Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση?κοντή είναι για κρεβάτι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος liss, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Αν έχω λέει αναστατωθηκα με τις κοντουλες..
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    @noctem aeternus

    βρε τί έχουμε πάθει σε αυτό το φόρουμ... θα βγαίνει ο καθένας να λέει στο ξεκούδουνο ότι του ρθει στο κεφάλι ως "διαμορφωμένη άποψη της κοινωνίας" και άμα του λέμε πού στο διάολο σου ρθε αυτό και το λες, θα μας λέει "επιχειρήματα παρακαλώ, όχι αφορισμούς...."

    Λοιπόν, ξαναδιαβάστε, με π ρ ο σ ο χ ή αυτή τη φορά, τί γράψατε και σας έκανα quote και σας υπογράμμισα, και μόλις στηρίξετε αυτά που γράψατε, με επιχειρήματα, και βρείτε και τί σχέση έχουν με αυτά που γράψατε μετά, τότε θα συμπληρώσω και γω τα δικά μου.

    Αυτό σας λέω εδώ και δυό απαντήσεις, αν καταλάβατε τί γράψατε εσείς ρωτάω, το τί γράφω εγώ δεν πειράζει κι αν δεν το καταλάβετε, δεν χάθηκε ο κόσμος...
     
  3. whisperer

    whisperer Regular Member

    τωρα τι θες ?
    ν ανοιχτει νημα για το μηκος το μαλλιων?
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    @voluptas

    καλά όλα αυτά με το ρατσισμό, αλλά γιατί τα λέτε σε μένα; Εγώ δεν έγραψα πουθενά τη λέξη ρατσισμός και ίσα-ίσα, διευκρίνησα αναγνωρίζοντας το δίκιο σας ότι ο ρατσισμός είναι λέξη που αφορά τη διάκριση με βάση τη φυλή και μόνο και ότι έχει υπάρξει μιντιακή κ α τ ά χ ρ η σ η του όρου, που κάποιοι την ενστερνίζονται, κάποιοι όχι. Οπου προέκυψε το θεμα, έχω υποστηρίξει ότι δικαιουμαστε να λέμε τον κοντό, κοντό και τη χοντρή, χοντρή, όταν θέλουμε να τους διακρίνουμε, ως πρόσωπα, από άλλους που δεν είναι κοντοί ή χοντροί αντίστοιχα. Χωρίς να βγάζουμε κάποιο χαρακτηρολογικό συμπέρασμα απο τη μορφή τους.

    Αν άλλοι γράψανε άλλα, απαντήστε σε αυτούς, όχι σε μένα.

    Σε αυτά που αφορούν εμένα στο σχόλιό σας απαντώ τα εξής:

    α) μη βιάζεστε να με κατηγορήσετε για καχυποψία, και δεν θα βιαστώ να σας κατηγορήσω για αφέλεια. Συνυπολογίστε στην αντίδραση μου ότι είμαι αρκετά χρόνια στο φόρουμ, και ότι η αντίδρασή μου κορυφωθηκε όταν η νηματοθέτρια έσβησε το ποστ της που έλεγε "εμείς είμαστε πιο γλυκούλες" που το είχε ανεβάσει ακριβώς κάτω από επίμονα αντρικά διαπιστευτήρια κοντο-λατρείας. Δεν έβγαλα τίποτα συμπεράσματα για όσους είπαν το γούστο τους. Προσέξτε ότι το νήμα ανοίχτηκε και στηρίχτηκε από γυναίκες, όχι από άντρες, κι επιτρέψτε μου να θεωρώ πως έχω ευρύτερη γνώση από σας για το τί εστί "γυναικείος ανταγωνισμός". Οσο για την "αντρική κουταμάρα", πώς αλλιώς να το ονομάσω, όταν μια κοκόνα βγαίνει να βρίσει τις άλλες γυναίκες για να αυτοδιαφημιστεί και οι άντρες πέφτουν στη λούμπα κι αρχίζουν τις κοντο-λατρείες, στηρίζοντας ανεπίγνωστα αυτόν τον τρόπο αυτοδιαφήμισης; Υπάρχουν κι άλλες λέξεις, πιο γλαφυρές, αλλά τις απέφυγα....

