Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτιθεμενοι BDSMιστες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady sub, στις 21 Απριλίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Αν αυτά συμβαίνουν, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μην πέσεις σε καμουφλαρισμένο.
    Οι Πραγματικοί κυριαρχικοί γενικά δεν ειναι "πέφτουλες"
    Ούτε πάνε και λένε "εσένα σε θέλω σκλάβα μου" και άλλα τέτοια ωραία.

    Συμβουλές είναι για να ξέρει η νεαρά τι να αποφεύγει.
    Σε αυτήν απευθύνομαι και αρχίζω το μήνυμα μου με το "Πρέπει να έχεις κάτι υπόψη σου".
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτά συμβαίνουν απειροελάχιστα έως καθόλου.
    Καλά κάμνεις, πάντως, και τα επισημαίνεις.
     
  3. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ναι εισαι η μονη  

    Προσεξε να δεις τι γινεται. Αντιμετωπιζεις το βδσμ και το φορουμ, λες και εχεις μπει σε καποιο πανεπιστημιο , οπου θα διαβασεις τα μαθηματα σου και με τα σκονακια σου θα δωσεις εξετασεις παπαγσλια και φυσικα να βρεις δουλεια δεν προκειτσι ποτε, γιατι αντικατεστησες την σκεψη με το μασημα. .Περιμενεις δηλαδη απο ολους τους μαθητες και τους δασκαλους να συμμορφωθουν απολυτα με το θεωρητικο προγραμμα της σχολης , χωρις να χρειαζεται αξιολογηση στην πραξη. Δηλαδη εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι εχει ασχετους με βαση τις συνομιλιες στο τσατ και τα νηματα στο φορουμ, οχι με βαση τους 100 καφεδες και τις 10 σχεσεις με Κ, που εχεις κανει στην ζωη σου.

    Πιο κοντα στην πραγματικοτητα θα ηταν να αντιμετωπιζες το φορουμ σαν ενα σημειο συνσντησης στο κυλικειο του σχολειου, οπου θα υπηρχαν μαθητες διαφορων ταξεων κσι θα λεγατε μαλακιες και θα γελαγατε. Και απο αυτους τους μαθητες με καποιους θα κανεις παρεα και με μερικους θα κανεις εξασκηση, θα διαβασετε μαζι δηλαδη.Και απο κει και περα το χαος, δεν υπαρχει οριο.

    Το να κανεις παραπονα για τις διαφορετικες δυναμικοτητες, επιτρεπεται αν εισαι πανω απο 18 ;

    Ξεκινα απο βανιλα καλυτερα, πολυ μεχρι να το εξαντλησεις.
    Και μετα παλι εδω με καινουρια μυαλα για το τι ωραια ειναι , το καλυτερο, να υπαρχει ποικιλια,
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Να προσθέσω ότι το υποτακτικό άτομο δεν παρακαλάει το Κυριαρχικό άτομο κατά την προσέγγισή του αλλά δείχνει την διαθεσιμότητά του.
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Καταρχάς να πούμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος απελπισίας  

    Σε κάθε χώρο που απαρτίζεται από έναν τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων θα βρεις άτομα που ξέρουν γιατί ειναι εκεί, άτομα που έτυχε να ειναι εκεί και άτομα που θέλουν σώνει κ ντε να ειναι εκεί απλά γιατί έχουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου. Όλα αυτά βέβαια ειναι ανθρώπινα. Δυστυχώς κάποιες κατηγορίες ειναι εμφανώς προβληματικές και δημιουργούν κατεπέκταση προβλήματα εντος του όποιου χώρου, είτε αλλοιώνοντας τον ίδιο τον χώρο είτε αλλοιώνοντας άλλους ανθρώπους μέσα σε αυτόν.
    Αυτό σαν κατάσταση σε εμένα δημιουργεί μία έντονη ενόχληση. Φυσικά, γιαυτό υπάρχουν τα νήματα όπου μπορούμε να συζητάμε πάνω σε αυτά τα θέματα, και βέβαια υπάρχει πάντα το χιούμορ και ο σαδισμός  

    Το να γνωρίζει κάποιος "τα πιο βασικά πράγματα" να ξέρεις, δεν τον κάνει αυτόματα BDSMer. Σίγουρα ξεχωρίζει τους πανάσχετους από τους κάπως σχετικούς αλλά δυστυχώς στην μετά-Γκρέι εποχή, πλέον οι περισσότεροι "ξερουν" τα βασικά. Άρα ούτε αυτό είναι κριτήριο  

    Η συμβουλή μου είναι να εισαι προσεκτική και εντός και εκτός του φόρουμ, να μην ψαρώνεις ούτε με Μαστεράδες αλλά ούτε και με σκλαβάρες και κατά τη γνώμη μου the rule of the thumb ειναι ότι επειδή οι μάσκες θέλουν μεγάλη ενέργεια να συντηρηθούν δίνεις στον άλλο ακριβώς τόσο σκοινί όσο χρειάζεται ώστε στο τέλος να κρεμαστεί μόνος του.

    Άρα χαλαρά, υπομονή και ψυχραιμία.
     
  6. Lady sub

    Lady sub New Member

    Το bdsm δεν ειναι ενας χορος που μπαινεις γιατι απλα βαρεθηκες τη vanilla . Υπαρχουν ατομα που παντα ειχαν μια κλήση προς το bdsm .αλλοι το εψαξαν απο τα πρωτα βηματα τους οπως εγω και αλλοι το καθιστερησαν. Το οτι ειμαι 20 δεν ειναι λογος να με υποβιβαζετε καποιοι!
     
