Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ + Κ= ??? υ+υ=???

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MASTER--YODA, στις 29 Φεβρουαρίου 2016.

  1. Λοιπόν, φίλτατε, δεν πατάς στα λόγια μου, παρά μόνο για να προσθέσεις τα δικά σου, κι αυτό είναι το ζητούμενο.
    Όταν μιλάω για αγάπη, κάποιοι σκέπτονται φωτοστέφανα, λουλούδια και το πουλάκι τσίου. Ξεχνούν όμως ότι η αγάπη μπορεί να γίνει πολύ σκληρή, αν χρειαστεί. Όταν αγαπάς ξέρεις πότε να λες όχι. Αγάπη σημαίνει να μη βλέπω τον άλλο ως καθρέφτη του πολύτιμου εαυτού μου, ανεξάρτητα αν πρόκειται για one night ή για one life stand, αλλά ως πλάσμα με ανάγκες. Ο άλλος δεν είναι δοχείο ναρκισσιστικού εμετού, κενώσεων ματαιοδοξίας ούτε σάκος του μποξ των απωθημένων μου.

    Από την άλλη μεριά, αγάπη και πόλεμος πάνε μαζί. Σ' αγαπώ, αλλά είμαστε διαφορετικοί. Σε κατακτώ και με κατακτάς. Σε σκίζω και με σκίζεις. Όχι όμως με τη λύσσα για επικράτηση, αλλά με τη διαλεκτική της αλληλεπίδρασης που μας εξελίσσει αμφότερους. Αν μου ζητάς να είμαι σκληρός μαζί σου, το να είμαι τρυφερός δε σημαίνει ότι σε αγαπώ. Σημαίνει ότι δεν σε καταλαβαίνω.

    Αγάπη δε σημαίνει απαρνούμαι τις ανάγκες μου, σημαίνει "ζυμώνω" τις ανάγκες μου με τις δικές σου. Αυτό το "ψωμί της σχέσης" είναι που μοιραζόμαστε, όχι τα άντερά μας. Από εκεί και πέρα η εξουσία έγκειται στο ποιός κάνει τη μοιρασιά...

    Δε φοράω επομένως το βδσμ ως μία ακόμη μάσκα, αλλά ως τρόπο έκφρασης αυτού που είμαι εγώ. Δε συμμορφώνομαι με το βδσμ, απελευθερώνομαι μέσα από αυτό. Διαφορετικά, απλά αλλάζω δυνάστη...
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ένα μόνο προσθέτω στις άπειρες δικές μου "παπαριές" και στα πολλά δικά σου λογικά ( για μένα λογικά και το λέω ειλικρινέστατα ).
    Το νήμα ρωτάει τι γίνεται όταν Κ+K ή όταν υ+υ. Βάζω στην άκρη την ύπαρξη του παραμικρού αισθηματικού "τιτιβίσματος", κρατάω τις ανάγκες.
    Και για χάρη της κουβέντας δέχομαι ότι θα ήταν ίδιες για όλους/ες και ότι θα είχαν το ίδιο βάρος. Και πάω στον χρόνο "αξιολόγησης" του/της καθενός/καθεμίας μας.
    Καθώς και στο αν κάποιος/α κάνει πίσω "με την μια", αν κάτι στον/στην άλλο/η θα ήταν για κείνον/η "παράφωνο" ή όχι.
    Το λοιπόν, κάποιοι/ες υπαναχωρούν κατευθείαν, άλλοι/ες όχι, πριν κάνουν πίσω "το ζορίζουν", το βάζουν κάτω απ' τον μεγεθυντικό φακό.
    Σε κάποιους/ες χρειάζεται έν' απόγευμα, σ' άλλους/ες ένα βράδυ, δυο μέρες για να δηλώσουν σε κάποιον/α υποταγή.
    Σε κάποιους χρειάζεται ένα πρωί, ένα απόγευμα, τρεις νύχτες, για να θελήσουν να κυριαρχήσουν σε κάποιον/α. Σε άλλους/ες χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος.
    Δεν είναι πουθενά γραμμένο, ότι επειδή κάποιες ψηφίδες του puzzle θα έμοιαζαν συμβατές, το puzzle θα ήταν by default επιτυχημένο.
    Ενώ αν κάποιες ψηφίδες θα ήταν παράταιρες ( ίδιο status ), το puzzle δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με την καμία.
    Μιλάμε για ανθρώπους και για σχέσεις, διαφορετικά σύμπαντα οι πρώτοι από μόνοι τους, που κάνουν άλλα πιο διαφορετικά σύμπαντα, όταν πλησιάζονται.
    Όλα τα παραπάνω είναι άποψη μου.
    Απίθανο κι όμως ακόμη και να το γράφει μέχρι εμετού κάποιος/α, ότι εκφέρει την άποψη του/της και ότι θ' αφορούσε μονάχα εκείνον/η.
    Πάλι ελάχιστοι/ες δίνουν την κατάλληλη σημασία και βάρος στα λόγια του/της. Που να μην το έγραφε κιόλας.
     
