Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόση ομορφιά -εξωτερική- υπάρχει στο bdsm?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος rosenrot, στις 15 Μαρτίου 2016.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    τουλαχιστον εσυ το παραδεχεσαι... γιατι τωρα ολες λενε 'εμενα??? ποτε δε μ αρεσε...'  
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ποτέ δε μ'άρεσε  
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    στις ντομες δεν νομιζω να πολυαρεσε. μετα τη διαπραγματευση και το capital control βεβαια σιγουρα τους εβγαλε το σαδισμο  
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εμένα μου αρέσει η σύντροφος του Τσίπρα, αν πιάνεται  
     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    χεχε  
     
  6. Stav

    Stav New Member

    Στατιστικά, στη συνάντηση που πήγες είδες 50 (?) άτομα από τα 14000 μέλη του φόρουμ.
    Οι περισσότεροι μάλλον σε περνούσαν και καμιά 10αριά χρονάκια και αν δεν σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι ήταν όλοι άσχημοι.
    Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι ένα από αυτά τα θρεντ ψυχολογικής στήριξης επειδή δεν έγινε αυτό που ήθελες θα σου πω τι νομίζω και στο θέμα.

    Όχι.
    Εκτός και αν αντικειμενικά όμορφους θεωρείς αυτούς που βγάζουν σέλφις στο φβ.

     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η αντίληψη της ...ομορφιάς είναι η βασιλική οδός προς το κατινάζ...
    Το έργο έχει ξαναπαιχτεί, το ίδιο τέλος θάχει...
    Remake του ιδεατού λαϊκοβανιλομαστιχοπαραγωγού...
     
  8. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Δεν θα καταδικασω τον thread starter, μα θα εστιασω λιγο στα εξης: Το ζητουμενο "ψωνιστηρι" και το φαινομενο "αστεριας".

    Αρχικα, γιατι παμε σε αυτες τις συναντησεις; Κοινωνικη δικτυωση; Συζητηση σχετικη με τον χωρο; Μηπως τις βλεπουμε σαν "μπουφε"; Η αληθεια ειναι πως πολυς λαος καταληγει στο τελευταιο κι εδω εντοπιζω το "θεμα": Το εικαστικο ερεθισμα ειναι το πρωτο που θσ απασχολησει αν ο σκοπος της πσρουσιας ειναι το "ψωνισμα" - η ευρεση παρτενερ δηλαδη.

    Η προσωπικη μου εμπειρια εντος κι εκτος φορουμικης κολλεκτιβας εμπεριεχει δειγματα σε ολες τις κλιμακες και για να ειμστε δικαιοι, αυτο το "αντικειμενικο" που αναφερθηκε, ψιλοπαιζει σε ολους τους τομεις της ζωης. Ομως κατα ποσο θα ηταν η εστιαση ενος σεξουαλικα απελευθερωμενου ανθρωπου ο κοκετισμος; Ή κατα ποσο μπορει να ειναι τα δεδομενα σαφη την στιγμη που τοσος λαος (και ξερετε πως ισχυει) παρουσιαζεται ως "του χωρου" μονο και μονο για το ενδεχομενο να "τσιμπησει";

    Οι εικαστικα ευχαριστοι ή δυσαρεστοι θαμωνες ειναι οντως BDSMers; Ποσο σαφης ειναι η στατιστικη;

    Απο την αλλη, ο "αστεριας". Μα τον Primus, μπορω να δηλωσω λιγο πριν τα 30 μου πως απο οσες γυναικες εχω απολαυσει τις καλυτερες επιδοσεις δεν τις ειχαν οι μοντελες. Τι να το κανω αν καταληξω σε session με ενα θηλυκο το οποιο παρεβρεθηκε σε εναν τετοιο χωρο για να εντοπισει "γαμπρο" και τελικα καταληγω να ερωτοτροπω μονος μου ενω αυτη με κοιταει, χερια ποδια σε διαταση;

    The chubby girl effect? Υπαρχει. Ο ανθρωπος με ενεργο ερωτισμο δεν ειναι απαραιτητο να αποτελλει διακοσμητικο στοιχειο. Απο την αλλη, θα ηταν κακο; Σιγουρα οχι.

    @rosenrot , ποιο ειναι πραγματικα το ζητουμενο σου; Δεν σε ρωταω ειρωνικα. Αν ειναι καθαρα εικαστικο, υπαρχουν καταλληλοτεροι χωροι: Βγες ενα βραδυ στο Trois, αν εισαι οντως εντυπωσιακη σιγουρα μερος του δημογραφικου θα σε προσεξει - κι οπως πολυ καλα ξερεις, σε τετοιους χωρους η εμφανιση ειναι το Α, το Ω, ολο το ASCII και το δυαδικο συστημα.

