Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σημασια του aftercare

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 8 Οκτωβρίου 2015.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Το aftercare είναι κάτι που δεν απαιτουμε από το Κ (όπως και πολλά άλλα, δηλαδή τίποτα) βροντοφωναζοντας ΤΟ ΘΕΛΩ!

    Εάν δεν σας το προσφέρει και σας ενοχλεί, είναι επιλογή σας τι θα κάνετε από εκεί και έπειτα. Αυτά.....
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Με αφορμή αυτό σου το ποστ, και το επόμενο όπου αναφέρεις ένα τραυματισμό, θα καταθέσω τη γνώμη μου.
    Aυτό το νήμα περιέχει πολλές όμορφες τοποθετήσεις επί του θέματος (και δυστυχώς, και το άπειρο τρόλινγκ), αξίζει τον κόπο να αφιερώσει κανείς λίγα λεπτά να τις διαβάσει και να προβληματιστεί.

    Θα μιλήσω από την μεριά ενός bottom. Σε D/s και M/s η δυναμική είναι τελείως διαφορετική, οπότε δεν θα εκφέρω γνώμη.

    Ευθύνη ενός top για μένα δεν είναι τόσο να προσφέρει ντε και καλά aftercare μετά - εκτός αν το θέλει το ίδιο - αλλά να μάθει τι θα χρειαστεί το b, γιατί η φάση δεν τελείωνει με το τελευταίο χτύπημα/χύσιμο κλπ. Όπως ευθύνη του bottom είναι να επικοινωνήσει καθαρά και χωρίς ντροπές αν και τι χρειάζεται.

    Οι ανάγκες αυτές σωστό είναι να συζητηθούν ΠΡΙΝ ξεκινήσει το όποιο σκηνικό. Ο καθένας είναι διαφορετικός, και μπορεί να χρειαστεί από σιωπή (όπως πολύ όμορφα διατύπωσε η @lexy) μέχρι αγκαλίες, τροφή, τσιγάρο, τίποτα, whatever. Μπορεί οι συνθήκες να αλλάζουν ανάλογα τη διάθεση, το είδος του session ή της έντασης. Αν υπάρχει ή όχι subspace. Εγώ μετά από καθαρό shibari session, όσο άβολο ή μακρύ σε διάρκεια να είναι, χρειάζομαι μόνο ενυδάτωση και κουβεντούλα ή μουσική. Μετά από δυνατό session όπου έχω φύγει σε subspace, χρειάζομαι σωματική και ψυχολογική επαναφορά, χρόνο, φροντίδα. Μετά από άγριο σεξ με πολύ ξύλο... μάλλον θέλω και άλλο  

    Και η αντίδραση ενός t στις ανάγκες του b είναι ένας σημαντικός γνώμονας ως προς το ποιόν του. Πολλές φορές και αυτό ξεχωρίζει ένα υπεύθυνο άτομο από έναν αρπακολλατζή που έχει το 50 shades και ξαφνικά είδε φως και αποφάσισε να "κάνει BDSM".

    Μια συμβουλή προς εσένα: ανέφερες πολύ σωστά ότι όταν έχεις "το πάνω χέρι" πάντα το εφαρμόζεις αυτό. Απαίτησε το και όταν είσαι "από την άλλη". Και μην υποτιμάς αν δεν σου δίνεται.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το after care δεν έχει manual, αποτυπώνει την αντίληψη των μερών και αποτελεί πρόκριμα για πολλά άλλα...
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Σήμερα έμαθα πως την ημέρα είμαστε γαιδούρια και το βράδυ σχεδόν όλοι γινόμαστε άνθρωποι.

    Και αφού το βράδυ γινόμαστε άνθρωποι και όχι λυκάνθρωποι ρίχνουμε και ένα after care για ανθρωπιστικούς λόγους αφού το δόλιο το υπό ήταν τόσο καλούλι και υπάκουο.

    Επίσης έμαθα πως το δόλιο το υπό είναι υπό γιατί εκτίθεται περισσότερο, αναλογικά με τον/την Κυρίαρχο.

    Με τις υγείες σας σύνκαυλοι...

     
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Μπορείτε να μου εξηγήσετε, αν φυςικα θελετε, τι εννοείτε με την φράση σας "οταν υπαρχει αυτη η σύνδεση σε βαθύτερο επίπεδο" στο συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρετε;
     
  6. Το βλέμμα, το κορμί, οι αποχρώσεις της φωνής και του βόγγου, η ανάσα, "φωνάζουν" για το τι aftercare ζητά. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να αφουγκραστώ τις ανάγκες της.

    Προϋπόθεση: Να νοιάζομαι...
     
