Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα κάνατε σχέση με κάποιον κάποια με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος halkidikiotis, στις 9 Απριλίου 2016.

  1. Flame

    Flame give me the most powerful opportunities

    Ναι μεχρι 10-12 χρ  
     
  2. giorghs

    giorghs New Member

    δεν νωμιζω να υπαρχουν ακομα αυτα τα ταμπου περι ηλικιας η καθε ηλικια εχει να προσφερει τις δικες της εμπειριες δοκιμαστε και θα δειτε!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  3. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Είναι εξαιρετικά γοητευτικό για μια γυναίκα 20-25 να σχετίζεται με έναν αρκετά μεγαλύτερο άντρα. Δεν είναι μόνο για το σεξουαλικό κομμάτι αλλά και για το πνευματικό. Σου μεταδίδει και χαρίζει γνώσεις απο τις εμπειρίες του και όταν πια βγεις απο αυτή την σχέση (γιατι κατα πάσα πιθανότητα θα βγείς), έχεις πάρει μαζί σου πολλά που σε βοηθούν να χειριστείς μελλοντικά κάποιες καταστάσεις διαφορετικά. Προσωπικά με δίδαξε υπομονή. Κάτι που δεν είχα και δεν καταλάβαινα στην τελική γιατί να έχω υπομονή.
    Επίσης, θεωρώ ότι είναι ένας απο τπυς χωρισμούς που δύσκολα κρατάς κακία στον άλλον. Σπάνια έχεις δυσάρεστες μνήμες. Απλά τελειώνει σαν μια γλυκιά ανάμνηση με ξεκάθαρες απαντήσεις "γιατί χωρίσατε".
     
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    M' αρεσουν οι μεγαλύτεροι από 'μενα ανδρες..αυτοι που επιλεγω εγω και εχουν κατι να μου πουν..να μου δειξουν πραγματα..να μαθω κοντα τους..
    Εχω υπαρξει και με μικρότερους και μπορει το σεξ να ηταν πολύ καλο, αλλα υπηρχε απουσια εγκεφαλικου παιχνιδιού..δε λεω ότι ισχυει για ολους τους μικρους αυτό..αλιμονο..
    Ο μεγαλύτερος ανδρας όμως, χωρις να γενικευω και παλι, λογω εμπειριας θα ξερει πως να χειριστεί μια μικροτερη γυναικα..θα μπορει να την παιξει εγκεφαλικα και να την φερει εκει που θελει..
    Προσωπικο μου οριο μεχρι στιγμης είναι το +20..για παραπανω δεν ξερω..
     
  5. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Συμφωνώ. Επιπλέον, δεν υπάρχου χαζά παιχνίδια εγωισμού του τύπου "θα περιμένω να με πάρει αυτός διαφορετικά δεν κάνω καμία κίνηση εγω" αλλα και μια διαφορετική ανοχή εκ μέρους τους.
    Νομίζω οτι μέχρι 20 χρόνια ειναι καλά. Για μένα ιδανική διαφορά είναι 10-12 χρόνια έτσι ώστε το χάσμα να μην είναι μεγάλο.
     
  6. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Ή απλά εντοπίζεις έναν άνθρωπο, ασχέτως ληξιαρχικού δελτίου, που έχει ξεφύγει από την εφηβική φάση του και κρίνεις βάσει ποιοτικών χαρακτηριστικών.
     
  7. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Εμένα το γκάλοπ μου όμως έξω γιατί λέει αλλά ???? Ρώτησα κάποιους γνωστούς κ γνωστές από μια σχολή που πηγαίνω μάλλον δεν ρώτησα ακριβώς το ίδιο απλά τους έδειχνα η τις έδειχνα κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας όχι κ πολύ μεγάλη κάπου δέκα ποιο πάνω κ όλοι όλες απάντησαν όχι με τίποτα τι να τον κάνω τι να την κάνω είπαμε ρε αλεξ όχι κ έτσι. Και φανταστείτε τους έδειχνα άτομα κάπου 45 ετών σε τριανταρηδες_τριανταπενταρες.
    (γάμωτ τα κόμπλεξ)
     
  8. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Και αυτό. Δεν είμαι απόλυτη στο ότι κάποιος νεότερος δεν είναι νορμάλ ή είναι ανώριμος.
    Απλά εμένα απο μικρή μου άρεσαν μεγαλύτεροι άντρες και όσες φορές έτυχε να με φλερτάρει κάποιος συνομήλικος ή κανα δυο χρόνια μεγαλύτερος προσωπικά δεν με κάλυψαν.
    Πρόσεξε όμως ότι είπα περι ανοχής. Ο μεγαλύτερος αντρας θα το διαχειριστεί. Ο μικρότερος κατα πάσα πιθανότητα να το αντιληφθεί διαφορετικά.
     
  9. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Το "κατα πασα πιθανοτητα" απαντα απο μονο του. Η νοοτροπια παιζει τεραστιο ρολο.

    Σαφεστατα, ειναι και θεμα καλλιεργιας. Ενας φελλος στα 35 του καλλιστα μπορει να παραμεινει φελλος και μεχρι τα 50 ή τον ταφο. Προσωπικα γνωριζω παιδια γυρω στα 20 που ευκολα θα μπορουσαν να διαχειριστουν την μεση Ελληνιδα.

    Ωριμοτητα πνευματος για πιο εγκεφαλικες καταστασεις. Η εμπειρια παιζει ρολο ομως δεν ειναι η βαση μιας υγιους αλληλεπιδρασης.
     
  10. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Βρείτε μου σπίτι στο Κολωνάκι!
     
  11. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Μα δεν διαφωνώ κάπου. Αντιθέτως θα έλεγα. Απλά εκφράζω τις απόψεις μου μεσα απο προσωπικές μου εμπειρίες. Δεν έχω συναντήσει 20 χρονο να μπορεί να κάνει ζαφτι την μέση Ελληνίδα αλλα σίγουρα θα υπάρχει. Λάβε όμως υποψιν σου ότι μιλάω, έχοντας ας το πούμε φετιχ με την διαφορά ηλικίας.
     
  12. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Το οποιο σχετικο φετιχ το αποδεχομαι, δουλευει αλλωστε κι αντιστροφα.

    Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι. Συμφωνουμε.