Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση?κοντή είναι για κρεβάτι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος liss, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Κηπουροί στα ΒΠ;
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Έχουν ξεχορταριάσει όλη την Εκάλη και πάνε παραπέρα.
     
  3. noctem aeternus

    noctem aeternus Regular Member

    τι ψαχνεις να βρεις τωρα.... του ειπα εξ αρχης οτι δεν συνεννοουμαστε γτ η δεν καταλαβαινει τι γραφω η δεν εχει διαβασει. επισης δεν καταλαβαινουνε οτι κινδυνευουν να βγαλουνε ρατσιστη καθενα που θα τολμησει να πει εμενα μου αρεσουν οι κοντες ή οι χοντρες ή οι γαλανοματες γτ σαφως υπαρχει ακομα και σε αυτο εμμεση διακριση. ουτε οι ιδιοι δεν καταλαβαινουνε τι συμπερασματα προκυπτουν απο τα λεγομενα τους. η αλλη πανω μιλαει για ασυνειδητες ρατσιστικες αντιληψεις αναφερομενη σε αντιληψεις θεσεις στασεις που εχουν διαμορφωθει απο το γενικο πληθυσμο της κοινωνιας. δεν ειναι ικανοι να σκεφτουν καν οτι ειδικα στο διπολο κοντες λεπτες ανα χρονικα διαστηματα και ανα κοινωνιες εχουν κυριαρχησει διαφορετικες στασεις και αντιληψεις. π.χ το προτυπο της γυναικας του 50΄ ηταν ευσωμη γεματουλα, ενν=ω στα χωρια το προτυπο της γυναικας ηταν η λεγομενη ξωμαχα δλδ νταβραντισμενη γυναικα ωστε να μπορει να δουλευει στο χωραφι. το πως αλλαζει το προτυπο ομορφιας ανα χρονικες περιοδους μπορει να το παρατηρησει ο καθενας αν δει τις σταρ ελλας ανα καιρους. τεσπα και αλλα πολλα επιχειρηματα μπορω να πω αλλα δεν αξιζει να μιλησω γτ μεχρι τωρα το μονο αντεπιχειρημα που εχω δει προς το παρων ηταν ενταξει διαφωνω εχεις λαθος δεν ξερεις και εχεις ασυνειδητες ρατσιστικες αντιληψεις.
     
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    συνεχιζεις ε?χεχεχεχε
     
  5. noctem aeternus

    noctem aeternus Regular Member

    ειναι απλα ενα αναλογικο παραδειγμα απλο για να το καταλαβει ο καθενας. επεσα εξω μαλλον ηταν πολυ συνθετο. θα μπορουσα να πω κατευθειαν τι ειναι αυτο που ουσιαστικα διαφοροποιει μια συμπεριφορα απο ρατσιστικη σε μη και οπως θα δεις παραθετω πολλα αι διαφορετικα επιχειρηματα επι του θεματος για να αποδειξω ξερεις τι? οτι οποιος λεει εμενα μ αρεσουν οι κοντες ή η χοντρες ή οι γαλαναοματες δεν ειναι ρατσιστης και να τους δωσω να καταλαβουν οτι οταν λεω μου αρεσουν οι ψηλες δεν αποκλειω το ενδεχομενο να μου αρεσει και μια κοντουλα. οπως και φυσικα δεν καταλαβαινουν και εδω ειναι η διαφωνια μας οτι κοιτα να δεις πλακα!!!!! το να μ αρεσει μια ψηλη δεν σημαινει διακριση που οδηγει σε ρατσιστικη συμπεριφορα εναντια στις κοντες γτ κατ τ αλλα περαν του προσωπικου γουστου ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΦΙΛΕς ΚΟΝΤΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!!! καταλαβατε τωρα τι θα πει διακριση ρατσιστικου περιεχομενου? το να λεω γουσταρω να γαμαω σαλιγκαρια δεν σημαινει οτι ειμαι ρατσιστης απεναντι στις χελωνες!!! τοσο απλα επειδη ειδα οτι με το μπακσετ σκαλωσατε
     
  6. noctem aeternus

    noctem aeternus Regular Member

    αν καποιος σε ελεγε ρατσιστη με εμμεσο τροπο σε δημοσιο ποστ επειδη απλ εξεφρασες το προσωπικο σου γουστο πως θα το επαιρνες? σοβαρα σε ρωταω
     
  7. noctem aeternus

    noctem aeternus Regular Member

    θεοσ!!!!!  
     
  8. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Σου εξήγησα με πολύ όμορφο τρόπο ότι η στροφή που μπήκες δεν θα σε βγάλει και θα αγοράσεις οικόπεδο. Δεν το έπιασες και επιμένεις ότι δεν καταλαβαίνω. Η κοινωνία αλλάζει και σε ξεβολεύει από τη θέση του άντρα-καβαλλάρη κι εσύ σκούζεις και νομίζεις ότι το κάνεις και με επιστημονικό τρόπο. Όλα αυτά τη στιγμή που δεν ξέρεις καν τί έχεις βάλει για nickname, δεν έκατσες καν να δεις πώς γράφεται αυτό που ήθελες να βάλεις. Εδώ δεν είναι τα λιμανάκια, ούτε το κυλικείο της σχολής να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Οι άνθρωποι εδω πέρα έχουν πολύ σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν. Προσαρμόσου ή πήγαινε αλλού να πουλήσεις παραμύθι.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τρελαίνομαι για αμέσως, εμμέσως και κεκαλυμμένως τους μεν αυτοκλήτους και αυτοθαυμαζομένους, αυτοοικτιρομένους και απολογητάς τους δε.
     
  10. dom_factor

    dom_factor New Member

    @AndreDelastrange α ρε ψαγμενε σοβαρε ανθρωπε με την επιχειρηματολογια που σπαει κοκκαλα, για αυτο αναλωνεσαι αποκλειστικα σε προσωπικους χαρακτηρισμους. Αυτο που περνετε τον εαυτο σας τοσο σοβαρα ενω παράλληλα σκότωνετε την λογικη περισσοτερο και απο τους χρυσαυγιτες πολυ με ξεπερναει.
     
  11. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Τί έγινε; δεν έχει τάβλι και ζωολογία σήμερα;
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Έβαλα μια γόβα και ένα αθλητικό. Δε βάζω μπότα, θα με κοροϊδεύουν με τέτοια ζέστη.