Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόση ομορφιά -εξωτερική- υπάρχει στο bdsm?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος rosenrot, στις 15 Μαρτίου 2016.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Αυτό πάντως με τα delete και τα edit να το προσέξετε κάποιοι, γιατί φαινόμαστε εμείς οι υπόλοιποι, που υποτίθεται ότι ακολουθούμε μία λογική πορεία στα ποστ, σαν τους τρελούς του χωριού που μιλάνε μόνοι τους.
    Έλεος πχια!!! 
    Μυστηριωδώς πάλι, χάθηκαν δυο πόστ, αλλά όχι, θα συνεχίσω να μην σας ταγκάρω, να μπορείτε να τα σβήνετε, άμα τα ξαναβλέπετε και δεν τα γουστάρετε, μπορεί και να υπάρχει καλός λόγος... 
    Ομορφιές... 
     
  2. εχεις πιασει τον εαυτο σου να υπερ-αναλυει?
    η αναλυση ειναι πολυ χρησιμη,αλλα οταν υπερ-απασχολουμε αυτη τη λειτουργια ειναι σαν να παταμε γκαζι εχοντας βαλει οπισθεν.
    οι ταχυτητες που μας πανε μπροστα βασιζονται πιο πολυ στη συνθεση
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Να καταργηθούν τα φίλτρα στο ''ινσταδραμ'' να κυριαρχήσει η φυσική ομορφιά και οι ντομάτες.
     
  4. @Estelwen , ποτέ δεν είπα ότι η τέχνη αφορά ΜΟΝΟ στην ομορφιά. Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανσή σου.  

    Η προσφώνηση κάποιων με ένα όνομα, δεν τους αποδίδει ταυτότητα, παρά μόνο το κοινό χαρακτηριστικό που προκύπτει από το όνομα. Εκτός αν θεωρείς πως όλοι όσοι έχουν στην αστυνομική τους ταυτότητα "θρήσκευμα Χ.Ο." αποτελούν ομάδα με ομοιογένεια, δηλαδή κοινές αντιλήψεις, στόχους κ.λ.π.
    Μάλλον χρησιμοποιήσαμε εδώ τον όρο "ταυτότητα" με διαφορετικό ο καθένας περιεχόμενο...

    Ουδέποτε συσχέτισα τη μειονότητα με τη μειονεξία, καίτοι δεξιόχειρας  
     
  5. Sir_Rod

    Sir_Rod Regular Member

    Διαχρονικα αντικειμενικη ομορφια υπαρχει. Και αυτη ειναι η ομορφια του γοητευτικου,του δυναμικου,του εξυπνου,οξυδερκη και θαραλλεου. Για να μοιαζεις ομως εξυπνος (οπως και ολα τα αλλα) πρεπει και να εισαι. Και πες μου εναν τετοιο που δεν τον ενδιαφερει το κινκινες στο σεξ του.Σε ολες τις εκφανσεις του κινκινες.Με απλα μαθηματικα λοιπον κανεις λαθος.Ειτε στις πραξεις.Ειτε στα στατιστικα σου δειγματα.Ειτε απλα πρεπει να καθαρισεις τα γυαλια σου. Και απο προσωπικη εμπειρια η εντονη γοητεια (βαζω μεσα ακομα και αυτο που θεωρειται πεζα ως αντικειμενικη ομορφια εν ετει 2016) στους χωρους του βδσμ ειναι κατι σχεδον στανταρ.Προσωπικα , εχω παρατηρησει πως κατα βαση *ναρες-οι (γκομεναρες-οι) κινουνται στο χωρο (συγκριτικα παντα μιλαω).Γυναικες και αντρες λοιπον που εχουν πολλα να πουν.Ειτε εμφανισιακα , ειτε πνευματικα (συνηθως αυτα πανε πακετο). Τωρα αν ρωτας για τζον τζον και μπιμπιμπο , δεν κινουμαι σε υποκουλτουρες βαμενες σκυλαδικα για να σε καλυψω περι του ποσοι ασχολουνται εκει με το βδσμ

    Δεν το πιανω το σχολιο.Θεωρεις απεριποιητο καποιον "αξυριστο" ή ανθυγιεινη την υπαρξη τριχωτου σε συγκεκριμενα σημεια?