  7. Soraya

    Soraya Guest

    πολύ καλή ιδέα!!!!!
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Με ευγένεια αντιδρώ σε τέτοια μέλη. Όπως με ευγένεια, εν γένει, είχαν φερθεί σε μένα όταν ήμουν καινούργια και άσχετη.

    Δεν γνωρίζεις αν πρόκειται για υποκρισία ή για διαφορετικές αντιλήψεις, επιθυμίες, πλαίσιο αναφοράς, συνθήκες ή απλά για μια ιδιαίτερη φάση.

    @espimain συμφωνώ ότι το υ είναι που ανοίγει την διαπραγμάτευση, πώς γίνεται όμως και στη φάση εκείνη βρίσκει πάντα διαθέσιμο το Κ; Να τα λέμε και αυτά  

    Όπως και να έχει γίνει η προσέγγιση, ο Κ είναι που "ζωγραφίζει" το πλαίσιο και πείθει το υ τι καλά και καβλωτικό θα είναι εντός αυτού. Αν είναι ντεμέκ το Κ tough luck. Αν είναι ντεμέκ το υ και βρει Κ, ακόμα πιο tough luck. Αν είναι ντεμέκ και οι δύο, μια χαρά και με τις υγιές σας οι αδέσμευτοι  
     
  9. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ενώ καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ, γενικά είναι λίγο καλύτερο να γίνει το ξεσκέπασμα πριν τα επείγοντα του Ευαγγελισμού όπου ο άλλος θα προσπαθεί να απολογηθεί για το πως έχασε τα anal beads που σου έβαλε στο κώλο και θα έχει μαζευτεί όλη η εφημερία να βγάλει φωτός  
     
  10. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Προσπαθησα να σου εξηγησω πως το βλεπουν καποιοι το φορουμ. Απο κει και περα δεν θα καταβαλω καμια προσπαθεια να σε πεκσω γιατο τι σε φτιαχνει στο βδσ, Θα ηταν σαν μονος μου να εβαζα τα χερια μου στα ματια μου και να τα βγαλω.
    Αφου εισαι εδω κσι συμμετεχεις, υπαρχεις, οποτε και εσυ μεσα, αβλεπι  
    Θα τα πουμε καποια στιγμη στο μελλον σε καποια συναντηση, ισως 
     
  11. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    το θέμα ειναι να δουλέψει ο καθείς με τον εαυτο του και τα δικα του θέλω . σαν συνάρτηση όλου αυτου και μονον όταν απαλλαγούμε απο τα δικα μας εμπόδια και προβληματισμούς θα ξέρουμε τι αναζητάμε και τι θέλουμε. αυτο σαν συνέπεια θα έχει να βρίσκουμε και τα κατάλληλα άτομα που θα μας εκπληρώσουν όλα αυτα που φανταζόμαστε .
    Κανείς δεν ξεκίνησε ως γνώστης των πραγμάτων άλλα μεσα στην πορεία μάθαμε τα θέλω μας τις τεχνικές και μετα τα εφαρμόσαμε
     
  12. brenda

    brenda FU very much


    Αυτά τώρα που είπες, ακόμη κι αν έχουν ποσοστά αλήθειας μέσα τους, να τα πάρουμε ως τι?
    Ως φιλικές συμβουλές, ως κανόνες, ως θέσφατα, ως τι?
    Θα τα βάλουμε σαν λήμμα σε κάποια εγκυκλοπαίδεια?
    Μας προσφέρουν τεκμηρίωση, ή απεικονίζουν απλά υποκειμενικές απόψεις, σύμφωνα με τα προσωπικά βιώματα?
    Γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μπερδευτεί.
    Αναλυτικότερα:

    1.Γιατί να μην ενδιαφερθεί ο οποιοσδήποτε άντρας -και ο κυρίαρχος δεν παύει ποτέ να είναι πρωτίστως άνδρας- για μια όμορφη, νέα γυναίκα?
    2.Ναι, αλλά εκδηλώνει το ενδιαφέρον και την προτίμησή του κι αυτός με τον τρόπο του, ενίοτε με ηχηρό τρόπο, ζουν ανάμεσά μας.
    3.Εντελώς λανθασμένη αντίληψη, μάλλον δεν θα συμφωνήσω καθόλου με αυτήν την τοποθέτησή σου. Ποτέ δεν έχω παρακαλέσει κανέναν να με αναλάβει, όπως δεν με παρακάλεσε ποτέ και κανείς Κυριαρχικός. Πάρακατω...
    4.Ναι, συνήθως έτσι γίνεται, αν έχει συναίσθηση της ευθύνης και επίγνωση των δυνατοτήτων του.
    5.Αυτό κανείς δεν πρέπει να το παρακαλάει, καθώς ο λαός έχει αποφανθεί αμετάκλητα επί παρακαλετού μουνιού και ξινού γαμησιού.
    6.Και που το ξέρεις εσύ, όλες οι υποτακτικές αρέσκονται σε κάτι, εσύ γι αυτό που λες έχεις στατιστικό δείγμα, το παρατήρησες, το ψυχανεμίστηκες, γιατί αλήθεια το λες αυτό?
    Εγω προσωπικά ξέρω αρκετές που είτε αρέσκονται μόνο σ΄αυτό, είτε αρέσκονται ΚΑΙ σε αυτό, σε συνδυασμό με το βίωμα, που γεννιέται όμως μέσα από την επικοινωνία, ξέρετε την εγκεφαλική, εκτός αν αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε μας, οπότε του δίνουμε διάσταση συμπεράσματος, ενώ δεν είναι, λυπούμαι.

    Όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα, my point exactly...