Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κακοι σαδιστες/κυρίαρχοι -χαζοι μαζοχιστες υποτακτικοι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 9 Μαρτίου 2016.

  1. Ignoing this............. just tells me you have a lack of respect for a person's thoughts and opinions? and I would never be interested for attracted to someone like that.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Νισάφι πια! Δεν μπορώ να κρύψω το τι παλιοχαρακτήρας είμαι, γαμώ το!
    Humble curtsey to your Highness...
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Courtesy... 
     
  4. i wish u haave a nice long weekend.....bye
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Να σου πω κάτι @Desert Flower και σε όλους τους άλλους, βέβαια;

    Πριν από λίγες μέρες σηκώθηκε ο κακός χαμός στα σόσιαλ μύδια για κάποιον σερβιτόρο που πήρε θέση Μπρεζίνσκι στα ελληνικά δημόσια πράγματα. Ο τύπος τιτίβιζε στο ανάλογο μύδι συχνά - πυκνά και πολύ ανορθόγραφα, μερικές φορές. "Αναλλογικά", "βαραία" και άλλα τέτοια. Υποθέτω πως η πλειονότητα των σχολιαστών στα μύδια φαντάζεται ότι αν στα πράγματα έρθει κάποιο άλλο κόμμα, οποιοδήποτε, οι τιτιβίζοντες ακόλουθοί του θα είναι επιπέδου από Ράμφο και πάνω. Οπότε ξέσκισαν τον νυν τυχερό ανάλογα της φαντασίωσής τους. Μερικά σχόλια ήταν για να σκάει το χειλάκι του κάθε πικραμένου και λίγο, όπως εκείνο το "τι γίνεται σε επίπεδο στραγητικής σκέψης όταν τα θέλω δεν υποστηρίζονται από τα μπορώ;" ειπωμένο από ένα παλιό λαμόγιο ολκής μεγάλης αλλά όχι και πασίγνωστο. Από τα πολλά πολύ κοροϊδευτικά που είδα ένα έκανε την υπέρβαση:

    "Ναι, τα βαραία [επαγγέλματα] να τα ζυγίσουμε και έτσι να τα κατατάξουμε με μια σχετική βεβαιότητα ως προς τις εισφορές να τελειώνουμε."

    Το περιεχόμενο είναι που μετράει, όχι η εκφορά του λόγου. Όσο κρίμα και να είναι όταν κακοποιείται η γλώσσα, γιατί τα ελληνικά, καταλήγω, είναι η γλώσσα των επιχειρημάτων και της λογικής, είναι μια εξαιρετική γλώσσα που προσφέρει άπειρες δυνατότητες να παραθέσει κανείς με ακρίβεια και παρρησία τις σκέψεις του, αυτό που μετράει πια, αυτό που κάνει τη διαφορά, είναι αν κάποιος έχει να πει κάτι σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν ο για το θέμα που μιλάει. Από υπονοούμενα, αναγωγές και συνθήματα έχουμε όλοι πιστεύω βαρεθεί και αυτά έχουν εξαντλήσει τις δυνατότητές τους, αντί να κινητοποιούν τη σκέψη την οδηγούν σε αδιέξοδα με συνοπτικές διαδικασίες και εκεί την παρκάρουν. Αλλά αν έχει κάποιος κάτι να πει ή μάλλον να γράψει, όσο ανορθόγραφα ή και κάπως ασύντακτα να το γράψει, μπορεί να το επικοινωνήσει. Οπότε είναι και λίγο δικό σου θέμα και μην σε απασχολεί τόσο.
     
  6. το τι χαρακτηρας εισαι το ξερεις εσυ και μονο εσυ....δεν εχεις ομως κανενα δικαιωμα να κραζεις να κρινεις τους αλους κλπ.....πολλη φτυνω για εμενα...αυτα..και παλι ευχομαι καλο 3μερο
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    1. Αξίζω να είμαι ευτυχισμένος.
    2. Θα προτιμούσα να ικετεύσω για συγχώρεση παρά να ζητήσω την άδεια.
    3. Ζεις μόνο μια φορά (yolo).
    4. Aπλά είμαι ειλικρινής.
    5. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

    Θέλετε να παίξουμε ένα διαδικτυακό παιχνιδάκι?
    Σημειώστε ποιες από τις παραπάνω ρήσεις έχετε ενσωματώσει στην καθημερινότητά σας και σκεφτείτε τες και αύριο θα σας γράψω τα αποτελέσματα του τεστ, για αυτο-αξιολόγηση, ξέρετε, αυτά τα χαζά τεστ που κάνουν ανόητοι άνθρωποι σ΄όλον τον κόσμο.
    Όσοι χαζοί προσέλθετε, δεν χρειάζεται να το αποκαλύψετε σε κανέναν, άλλωστε το τεστ θα είναι μυστικό, μόνο εσείς θα ξέρετε ότι το κάνατε και ποια είναι τα αποτελέσματά του....  

    ΥΓ Για να το κάνω πιο πιασάρικο, θα σας πω, ότι εντάσσεται στα πλαίσια μίας παγκόσμιας συζήτησης για την πνευματική δύναμη, χιχιχιχιχιχι...(ελπίζω να μεσολαβήσουν πολλές σελίδες μέχρι αύριο, να ψάχνετε να βρείτε τις απαντήσεις!)  
     
    Last edited: 12 Μαρτίου 2016
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Tο είπες ξεκάθαρα: το άτομο που θέλει να πει κάτι, αισθάνεται την ανάγκη να πει κάτι, θα βρει τρόπο να το κάνει, άσχετα από την όποια πιθανή ατέλεια των εκφραστικών του μέσων, άσχετα από την γλώσσα ή τον τρόπο που θα την χρησιμοποιήσει. Αρκεί να θέλει και να έχει την ανάγκη, τον λόγο, να το κάνει, να το πει...
     
  9. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

  10. Κάποιος μου είπε ότι είναι απόκριες. Μπα...μαλακιες θα μου έλεγε.
     
  11. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Για μενα ενω ολα τα λουλουδια ειναι υπεροχα και μοναδικα,
    τα λουλουδια της ερημου ομως τα ξεχωριζω για τη σπανια ομορφια τους:

    ειναι θαρραλεα επειδη ευδοκιμουν σε, και ομορφαινουν ενα μερος ερημο κι αφιλοξενο σε ομορφια και διαφορετικοτητα,

    και κρατουν τον χαρακτηρα και την ομορφια τους ανεπηρεαστα απο την ισοπεδωτικη επιρροη της ερημιας.

    Παντα στηνω αφτι κι ακουω με προσηλωση ειδικα οταν μιλανε τα λουλουδια της ερημου.

    Σε οποια γλωσσα κι αν εκφραζονται και με οποιον τροπο κι αν το κανουν.

    Οταν βρεθω επιτελους καπου με καλο σημα λεω να μοιραστω μαζι σας παιδια κι αλλα που μου αρεσει να μοιραστω μαζι σας και τεχνικες δυσκολιες ανωτερας βιας τωρα με εμποδιζουν.
     
  12.