    Συγγνωμη για την "ατονια", ειμαι απο το κινητο.
     
  9. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Δεν μπορώ να έχω άποψη για άντρες @rosenrot , δεν με διεγείρουν σεξουαλικώς,

    αλλά για γυναίκες του χώρου μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι αντικειμενικά πολλές είναι πολύ όμορφες.

    "Αντικειμενικά" όταν το λέω εγώ εννοώ εκείνο που όταν περνάνε από δίπλα σου κοιτάς το πρόσωπό τους, τα μάτια τους ή το στήθος τους με...εχμ...πώς το λένε...όρεξη?

    Τεσπα,

    και όταν τις προσπερνάς γυρίζεις να κοιτάξεις τον κώλο τους και τα πόδια τους με...όμοια όρεξη.

    Διαπιστωμένο.


    Κοινώς, πολλές, για να το πω απλά και κατανοητά, τις βάζεις κάτω και τις πηδάς με χαρά μεγάλη και παν-άνετα BDSMικώς ξε-BDSMικώς.

    Συνεπώς, τουλάχιστον για τις γυναίκες αυτό που ρωτάς δεν ισχύει.


    Άσε που οι άνθρωποι που γουστάρουν kinky-sex-plays τρελά είναι στατιστικώς ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ περισσότεροι από τα μέλη του συγκεκριμένου σάιτ που βρισκόμαστε τώρα.

    Για να μην πω λίγο-πολύ όλοι που μπορεί να ήταν υπερβολή, αλλά πάντως ΠΑΡΑ πολλοί. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι.


    Απλά πολλοί από αναστολές ή ανασφάλεια μπορεί να "ξεφουρνίσουν" τα ιδιαίτερα φετίχ τους σιγά-σιγά και μετά από πολύ καιρό και εξοικείωση. Αυτά που τα είχαν πάντα μέσα τους αλλά τα κρατούσαν για τον εαυτό τους.
     
  10. Όσο καχύποπτος είμαι απέναντι στο μήνυμα της νηματοθέτριας (γι αυτό η απάντησή μου θα αρχίζει με ένα "χμμμ..."), τόσο καχύποπτος είμαι με εκείνους που "διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους" με θέματα όπως το συγκεκριμένο. Κατανοώ το γεγονός ότι ορισμένοι περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη, έτοιμοι να πυροβολήσουν οτιδήποτε είναι ή φαίνεται να είναι κόντρα στην άτυπη "φορουμική ηθική", με ότι και αν σημαίνει αυτό. Κατ' εμέ, η ευαισθησία απέναντι σε θέματα που "βάζουν το ρατσισμό από το παράθυρο" ή είναι ανοιχτά σε διακρίσεις, είναι καλοδεχούμενη. Η υπερευαισθησία όμως, που αγγίζει τα όρια της ευθιξίας, χτυπάει και άλλα καμπανάκια σε αυτούς που την εκδηλώνουν. Ο καθένας μας ας το ψάξει, αν θέλει...  

    Απαντώ στο ερώτημα:
    Χμμμ...Ακόμα και αν αποσαφηνιστούν και παραμετροποιηθούν τα κριτήρια της ομορφιάς (κάποιοι το έχουν επιχειρήσει με επιστημονικοφανή τρόπο), στατιστική μελέτη για το αν πληρούνται τα κριτήρια αυτά από τα άτομα του χώρου δεν έχει γίνει και, μεταξύ μας, ούτε πρόκειται να γίνει. Η απάντηση λοιπόν είναι "δε γνωρίζω"...
     
  11. lexy

    lexy .ti.va.

    Συμφωνώ πολύ πολύ  

    Ωστόσο θα ήθελα να υπογραμμίσω το "υποκριτικό" των συμμετεχόντων -με αφορμή το σχόλιο του @lizard_ περί ιδιωτικών και δημοσιων συζητήσεων.
    Ναι, είναι πολύ πολυ αλήθεια πως σε κατ'ιδίαν συζητήσεις ή σε κύκλους "κολλητών" το θέμα έχει απολύτως διαφορετική προσέγγιση από ότι στη δημόσια συζήτηση : δε γνωρίζω γιατί δημόσια οι περισσότεροι - οι ίδιοι που ιδιωτικά σχολιάζουν τα "μπάζα,, - ναι, έτσι αποκαλούνται οι μη "υποκειμενικά" όμορφοι - δημόσια έχουν μια απολύτως διαφορετική θέση.

    Θα το παρατηρήσω   ( και αυτό).
     
  12. whisperer

    whisperer Regular Member

    Αν πηγαινες στο event που ημουν κι εγω δε θα ανοιγες το νημα.Ρωτα τη @vanilla30 να σου εξηγησει