    β) δεν έχω κάτι πρόχειρο να πω για την 140 κιλών γειτόνισσά σας σχετικά με το ice-skating, το μπαλέτο και το άλμα επί κοντώ ή και επί ψηλώ, αν θέλετε. Θα πρέπει να λυθούν κάποιες εξισώσεις πριν απαντήσω. Αλλά ΕΔΩ μιλάμε για σεξ, δεν μιλάμε για bungee-jumping. Οταν ρώτησα αν θα το χαιρόντουσαν εξίσου αν το ίδιο νήμα έλεγε για χοντρές που δεν κάνουν για σεξ, απάντηση δεν πήρα όπως είδατε. Οπότε για την γειτόνισσα το μόνο που έχω να πω, είναι ότι κατά σύμπτωση έχω και γω μία γειτόνισσα 140 κιλών. Κι έχει κι ένα γιο στα 30. Πώς λέτε να τον έκανε; Με επικονίαση; Θέλω να πω, όλοι οι άνθρωποι κάνουν για σεξ. Μπορεί να μην μ ο υ κάνουν, μπορεί να μην σ α ς κάνουν, αλλά για σεξ κανουν.
     
  5. noctem aeternus

    noctem aeternus Regular Member

    πρωτον διαβασε τι σου γραφει ενας devultas η καπως ετσι ο οποιος ειχε ορεξη και σου απαντησε ακριβως και ισως τοτε καταλαβεις οτι σου απανταω ακριβως σε αυτο που ειπες. σου απανταω αναλογικα για να καταλαβεις ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ειτε αυτη λεει οτι οι λεπτες ειναι το προτυπο ομορφιας ειτε οι γεματουλες , ειτε οι κοντουλες ειναι καυλες ειτε οι ψηλες ειναι καυλες, οποια και να ειναι η σταση ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, το σημαντικο ειναι οτι δεν μπορει να θεωρηθει ρατσισμος. Και για να ακριβολογησω σου ειπα στη τελευταια προταση οτι παρολαυτα θα μπορουσε να χρησιμοποιησει καποιος την κυριαρχη σταση για να προβαλλει τις ρατσιστικες του διαθεσεις. το σημαντικο ειναι οτι ακομα και αν πω λανθασμενα οτι η κυριαρχη σταση ειναι οτι οι κοντες ειναι πιο σεξι δεν με καθοριζει ως ρατσιστη γτ παρολαυτα δεν με εμποδιζει να τα φτιαξω ουτε με μια ψηλη ουτε σημαινει οτι συμπεριφερομαι διαφορετικα στις ψηλες ως οντοτητες. μεχρι τωρα δεν εχεις παραθεσει ουτε ενα επιχειρημα περα απο εριστικα προσβλητικα σχολια και δεν προκειται να ξαναπαντησω σε τπτ σε σενα γτ δεν εχεις μαθει να συζητας, περα απο επιχειρηματα σου λειπει και η ευγενεια. γεια σου
     
  6. whisperer

    whisperer Regular Member

    ρε σεις ξεκατινιαζεστε που ξεκατινιαζεστε ,μπορειτε να το κανετε χρησιμοποιωντας παραγραφους ?
     
  7. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Έχασα επεισόδια για κοντούλες..περιμενω την συνέχεια..
     
  8. θα βγω εκτος θεματος, και θα ριξω το επιπεδο, αλλα επειδη αυτο μπορω να κανω
    να μοιραστω ενα υπερ των ψηλων ανδρων ασμα (που ανακαλυψα με την ευκαιρια, δικος μου καημος),
    ισως προσθετει κανα δυο καινουρια επιχειρηματα στο θεμα
    Απαντα και στο γνωστο "ειναι γατα ειναι γατα ο κοντος με τη γραβατα" (για να μη μεροληπτω)

     
    Last edited: 9 Απριλίου 2016
  9. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Παντως στο κεντρο θεσσαλονικης π ημουν τ ζευγαρια τα ποιο πολλα ετσι ηταν ψηλουληδες με κοντουτσικες. Θυμηθηκα τον ριζο τωρα που ειχε ολο ψηλες γυναικαρες.
     
  10. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Αντιθετος οι ψηλουλες ηταν μονες παρεες.
     
  11. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Το (σοβαρό) διάβασμα θεραπεύει και την περίφημη χωριάτικη καχυποψία κ βοηθάει το υποκείμενο να μην προβάλει τον τρόπο λειτουργίας του σε άλλους και να βγάζει εύκολα και αστήρικτα συμπεράσματα. Επίσης μπορεί κ να διδάξει τρόπους bsdm συμπεριφοράς.
     
  12. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Χαλκιδεζε, ο Ριζος 1.53 ητανε οποτε το 90% μπροστα του γυναικαρες θα φαινοταν (με τακουνι δε, πρακτικα το 10ο%)

    Πιασε κανα αλλον σε πιο γεματα γραδα.