    Ειναι μικροαστισμος η εμμονη σε αυτο που θεωρεις εσυ ομορφια. Και αν με ρωτησεις που ξερω τι θεωρεις εσυ ομορφια , θα σου απαντησω δειχνοντας σου το δικο σου αβαταρ
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    Για την προσωπική μου αισθητική και την περί περιποίησης υποκειμενική άποψη, ναι.

    Δημιουργεί κάποιο ζήτημα αυτό;
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Πιθανότατα είμαι αφελής, γιατί δεν ασχολούμαι με θρησκείες. Αλλά δεν υπάρχουν (ή δεν θα έπρεπε να υπάρχουν) κοινοί παρονομαστές και στόχοι όσον αφορά τους ομόθρησκους γενικά;
    Εκτός αν μου πεις ότι ουτε αυτή δεν είναι ομάδα. Τι είναι ομάδα τότε; Ο μπασκετικός Άρης; Ούτε καν, με τον δικό σου ορισμό.  
     
  8. Παράθεσέ μου κάποιους από τους κοινούς στόχους των ορθοδόξων Χριστιανών. Δεν εννοώ στη θεωρία και στις Γραφές, αλλά στην πράξη.
    Τουλάχιστον ο Άρης έχει στόχο το πρωτάθλημα (λέμε τώρα...  )
     
  9. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Εγώ έχω να πω ότι στην πλειοψηφία εκεί έξω υπάρχει ασχήμια πολλή, οπότε γιατί δηλαδή σε αυτόν το χώρο να ισχύει κάτι το διαφορετικό; Όση ασχήμια έχει παντού, τόση έχει κι εδώ μέσα. (Όπου ασχήμια βάλε αυτό που θεωρεί ο καθένας άσχημο)

    Και ισχύει κι εδώ ό,τι ακριβώς ισχύει γενικώς. Κάποιοι που δεν έχουν σεξουαλική απήχηση, κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν. Ντύνονται ξέκωλα, ανοίγουν εύκολα τα πόδια τους, γίνονται άκρατα σπερματοδοχεία, τρέχουν ολημερίς στα γυμναστήρια για να αντικατασταστήσουν το κενό κρανίο τους με τουβλάκια κοιλιακούς, κτλ κτλ κτλ κτλ.
    Κοινώς: μπάζο είναι αλλά τα κάνει όλα, πανηλίθιος είναι αλλά είναι πανέμορφος, κτλ κτλ κτλ.

    Κι επειδή δεν είμαστε δα και τόσοι πολλοί, εμείς που λέμε ότι κάνουμε βδσμ, κι επειδή όπως κανείς πολύ εύκολα μπορεί να συμπεράνει σε άλλα ποστς, υπάρχει μεγάλη απελπισία από μερικούς να κυριαρχήσουν και να κυριαρχηθούν, είναι πολύ εύκολο να βάλει κάποιος άσχημος άνθρωπος την ταμπέλα βδσμ και να αποκτήσει σεξουαλική απήχηση.
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Not my job, το ανέφερα: "δεν ασχολούμαι με θρησκείες". Αλλά όπως το βλέπω εγώ, για κάποιον πραγματικά θρήσκο δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε θεωρία και πράξη.
     
  11. ο ανθρωπος ειναι λιγοτερο ο εαυτος του οταν μιλαει ως ο εαυτος του. δωσε του μια μασκα και θα σου πει την αληθεια.....  
     
  12. dom_factor

    dom_factor New Member

    Βγαλε χολη κομπλεξικουλη. Παω στοιχημα οτι δεν ξερεις καν τι σημαινει μικροαστισμος. Πετατε δυο λεξουλες που σπανια χρησιμοποιειτε και νομιζετε οτι κολλανε παντου και φυσικα οτι κατι ειπατε.