Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

λεσχη καφε

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος moykos, στις 21 Απριλίου 2016.

  1. Soraya

    Soraya Guest

    μακάρι να έμενα Αθήνα να σε βοηθούσα, όμως πραγματικά δεν είναι τπτ. Αποφάσησε που θες να γίνει και πότε και μπορώ να σου ετοιμάσω την πρόσκληση για να την αναρτήσεις αν θες  
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Πάει ένας γάιδαρος στον φούρνο και λέει στον φούρναρη…

    -Ένα κιλό ψωμί.

    (Ο φούρναρης έχει χαζέψει και δεν κάνει τίποτα, γάιδαρος και να ζητά ψωμί 

    Ο γάιδαρος του ξαναλέει.

    -Ένα κιλό ψωμί.

    Ο φούρναρης του το δίνει…

    -Πόσο κάνει?

    -Τίποτα, κερασμένο.

    -Ευχαριστώ.

    Ο φούρναρης αφού έφυγε ο γάιδαρος, κάθεται και μονολογεί. (Ένας γάιδαρος ήρθε και μου ζήτησε ψωμί, τι άλλο θα δούμε σήμερα 

    Eκείνη τη στιγμή μπαίνει ξανά μέσα ο γάιδαρος και του λέει.

    -Μήπως έχεις και μια σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι;
     
    Last edited: 22 Απριλίου 2016
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Λοιπόν κατ αρχήν για να μην μπερδευόμαστε:
    1)Οι συναντήσεις θα είναι απλά για χαβαλέ και χαλαρό καφεδάκι! Ούτε για "ψωνιστήρι",ούτε θα έχουν συνέχεια σε μπουντρούμια και αλυσοδεμένες/ους και μαστιγώματα.
    ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ ΈΝΑΣ ΓΑΜΗΜΈΝΟΣ ΚΑΦΈΣ.
    Τώρα εάν γίνει και κάποια γνωριμία δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν θα είναι ο αυτοσκοπός.
    2)Να βρούμε δύο-τρία μαγαζιά και να γίνεται εναλλαγή από συνάντηση σε συνάντηση.
    3)Επειδή πολλά μέλη δουλεύουν μέρες και ώρες που άλλα μέλη δεν δουλεύουν καλό είναι να γίνεται εναλλαγή και στην ημέρα και στην ώρα της συνάντησης.
     
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ε καλα ρε μεγαλε, εσυ τι νομιζες ? ολα για τον χαβαλε γινονται. To λεει αλλοστε : GREEK-HAVALE-COMMUNITY.COM
     
  5. moykos

    moykos Regular Member

    τι διαμερισμα μιλας για εξηγησε
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Να γράψω για μια φορά και στα σοβαρά. Η ιδέα έχει πέσει στο "τραπέζι" πάνω από μια φορά στα χρόνια. Η κατάληξη ( απ' ότι κατάλαβα, διαβάζοντας ) ήταν πάντα η ίδια, μια τρύπα στο νερό.
    Ποιος θα ήταν - υποθετικά - ο κοινός παρανομαστής αρκετών μεταξύ τους από πολύ έως τελείως αγνώστων ανθρώπων, που θα σύχναζαν το παρόν Forum?
    Ε γεια σου, οι όποιες διαστροφές/σεξουαλικές διαφορετικότητες/"περιέργειες"/ας τις πει όπως θα ήθελε ο/η καθένας/καθεμία ( αφού οι λέξεις, συχνά πυκνά ζορίζουν ).
    Θα έφταναν σαν κίνητρο, για να έρθουν σε ζωντανή επαφή με κάποιους/ες άλλους/ες? Για να συζητήσουν/αλλάξουν απόψεις πρόσωπο με πρόσωπο?
    Εξαρτάται απ' το πόσο σημαντικές αυτές οι διαφορετικότητες, θα ήταν για τον/την καθένα/καθεμία από μας.
    Μετά, η υποθετική λέσχη/μέρος/καφέ θα έπρεπε, να είχε να προσφέρει κάτι στους θαμώνες της, που δεν θα προσέφερε κανέν' άλλο μέρος/bar/καφετέρια ( και δεν μιλάω για σίγουρο σεχ/βουδουσούμιασμα ).
    Αλλιώς, για πιο λόγο κάποιος/α να την επισκεπτόταν. Και φτάνουμε στο - λογικό πιστεύω - δια ταύτα.
    Αν αρκετοί/ες/πολλοί/ες ( δεν γνωρίζω το ποσοστό και ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει καν να το μάθω ) θα ενδιαφερόντουσαν μόνο για "ψάρεμα" ( επίσης αρκετά λογικό και διόλου κατακριτέο ).
    Γιατί να μπουν καν στον κόπο/ζόρι/πείτε το όπως θέλετε ( ξανά ), να συμμετάσχουν σε μια λέσχη/επαναλαμβανόμενη σε τακτά χρονικά διαστήματα συνάθροιση, αν το "κρεατάκι" δεν θα το είχαν εξασφαλισμένο ( ή τουλάχιστον αρκετά πιθανό ) ?
    Απλά, δεν μπαίνουν στον κόπο. Αφού μπορούν άνετα να το ψάξουν εδώ ή σε άλλα Fora του είδους και δίχως να κουνηθούν απ' την καρέκλα τους/αποκαλύψουν την ταυτότητα τους παρά σ' επιλεγμένα από κείνους/ες άτομα.
    Για να κάνουν καινούριους φίλους/ες, επειδή θα τους/τις έλειπαν? Δεν αποκλείονται και οι φιλίες/καλές γνωριμίες ( τουτέστιν, άνευ σεχ/βουδουσουμιάσματος ). Αλλά μάλλον είναι κάτι που τυχαίνει και δεν επιδιώκεται.

