Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση?κοντή είναι για κρεβάτι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος liss, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. Σε μια κοινωνία όπου μια συμμορία νεοναζί παίρνει 600 χιλιάδες ψήφους στις βουλευτικές εκλογές, κάποιοι τύποι σε ένα φόρουμ εξαπολύουν αντιρατσιστικούς μύδρους σε ένα ατυχές νήμα με θέμα "ψηλές ή κοντές". Ως παράπλευρη αναφορά καλό είναι να θιχτεί και ο κίνδυνος των διακρίσεων, αλλά το να μετατραπεί ένα χαζοαστείο νήμα σε υπόθεση Ντρέιφους, θυμίζει εκείνο το "διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο"...
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ωραία!
    Υπάρχουν "ατυχή νήματα", "προβοκατόρικα νήματα", "νήματα στα οποία δεν εξεφράσθημεν καλώς ή σαφώς"...
    Τα ατυχή έφεραν ντόρτια, τα προβοκατόρικα μάλλον μπέρδεψαν την γραμμή του ...κόμματος και αυτά που δεν τάπανε καλά ήταν βιαστικούλικα...
    Που χαρακτηρίστηκαν έτσι είτε από τους παραγωγούς τους είτε από τον κύκλο τους... Και εκ των υστέρων...
    Ας το αφήσω εδώ...
     
  3. - Παππού, υπάρχουν άνθρωποι-πορδές?
    - Δεν ξέρω, εγγονέ, έχω συνάχι...
     
  4. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Με αυτό στο μυαλό σας καλό θα ήταν να αναλογιστείτε και πάλι πόσο "αστείο" είναι ένα τέτοιο νήμα και να αφήσετε τους "τύπους" να λένε την γνώμη τους όπως ακριβώς την λένε και όλοι οι υπόλοιποι, οι αστείοι, οι βιαστικοί, οι "έλα μωρέ σιγά τώρα" και αυτοί που έγραψαν πράγματα "κατά λάθος", αντί να ξεπλένετε (ασυνείδητες έστω) ρατσιστικές αντιλήψεις.
     
  5. Αυτοί λένε τη δική τους, εγώ τη δική μου. Ποιος δεν αφήνει ποιόν?
    Σας προσκαλώ σε βραδιά ανάγνωσης ασυνειδήτου. Φέρτε μαζί σας το δικό μου, που το έχετε μελετήσει επιμελώς.
     
  6. Elune

    Elune Priceless

    Χαχαχαχαχαχαχα!   
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    1

    2

    Είπα ασυνείδητες, και όχι ασυνείδητα, αναφερόμενη στις απόψεις και όχι σε εσάς. Πριν ενοχληθείτε, καλό θα ήταν να διαβάσετε ακριβώς τι γράφτηκε.
     
  8. voluptas

    voluptas Regular Member

    Μα δεν τους κρίνει επί προσωπικού. Δεν είπε ότι είναι καλοί/κακοί/έντιμοι/ανέντιμοι/έξυπνοι/χαζοί/ηλίθιοι/εγκληματίες κ.ο.κ.. Ότι είναι θέμα γούστου λέει του καθενός το τι του αρέσει. Ότι είναι καθαρά υποκειμενικό λέει για τον καθένα το γούστο του άλλου.
     
  9. Είσαστε σίγουρη ότι θέλετε να σας απαντήσω σοβαρά στην έμμεση κατηγορία σας ότι είμαι ρατσιστής?
     
  10. voluptas

    voluptas Regular Member

    Πάντως έχω επισημάνει τον κίνδυνο αυτό σε πάμπολλα ποστ μου. Και αυτή είναι μόνο η αρχή.

    Θα ήταν μία τεράστια πάντως συζήτηση κοινωνιολογικού ενδιαφέροντος αυτό το φαινόμενο.
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εντάξει, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω πλέον. Γιατί όσοι/ες "κυκλοφορούμε" εδώ ή σε μια οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.
    Είμαστε οι ίδιοι/ες που κυκλοφορούν και στον έξω κόσμο. Φτάσαμε στο σημείο να εξισώνουμε πέοντες/γουνιά/τρίχες/εκατοστά ή οτιδήποτε άλλο, που συγνώμη αν κάποιοι/ες τα βρίσκουμε "αστεία" ( τα εισαγωγικά έχουν κάποιο νόημα ή χρειάζονται εξήγηση? ) με θέματα πιο σοβαρά ( ακόμη και σεξουαλικού περιεχομένου/χροιάς/πείτε τα όπως γουστάρετε ). "Χτυπιόμαστε" και εξαπολύουμε μ' απίθανη ευκολία μύδρους για ρατσισμούς, σεξισμούς και διακρίσεις σε συζητήσεις περί ύψους.
    Αλλά οι switch δεν υπάρχουν, οι σαδιστές είναι ψυχάκια. Οι άντρες υ είναι "τελειωμένοι", οι Κ είναι "Θεοί" στη γη, σπόντες για θηλυπρεπή αγοράκια και άλλα "έμορφα" που δεν θα είχαν τελειωμό. Και πείτε μου, ότι δεν έχουν γραφτεί "διάφορα" εδώ πέρα. Αλλά ( ξανά ) απ' τη μια, ποιος το γαμεί ένα forum και όποιος/α θιγεί/ακολουθήσει όσα διαβάζει, είναι τουλάχιστον ηλίθιος/α. Όμως απ' την άλλη, τζιζ κακά, ρατσισμός/φασισμός/σεξισμός και όσα -ισμος χωράει η κασίδα μας. Εγώ την γνώμη μου θα την γράψω ( ναι έχω κι εγώ κωλοτρυπίδα ) και όποιος/α την διαβάσει, δεν τον/την εξανάγκασα. Ας κοιτάμε λίγο την καμπούρα μας και αν είμαστε ή όχι ρατσιστές/δημοκράτες/καλοί και αγαθοί/κουτουλού, ας το αποδείξουμε εκεί που έχει νόημα. Ή καλύτερα, ας μην το αποδείξουμε πουθενά, αλλά ας πράξουμε- γιατί έτσι θεωρούμε ότι είναι το σωστό - στον έξω κόσμο. Κυρίως όταν τ' όποιο ρατσιστικό/σεξιστικό/αηδιαστικό συμβάν δεν θ' αφορούσε το δικό μας κωλαράκι. Ούτε θα κερδίζαμε κάτι, "μπαίνοντας μπροστά", παρά μόνο ότι θα ήμασταν πιστοί/ες στους εαυτούς μας.
    Γιατί εδώ, να είχαμε να λέγαμε.

    Αυτά... 
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2016
  12. Γέλα, φίλτατε. Εκτός φόρουμ όλοι κολλητοί είμαστε...