Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κακοι σαδιστες/κυρίαρχοι -χαζοι μαζοχιστες υποτακτικοι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 9 Μαρτίου 2016.

  1. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Τα παιδιά ήταν τυχαία αναφορά, γιατί είναι αυτά στα οποία παραδίδουμε τον προσωπικό μας πολιτισμό.
    Δε γνωρίζω τίποτα προσωπικό για σένα για να ξέρω αν έχεις παιδιά ή όχι, ώστε να επιτεθώ προσωπικά σε κάτι τόσο ευαίσθητο.

    Η δικιά μου μαμά λοιπόν, δεν ξέρει ε από αι. Και συνήθως μου λέει "παρήγγειλε σουβλάκια".
    Αλλά όταν τη διορθώνω προσπαθεί να το πει σωστά. Δεν έχει θράσος.
    Αυτό λοιπόν, το μαθαίνουμε στα σπίτια μας. Κι όχι στα πανεπιστήμια. Δεν είναι θέμα εκπαίδευσης, είναι θέμα μόρφωσης, και σου εύχομαι να την καταλάβεις κάποια στιγμή τη διαφορά.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Και τα 2, μα εδώ μερικοί δεν ανταλλάσσουν απόψεις ( να χαμε να λέγαμε ) , μάντεψε..δεν έχουν εμπειρία!  
     
  3. Είμαι ορφανή .η μαμά μου πέθανε στην γεννα .σε ευχαριστώ και πάλι για το δεύτερο επιτυχημένο παράδειγμα σου..
    έχεις να προσθέσεις κάτι άλλο η να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμμετοχή σου στο νημα μου και να κλείσω την πόρτα στην παρέμβαση σου που τόσο μας βοηθησε?!
     
  4. whisperer

    whisperer Regular Member

    @lexy καλη μου συμφωνω με την επισημανση σου και επαυξανω πως το χειροτερο απο το να προσπαθεις επιβληθεις προσβαλλοντας και λοιδωρωντας ειναι το να μη σε αφηνει η αλλαζονια σου να πεις ενα μπαστα ρε αδερφε ξεφυγα ας χαμηλωσω τους τονους.
     
  5. lexy

    lexy .ti.va.

  6. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Κι επειδή εσύ έχασες τη μαμά σου εγώ δεν πρέπει να πω για τη δικιά μου;

    Ή μήπως επειδή εγώ έχασα τον πατέρα μου κανείς δεν πρέπει να ξαναπεί τη λέξη μπαμπάς εδώ μέσα;

    Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Αφού πέθανε η δικιά μου. Εγώ δεν έχω κατσίκα, μήπως όλοι οι βοσκοί όταν μιλάνε για κατσίκες, μου επιτίθενται προσωπικά;

    Ειλικρινά προσπαθώ να σε αισθανθώ αλλά δεν μπορώ. Κι όχι τίποτα άλλο, δε μου είναι και αναγκαίο, να σου δώσω να καταλάβεις. Μου είναι τελείως περιττό και αμελητέο.
     
  7. Άρα γιατί είσαι ακόμα σε αυτό το νήμα?!? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
     
  8. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Για τον ίδιο λόγο που είμαι ακόμα σε αυτή τη χώρα.

    Γιατί σε αυτή τη χώρα είναι ακόμα έτσι τα πράγματα; Γιατί υπάρχουν άτομα που ανοίγουν τέτοια νήματα. Μπάτερφλάι εφέκτ της βλακείας.
     
  9. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Εξαιρετικά εικονοκλαστικό νήμα!!!
    Ερώτημα: Αναστροφή του ισχύει?
    Επεξήγηση ερωτήματος: 1. Οδηγείς, ένας τύπος χώνεται τσαμπουκά χωρίς φλας στη λωρίδα σου και σχεδόν σε πετάει έξω. Αντί να τον κόψεις στην επόμενη ευθεία, να κατεβεις απ' το αμάξι και να τον πλακώσεις στα μπουνίδια, δίνεις τόπο στην οργή. Είσαι πολιτισμένος ή απλά μαλάκας?