    Last edited: 2 Μαρτίου 2016
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Για όλους μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των αναγκών μας. Εσύ μπορεί να έχεις ανάγκη να ερωτευτείς, εγώ όμως όχι. Δεν αντιστεκομαι σαν τρελή στον έρωτα, δεν το θεωρώ αρρώστια, εάν τύχει πολυ ευχαρίστως αλλά για να γίνει αυτό τι πρέπει να γίνει; Να καλύπτει τις ανάγκες μου. Δεν μπορεί κανείς να ερωτευτεί κάποιον ο οποίος δεν του προσφέρει τίποτα απολύτως. Άλλο ο ενθουσιασμός (πρώτη ματιά, κεραυνοβολος κτλ) και άλλο ο έρωτας.

    Ερωτευομαστε αυτούς οι οποίοι μας καλύπτουν τις ανάγκες μας όπως προειπαμε. Η δική σου ανάγκη λοιπόν είναι να είναι μια καλή μαγειρισσα, να μιλάει τρεις γλώσσες και να πλεκει κοπανελι. Εφόσον σου προσφέρει αυτά ή μερικά από αυτά υπάρχει περίπτωση να ερωτευτείς. Εγώ λοιπόν που έχω ως βασική ανάγκη την υποταγή, πως μπορώ να ερωτευτω κάποιον ο οποίος δεν μου την καλύπτει; Δεν μπορώ απλά γιατί αυτό είναι το βασικό που χρειάζομαι.

    Αυτό πρέπει να καταλάβετε εδώ μέσα, γι αυτό μαχομαστε και λέμε όλα αυτά τα αφοριστικα που σας εκνευρίζουν. Και αυτή πιστεύω προσωπικά πως είναι η μεγάλη διαφορά ενός κινκστερ, φετιχιστη και ενός βδσμερ. Δηλαδή οι μεν θέλουν να ικανοποιούν πρώτα τις καυλες τους, τα φετίχ τους, άλλα ότι bdsmers πρώτα από όλα την ανάγκη τους για κυριαρχία υποταγή και μετά όλα τα υπόλοιπα.

    Ένα υ σαν εμένα, θα είναι δυστυχισμενο δίπλα μου για χιλιους λόγους. Ακόμα και στο κρεβάτι κάποιος θα πρέπει να πάρει το ρόλο του τοπ, κάτι το οποίο δεν μπορώ να κάνω με τίποτα προσωπικά. Πως θα με ικανοποιήσει σε αυτόν τον τομέα και πως εγώ από τη στιγμή που δεν έχω μέσα μου ούτε μια σταλα σαδισμου και είμαι μαζοχιστρια; Γιατί να το πάρω στο λαιμό μου και να το αφήσω να πιστεύει πως θα είναι ευτυχισμένο μαζί μου;

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία για ένα Κ ή ένα υ, ακόμα και για έναν απλό φετιχιστη με φετίχ πολύ ιδιαίτερο σαν το δικό σου, την κοπρολαγνεια, να μην μπορεί να βρει παρτενέρ να τα εκφρασει. Όσες σχέσεις και να κάνεις εάν τον φετίχ σου μείνει ανεκπληρωτο θα νιώθεις κενό, πάντα θα ψάχνεις κάποια που θα έχετε το ίδιο φετίχ. Το ίδιο κι εγώ, όσες σχέσεις και να κάνω, ακόμα και να ερωτευτω κάποιον που δεν έχει έστω κάποια στοιχεία Κ, θα νιώθω ένα τεράστιο κενό και πίστεψέ με το έχω νιώσει πολλές φορές και δημιουργουσα η ίδια πρόβλημα στη σχέση μου, γι αυτό σταματησα τα πειράματα του ξεκινάω και ότι γίνει. Πιστεύω πως πλέον έχω την κριτική ικανότητα να δω προς τα πού κλινει κάποιος από τη συμπεριφορά του πάντα προς εμένα και όχι προς τους άλλους και εάν δω ότι έστω και μέσα από ένα βανίλα μπορώ να εκφράσω ένα μέρος της υποτακτικης μου φύσης θα προχωρήσω.

    Σε οτιδήποτε αφορά τα σχήματα που διαβασα υ, υ, Κ ή και Κ, Κ, υ και μάλιστα τα ζευγάρια ερωτευμενα ακούγονται πολύ ωραία και σαν σκέψη μου άρεσε πολύ, αλλά πραγματικά τα θεωρώ σενάρια επιστημονικης φαντασίας και θα εξηγήσω γιατί. Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω περί μονογαμιας, εαν θα δανειζατε το υ σας, ζήλια και κτητικοτητα και πολλά άλλα στη χώρα μας είναι αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο.
     
