Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση?κοντή είναι για κρεβάτι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος liss, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Πολυ καλα κοριτσια..
     
  2. Wolferallioste

    Wolferallioste New Member

    κοντές... κι άλλο κοντές.. κι άλλο λίγο.. λίγο περισσότερο... Εκεί.
     
  3. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

  4. nks1002

    nks1002 New Member

    Εξαρτάται τι εννούμε ψηλή, αν ηταν 1.80 και φοραγε και τακουνια θα επρεπε να τη φτασω εγω, γυρω στο 1.70 νομιζω ειναι ιδανικο υψος. Αλλα τωρα αυτα ειναι δευτερευουσας σημασιας, κανενας νομιζω δεν εχει απορριψει γυναικα για αυτο το λογο εκτος αν ηταν ακραια περίπτωση.
     
  5. Δεν υπάρχει κάτι πιο σεξουαλικό από μια κοντή κοπέλα... είναι ότι καλύτερο από κάθε άποψη.. η μικρή απόσταση από το έδαφος κατατάσσει τις κοντές ως το νούμερο ένα "όχημα " με τα σταθερότερα κρατήματα.
    Το χαμηλό κέντρο βάρους εγγυάται απόλυτη ισορροπία. η σταθερότητα και η ευελιξία είναι μερικά μόνο από τά χαρακτηριστικά ενός κοντού ανθρώπου. Οι αντιολισθητικες πλαϊνές λαβές που διαθέτει συνήθως το καθιστούν πανεύκολο στην χρήση και κάθε εμπειρία μαζί του είναι μοναδική και ανεπανάληπτη..
    Τα κοντά πόδια σε συνδιασμό με τα μικρά δαχτυλακια συχνά αποτελούν το φετίχ των περισσότερων ανθρώπων.. σαν μικρά ατομικα γλυφιτζουρακια ξετιλυγμενα και έτοιμα να τα απολαύσεις..
    Μεγάλο ατου των κοντών επίσης γυναικών είναι και η πανοραμική οψη που σου προσφέρουν κοιτώντας τες ..δίνοντας σου την αίσθηση ότι είσαι ο άρχοντας του κόσμου.
    Τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω το ποσο βολικά πλάσματα είναι..χωρανε παντου..ξεχαστε τα μεγάλα κλουβιά που πιάνουν πολυ χώρο στο μικρό σας σπίτι.. ήρθε η κοντή να σας βγάλει από την δύσκολη θέση! Με ένα απλό κλουβακι γάτας την έχετε ασφαλισμένη και άνετη για ώρες.. στο ταξίδι, στην βόλτα, στο σούπερ μάρκετ.. ακόμα και στο επαγγελματικό meeting ..η κοντή σας συντροφεύει παντα και παντού, έτοιμη να νιαουρισει και να τριφτει πάνω σας βοηθώντας να αποβάλλετε όλο το περιττό άγχος.
    Αλλά ας μην γελιωμαστε..οι κοντες έχουν τσαμπουκα .θάρρος θράσος .είναι οι αγριόγατες που θα σου βγάλουν και νύχια αν χρειαστεί .. το ταμπεραμέντο μιας κοντης δεν συγκρίνεται με τίποτα.. είναι συμπύκνωμενη η οργή της φύσης... είναι ο ανεμοστρόβιλος που θα σε πάρει και θα σε πετάξει πάνω στην σκεπή.. είναι ο τυφώνας που θα ξεριζώσει τους φοίνικες..
    Η κοντή είναι φάρμακο.. είναι λατρεία..
    Η κοντή είναι παυσίπονο ..τόσο σε μέγεθος όσο και σε ιδιότητα.. κάτι πολύ μικρό αρκεί για Να σε ηρεμήσει..
    Πρόσεχε όμως μην θυμώσεις κοντή γιατί θα είναι σαν να έχεις στα χέρια σου απασφαλεισμενη χειροβομβίδα.. μια λάθος κίνηση και θα είναι ή τελευταία σου..
     
  6. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Μπορει προσωπικα να εχω στο ματι τις ψηλες (πανω απο 1.85 ξυπολητες ) , αλλα ειναι και κατι εξαιρεσεις κοντες που κανουν το αιμα στις φλεβες σου να κοχλαζει. Το υπογραφω.
     
  7. dom_factor

    dom_factor New Member

       

    (οχι ενα like σκετο δεν εφτανε)
     
  8. liss

    liss New Member

    Βρε σοκολατακι δεν έθιξε κάνεις της κοντες cool...αλλά με το δίκαιο σου να φορτώνεις δεν κάνει και πολύ ώρα να ανέβει το αίμα στο κεφάλι.....ο καθένας μας είναι μοναδικός και έχει κάτι εσωτερικό που εκπέμπει γοητεία...τώρα για τα δαχτιλακια γλιφιτσουρακια ο καθένας με τα γούστα του....το θέμα ευλιγισια έχει να κάνει καθαρά με το τρόπο ζωής...όταν μια κοντουλα μεγαλώσει που θα είναι ευλιγισια?κωλος κοιλιά βιζι θα γίνει ένα....αλλα υπάρχουν και κοντες μοντέλα.....Με τα ελληνικά δεδομένα θα το ξαναπώ η κοντες είναι νορμάλ.....και ότι ένας άνδρας νιώθει άρχοντας όπως λες έχει να κάνει καθαρά με την ανασφάλεια... την κοντή την χάνεις στο κρεβάτι ενώ με μια ψιλή νιώθεις ότι γεμίζει....αλλά έχει να κάνει και στο αρσενικό άλλοι θέλουν μπρελόκ δίπλα τους και άλλοι μοντέλο.... you are all unique μωρέ!!!!
     
  9. liss

    liss New Member

  10. Όλα είναι θέμα γούστου