Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτιθεμενοι BDSMιστες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady sub, στις 21 Απριλίου 2016.

  1. Soraya

    Soraya Guest

    αυτό με τα "καλα" και τα "κακα" παιδιά ειναι μαλακιες.... Το θέμα ειναι αυτός που έχεις απέναντι σου είτε ειναι υ είτε ειναι Κ να είναι ξεκάθαρος. Να ξέρει ποιος-α ειναι και να ξέρει τι θέλει και να το λέει!οχι να το παίζει κάποιος άλλος για να μην χάσει το μέλι...
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Παντού υπάρχουν άσχετοι, άσχετες και ζωα.

    Πρώτη τσέκαρε εσενα. Εσύ ξέρεις τι θες; είσαι ξεκάθαρη η είσαι στο περιπου;

    Μετα.απαίτησε από τους άλλους να είναι ξεκαθαροι. Αν δεν είναι, μια μουτζα και πας παραπερα.

    Ουρανός καθαρός, αστραπές δε φοβαται.

    Όμως ο ουρανός εισαι εσύ και άρα η ευθύνη είναι ολη δική σου.

    Χχχ
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Θα ήθελες να εξηγήσεις τι σημαίνει "πριν είναι ήδη αρκετά αργά";
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Πρέπει να έχεις κάτι υπόψη σου.

    Ο Κυριαρχικός γιατί θα ενδιαφερόταν για μια κοπέλα 20 ετών που δηλώνει sub;
    Ο Κυρίαρχικός δεν την "πέφτει" στις υποτακτικές.
    Η υποτακτική παρακαλάει έναν Κυριαρχικό να την αναλάβει.
    Ο Κυριαρχικός αποδέχεται να αναλάβει μια υποτακτική ή όχι.
    Ο Κυριαρχικός δεν παρακαλάει να πηδήξει.
    Η υποτακτική που αρέσκεται να της κάνουν Ιντερνικό κολλητήρι και φλερτ δεν θα βρει ποτέ Κυρίαρχο.

    Πρόσεχε πολύ γιατί τα "καθίκια" ταιριάζουν στα "σκατά".
    Αν κάποια συμπεριφέρεται σαν "σκατό", μόνο "καθίκια" θ' απαντά στη διάβα της.
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κατά βάση συμφωνώ με όσα έγραψες. Μια "απορία" έχω μονάχα και δεν απευθύνεται μόνο σε σένα. Γιατί κάποια υποτακτική να παρακαλέσει έναν Κυρίαρχο να την αναλάβει, αν το μοναδικό input που θα είχε, θα ήταν από καμία έως άπειρες λέξεις σε μια ιστοσελίδα?
    Αν βέβαια σε κάποια φτάνουν μονάχα οι λέξεις σε μια οθόνη, πάω πάσο. Δεν λέω να δει μια φώτο του ( αν θα της έφτανε κι αυτό, για να παρακαλέσει ) ή ν' ακούσει την φωνή του ( και αυτό για να γίνει, κάποιος πρέπει να προσεγγίσει πρώτος. ).
    Με λίγα λόγια, μια ιστοσελίδα μονάχα, εκ των πραγμάτων μάλλον δεν φτάνει, για να ωθήσει κάποια υποτακτική να παρακαλέσει κάποιον Κυρίαρχο για να την αναλάβει.
    Εντελώς χύμα ( και δική μου σκέψη ), εγώ βλέπω αρκετά παραφουσκωμένα μυαλά εκατέρωθεν ( και με το εκατέρωθεν, εννοώ και στα δυο φύλα και στις δυο μεριές της "δύναμης" ). Και λίγη ταπεινοφροσύνη ( πάντα εκατέρωθεν ) δεν θα έβλαπτε.
    Αν υπήρχε και μια μυτούλα πραγματισμού, ίσως και να ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα ( την όποια προσωπική συνειδητοποίηση, την θεωρώ βασική προϋπόθεση καθώς και την αποδοχή του όποιου ρίσκου ).
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2016
  6. espimain

    espimain Contributor

    Δεν ανέφερα πουθενά ότι θα τον παρακαλέσει μέσα από το Ιντερνετ και χωρίς να τον γνωρίσει. Παρόλο που θα μπορούσε να συμβεί κι αυτό, τοτε θα ηταν όλα virtual, ακόμα και η Κυριαρχεία του επάνω της.  
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατε, δεν πήγα να βάλω λόγια στο στόμα σου, ειλικρινά. Απλά, εδώ το "κακό" ξανασυζητείται για πολλοστή φορά με ( ίσως μοναδικό ) σημείο αναφοράς αυτό το δύσμοιρο Forum. Να σου αναλύσω πράγματα που ήδη θα γνώριζες και μάλιστα πολύ καλύτερα από μένα?
    Δεν θέλω να σε σκοτώσω απ' το χασμουρητό, όχι σήμερα τουλάχιστον χαχα.   
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Σας ενημερώνω ότι και Κυριαρχικοί άνδρες δέχονται αρκετά μηνύματα από μαλακισμένα κοριτσάκια.
    Τότε μπαίνει το δίλημμα το "γαμείς κυριε πρόεδρε ή δεν το γαμείς", το μαλακισμένο.

    Συνήθως το ξαποστέλνεις, να πάει να μαλακιστεί μόνο του ή το ρίχνεις στον λάκο με τους μαλάκες, να χαρεί με τους ομοίους του.

