Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση?κοντή είναι για κρεβάτι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος liss, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εγώ τελικά να βάλω τακούνια το βράδυ;!
     
  2. Ναι. Και τίποτε άλλο.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Το ένα ποδάρι με τακούνι και το άλλο χωρίς.
    Σαδιστοπαίγνιο, καταλαβαίνεις  
     
  4. voluptas

    voluptas Regular Member

    Επειδή βρίσκω άκρως υπερβολική την αντίδρασή σου και εντελώς χοντροκομμένα αυτά τα όσα λες και εξαπολύεις προς όλες τις πλευρές βαρείς χαρακτηρισμούς, έχοντας ουσιαστικά κατηγορήσει αρκετά άτομα ότι είναι ρατσιστές (ουσιαστικά είναι βαριά μομφή), θεωρώ αφού εμμέσως διατείνεσαι ότι έχεις διαβάσει πράγματα που δεν έχουν διαβάσει οι υπόλοιποι, να μας τα πεις και να τοποθετηθείς μία φορά επί της ουσίας.

    Να μας πεις δηλαδή τι είναι αυτά στα οποία εσύ έχεις ιδέα και οι άλλοι δεν έχουν.
     
  5. Φοβού εκείνους που χάνουν την αίσθηση του μέτρου. Όσοι δεν αντιδρούν καθόλου στα στερεότυπα, στο ρατσισμό και στις εν γένει διακρίσεις είναι εξ ίσου ύποπτοι με εκείνους που υπεραντιδρούν. Οι πρώτοι είναι απαθείς, οι δεύτεροι χειραγωγοί.
     
  6. voluptas

    voluptas Regular Member

    Συμφωνώ απόλυτα με αυτήν την άποψη. Και το αντιμετωπίζω σαν προσωπικό πρόβλημα τελευταία με άτομα του στενού μου κύκλου. Νομίζω πάντως η κοινωνία ολόκληρη έχει βυθιστεί σε αυτήν τη σκέψη και κατευθύνεται προς τα εκεί, είναι υπερβολικά συνηθισμένο πλέον να ακούει κανείς τέτοιες συζητήσεις χωρίς ερείσματα, με έννοιες διογκωμένες και τραβηγμένες από τα μαλλιά. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον πάντως να γίνει ένα thread με αυτό το ζήτημα, αν και πιστεύω θα πάει άκλαφτο. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης πάντως νομίζω έχει το ίντερνετ σε αυτό το ζήτημα. Δεν ξέρω μπορεί να το βλέπω λάθος.
     
  7. Αγαπητέ, το ίντερνετ είναι απλά εργαλείο. Οπότε, φταίει αυτός που το χρησιμοποιεί.
    Ξέρεις τι με προβληματίζει περισσότερο από την έλλειψη διαλεκτικής παιδείας (ενεργή ακρόαση, συζήτηση με επιχειρήματα) και τις άναρθρες κραυγές χάριν εντυπωσιασμού?
    Η έλλειψη χιούμορ...
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Τι θέλετε τώρα εσείς και ανακατέυεστε με το σεξ, αφόυ εχετε βρει το μπάσκετ, που ειναι απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα;
     
  9. voluptas

    voluptas Regular Member

    Κοίτα. Συμφωνώ ότι είναι ένα εργαλείο. Σίγουρα κατά βάση ευθύνεται γι' αυτό ο άνθρωπος που το χρησιμοποιεί αλλά είναι ένα εργαλείο το οποίο κάνει πλύση εγκεφάλου και η συνήθεια που έχει δημιουργήσει είναι πολύ δυνατή. Κάθε μέρα ο κόσμος προσπαθεί να ενημερώνεται από το ίντερνετ αλλά στην ουσία ενημερώνεται από το fb και παρεμφερείς διαδικτυακές φυλλάδες και μπαίνει διαρκώς σε μία νοοτροπία κατακραυγής, διχασμού, πρέπει ξαφνικά να έχεις άποψη για το τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος. Όλο αυτό με κάποιο τρόπο επέδρασε σε όλη αυτή τη νοοτροπία που βλέπουμε και εδώ σε αυτό το thread. Κάπως έτσι χάθηκε και το χιούμορ. Λογικό δεν ήταν; Όταν όλα φιλτράρονται με έννοιες ηθικής βαρύτητας δεν μένει χώρος ούτε για σάτιρα ούτε για χιούμορ. Το ίδιο συμβαίνει κι σε αυτό το thread. Ουσιαστικά είμαστε στη φάση όπου κατισχύει το politically correct επί της απλής πεποίθησης/γούστου/επιθυμίας κλπ.

    Τέλος πάντως, ίσως επανέλθω με πιο χειροπιαστά πράγματα γιατί νοιώθω ότι μιλάω λίγο στον αέρα. Δεν έχω ακόμα διαμορφώσει πλήρη άποψη και δεν έχω συνδέσει όπως θα ήθελα αυτά τα επιχειρήματα που ανέφερα.
     
  10. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Ειλικρινα πιστευω ότι και νημα για οπωροκηπευτικα να ανοιξει, παλι θα βρουμε τροπο να "σκοτωθούμε" μεταξυ μας..και δε βγαζω τον εαυτο μου απ' εξω..τέτοιοι ειμαστε..πιανομαστε από μια λεξη του αλλου απλα για τον μειωσουμε και να του ριξουμε λασπη για να "φανουμε" εμεις..
    Με ξεπερνα επισης το γεγονος με τους χαρακτηρισμούς εδώ μεσα..με μεγαλη ευκολια χρησιμοποιούμε τους χειροτερους ο ενας για τον άλλο..οκ, δε γνωριζόμαστε οι περισσοτεροι μεταξυ μας, αλλα λιγη, στοιχειωδης ευγενεια δε βλαπτει..αλλα ξεχασα, εδώ ειμαστε βουδουσουμιαρηδες..φτου κακα..

    Κατά τ' αλλα, το υψος όπως και πολλα αλλα χαρακτηριστικα, δεν παει μονο του, συνοδευεται από τον ανθρωπο, από την "αυρα" που εκπεμπει...οποτε αν ο άλλος δεν είναι κομπλεξικος το τελευταιο που θα επρεπε να κοιταξει θα ηταν το υψος..
     
  11. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    ...εσύ μάλλον είσαι ψηλή  
       

    σου πετάω το γάντι να τσακωθούμε αν κατάλαβες  
     
  12. Brigitte

    Brigitte Contributor

    είμαι καπου στη μεση..οποτε παιζω ανεμελα με τα μαλλακια μου..χαχαχαχα