    Last edited: 2 Μαρτίου 2016
  4. Μας αρέσει να φτιάχνουμε σενάρια ευφάνταστα, που δεν είναι παρά προβολές των προσδοκιών μας σε λευκό χαρτί. Μα ο έτερος δεν είναι λευκό χαρτί και τα όμορφα σενάρια όμορφα καίγονται. Το πώς θα εξελιχτεί μια σχέση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ορισμένοι, προσπαθώντας να τους ελέγξουν όλους, τα καταφέρνουν μεν, αλλά χάνουν τη σχέση  

    Οι σχέσεις είναι ζόρικες, νομίζω όλοι το έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Για κάποιους σχετίζομαι σημαίνει θέλω σιγουριά και εμπιστοσύνη, για κάποιους σημαίνει θέλω περιπέτεια και "βάλε μου δύσκολα". Σαφώς μία σχέση κ+κ ή υ+υ μοιάζει σα να έχεις δεχτεί γκολ από τα αποδυτήρια. Για κάποιους όμως αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να κατέβουν στο γήπεδο...
     
  5. Κοίτα να δεις που δε διαφωνούμε. Η διαφορά είναι πως περιγράφεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου ως παγιωμένο και ακλόνητο. "Αυτός είμαι, αυτά ζητάω". ΟΚ, κι αυτό παίζει, στους περισσότερους μάλιστα. Εγώ όμως το πάω ένα βήμα παρακάτω. Μέσα από τη σχέση με κάποιον που αγαπάς (άρα θαυμάζεις και εκτιμάς), να μπορέσετε και οι δύο να κατακτήσετε ποιότητες που μέχρι τώρα δεν είχατε. Να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο διαφορετικά, γιατί το θέλετε. Να γίνετε οι switch της ζωής...
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     
     
  7. Σε περίμενα.
     
  8. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Το λοιπόν,σήμερα είναι μια ημέρα εκπληκτική.

    Αν τα σεντόνια του φίλτατου Τενέμπρα σε οδήγησαν να μας πεις τα παραπάνω.... τότε μη σου πω ότι είναι η πρώτη φορά που ευχαριστήθηκα την καταπόνηση του εγκεφάλου μου από τον @Tenebra_Silente .
     
  9. Όταν βλέπεις ένα όμορφο γαϊτανάκι @AliceInChains08 , δε σκέφτεσαι ποιος το ξεκίνησε. Απλά το απολαμβάνεις.  
     
  10. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    @Θρυαλλίς

    Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο βουδουσουμικό από τον έρωτα (και την αγάπη που τον ακολουθεί).

    Βουδουσουμικό πέρα από ταμπέλες Κ και υ, Υ και κ.
    Αν όμως, μείνουμε στις ταμπέλες, με βρίσκεις σύμφωνη εκατό τοις εκατό σε ό,τι έγραψες, γιατί ήταν αληθινά.
    Τα έχουμε χιλιοειπεί περί σωστού βδσμ και βδσμ-ερ.
    Και βανιλιάρικες αγάπες και λουλούδια.

    Αλλά.
    Αν προσθέσω.
    Την ταμπέλα.
    Του Φόβου.
    Φ.
    Τότε;
    Τι;
     
  11. Storm_Lord

    Storm_Lord New Member

    Μήπως το θέμα "ξεψαχνιστηκε" υπερβολικά άνευ λόγου;

    Είναι ένα υποθετικό σενάριο, ΟΚ.

    Μπορεί να συμβεί; Ναι. ΟΚ

    Ποιές οι συνθήκες να συμβεί;
    Να γουστάρονται τόσο πολύ τα άτομα μεταξύ τους που να ξεπεράσουν τις επιθυμίες τους για υποταγή/κυριαρχία. ΟΚ.

    Οτι είναι δυσκολο αν μιλάμε για κατασταλαγμένα άτομα ως προς τις επιθυμιες, ορέξεις, πρακτικές τους, είναι. Πρέπει ομως να γίνει αποδεκτό οτι κάποιοι ΔΕΝ θελουν να αλλάξουν ακριβως αυτά.

    Κάποιος/α ισως μπορεί να παραβλέψει για μια σειρά καλους λόγους, για αυτον/η προσωπικά, τις μεχρι τοτε επιθυμιες του και να προσαρμοστεί. Σιγουρα πρέπει να ειναι δεκτικός για μια τετοια αλλαγή.
    Το πόσο δεκτικος είναι εντελώς ξεχωριστή υπόθεση για τον καθενα μας και δεν εχουμε μετρητή για να το βλεπουν οι αλλοι.
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Διαφωνούμε και πολύ μάλιστα και αυτό γιατί σου εξηγώ πως δεν μπορώ να αγαπησω κάποιον ο οποίος θέλει να μου γλυφει τα πόδια σε απλά ελληνικά και δε θέλει να αφήνετε στα χέρια μου να τον περιποιουμαι. Δε θέλω να τον πλησιασω αλλιώς, δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτω τέτοιο, δε θέλω να switchαρω μέσα σε μια σχέση, το κατάλαβες ή να κάνω και κακά;!  

    Κατι τέτοια μου λες και θέλω να σε δειρω ώρες ώρες  

    @AliceInChains08 ο ψυχολογικος μαζοχισμος μου συναδει απόλυτα με το φόβο και είμαι της αποψης πως ο φόβος φυλάει τα ερμα, πράγμα που πολλοί δεν ασπαζονται φυσικά. Είμαι των άκρων.