  7. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Όταν λειτουργησα ως Κ για πρωτη φορα, ομολογω ότι δεν ειχα στο μυαλο μου καν την εννοια aftercare..Mου συνεβει εξαλλου πολύ νωρις αφ'οτου ξεκινησα να ασχολουμαι με τον χωρο, οποτε δεν το ειχα ψαξει καν το θεμα..Μου ζητηθηκε να το κανω και ειπα why not? To εκανα εχοντας μαυρα μεσάνυχτα..παρακολουθώντας μονο καποιες τσοντουλες σε γνωστα πορνοσαιτ..
    Εξεπλάγην ευχαριστα με τον εαυτο μου όταν παρ'ολο το αγχος της πρωτης φορας, μου βγηκε σχεδόν αβίαστα ο Κυριαρχικος ρολος σε αυτό το session..Eνιωσα καποιες στιγμες να χανω το μετρο λογω της απίστευτης καυλας που ενιωθα και που εβλεπα να αισθάνεται και ο άλλος, αλλα γρηγορα το μαζευα..Μετα από 2 απανωτες φορες αισθανομουν εξαντλημενη, του επετρεψα να παει στο μπανιο, όταν βγηκε του ειπα να φυγει και όταν μου ειπε κατι για επομενη φορα, τον ειρωνευτηκα γελώντας, ενώ δεν το εννοουσα..αργοτερα αισθανθηκα ασχημα γι'αυτο..
    Όσο περνουσε ο καιρος, εμπλεκομουν σε σχεσεις ή sessions περισσοτερο ως υ και πραγματικα ολοι μα ολοι οι Κ μεχρι στιγμης μου φερθηκαν σχεδόν αγαπησιάρικα μετα από κάθε φορα..ενιωθα και νιωθω πλήρως καλυμμενη από αποψη aftercare..αγκαλιες, φιλια, τα παντα!
    Μετανιωσα για τον τροπο που φερθηκα στον πρωτο μου υ, που δεν εδωσα καμια σημασια στο aftercare τοτε..αλλα δεν ηξερα..και νομιζα ότι ετσι επρεπε να φερθω για να μη χασω το "κυρος" μου..μεγα σφαλμα! Αν μου φεροταν καποιος Κ ετσι, θα εκλεγα για 2 βδομάδες...(ευτυχως ειχα την ευκαιρια αργοτερα με τον ιδιο υ και επανορθωσα σε επομενα session..)
    Τεσπα, με την μικρη εμπειρια που απεκτησα στο χωρο, θεωρω σημαντικο κομματι το aftercare, τουλάχιστον για μενα και για οσους σχετίζομαι..
     
  8. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Πολυ χαριτωμενη η μετανοητικη σταση. Δεν ειρωνευομαι.

    Αν ακουγα αυτη την περιγραφη live σε καποια μαζωξη ανταλλαγης εμπειρειων, ενοχικο βλεμμα στην μιξη, υποθετω θα μου εκανε... αισθηση.

    Κατι μου κανει το να παρατηρω τους αλλους να νιωθουν ενοχοι. Να το κοιταξω!
     
  9. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Το ευχάριστο είναι πως μπόρεσες να επανορθώσεις.
     
  10. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    οταν πρεπει να τιμωρησω η γενικα να τις βρεξω στη γυναικα μου μετα παντα την πιανω στη γλυκα αλλες φορες της κανω ερωτα τρυφερα.στο κατω κατω μ αρεσει να την χαιδευω οταν ακομα ποναει στα σημεια που της εφαγε
     
  11. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    εχθες την τιμωρησα .την εδειρα λιγο παραπανω απ οσο επρεπε.της ειπα να γδυθει κ να ευοιμαστει να της βαλω σφηνα απο πισω ,στηθηκε κανονικα στα τεσσερα αλλα καθε φορα που εσπρωχνα σφιγκοτανε,της ελεγα χαλαρωσε μη σφιγγεσαι αλλα εκεινη τιποτα.καποια στιγμη αρχισε να αντιστεκεται,τοτε πηρα τη βιτσα κ της εδωσα κ καταλαβε,οταν σπαρταραγε απο το πονο μην αντεχωντας αλλο της ειπα να ηρεμησει οτι τελειωσε.της εβαλα βεβαια τη σφηνα κ μετα της εκανα σεξ ολο τρυφεροτητα.μεχρι τα δαχτυλα των ποδιων της εγλυψα.δεν την αφησα να κανει πιπα μονο ανασκελα την ειχα κ την φιλαγα οσο ειμουν μεσα της
     
  12. πριγκίπισσα την έχεις!!!!!!