    Με πολλά λόγια, σαν ιδέα ήταν πάντα όμορφη, αλλά στην πράξη είναι αρκετά δύσκολη.
    Αφού μάλλον ανάμεσα στα θέλω αρκετών/πολλών ( τ' ανέλυσα πιο πάνω ), μάλλον δεν περιλαμβάνεται η κουβεντούλα/ανταλλαγή απόψεων/"ξεστράβωμα" πάνω στο BDSM ή σε κάποιο φετίχ ( Και δεν βρίσκω ούτε σ' αυτό κάτι το κακό. ).

    Μετά μην ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό, αρκετοί/ες φοβούνται και τον ίσκιο τους. Μην και τους πάρει κανά μάτι και τους/τις κρεμάσουν κουδούνια ( ή μην τους/τις κάνει τσακωτούς/ες κάποιος/α, που δεν θα έπρεπε ).
    Και δεν νομίζω, ότι θα είχαν τέτοια "πρεμούρα", αν πήγαιναν απλά για ένα καφέ/ποτό κάπου και για ν' ανταλλάξουν απλά δυο λόγια με κάποιους/ες άλλους/ες ( επίσης γούστο και καπέλο τους ).

    Υ.Γ.

    Για τα πιθανολογούμενα φαγώματα/μαλλιοτραβήγματα για το ποιος/α θα ήταν ο/η "αρχηγός" ή θα έπαιρνε την αίγλη του εγχειρήματος, δεν γράφω τίποτε.
    Εκτός από σύνηθες σαν φαινόμενο, το θεωρώ αστείο να καταπιαστώ στο ελάχιστο μαζί του.

    Αυτά... 
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2016
  7. moykos

    moykos Regular Member

    σωστα μιλας αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι κατι σαν συλλογος με καταστατικο και κανονες θα υπαρχει επιτροπη στον συλλογο εκλεγμενη και υπευθηνη για τη λειτουργια του
     
  8. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Ψηφιζω @sokolata για προεδρο,@daniela100 για
    αντιπροεδρο,@didina για ταμιας,
    Ά μις αναπληρωματικη @open_mind ,Β μις γιανγκ αναπληρωματικη @t.n.b.t. .
    Face control @Victoria_ash μαζι με @Brigitte και στο σερβιρισμα ο @moxito .
    (αυτους ξερω αυτους εμπιστευομαι)
     
  9. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Χαχχαχαχχαχαχχαχα!!!
    Είσαι στο μυαλό μου ρε αγάπη!! Στο face control ειχα σκεφτεί να γράψω και εγω οτι θα εμπαινα.. Χαχαχχαχ...  
    Ο @moxito να σερβίρει με τα πιο άβολα ψιλοτακουνα.. ετσι για task (χεχεχε.. σατανικό)  

