Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κακοι σαδιστες/κυρίαρχοι -χαζοι μαζοχιστες υποτακτικοι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 9 Μαρτίου 2016.

  1. Εννοω βόλτα στο πάρκο να ταισουμε τά περιστέρια.. να με πάει να με κεράσει βάφλα σοκολατενια με παγωτό βανίλια βύσσινο, (όχι καϊμάκι ),να δούμε σινεμά, να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτουν τα όνειρα μας και στων φιλιων τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας.. τέτοια πράγματα. Ξέρεις.
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2016
  2. espimain

    espimain Contributor

    Α! BRAVO.
    Είπα κι εγώ μήπως και κατάλαβα λάθος.      
     
  3.  
     
  4. Αφεντικά και δούλοι, ένα γίναν ούλοι.
    Η βανιλίζουσα συνιστώσα του βδσμ έχει φωνή και υπόσταση.

    Say it clear, say it loud,
    I' m vanila and I' m proud!

    Μαζί σου, κοριτσάρα! Το βδσμ δεν είναι η άρνηση του βανίλα. Είναι η υπέρβαση...
     
  5. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Ο κόσμος εκεί έξω αγαπητή είναι ένα τεράστιο λάθος. Μιλάμε την ελληνική πλέον με χυδαίο τρόπο. Δώσε έμφαση στο χυδαίο. Αναφερόμαστε στην κύρια συνισταμένη του πολιτισμού μας, τη γλώσσα μας, σα να είναι δικαίωμά μας να τη μασάμε και να την φτύνουμε κατά το δοκούν, επειδή έτσι μας γουστάρει και γιόλο, και να πούμε γουστάρω ρε μαλάκα, υπέγραψε εδώ και παρήγγειλε και δύο πίτα γύρο απόλα, μου φαίνετε, αν προτιμάται.

    Αν δεν αισχύνεσαι για κάτι τόσο απλό όπως το να διορθώσεις τα ελληνικά σου, δεν απορώ καθόλου που δεν αισχύνεσαι για το νήμα, και τις απαντήσεις που έδωσες, σε αυτούς που προσπάθησαν να απαντήσουν σοβαρά, στη γελοιότητα.
    Μεγάλη γυναίκα είπες ότι είσαι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το μεγάλη αναφέρεται στη βλακεία ή στην ηλικία σου.

    Η βλακεία και η κακία μεταφράζεται σε κουτοπονηριά. Ωραιότατη λέξη. Για την επόμενη φορά που θα θελήσεις να πεις... μεγάλες γυναίκες είμαστε... χρησιμοποίησέ την. Θα κάνει τα πράγματα για τους υπόλοιπους που χάνουν το χρόνο διαβάζοντάς σε, πολύ πιο εύκολα.
     
  6. Δεν θέλει μυαλό για να δεις την χιούμοριστικη πλευρα της απαντησης που μου υποδεικνύεις ως χυδαια προσπάθεια απόδοσης της ελληνικής γλώσσας.. Αλλά ακόμα και αυτό να ήταν.. δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω πτυχίο φιλόλογου για να γράψω πέντε αραδες! Ευτυχώς έχουμε τους γραμματιζουμενους εδώ μέσα να μας υποδεικνύουν το σωστό συντακτικό, ορθογραφία, γραμματική καθώς επίσης και τον σωστό τρόπο σκέψης.. ευχαριστώ πολύ εγώ προσωπικά ως μια ταπεινή brat bottom princess για την ανοχή και αντοχή σας !
    Χαιρομαι πολύ που προκαλώ απανωτες κρισεις !βοηθάει στην εξωτερίκευση του στρες της καθημερινότητας!
    Την επόμενη φορά πριν γράψω κάτι θα σου στέλνω το προσχέδιο να το ελέγχεις και Άν πάρω το όκ θα το δημοσιευω σαν ταπεινο χαμομηλακι που ειμαι !!   
     
  7. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude


    Συνεχίζεις το ίδιο. Αναμενόμενο.
    Ελπίζω μόνο όταν η δασκάλα των παιδιών σου τα διορθώνει για τα ε και τα αι και τη διαφορά προστακτικής και αορίστου, να μην πηγαίνεις να της ζητάς τα ρέστα.

