Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Brat στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 27 Φεβρουαρίου 2015.

  1. Μια άλλη διευκρινιση που νομίζω πρέπει να κάνω για όσους δεν γνωρίζουν.. είναι πως κάθε όρος/στάτους που υιοθετούμε εδώ μέσα δεν μας ακολουθεί απαραίτητα και έξω.. εξηγώ..εδώ δηλώνεις μάστερ πολλά βαρύς και ασηκωτος σαν τραπεζαρία από μασιφ καρυδια..φαντάζομαι στην δουλειά σου όμως έχεις κάποιο αφεντικό.. όταν σου λέει κάτι υπακούς..
    Στην σχέση με τον σύντροφο /ους που επέλεξες και σε δέχτηκε/αν μπορείς να είσαι απόλυτος,κυριαρχικός ,να φτάνουν σε πολλαπλό κλειτοριδικο,κολπικο και αναλ οργασμο ταυτοχρονα με σκιρτινγκ μονάχα με ένα κούνημα του αριστερού σου ρουθουνιου..... ΑΛΛΆ αυτό μόνο στις σχέσεις που σε επέλεξαν και επέλεξες τονιζω...
    Δηλαδή είναι λίγο κουτο να λέμε ότι αυτά τα brat..αυτά τα αηδιαστικα μικρά τερατιδια συμπεριφέρονται παντού και πάντα με θράσος και αντίδραση.. δεν έχουν τσίπα και είναι ανεύθυνα!!

    Με την ίδια λογική παραθέτω το ανέκδοτο νούμερο δύο:
    Δύο υπό σε μια ταβέρνα.. πάει ο σερβιτόρος να πάρει παραγγελία.
    -'Τι θα πάρετε κύρια μου? Αποφασίσατε?
    -Δεν μπορώ να απαντήσω. Θα ρωτήσω τον κύριο μου. …τηλέφωνο στον κύριο μαστεριδη μαστεριο του μαστεριου..ντριν ντριν…κύριε συγνώμη που σας ενοχλώ..να εδώ στην ταβέρνα. .με ρωτάνε άν αποφάσισα τι θα παράγγειλω..μου είπε ο σερβιτόρος ότι μπορώ να φάω την σπεσιαλιτέ του καταστήματος "γουρουνοπουλο στην σουβ..." φωνές κακο ο μαστεριδης απο το τηλ..
    Δωσμου να του μιλήσω του σερβιτόρου.
    -Γεια σας κύριε.. να εδώ η σύζυγος σας δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα φ... όχι όχι κύριε δεν της επέβαλα κατι..προς θεού δεν ηθελα να εμπλακω...συγνώμη.. η δουλειά μου είναι εμένα να προτείνω.. εμ τι εννοείτε να πέσω στα τέσσερα να ζητήσω συγνώμη.. σας παρακαλώ κύριε.. τι spanking και άρνηση οργασμού μου λέτε.. δεν σας καταλαβαίνω κύριε.. λυπάμαι..
    ..κλείνει τηλέφωνο ο δόλιος σερβιτόρος τρελαμενος...
    Τον κοιτάει η υποταχτικια...
    -Σας είπε ο κύριος μου τι θα φάω???
    Σερβιτόρος: φάε ότι σκατά θες παραιτουμαι!!!!!!!
    υπο: νόμιζα την κοπρολαγνεια την είχαμε βάλει στις κόκκινες γραμμές..  
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αφού το νήμα θα κλειδώσει που θα κλειδώσει. Αφού έγινε κι αυτό μπάχαλο που έγινε. Αφού εδώ είναι πια ένας μικρός-μεγάλος εικονικός παιδότοπος ( chicε ) μ' έπαθλο κανά likesενενε, ένα ή περισσότερα "Μπράβο μάστουρα/ισα, του/της έκανες τα pixels κρέας".
    Μιαν ερώτηση ακόμη πιο ηλίθια απ' τις κλασικές μου ηλίθιες. Στην οποία θα προστεθεί και μια άλλη και ίσως άλλη μια ( καθώς σκεφτόμουν την πρώτη, μου ήρθαν και οι υπόλοιπες, αλλά γούσταρα να το γράψω έτσι και να μην δώσω ακριβές νούμερο εξ αρχής ).
    Αν δεν φτάνουν λίγες λέξεις/σκέψεις κάποιου/ας για να καταλάβει ένας/μια τι στα τσακίδια θα ήταν ( λέγε με σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν status/ετικέτα/φιογκάκι ), πόσο τσακάλια είναι αρκετοί/ες, που ως δια μαγείας όταν τα παίρνουν κράνα, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν μέχρι και το χρώμα/μέγεθος του εσωρούχου που θα φορούσε?
    Για όσους/ες "δεν ψάχνουν/ονται" ( και "να μην ψάχνουν/ονται" γούστο και καπέλο τους. Πέοντας/γουνί δικό τους να το πετσοκόψουν όπως θ' "αγαπούσαν", για να θυμηθούμε και το άλλο νήμα της "μοδός" ).
    Πόσο νομίζουν, ότι μοιάζουν ελκυστικοί/ες σαν "προϊόν" στα μάτια των "μη υποψηφίων" ? Ξέχναγα, η καμπούρα θέλει καθρέφτη, για να την δούμε.
    Χεράκι στην πλάτη για ν' ακουμπήσουμε την δική μας όχι, χεράκι τεντωμένο να δείξουμε εκείνη των άλλοι είναι πιο εύκολο και "διασκεδαστικό".