    ΥΓ. Ως προς το νήμα.. σοβαρά τώρα.. αν καταφέρετε ποτέ να συνεννοηθειτε, θα παω να τσουγκρισω αυγο σαν άντρας με την Άντζελα Δημητρίου..  
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2016
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν θέλεις, ρίχνεις μια ματιά στο off topic ( δεν βάζω το link, να μην πει κανείς/καμία, ότι αυτοδιαφημίζομαι, που και να το έλεγε...χαχαχα ). Δεν πάει πολύς καιρός πίσω. Είχα ρίξει την ιδέα, που έριξες εδώ εσύ και που είχαν ρίξει πριν από μας εδώ κάποιοι/ες άλλοι/ες.
    Σύλλογος? Σημαίνει αληθινά ονοματεπώνυμα. Σημαίνει "τρέξιμο" και πολλά άλλα. Τόσο κόπο μόνο για έναν γαμηστρώνα ( με όμορφη ονομασία ) ή για ένα "ενυδρείο" δεν νομίζω ότι θα τον έκανε κανείς/καμία.
    Γιατί ίσως και αρκετοί/ες κάτι του είδους θα ήθελαν ( και συγνώμη αν το γράφω χύμα. Δεν έχω πρόθεση να θίξω κανέναν, το λέω ξανά ).
    Σου εύχομαι ειλικρινά, η δική σου πρόσκληση να έχει αίσιο τέλος. Αν δεν το ξεκινήσεις μόνος σου με άλλα άτομα που ήδη θα γνώριζες και θα το ήθελαν. Μάλλον θα κυνηγούσες ψύλλους στ' άχυρα.
    Εγώ στο γράφω ειλικρινά, εκείνη την πρόταση την είχα πετάξει κατά ένα 90% προβοκατόρικα. Γιατί μου είχαν γίνει τσουρέκια, να διαβάζω/ακούω περί "καλού" του BDSM και ότι δεν υπάρχει κοινότητα από διάφορους/ες.
    Και ήμουν σχεδόν σίγουρος, ότι η απάντηση εκείνων των "σταυροφόρων"/"διαμαρτυρόμενων" θα ήταν Νιάου, δηλαδή μούγκα ή "χαριτωμενιές", που κοίτα κοίτα τι περίεργο και αναπάντεχο, έτσι είχε γίνει.
    Και κατά ένα 10% γιατί θα ήταν ενδιαφέρον, αν γινόταν κάποτε κάτι που να έφερνε έστω και αχνά σε σύλλογο. Αλλά κάτι για να γίνει κάποτε, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει.

    Υ.Γ.

    Στο ξαναλέω, αν βρεις 3/4 ατομάκια, να συναντιέστε κάθε Αγίου Πέοντα ανήμερα, για ν' ανταλλάσσετε δυο κουβεντούλες, θα είναι ήδη θαύμα.
    Γιατί αν διαβάσεις ξανά τις περισσότερες παρεμβάσεις ( και τις δικές μου ), θα καταλάβεις, ότι όχι λέσχη δεν ανοίγει ( πόσο μάλλον σύλλογος ), αλλά ούτε πάγκος με κάστανα.
    Επειδή απλά πολύς/αρκετός κοσμάκης δεν ενδιαφέρεται για συναθροίσεις, αν από κείνες δεν έχει σίγουρα κάτι να πάρει. Κι εκείνο που ίσως και να ήθελε, δεν είναι ούτε ένας καφές, ούτε γνωριμίες για τις γνωριμίες ( δλδ οτιδήποτε άνευ σεχ ),
    ούτε να συζητήσει/ακόμη και να μάθει πράγματα. Πάντα γούστο και καπέλο του, ο/η καθένας/καθεμία με τα θέλω του/της.
    Anyway, σου ξαναγράφω την γνώμη μου κι αν θέλεις με ψιλοακούς. Πάρτο με χιούμορ το νήμα που άνοιξες. Γιατί αλλιώς, θα εκνευριστείς απ' το ανελέητο τρολάρισμα.   
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2016
  11. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Ασε τα αβγα για τη Λαιδη και εσυ πιασε το μαστιγιο.
    Τοσα διαθεσιμα κωλαρακια θα μαζευτουν στη λεσχη  
     
  12. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Χαχαχχαχαχχαχα... Δεν καταλαβες!
    Θα εχω δίπλα μου ενα υ στα 4 με το λουρί του..
    Όποτε εκνευρίζομαι θα ξεσπαω στο υ..
    Με τους θαμώνες θα ειμαι ευγενικια.. Είπαμε επαγγελματισμος πανω απ' ολα!!  

    ΥΓ. Σχωρατε μας κυρ νηματοθετα μας.. Είμαστε λιγο ζαβα, αλλα καλα κοριτσα, εργατικα..