    2. Καυλοπυρέσσουσα MILF έχει "χυθεί" επάνω σου, με βλέμμα "Πάρε με ΤΩΡΑ!!!", αλλά εσύ δίνεις φιλί καληνύχτας γιατί είναι παντρεμένη. Θα πας στο παράδεισο γιατί τήρησες το ου μοιχεύσεις ή θα πας στο παράδεισο γιατί εισαι απλά μαλάκας?
     
  10. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που θέτουν ερωτήματα όπως τα παραπάνω.
    Ενώ ξεκίνησα να γράφω την άποψή μου, μου ήλθε στο νου αυτό το ποίημα.
    Το παραθέτω αντί απάντησης...

    Che fece .... il gran rifiuto
    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
    που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
    να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
    έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

    πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,
    όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
    εκείνο το όχι -- το σωστό -- εις όλην την ζωή του.

    Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1901)
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Δεν θυμάμαι να μου ζήτησες σε πμ, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο και να μην στα έδωσα, ποτέ δεν είναι αργά, μπορείς να πας να του πάρεις μία συνέντευξη και να γράψεις και ένα χρήσιμο άρθρο για το φόρουμ, αν η δυσπιστία σου συνδυάζεται με φιλομάθεια κι όχι σκέτη εριστικότητα και απαξίωση.

    Δεν με αφορά η διαμάχη σου με την Σοκολάτα. Επειδή δεν θυμάσαι όμως εσύ κι επειδή εγώ ξέρω τι έχω πει, είναι πράγματα που δεν ξεχνιούνται, κι επειδή εγώ χρησιμοποίησα την έκφραση στην οποία απαξιωτικά αναφέρεσαι (μας λες ψεύτες δηλαδή) και πρέπει να ανασκευάσω.
    Όχι, τελικά δεν έμεινε με τις πάνες μια ζωή, το πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκα. Ανέκτησε τον έλεγχο, μετά από δύο επεμβάσεις πρωκτικού σφιγκτήρα, μία αποτυχημένη και μία επιτυχημένη. Δεν είναι καν bdsmer το άτομο αυτό, δεν θυμάμαι να είπα κάτι τέτοιο. Απλά κίκνυ. Το πλήρωσε μάλλον ακριβά το κινκ του, παρασυρμένος απ΄τα πάθη του. Μήπως θέλεις ονοματεπώνυμο και διεύθυνση? Πολύ ευχαρίστως να στα δώσω, για να επιβεβαιώσεις ότι υπάρχει, είναι γκέι άνδρας, ζει στην Θεσσαλονίκη και τον λένε Γιάννη (ή Γιαννάκη ή Γιάννα, δεν το κάνω θέμα). Το παράδειγμα ήταν για τις κακές πρακτικές και το υπερβολικό anal fisting, το οποίο για μένα συνιστά κακοποίηση, συναινετική ή μη. Το χρησιμοποίησα για να ευαισθητοποιήσω, όχι για να αφορίσω, εξήγησα ότι είναι μία πρακτική που μου αρέσει και θέλω να την εφαρμόζω με ασφάλεια, το ίδιο σύστησα και σε όσους έχουν λίγες ή καθόλου εμπειρίες στο αντικείμενο, σε κάθε νήμα που έχω συμμετάσχει. Γιατί για μένα, πάνω από την περιστασιακή καύλα, είναι η ασφάλεια και η σωματική ακεραιότητα. Και εκεί, τελικά, διαφωνώ με κάποιους ανθρώπους, γιατί χρησιμοποιώ πολύ τις προβολές στο μέλλον. Δεν θέλω να χρειαστεί να την πατήσω, όπως άλλοι άνθρωποι. Θέλω να παίζω και να χαίρομαι την σεξουαλικότητά μου μέχρι τα βαθιά μου γεράματα. Γι΄αυτό προσέχω, γι΄αυτό έχω κάποια όρια. Καταλαβαίνω ότι κάποιους τους ενοχλεί αυτό, αλλά τι να κάνουμε, ο καθένας κάνει τις επιλογές που του ταιριάζουν. Δεν έβαλα και κανένα μαχαίρι σε κανενός τον λαιμό να συμφωνήσει μαζί μου.
    Άλλωστε οι γνώμες είναι σαν τους κώλους και τα μυαλά. Άλλα παραμένουν αχρησιμοποίητα επί μακρόν και διατηρούνται ή καταστρέφονται από την αχρηστία, άλλα υπερλειτουργούν και είτε είναι μια χαρά, είτε καίγονται από την υπερβολική και κακή χρήση.
    Καλησπέρα μας το λοιπόν, να θυμίσω τι το κατάπτυστον είχα γράψει στο παρελθόν, να υποστώ την κριτική όχι μόνο την δική σου, αλλά και οποιουδήποτε έχει μάτια και γνωρίζει ανάγνωση. Τώρα το τι καταλαβαίνει ο καθένας, είναι μια άλλη ιστορία...

