Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κακοι σαδιστες/κυρίαρχοι -χαζοι μαζοχιστες υποτακτικοι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 9 Μαρτίου 2016.

  1. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Αξιολάτρευτη @Desert Flower λέω να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας κάπου πιο ήσυχα... 

    Shall we?  
     
  2. θα το ηθελα αυτο αν επιτρεπετε φυσικα
     
  3. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Κι εγώ θα το' θελα αγαπητή.  

    Ακολουθήστε με παρακαλώ.   


    Goodnight everybody

     
     
  4. dom_factor

    dom_factor New Member

    Τωρα πως την ειδατε δηλαδη? Με τα ζουζουνιασματσ σας καταστρεψατε ενα τοσο σοβαρο νημα  
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Κοίτα, @sokolata, ο κακός ο σαδιστής Κ και το ζώον η υποτακτική του έχουν κάτι που τους ενώνει και είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους πριν να χωριστούν απαράβατα σε κακό σαδιστή και ζώον υποτακτική. Πρόκειται γι αυτό

     

    Σου θυμίζει τπτ;

    Κατά τα λοιπά,

    Αυτό τι σχέση έχει με το σαδισμό;

    Όχι, δεν ξέρεις μια ιστορία   Είναι γεγονός ότι πολλές που θέλουν να υποταχτούν αλλά δεν μπορούν πηγαίνουν και προσκολώνται σε σκλάβες, τους γίνονται στενό μανίκι και προσπαθούν να ανασάνουν τη ζωή τους για να "ζήσουν" έτσι, εκ του ασφαλούς, αυτό που τις λιγώνει και να έχουν να λένε. Πλην οι σκλάβες, όταν έχουν γίνει σκλάβες, δεν μιλούν  

    Αυτά που "ξέρεις" είναι αυτά που ήθελες να παραδεχτείς με το δικό σου μυαλό.
     
  6. Θα πιάσω μόνο το τελευταίο κομματι..επειδή είσαι αρκετά προκλητική να σου πω λοιπόν οτι οι σκλαβες εχουν στομα..δεν ράβονται τα χείλια τους κατά την σκλαβοποιηση.. έχω μια φίλη η οποία σταμάτησε να είναι σκλάβα και μίλησε για την κακοποίηση που υπέστει. ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΈΝΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ να μειώνεις το τι περασε.μεγάλες γυναίκες είμαστε γνωρίζουμε καλά πότε τελειώνει το bdsm και πότε ξεκινά η κακοποίηση.. καλό θα ήτο λοιπόν να κατέβεις απο το ροζ συννεφάκι που έχεις σκαρφαλώσει και να αφήσεις επιτέλους τους ανθρώπους να εκφραστούν ελεύθερα σε αυτό το φόρουμ.
    Εγώ ξέρω πολύ καλά "τι ξέρω ". εσύ όχι.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Μήπως γίνεσαι λίγο επιθετική, μόλις πήγε κάποιος να σου σκίσει το δήθεν χιούμορ; Λίγο, όχι πολύ, λίγο, όσο μπορείς  

    Το τι ξέρεις το έχουμε δει όλοι εδώ πέρα, μας το επικοινωνείς καθημερινά. Και το τι νομίζεις, το ίδιο. Την κακοποίηση δεν την ξέρεις, την κακοποίηση την φαντασιώνεσαι και την νομίζεις για BDSM. Δεν μειώνω άλλα πρόσωπα που δεν γνωρίζω, αναφέρομαι σε αυτές που λένε "ξέρω μια ιστορία". Επειδή τις ξέρω. Όπως γνωρίζω καλότατα ότι οι σκλάβες δεν μιλάνε ούτε και αυτές που πέρασαν από σκλάβες και κάτι δεν πήγε καλά.

    Τέλος, έχω τόσο δικαίωμα να εκφράζομαι όσο έχεις, πού είδες να σου το καταπατώ, επειδή έγραψα τη γνώμη μου; Ή επειδή ζω ευτυχισμένα αυτό που διάλεξα θυμώνεις;
     
  8. Ποιοι είστε οι ''όλοι'' αγαπητη μου?!μιλα για τον εαυτό σου σε παρακαλώ. Εγώ βλέπω πολύ κόσμο να συντάσσεται με τις απόψεις μου..! αν δεν το διακρίνεις έχεις πρόβλημα και στην όραση εκτός από πρόβλημα στο τι κατανοείς.
    Το "δήθεν χιούμορ μου και καποιων αλλων " καλώς η καλώς ξύπνησε το κοιμισμένο φόρουμ εδώ και ενάμιση χρόνο και του έδωσε μια νέα πνοη ενώ είχε αραχνιασει.. φυσικά δεν περιμένω να παραδεχτείς κατι.. φαντάζομαι κάποιου τύπου στατιστικά τα έχεις δει και ξέρεις..