    ("Γαμείς," έκφραση που συνηθίζεται στο στρατό, όπως το "δεν γαμείς ψηλά καπέλα"; )      
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2016
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ θα επαναλάβω κάτι, που έγραψε κάποιος συμφουρούμμιτης στην νηματοθέτρια. Υπάρχει το ignore και για τους/τις Κ, αν θέλουν ν' αποφύγουν τα μαλακισμένα ( που εγώ είδα ότι δεν θα είχαν ηλικία/φύλο/συγκεκριμένο status ).
    Και αν βαρεθούν ή είναι καλυμμένοι/ες, μπορούν και να κλείσουν και το προφίλ τους και να μην δέχονται ( ή στέλνουν μηνύματα ) από/σε κανέναν/καμία, έτσι το "πρόβλημα" λύνεται απ' την ρίζα.
    Εγώ συνεχίζω - μάλλον ηλιθιωδώς - να πιστεύω, ότι ένα Forum είναι κυρίως ένας τόπος συζητήσεως/ανταλλαγής απόψεων-πληροφοριών και μετά ένα μέρος "ψαρέματος". Το να γνωρίσεις και κάποιον/α δεν είναι κακό, ούτε αποκλείεται.
    Αλλά αν το μόνο που σ' ενδιαφέρει ( σχήμα λόγου το δεύτερο ενικό ) είναι οι γνωριμίες, αν δεν σου κάτσουν όπως θα τις ήθελες, ας πρόσεχες που λένε. Ότι ισχύει "έξω", ισχύει κι "εδώ" ( με το "εδώ", να έχει κι εκείνο τα δικά του συν και πλην ).

    Υ.Γ.

    Κάποιοι/ες τα όποια μαλακισμένα δεν τα γαμούν, προτιμούν να μην τους δώσουν καμία σημασία. Ας τα γαμήσουν κάποιοι/ες άλλοι/ες. Θέμα γούστου είναι όλα.   
     
  10. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Σαν να θυμάμαι, είτε ως αυθύπαρκτο νήμα ή σαν αρκετές αναρτήσεις, μια κουβέντα επί του θέματος "status: παίκτης". Αν κάποιος έχει τις γνώσεις να το βρει, θα ήταν καλό να ανασυρθεί με τη δοθείσα ευκαιρία, όχι βεβαίως για να μυρικάσουμε τις θέσεις μας όσοι έχουμε ήδη εκτεθεί, αλλά για να ακουστεί κάποια καινούργια φωνή επί του θέματος ...... αν υπάρχει.
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Για ν' αφήσω αυτό το κακόμοιρο νήμα στην ησυχία του ( που το "θέμα" θα το είχα διαβάσει μέχρι εμέτου, αλλά είναι λογικό ο κάθε καινούριος/α εδώ - στο forum εννοώ νέος, που δεν σημαίνει αναγκαστικά νέος στο "άθλημα" - να το ακουμπήσει ).
    Εμείς δίνουμε στον όποιο "τίτλο" κύρος ή ουσία, δεν είναι ο "τίτλος" που δίνει κύρος ή ουσία σε μας. Ο "τίτλος" φέρει πάνω κάτω κάποια ελάχιστα στοιχεία, που πάλι δεν θα ήταν όλα ίδια για όλους/ες ανεξαιρέτως.
    Πρώτα μάλλον θα ήταν καλό να καταλάβουμε εμείς τι θα ήμασταν, μετά εκείνο που θα καταλήγαμε ότι θα ήμασταν, να το αποδεχόμασταν. Και μετά να κάναμε την όποια αναζήτηση μας συνειδητά.
    Εννοείται, ότι δεν φτάνει μόνο η θεωρία αλλά και η πράξη. Ε, το λοιπόν, μόνο όποιος/α δεν πράττει, δεν κάνει λάθος ποτέ. Και απ' τα λάθη κάποιος/α μαθαίνει. Με δανεικά κόλλυβα κηδεία δεν γίνεται.
    Τ' ότι κάποιος/α θα ήταν ακατάλληλος/η για μας, δεν θα τον/την έκανε ακατάλληλο/η by default για τους πάντες, πόσο μάλλον θα τον/την ακύρωνε.
    Κλείνοντας, ας γράψω κι εγώ μια φορά κάτι για τον "αληθινό" Κ. Ο "αληθινός" ή αληθινός Κ μάλλον δεν έχει ανάγκη να "γαβγίζει" το Καππιλίκι του και επίσης μάλλον δεν το περιφέρει σαν ( μοναδικό του ) παράσημο.
    Ίσως και να είναι και πολλά άλλα πράγματα και όλα εκείνα τα πράγματα τα ζει/χαίρεται πάν' απ' όλα για την πάρτη του. Δεν νιώθει την ανάγκη, να βάλει το Καππιλίκι του σε βιτρίνα με φωτεινές επιγραφές, μην και κάποιος/α δεν το δει.
    Ούτε τρίζει "συθέμελα" αν και όταν κάποιος/α το Καππιλίκι του τ' αμφισβητήσει.

    Αυτά... 
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2016
  12. Flame

    Flame give me the most powerful opportunities

    οποιος κρατα ενα μαστιγηο πχ δεν ειναι απολυτα και Αφεντης.γνωμη μου φυσικα