    Και κάποιων άλλων το λοιπόν, σου ανταποδίδω την ευχή σου και παραθέτω αυτούσια τα κάτωθι:


    Επειδή οι αποφάσεις μας έχουν συνέπειες, όπως έχει πει πολλάκις και μία διχασμένη ψυχή δω μέσα (ξέρεις, εκεί που γράφουν δύο άνθρωποι από ένα προφίλ, κι όλοι το ξέρουμε κι όλοι το καταλαβαίνουμε, αλλά είναι απολαυστικό αυτοί να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι τους καταλαβαίνουμε), γι΄αυτό και γω συνεχίζω βλακωδώς να προσπαθώ να μοιραστώ πραγματικές εμπειρίες δικές μου ή ανθρώπων γύρω μου, εφόσον τις ζω. Συγνώμη ζητώ γι΄αυτό, αν κι έχω μπερδευτεί. Τελικά είναι καλό ή κακό να θεωρητικολογούμε απλά? Πρέπει ή δεν πρέπει να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας?

    Αν είναι εγώ να καθόμουνα να γράφω για να εντυπωσιάσω, δεν θα σας είχα* ανάγκη, θα έβρισκα εκδότη για τα πονήματά μου και θα έγραφα και επί πληρωμή. Αν είναι να επικοινωνήσω τα βιώματά μου, δεν χρειάζομαι την αμφισβήτητη και την αφ΄υψηλού κριτική ούτε την δική σου, ούτε κανενός αλλουνού. Να με σέβεσαι όπως σε σέβομαι και δεν σε αμφισβητώ. Και να σταματήσεις τα καρφάκια και τις μπηχτούλες. Δεν τσιμπάω άλλο...Και δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, είμαι ευγενής, αλλά δεν επιτρέπω και σε κανέναν να μου επιτίθεται αναίτια και ν΄αμφισβητεί σε μόνιμη βάση την ειλικρίνειά μου. Αν είναι να το κάνει κάποιος, ας το κάνει τουλάχιστον ένας/μία απ΄αυτούς που με γνωρίζει πραγματικά. Δεν είναι πολλοί εδώ μέσα, αλλά υπάρχουν.
    Χθες μόλις, μου την είπες σε άλλο νήμα, ενώ επί της ουσίας δεν λέγαμε κάτι το διαφορετικό.
    '' Μαζέψου'' Μου είχες πει. Στο ανταποδίδω, γιατί προφανώς η γλώττα σου προτρέχει της διανοίας σου.
    And Karma is a bitch. It always gets back to you...
    Καλή Τρελή Αποκριά!
     
    *είχω=είχα (για να μην παρεξηγηθεί το έντιτ, λάθος πληκτρολόγησης)
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2016
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    @lexy
    Χορεύομε;