Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Perv..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Omikron88, στις 2 Ιουλίου 2014.

  1. Δεν τΑυτοποιούμαι καταλαβες?αυτό σου ειπα και στο μηνυμα.Δεν βάζω ταμπέλα ρόλου...Λαμβάνω την ηδονή απο το φετίχ μου που είναι το crossdressing και απο εκεί εξερευνω' τους κόσμους της απόλαυσης....
     
  2. atasai

    atasai Regular Member

    Αξύριστα πόδια μέχρι και τη γάμπα και ένα ωραίο feeldoe καρφωμένο στο μουνί ώστε να νιώθεις ένας καυλωμένος πάνας όσο σε χύνουν στο πρόσωπο.
     
  3. seduced mind

    seduced mind Guest

    Perv ειναι αυτός που στον ερωτικό τομέα η φαντασία του δεν έχει όρια. Ένα ακραίο παράδειγμα θα μπορούσε να ήταν κάποιο στο οποίο η γυναίκα βγάζει το εσώρουχο της το οποίο είναι γεμάτο από αίματα περιόδου, το βάζει στο στόμα του συντρόφου της, στη συνέχεια τον φιμώνει και συνεχίζει μετατρέποντας τον σε θηλυπρεπή χαρακτήρα για τις υπόλοιπες ώρες με ένα τεραστίων διαστάσεων strap on σε σημείο που εκείνος νιώθει πως έχει βιαστεί..... (έχει γίνει αυτό που σου γράφω)
     
  4. Προσωπικά θεωρώ ότι, ότι επιλογές και να κάνει κάποιος, όσο ακραίες και αν είναι, φετίχ ή ανωμαλία ή τέλοσπάντων κάποιο θέμα ψυχολογικής φύσης υπάρχει όταν δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς προκειμένου να ικανοποιηθεί σεξουαλικά. Π.χ. αν κάποιος δεν μπορεί να ερεθιστεί χωρις να προκαλέσει πόνο, τότε μόνο αυτό το άτομο ξεφεύγει από τα όρια του φυσιολογικού.
     
  5. DanceNikos

    DanceNikos New Member

    καλησπερα, η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο αποκαλουμενος perv (και εγω ο ιδιος) ειναι ανοιχτη προς ολες της κατευθηνσης (ερωτικες) χωρις να βαλει καμια ταμπελα. Σιγουρα οπως ειπε καποιος σε προηγουμενο Post συμπεριλαμβανοντε ολες οι λαγνειες χωρις να σημαινει πως τις αποδεχετε ή τις πρατει. προσωπικα ισος τινω προς switch λογω των αποψεων και των πεποιθησεων μου αλλα δεν μπορω να το βαλω σαν ταμπελα γιατι ειμαι κατι παραπανω dom/sub αρκετες φορες ή ακομα ενεργητικος, παθητικος σε πολλες συνεβρεσεις μου.. κατα την γνωμη μου ειναι ενα πολυ μεγαλο κεφαλαιο και ο καθενας μπορει να το κρινει με διαφορετικες οπτικες γωνιες και με διαφορετικους γνωμονες ωστε να καταφερει να βγαλει το δικο του μοναδικο συμπερασμα..
     
  6. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    θα ήθελα παραπάνω γνώμες...Ακόμη δεν έχω καταλάβει  
     
  7. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Προσωπικά πιστεύω ότι οι περβζ πρέπει να εξοριστούν εις το εξώτατον πυρ.
    Δεν αντιλαμβάνομαι, γιατί κρατάμε αυτήν την παθητική στάση έναντι "ανθρώπων" που κινούνται εντός και πέριξ του βδσμ περιφέροντας την πραμάτια τους ωσάν τις γηραιές εκδιδόμενες, μας χαλάνε τη μόστρα και μας κλέβουν και γκομενάκια.
    Κάφτε τους, ωρέ. Τι στέκεστε και τους κοιτάτε;
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    το "ό,τι να 'ναι" θα 'ταν εύστοχη ή επίκαιρη περιγραφή ενδεχομένως;
     
  9. Ούτε εγώ έχω καταλάβει ποιος είναι ο perv..  
     
  10. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος


    Και να μη σώσετε να καταλάβετε. Καμία απ' τις δυο σας. Ορίστε μας.  


    YΓ Δύο περβζ είναι τόσο ίδιοι, όσο δύο κου ή δύο υ μεταξύ τους. Θα σας συμβούλευα, αν θέλετε να καταλάβετε, να τους πάρετε σβάρνα και να ρωτάτε επί προσωπικού.
     
  11. Άρα ο καθένας μπορεί να πει ότι είναι perv αφού δεν έχει κανένα ουσιαστικό διακριτικό "χάρισμα " που να τον κάνει να ξεχωρίζει! Δηλαδή εγώ που λέω ότι έχω υποτακτικες τασεις και μου αρέσει η κακομεταχείριση, αλλά όχι πλήρης !μόνο υπό όρους και προϋποθέσεις, εγώ που θέλω να γίνεται ότι λέω αλλά να με κουμαντάρει και ο κύριος μου, εγώ που θέλω να ποναω αλλα όχι να υποφέρω, εγώ που δεν ανεχομαι προσβολές και εξευτελισμούς αλλά θέλω και το ξύλο μου!εγώ που αυτοαποκαλούμαι brat bottom princess no anal, no driving.. Με λες και περβ?!!?
     
  12. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Και περβ και παστίτσιο και ευγλήνη σε λέω.
    Κατά βάση το θέμα είναι εσύ πώς λες τον εαυτό σου. Ποιος χέστηκε για 'μένα;