    Επιμενεις να με προσβαλεις και να επιτίθεσαι προσωπικά μειώνοντας τις όποιες εμπειρίες μου. Λες ότι δεν ξέρω και μόνο φαντάζομαι. Δικαίωμα σου να το πιστευεις. δεν με αφορά η γνώμη σου. Δεν με ενδιαφέρει να σε πεισω.
    Ως gaby σου ζητώ να μην ξανασχοληθεις με το άτομο μου.
    Ως διαχειριστή σου ζητώ να σβήσεις αυτά τα τελευταία σχόλια σου γιατί αντιβαίνουν στους κανόνες περί "πρόκλησης καυγα" και "προσβολης αλλου μελους.".

    Τέλος να πω, πως ναι όλοι έχουμε δικαίωμα να μιλάμε εδώ μέσα απλά μερικοί έχουν το πλεονέκτημα να μπορούν να σβήνουν και σχόλια αν αποφασίσουν ότι κάτι δεν τους αρέσει.. αυτά!
     
  9. gaby

    gaby Guest

    1. Δεν έβαλα "και κάποιων άλλων" και το ξέρεις, μη γίνεσαι ζαβολιάρα λοιπόν  

    2. Το ότι ζητάς να σβηστούν απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σου τα λέει όλα για το χιούμορ σου και την ελευθερία έκφρασής σου. Το ίδιο και ότι αποφεύγεις να τοποθετηθείς επί της ουσίας σε όσα σου έγραψα. Που συμβαίνει να γνωρίζω ανεξάρτητα από σένα επί σειρά ετών. Συμβαίνει να γνωρίζω τι γίνεται με τις σκλάβες και τι γίνεται με αυτές που προσκολώνται στις σκλάβες. Συμβαίνει να έχω δει το έργο πάρα πολλές φορές. Συμβαίνει να μου έχουν πει και εμένα, γλαφυρά, πόσο κακοί είναι οι σαδιστές Κυρίαρχοι και πόσο χαζές οι υποτακτικές και όταν ζήτησα να δω τα "θύματα", παράξενο, δεν υπήρχε ίχνος πουθενά. Παράξενο γιατί στον χώρο αυτό, χρόνος μπαίνει χρόνος βγαίνει, κάποτε όλες οι μάσκες πέφτουν, όλες. Όπως δεν βρέθηκε ίχνος και κανενός που κάποιος ήξερε πως έμεινε "με πάνες για όλη του τη ζωή" επειδή έπαιζε με τον κώλο του!

    3. Σε ένα ανοιχτό φόρουμ δεν μπορείς να ζητάς να ασχολούνται ή να μην ασχολούνται μαζί σου, άλλωστε η ενασχόλησή μου μ εσένα είναι ελάχιστη και πάντα έχει ξεκινήσει από σένα.

    Εν τέλει, κάνε ό,τι θες, δεν με νοιάζει, εγώ με απόψεις ασχολούμαι  

    Να περάσεις μια πολύ όμορφη Παρασκευή με γλέντι προ τριημέρου  
     
  10. Δεν ζήτησα να σβηστουν ΑΠΟΨΕΙΣ!!! ΑΛΛΆ οι προσβολες σου!!! Μην γίνεσαι ζαβολιάρα!!!!!! η εμπαθεια σου προς συγκεκριμένα άτομα επισκιάζει την ιδιότητα που σου έχει δωθεί ως διαχειριστρια ορισμένες φορές και αυτό δεν είναι καλό..

    Η γενίκευση είναι πολύ καλό πράγμα gaby μου. αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις τόσα χρόνια που λες ότι είσαι στον χώρο. Κάθε σχέση είναι ξεχωριστή. δεν μπορείς να γνωρίζεις Σε τι όρους βασίστηκε η κάθε μια. Εξάλλου έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι δεν υπάρχει κανένα βιβλίο με τους εκατό χρυσούς κανόνες της σωστής βδσμικης σχέσης. ο καθένας την προσαρμόζει στα δεδομένα του.
    Παρόλο που Οι προσβολές σου συνεχίζονται,... όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό!!!!   δεν θα ασχοληθώ άλλο με σένα. Και για να μην βλέπω τι γράφεις γιατί με αφήνει και παγερα αδιαφορη η αποψη σου σε κάνω ένα ignore και τελείωσε η υπόθεση! μιλα μόνη σου από δω και πέρα!

    Καλά θα περάσω ρεπό έχω σήμερα! ευχαριστώ για τις ευχές
     
  11. Φτου δεν έχει ignore!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
     
  12. espimain

    espimain Contributor


    Τι εννοεί μια brat, bottom, princess no anal, no driving, όταν λέει οτι θα βουδουσουμιαστεί;;;;;;;;;;;
    Αν θες το εξηγείς, αν δεν θες δεν χάλασε κι ο κόσμος.