    Δεν είπα ότι πρέπει να γνωρίζεις. Είπα ότι είναι χυδαίο να μη διορθώνεις, αλλά να συνεχίζεις την αγραμματοσύνη σου.

    Καλή συνέχεια.
     
  8. lexy

    lexy .ti.va.

    Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η αγραμματοσύνη δεν εξαντλείται στα ορθογραφημένα "ε" και "αι" μα και στον τρόπο που επικοινωνούμε τις "συμβουλές" μας.

    Η προσβολή του συνομιλητή μας ούτε πολιτισμός είναι ούτε δυναμισμό εκφράζει.
     
  9. Το επίπεδο σου αρχίζει και τελειώνει εκεί γλυκητατη !στην διόρθωση των όποιων ορθογραφικων και συντακτικών!
    Τα παιδακια μου και ορθογραφία να μην μάθουν εντέλει ,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην γίνουν άνθρωποι με κακια και απωθημενα γεμάτα κόμπλεξ όπως μερικοί εδώ μέσα! Τα σωστά εφόδια είναι ένας καλός χαρακτήρας και μια σωστή και συγκροτημένη προσωπικότητα και όχι πατσαβουρια που ξέρουν μόνο σωστή ορθογραφία!!!!

    Πολύ καλή κίνηση να τα αναφέρεις τα παιδάκια μου!! Δείχνει ότι έχεις βγει εκτός εαυτού!!! Όσοι διαβάζουν κατανοούν το ατόπημα στο οποίο υπέπεσες!

    Καλη συνέχεια στην μέρα σου κουκλιτσα μου
     
  10. didina

    didina ☆☆☆ didina sokolata dina

    καλημέρα σε όλους
    ζητώ συγνώμη για την παρεμβολή στο παρόν νήμα, που θα είναι άσχετη με τον λόγο ύπαρξης του, αλλά κάτι που βλέπω εδώ και παίρνει συνέχεια όπως και σε άλλα νήματα, είναι η ορθογραφία, το συντακτικό και τα λοιπά είτε στην ελληνική γλώσσα είτε στην αγγλική ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα χρησιμοποιήσει κάποιος σε αυτό το φόρουμ.
    Δεν το βρίσκετε λιγάκι ανούσιο και κουραστικό μετά από ένα σημείο?
    Όσοι βρισκόμαστε εδώ μπορεί να ήμαστε επίκουροι καθηγητές σε κάποια έδρα πανεπιστημίου, δικηγόροι, μανάβηδες, ηλεκτρολόγοι ή να έχουμε κάποια άλλη ειδικότητα.
    Το ζητούμενο δεν είναι η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και όχι το μάθημα γραμματικής και συντακτικού?
    Το λέω με κάθε καλή διάθεση.
     
  11. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude


    Η νηματοθέτρια τα επικοινώνησε και τα δύο. Και τα πράγματα που την απασχολούν, και την υστεροβουλία της - για μια ακόμη φορά - και την ανορθογραφία της. Η γλυκΗτατη.

    Αυτό πια, που όταν κάποιος κάνει λάθος, και το επισημάνεις, κατ' ευθείαν αποτελεί προσβολή και δείγμα α-πολιτισμού... με ξεπερνάει.

    Μου θυμίζει στη σχολή, μάθημα δομικών υλικών, όπου εξεταστήκαμε στο κεφάλαιο ξύλο και μέταλλο.
    Και ξαφνικά ο καθηγητής έκοψε 8 στους 10 γιατί κατάφεραν να γράψουν το ξύλο με ι, με οι, με η, με ει...... και μετά βρήκε και τον μπελά του γιατί δε σεβάστηκε τους... δυσλεκτικούς.
     
  12. Είσαι πολύ πιο έξυπνη και μορφωμένη από μένα ώστε να κατανοείς την διαφορά της επισήμανσης από την άμεση επίθεση χρησιμοποιώντας ευαίσθητα δεδομένα όπως τα παιδιά. Αυτά μάλλον δεν σας τα μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο!!!