Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση?κοντή είναι για κρεβάτι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος liss, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    σοβαρα παντα αυτοι που με ενδιαφερουν και με γνωριζουν ξερουν τι ειμαι και τι οχι.για τους αλλους δεν μου καιγεται καρφι.ολοι ξεχναμαι κατι πολυ βασικο για το μεγαλυτερο ποσοστο που ειναι εκτος βδσμ ειμαστε ρατσιστες και σεξιστες του κερατα που γουσταρουμε να πληγωνουμε το ταιρι μας.γιαυτο ας προσεχουμε ολοι τις κατηγοριες που πεταμε
     
  2. dom_factor

    dom_factor New Member

    Ζωω
    Μαζι σου δεν ασχολουμαι? Οποτε το δευτερο το εχω σημερα  
    Αμα θες σε παω και ενα ταβλακι να εχω ολο το πακετο
     
  3. dom_factor

    dom_factor New Member

    Αυτοαναφορά?
     
  4. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Ζωον + λογία, με το ν πριν το λ να φεύγει. Εσύ αυτοπροσδιορίστηκες ως ζώον χτες και εγώ είμαι γνωστός υπέρμαχος του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού και της αυτοδιάθεσης. Παραμένει βέβαια ένα μυστήριο γιατί μετά το χρησιμοποίησες ως μειωτικό χαρακτηρισμό, αλλά δεν έμεινες να μας λύσεις τις απορίες.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    @voluptas


    Εχετε ένα δίκιο: ο ορισμός της έννοιας "ρατσισμός" (racism) σε οποιοδήποτε λεξικό αναφέρεται σε διάκριση λόγω φ υ λ ή ς.

    Για την διάκριση εναντίον ομάδας ανθρώπων (ασχέτως φυλής) θα έπρεπε να χρησιμοποιείται ο όρος "προκατάληψη" (prejudice) αλλά τί τα θέλετε, είμαστε λαός εντόνων συναισθημάτων (μην πω τώρα καμμιά κουβέντα...) κι έτσι αντί για το "κοινωνική προκατάληψη" χρησιμοποιούμε το "κοινωνικός ρατσισμός" με εκπληκτική ευκολία, κυρίως στα μίντια, κάτι που οδηγεί στην κατάχρηση. Καμμιά φορά οι δύο "ρατσισμοί" συνυπάρχουν (π.χ. ρομά/τσιγγάνοι/γύφτοι) καμμιά φορά όχι (π.χ. ταξιτζήδες, στην Αθήνα).

    Υπάρχει ένα όχι και τόσο λεπτό σημείο ανάμεσα στο να μπορούμε να γενικεύουμε σε ι δ ε α τ έ ς συλλογικότητες (π.χ. κοντές, ψηλές, κλπ.) για να συνεννοηθούμε και στη βλακώδη στερεοτυπία με ανέδραστα συμπεράσματα όσον αφορά τη σεξουαλικότητα. Τα προσωπικά γούστα είναι φυσικά ελεύθερα, αλλά δεν μπορούν να μένουν ασχολίαστα όταν ενδύονται την κοινωνική απόφανση.

    Και μάλιστα, σε μια εποχή που ολοκάθαρα η κοινωνία αβαντάρει με όλους τους τροπους και σε όλα τα πεδία το αντίθετο συμπέρασμα - βλέπετε το ανθρώπινο είδος κατά μέσο όρο ψηλώνει. Για κάποιο λόγο ψηλώνει. Εκτός αν αρχίσουμε να συζητάμε ότι οι κοντές είναι για κρεβάτι-σεξ, και οι ψηλές για κρεβάτι-αναπαραγωγή.

    Ως προς το συγκεκριμένο νήμα: το φόρουμ είναι γεμάτο ποστς αλλά και νήματα ξεδιάντροπης αυτοδιαφήμισης. Πέρα από λίγο χιούμορ, δεν είδα να έχουν δεχτεί επίθεση. Αλλά να επιχειρείται μια αυτοδιαφήμιση, με σκέτη δυσφήμιση άλλων ομάδων παραπάει, τουλάχιστον για την αισθητική μου.

    Γι αυτό και εξακολουθώ να νομίζω ότι το νήμα είναι μνημείο γυναικείου ανταγωνισμού και ανδρικής κουταμάρας, του χειρίστου είδους. Και αυτό δεν είναι λίγο.
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Να δω φωτογραφικά ντοκουμέντα  
     
  7. dom_factor

    dom_factor New Member

    Μειωτικος δεν ειναι για σενα? Τον χρησιμοποιω οπως νιωθεις εσυ ανετα μιας και ειμαι φιλοξενος ανθρωπος. Χαιρομαι παντως να διαβαζω σοβαρους ανθρωπους να μιλανη με περισσεια ανεση για θεματα που ειναι ειδικοι, οπως βιολογια
     
  8. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    @dom_factor Διάβαζε, το διάβασμα κάνει καλό σε όλους. Μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, να μην κάνεις και παράσιτα στη δημόσια συζήτηση ανθρώπων που ξέρουν γιατί μιλάνε.
     
  9. dom_factor

    dom_factor New Member

    Ωχουου ελεγα να ασχοληθω μαζι σου αλλα σε βαρεθηκα. Κολλησε η βελονα στα διαβασματα. Πανε κλαψε στην αγκαλια της υ σου και ασε τις κοινωνικες συζητησεις σε οσους, οπως λες, εχουν διαβασει δυο πραγματα
     
  10. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    @dom_factor ασχολείσαι όμως μανάρι μου. Μήπως παίζει εδώ κανένας κρυφομαζοχισμούλης; Ψαχ'το, δεν είν' κακό  
     
  11. dom_factor

    dom_factor New Member

    Σε γλενταω και ειμαι εγω ο μαζοχιστης? Αλλο ενα δειγμα χρυσαυγιτικης λογικης  

     
  12. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    @dom_factor εσύ δεν ήσουν που βαριόσουν να ασχοληθείς; Έχω δει αρκετά υ να το κάνουν αυτό, να λένε ότι δε θα ασχοληθούν αλλά να προσπαθούν να κάνουν flaming για να μη σταματήσεις να τους λες.