    Τεσπα, σαν εναλλακτική στα σκετσάκια των γέρων του muppet show εδώ έχει γίνει τέλειο. Σε λίγο οι προαναφερόμενοι γέροι, θα λένε, όταν μεγαλώσουμε, θα θέλαμε να γίνουμε το βουδουσουκομμιουνιτυνενέ ( διπλό νε παρακαλώ ) των muppet.

    Κλείνοντας ( γιατί σαν καλός μαϊντανός που είμαι, έχω να πέσω στην κατσαρόλα με τα γιαπράκια σε λίγο. Μην μείνω και άνεργος ), προκαλεί κλαυσίγελο πως εκείνοι/ες που βασιζόμενοι/ες στην έννοια του/της κακομαθημένου/ης της λέξης brat.
    Τα χώνουν σε κείνους/ες που δηλώνουν brats, χτυπώντας στο εικονικόνενε πάτωμα τα ποδαράκια, σαν τα "καλύτερα" brat. Θα έλεγα, δεν ντρεπόμαστε λιγάκι ( όχι σαν σχήμα λόγου. Αλλά δεν ντρεπόμαστε οι περισσότεροι/ες που γράφουμε ).
    Αλλ' αν ντρεπόμασταν για κάποιο λόγο, θα χάναμε την "διασκέδαση". Γι' αυτό, βουρ στον πάτσακλα και καλοχώνευτος χαχα...

    Υ.Γ.

    Όποιος/α διαβάσει αυτή μου την "παρέμβαση" κι εκνευριστεί στο ελάχιστο. Εντάξει, δεν λέω τίποτε. Μόνο, αν έχει χρόνο για πέταμα, ας μην τον σπαταλάει διαβάζοντας τις ηλιθιότητες ενός κόπανου ( Εμού του ιδίου δηλαδή, που κάνει και chicενε )   
     
    Last edited: 26 Μαρτίου 2016
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Συμφωνώ και με τις δυο τοποθετήσεις.

    Νομίζω ότι η σύγχυση ανάμεσα σε D/s και T/b είναι πολύ διαδεδομένη, και είναι στη βάση πολλών παρεξηγήσεων. Για κάποιο λόγο πολλοί πιστεύουν ότι το να δηλώνεις "σκέτο" bottom ή Top είναι ένα σκαλί παρακάτω από sub και Dom/me σε μια προφανώς ανύπαρκτη ιεραρχία.
    Όπως επίσης πολλοί παραβλέπουν το γεγονός ότι d/s σημαίνει παράδοση τομέων ΕΞΩ από το ερωτικό παιχνίδι, το οποίο είναι ένα ζόρικο, ζόρικο πράγμα. Εύκολο να το πει κανείς στην θεωρία, ή στον ενθουσιασμό απάνω, τρομερά δύσκολο να το κρατάει χωρίς να κάνει πίσω όταν η κατάσταση ζορίσει. Ο λόγος που είμαι και δηλώνω bottom. Γιατί δεν θα το άντεχα.

