Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόση ομορφιά -εξωτερική- υπάρχει στο bdsm?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος rosenrot, στις 15 Μαρτίου 2016.

  1. Vdom

    Vdom Regular Member

    Συνηθως δεν βιαζω συζητησεις...
     
  2. αισθάνομαι (για τους δικούς μου λόγους) πως ο χώρος αποτελείται πια από πολύ πιο όμορφους ανθρώπους, συγκρίνοντας με παλιότερες περιόδους...
    το πρόβλημα που αντιλαμβάνομαι όμως, είναι πως δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τον χώρο  
     
  3. λολ
     
  4. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    ...φουσκωτές;     
     
  5. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

    όχι γλυκειά μου... αληθινές !!      
     
  6. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Αντικειμενικη ομορφια υπαρχει με την εννοια της αρμονιας.Τα αισθητικα κριτηρια ειναι αμειλικτα. Αλλωστε η ιδια η φυση δινει εμφαση στην εμφανιση για να μεταδωσει το ασυνειδητο μυνημα των καλων γονιδιων και αρα του καλου συντροφου για διαιωνιση του ειδους. Εκτος αυτου αν η αισθητικη ηταν δευτερευουσας σημασιας ο παρθενωνας θα ειχε απλα σχημα ορθογωνιου κουτιου. Η αισθητικη αρμονια ερμηνευεται και μαθηματικα, στην μουσικη με τους αριθμους fibbonacci και στην τεχνη και αρχιτεκτονικη με τη χρυση τομή και τη συμμετρια. Ως εκ τουτου δεν αρκει απο μονη της αλλα ειναι προυποθεση απαραιτητη με βαση τα αρχετυπα που εχει καθε μια στο μυαλο της για το τι ειναι γοητευτικο , επιβλητικο κλπ.
    Η επιλογη ειναι μια ψευδαισθηση , το ασυνειδητο επιλεγει για εμας.
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Τα κριτήρια επιλογής μας, έχουν αποσχιστεί από το ασυνείδητο κριτήριο της αναπαραγωγής, σε κάποιες περιπτώσεις δύο και τρεις γενιές πίσω, άρα το συνειδητό μάλλον προηγείται με βραχεία κεφαλή έναντι του ασυνείδητου. Επιλέγουμε σύντροφο για να κάνουμε καλό σεξ και να ζήσουμε ωραία ζωή (among others) κι όχι για να κάνουμε πολλά, γερά και υγιή παιδιά.
    Όσο για τον Παρθενώνα, τον βρίσκω λίγο παρωχημένο σαν επιχείρημα και λογικοφανώς απατηλό. Οι άνθρωποι δεν είναι αγάλματα, ούτε μνημεία, ούτε ηλίανθοι για να αντανακλούν την τελειότητα μιας ακολουθίας, ευτυχώς ή δυστυχώς. Τα αρχέτυπα αλλάζουν, τα αισθητικά πρότυπα ομοίως και υπεισέρχεται και ο παράγοντας άνθρωπος στο σύνολό του, καθώς η εποχή μας απαιτεί πολυπλοκότερη διαχείριση της συντροφικότητας σε διάφορα επίπεδα. Αυτό είμαι πεπεισμένη ότι καταγράφεται τόσο στο συνειδητό, όσο και στο ασυνείδητο, απεμπλέκοντάς το από το αρχέτυπο, ή επεκτείνοντάς το και σε άλλους τομείς, πέραν της εμφάνισης.
     
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    δεν ξερω σε ποιο meeting πηγες @rosenrot αλλα εγω ενα εχω να δηλωσω ...

     
  9. Sofia__

    Sofia__ In A Relationship

    τα πάντα γύρω μας έχουν να κάνουν με την αισθητική Ένας ωραίος κήπος ... ενα όμορφο σπιτι..
    Το θεμα ομως της ομορφιας ειναι καθαρα υποκειμενική άποψη για όλους μας ανεξάρτητα του χώρου που κινούμαστε είτε ειναι bdsm ειτε vanilla σχεση.
    Το ερώτημα που πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας ειναι για πιο λόγο θα θέλουμε να συναναστρεφόμαστε με κάποιους ανθρώπους... είναι για την όμορφη παρουσία τους ή ότι έχουν "μιλήσει" μέσα μας?
    Προσωπικά εχω συναναστραφεί και με ωραίους και με οχι και τοσο αντικειμενικά ωραίους αντρες και ομως οι τελευταίοι ειχαν τοσο πολυ άμορφα πράγματα ναμου πούνε που στα μάτια μου φάνταζαν σαν το πιο όμορφο και σπάνιο λουλούδι...