Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση?κοντή είναι για κρεβάτι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος liss, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. voluptas

    voluptas Regular Member

    Καλώς τον.

    Είπες την κοτσάνα σου, πήρες τα λάικ σου, standard είπες στην έτερη de-la-fragga (σ.σ. χιουμοριστική αναφορά από σίριαλ) ''μη μου κάνεις λάικ'' γιατί θα μας δουλεύουν κι άλλο...

    και η ζωή συνεχίζεται..

    Ως προς αυτό το συνεχιζόμενο συνονθύλευμα σοφίας, νουθεσίας κλπ...


    Πραγματικά έχω δει στη ζωή μου και βλέπω καθημερινά πολλές εμμονές, κωλύματα και κόμπλεξ όλων των ειδών. Κάποια ξεφεύγουν από τα όρια -μεταξύ άλλων- γραφικότητας και επιδειξιομανίας αλλά φυσικά αυτό είναι δικαίωμά του καθενός, απλώς ο καθένας κρίνεται είτε με μομφή είτε με θαυμασμό κ.ο.κ.. Δεν κατάλαβα ποτέ ποια ανάγκη ωθεί κάποιον να πράττει έτσι.

    Μεταξύ των άλλων, κατηγόρησες τον Γιωσαφάτ ότι είναι ένας τσαρλατάνος που πουλάει βιβλία. Δεν τον υπερασπίζομαι και δεν γνωρίζω σε βάθος το αντικείμενό του και ούτε με αφορά, αλλά δε βρίσκεσαι καν στη θέση να αντιληφθείς ότι αυτό είναι κατηγορία στα όρια σαφέστατα της δυσφήμησης και σαφώς δεν έχω πάρει ακόμα καμμία ουσιώδη απάντηση σε κανένα από τα ζητήματα που εισήγαγες. Ούτε σκοπός για διάλογο υπάρχει λοιπόν.
     
  2. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    @voluptas Αυτό ακριβώς είπα και αυτό που λες δεν εξάγεται. Κάν'το έντιτ αλλιώς θα ζητήσω να σβηστεί το ποστ σου.
     
  3. ocean girl

    ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

    Banillοτιτλος..
    Ισως να αποτελει θεμα συζητησης στενομυαλων , αγαμητων , κακασχημων , ζηλιαριδων και μονιμα δηθεν εξυπνων ανθρωπων (ανδρων και γυναικων) σε καποια καφετερια.

    Ειναι αυτοι που καθονται και σχολιαζουν τους παντες που περνουν ενω δν βλεπουν τα χαλια τους.
    Οσα δν τα φτανει η αλεπου..
       
    Οτι να ναι...
     
  4. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Ειρήνη σε όλους
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Πωωωωωω ρε πούστη μου ( αμαν, μου ξέφυγε κοινωνικά ρατσιστική παρόλα   ) τι έχανα τόσες μέρες που 'χα κάνει ignore το νήμα....
    Mea culpa!

    Λοιπόν πουλάκια, ηρεμήστε , ενα νήμα προορισμένο για χαβαλέ ,ασχέτως προθέσεων της κοπελιάς που το άνοιξε, (που δεν τις ξέρω ούτε θέλω να μπώ σε διαδικασία να τις εικάσω) καταφέρατε να το κάνετε Βιετνάμ.

    Προσωπικά θα προσχωρήσω υπερηφάνως στην "ελα μωρέ τώρα " φράξια αφού πρώτα εκφράσω δημόσια τον έπαινο μου προς την @Brigitte για την τοποθέτηση της ,στην @sokolata για το έξοχα αυτοσαρκαστικό χιούμορ της ως επίσης και στην @Θρυαλλίς για τις λεπτά ειρωνικές και υπαινικτικές ατάκες της .

    Επί της ουσίας έχω να κάνω μόνο ένα μεν, σημαντικό δε, σχόλιο επ ' αυτού:
    Γίνονται ακόμα καλύτερες αναβάτριες , ειδικά άμα κάνουμε εμείς οι ψηλοί τα πόνυ, ιππεύουν ευχερέστερα, άσε που επειδή συνήθως είναι ελαφρύτερες απο τις ψηλές δεν σου πέφτουν τα πάκια .
    ...Από την άλλη, οι ψηλές ειναι πιο επιβλητικές όταν ορθώνονται μπροστά σου με τα πόδια στη διάσταση ενω εσύ σέρνεσαι δίκην σκουληκαντέρας προς αυτές, ελπίζω να σας κάνω αρκετά παραστατική την εικόνα, έχουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σ ΄αυτό, οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε νομίζω.
    Επίσης, και εδώ αναγκάζομαι να διαχωρίσω την θέση μου από την @sokolata ελπίζοντας στην κατανόηση της , όταν πιπιλάς τα δάχτυλα της ψηλής, γεμίζει το στόμα σου ρε παιδί μου, είναι σαν τα ζαχαρωτά , το φχαριστιέσαι καλύτερα σε σχέση με τα κουφετάκια της κοντής! 

    Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, θα κλείσω την μεστή και γεμάτη σοφία τοποθέτηση μου με μιά προτροπή:

     
     
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εσύ θα μου βρεις έναν κοντό να σου βρω εγώ μια κοντή;  
     
  7. whisperer

    whisperer Regular Member

    ακομα δε το λυσατε το θεμα?
     
  8. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Έχω τρεις γνωστούς κοντους.
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ετοιμοπόλεμος, έτσι  
     
  10. Νομίζω ότι μπορώ να κατανοήσω την θετική σου στάση υπέρ των ποδιών μιας ψηλης με βάση τα επιχειρήματα που παρέθεσες..

    επιπλέον θα μου φαινόταν περίεργο να μου βγεις κοντοποδολατρης (!να προστεθεί αυτομάτως στην λεξιπλασια παρακαλω..!)εκτός αν είχες άλλο ψευδώνυμο που να με προϊδεαζε .. πχ "underhersmallfeet"
     ))
     
  11. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Ουκ εν τω κοντω το ευ 

    Αλλωστε το αλμα επι κοντω ειναι λιγοτερο ενδιαφερον απο το αλμα εις υψος 

    (Ισως να ειμαι προκατειλημμενος, δε λεω: τα υψη ανω του 1,85 και κατω του 1.60 τα αγνοω εντελως, σεξοσεσσιοναριζομενα μονο να τα φανταστω μπορω) .

    Τωρα για τους πατουσόκαυλους, τους δακτυλήδονους και τους μακρυποδολαγνους οι ψηλες (πχ ποδι 1.20 με πατουσα νο 43) ειναι πιο θελκτικες κατα τεκμηριο.

    Για τους βυζολαγνους το πανω χερι το εχουν οι κοντες, αυτες ειναι συνηθως οι προικισμενες με θεοβυζαρους. Οι πολυ ψηλες ρεπουν στο μικροβυζιον, αν και αυξανονται αλματωδως οι σιλικονατες ψηλες αδυνατες και νοθευουν τον ανταγωνισμο.

    Ακρη δε βγαινει γενικα με τη συγκριση. Ισως και με τις δυο μαζι, μια 1.55 και μια 1.80φευγα να ειναι πιο διαφωτιστικη η κατασταση.
     
  12. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    (εξακολουθώ να κυκλοφορω ριψοκίνδυνα στους δρόμους της Αθήνας - και θα κατεβάσω και τις πλατφόρμες από το πατάρι σε λίγο...)