσπαθείς, να τολμάς και να μη σε πολυνοιάζει η έκβαση. Ούτε κανόνες. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην ανθρώπινη φύση σου.
    Δεν θα πάθει κανείς τίποτα έτσι, εκτός ίσως από τίποτα πληγωμένοι εγωισμοί (left-overs) στην πορεία, αλλά αυτό είναι στο παιχνίδι και του δίνει και γεύση, θα έλεγα.


    Να εκδηλώνεσαι δηλαδή για να μη συσσωρεύεις τύψεις και μελαγχολία μέσα σου επειδή προδίδεις τις ανάγκες σου.
     
  6. Soraya

    Soraya Guest

    βασικά όχι δεν μπορεί κανείς να πει στάνταρ τι είναι και τι όχι θεμιτό και αθέμιτο μέσο. δεν υπάρχει στάνταρ! και αλλάζει ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου  
     
  7. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Mindfuck και μάλιστα κακό είναι αυτό το γυυυυυρω γυρω που γίνεται σε οοοοολα τα threads. Που τραβάει ο καθένας από μια καρέκλα και αν και βολεύεται όπου έχει μείνει χώρος χωρίς να ενοχλεί στον χώρο απαραίτητα (physical fuck) , ανοίγει το στόμα του και με στομφο άλλοτε λέει των γνώμη του, άλλοτε πετάει βατραχια, άλλοτε ο ένας τα βρίσκει βατραχια και ο άλλος διαμάντια, κοκ (mindfuck).
    Λέω λοιπόν εγώ τώρα, πως το τι θα ορίσουμε ως mindfuck θα εξαρτηθει από αυτές τις υπέροχες έννοιες που λέτε (βλέπε ηθική, θεμιτο, αθεμιτο, πόλεμος, έρωτας, κλπ), από το πλαίσιο αλλά κυρίως από τους παίκτες.
    Άλλοι ενοχλούν συνέχεια, άλλοι ενοχλούν σε λίγα threads, άλλες απαντήσεις τις διαβάζεις και εκπλησσεσαι, άλλες τις διαβάζεις και σιχτιριζεσαι.
    Περι ορέξεως ο λόγος.

    Πάω να φάω δημητριακά τώρα για να κάνω και θόρυβο.
     
  8. mindfuck ‎(plural mindfucks)
    (slang,vulgar) Something that intentionally destabilizes,confuses or manipulates the mind of another person.

    Πηγή: https://en.wiktionary.org/wiki/mindfuck

    Ξεκάθαρο? Πάμε λοιπόν: It takes two to mind-fuck.
    Κανένας δε μπορεί να σου γαμήσει το μυαλό αν δεν το επιτρέψεις (συνειδητά ή μη), αν δεν το θελήσεις, αν δεν το προκαλέσεις. Το mindfuck έχει να κάνει με τον έλεγχο (όπως όλα, άλλωστε)...

    Ποιός το κάνει?
    Όποιος γουστάρει να χειραγωγεί

    Γιατί το κάνει?
    1) Επειδή μπορεί.
    2) Επειδή δεν ξέρει άλλο τρόπο
    3) Όλα τα παραπάνω.

    Χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα?
    Μόνο αθέμιτα. Φαντάζεστε να έρθει κάποιος να σας πει "Λοιπόν: θα σου γαμήσω το μυαλό. Έχω ετοιμάσει μιά λίστα με τα κόλπα που θα χρησιμοποιήσω. Πες μου ποιά εγκρίνεις και ποιά όχι". Ας είμαστε σοβαροί. Όταν σου γαμάνε το μυαλό δεν το παίρνεις χαμπάρι. Στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός.

    Υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει να τους γαμάνε το μυαλό?
    Όχι (αν και δεν παίρνω όρκο). Υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει αυτός που τους γαμάει το μυαλό.

    Κλείνω με το αισχρό και προβοκατόρικο: "Αν δε μπορείς να αποφύγεις το βιασμό (μυαλού), χαλάρωσε και απόλαυσέ τον"..
     
  9. Soraya

    Soraya Guest

    Δεν έχω ακριβώς διαφωνία σε ότι διάβασα αλλά μια ερώτηση-παρατήρηση-απορία. Όταν κάποιος-α γουστάρει το mind-fuck δεν το αναφέρει όπως ας πούμε το "γουστάρω να σε δένω;"
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Αχ αυτές οι τέχνες που είναι και λίγο επιστήμες..

    αναλύστε, αναλύστε  
     
  11. Εννοείς όταν κάποιος γουστάρει να σου γαμάει το μυαλό?
    Συνήθως δεν το λέει. Βασικά χαρακτηριστικά του mindfuck είναι η παραπλάνηση, η εξαπάτηση, η προσποίηση. Αν το πει θα είναι σα να προδίδει τα χαρτιά του ένας παίχτης που πόκερ  
    Παρ' όλα αυτά οι αριστοτέχνες του mindfuck είναι τόσο σίγουροι για τις ικανότητές τους, ώστε αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους για να κάνουν το παιχνίδι πιο δύσκολο και την επικράτηση ολοκληρωτική....
     
  12. Soraya

    Soraya Guest

    ευχαριστώ για την απάντησή σου