    Εκτός κι αν η σχέση οριστεί ως Ο/Ν (Ότι/Ναναι) και το περίφημο στάτους wtv. Handy and comfy, οne size fits all.
     
    Last edited: 25 Μαρτίου 2016
  4. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Μια χαρά τα λες ρε @Tenebra_Silente μου.  
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Rope μου, τα είπα πρώτα σε μένα ( δεν κάνω πλάκα ), τα είπα και σε σένα, τα είπα και σε πολλούς/ες άλλους/ες.
    Και να σου πω και κάτι άλλο? Όποιος/α τ' "ακούσει" ( εκτός από μένα ), θα κάνει μεγάλη "μαλθακία"/bratιά ( για να μείνω - και καλά - στο νήμα ).
    Γιατί ούτε εγώ έπρεπε να τα γράψω, για να τ' "ακούσω" ( και σιγά μην τ' ακούσω, θα κάνω τις ίδιες μαλθακίες στο διηνεκές ), αλλά να τα σκεφτώ μόνος μου σιωπηλά.
    Ούτε κανείς/καμία άλλος/η...Να σου πω και κάτι άλλο? Δε πα να κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι/ες? Αν τους "φτιάχνει", μαγκιά τους.
    Το νερό έβρασε και δεν έχω ακόμη κοπεί, είμαι και στην χαρτοσακούλα απ' το πρωί, σχεδόν κιτρίνισα, θα φταίει και το λαστιχάκι που με κρατάει μάτσο, μου μπλοκάρει την χλωροφύλλη  
     
  6. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Ακριβώς αυτό. Όπως γουστάρει ο καθείς.

    Αρκεί φυσικά αυτό που γουστάρει να μην βλάπτει άλλους, ούτε ψυχικά ούτε σωματικά.

    Κάτι έξυπνο είχε πει ένας μαλάκας της σειράς, Βολταίρο ή κάτι τέτοιο νομίζω τον έλεγαν, δεν τον ξέρει και κανείς, πάνω σε αυτό.

    Πού να θυμάμαι όμως τώρα... 
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μιλά με γενικεύσεις και βαράει και μια ετικέτα σε ο,τι δεν γουστάρει.
    Δεν πειθαρχεί γιατί είναι μαγκιά να μην!

    Αναξιοπιστία σε λόγια και πράξεις.~
     
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    @Rope-bondage-fan σε ενα φορουμ ημαστε και καποιους του βλαπτουν ψυχικα αυτα που διαβαζουν ....
    ας το θεσω και αλλιως τους ανεβαινει η πιεση ... και οι πιο πολλοι ημαστε σε περιεργη ηλικια
     
  9. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Άσε, ξέρω πολύ καλά τι λες. Τα έχω νοιώσει κι εγώ αυτά εδώ μέσα, και δεν είμαι κι εγώ έφηβος, να σου εκμυστηρευθώ.  

    Τεσπα, δε γαμιέται.  

    Έτσι είναι ο κόσμος, δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε και στην τελική.  
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    και για αναφερθω και στο νημα .....

    ΑΝ καποιος εχει μια αντιθετη αποψη απο εσενα και σε θεσει καποια ερωτηματα με επιχειρηματα ....
    το απλα εσυ να του την λες δεν ειναι Brat μαλακια στο κεφαλι ειναι
     
  11. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Ναι, συμφωνώ. Αρκεί να μη τη λέει την αντίθετη άποψη με δεικτικό υφάκι ή να μη με προσβάλλει λέγοντάς τη.

    Εγώ αυτό δεν το κάνω ποτέ σε κανέναν (και αν άθελά μου το έχω κάνει θα ζητήσω συγνώμη και δεν θα ντραπώ για αυτό), συνεπώς δεν το ανέχομαι κιόλας ποτέ κι από κανέναν.


    Συνεπώς, σε ευχαριστώ που μου το λες, και με αφορμή αυτό σου λέω κι εγώ ότι προσωπικά για μένα έτσι δουλεύει:

    Η καλόπιστη κριτική δεκτή και με χαρά - Η κακόπιστη θα εισπράξει χριστοπαναγίες κατ΄ ελάχιστον.
     
  12. πολλα